עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אני מעוניין במחשב (ללא מסך וציוד היקפי) בתקציב של 4K בלי חריגות גדולות (לא יותר מ-200 שח) שיהיה דיי שקט אך לא בכל מחיר .. הביצועים עדיפים עבורי יותר מאשר השקט.. אני לא מתכנן לבצע OC ! כמו כן המחשב יקנה ברשת KSP בלבד אז אנא אל תציעו לי במקומות אחרים ! =] תודה. המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 910 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 665 DDR II 1066Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 315 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1285 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 300 צורבים‏ Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 150 מ…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני קצת התבלבלתי אז אני אחדד את מבוקשי: מחשב חזק ויציב עד כמה שניתן בתקציב (חריגה של 200-300 אפשרית) חשוב לי קדם כל היציבות של המערכת (לוח אם זכרון פנימי ומעבד) ושהכרטיס מסך יהיה ממוצע לא פחות בטח שלא יותר

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אני משתמש בתוכנת destinator 7 במחשב הנייד שלי, אני טס עוד מעט לארה''ב ואני לא מצליח למצוא את המפה של ארה''ב. אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המפה שישלח לי הודעה פרטית אני יודה לו מאוד. תודה, ברק.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. שלום , דרוש מפרט למכונת LINUX (כנראה אובונטו או אופן סולריס) עד 1000 שקל בלי שום ציוד הקפי , רק כרטיס רשת אלחוטי . מיועד אך ורק כתחנת עבודה כשרת לאפליקציות JAVA (לכן סיכוי גבוה שמדובר בסוף ב אופן סולריס) , זה מחשב שיעבוד 7*24*365 אז אפשר לעבור טיפה רק לטובת מארז יותר שקט . תודה .

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  8. ההתלבטות היא בין AMD 9550 לבין AMD 4850, שאר המפרט: Gigabyte GA-MA78GM-S2H 2GB זכרון 800MHZ סמסונג/קינגסטון Thermaltake Golden Orb II להרכבה במארז קיים antec fusion הדרישות מהמחשב הן וידאו HD מלא (אם צריך אז גם פילטרים לתמונה), שבמקביל יכולות לרוץ ברקע תוכנות הורדה. מכיוון שההפרש הכספי בין המעבדים הוא זניח, השאלה היא לכמה אקסטרה רעש וחום אני צריך לצפות מה9550?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by eli1983,

שלום לכולם אני מתגורר בחול ורציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא DELL XPS1530 מעבד T8300 נראה לי חחח אינטל זיכרון 4 GB כרטיס מסך ניווידה או משהו כזה 8600 GT 256 MB מה זה לעזאזל כונן בלו ריי אבל יש גם אותו זה נראה לי DVD מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה למרות ששמעתי שזה מעט את המחשב מה אתם אומרים על המחשב הזה פשוט אין לי מושג במחשבים תודה לכולם על העזרה וחג שבועות שמח

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by benz89,

חבר שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה6000 שקל עם מסך יחסית גדול 15+ אינץ' עם אפשרות להריץ משחקים כבדים יחסית אני אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by galav1,

מישהו מכיר את האתר הזה: http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11351 ויודע להגיד לי למה המחשבים פה יותר זולים לדוגמא ה- 3360 הזה עולה 200 שקל פחות מההכי זול בזאפ למפרט הזה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום, אני צריך עזרה.. אני מחפש לפטופ לגיימינג.. משחקים חדשים כגון COD GTA FIFA וכדומה... התקציב בערך 2000 ש"ח חיפשתי בנעוצים אבל לא ממש הצלחתי להבין.. לא משנה כל כך מה החומרה רק שיריץ חלק את המשחקים אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לפטופ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by עידןאופיר,

*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל

14. Started by Justniv1,

יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

15. Started by lionvv100,

מעוניין במחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. מבחינת דרישות: מעבד I7 משקל קל (עד 1.5 קילו) כרטיס מסך סביר+ מבחינת גודל עדיפות ל14 אינץ 16 GB RAM יש לי גם התבלבטות אם לקחת מחשב נייד עם מסך מגע כך שישמש גם כטאבלט,מהבחינה הזו הLENOVO IDEAPAD 5 FLEX מצא חן בעיניי,אך אשמח לשמוע אם סוג כזה של מחשבים אכן חיוניים. תקציב עד 4500

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by amired,

ערב טוב להורים יש מחשב נייח בן 11 בערך: E5200, HD4890, 4GB DDR2, EP43-DS3M. לא מעוניינים להחליף מחשב בינתיים קנו לאחרונה מסך 27" 2K, ה- HD4890 משום מה לא מאפשר להוציא רזולוציה כזו. אולי חייבים יציאת DP בשביל רזולוציה כזו? לכרטיס הזה יש רק HDMI מחפש המלצה לכרטיס מסך הכי זול עם DP שיתאים למחשב ויאפשר לעבור ל- 2K, המחשב משמש רק לגלישה. מכוון לסביבות ה- 200 ש"ח מקווה שיש משהו? תודה!

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by pleasehelpme,

סטודנט להנדסה, אני רוצה טאבלט במקום מחשב נייד הנתונים שחשובים לי:מעבד טוב, סוללה, כתיבה איכותית שיהיה מותאם ללימודים, מהירות. אייפד לא אופציה פחות מתחבר. חשבתי על האופציות הבאות: 1. Samsung tab s8/s8+/s7+/s7. 2. Xiaomi pad 6 ושאלה לא קשורה ממש: 1. מה ההבדל בין IPS לTFT ניסיתי לקרוא ולא הבנתי מה עדיף ללמידה וכתיבה. 2. לא מצאתי הבדלים בין s7 ל8s מלבד ש7 זול יותר אשמח להכוונה גילוי נאות: אני קניתי כרגע s8 אבל התחרטתי רוצה נתונים יותר טובים יש לו רק 4 מעבדים. מקווה שמישהו מבין פה לעומק ויכול לעזור בהקדם תודה רבה!

20. Started by Double_N,

שלום, מחפש המלצה למפרט / קישור למחשב מוכן עבור מחשב לסבא שלי שימוש בסיסי - גלישה באינטרנט, זום, תמונות, וואטסאפ... המחשב הנוכחי שלו עובד מאוד לאט והגיע הזמן מבחינתו להתחדש. תקציב - סביבות 3000

21. אני מעוניין לקנות נייד גיימינג יד שניה להעביר את הזמן במילואים. ראיתי המון מודעות אני אשמח לדעת איזה נייד ועם איזה כרטיס מסך אוכל להריץ משחקים כמו מאס אפקט לג'נדרי וRDR2 התקציב שלי 2000-2500 ש"ח תודה

22. Started by AtR,

שלום לכולם חבר ביקש ממני שאני אעזור להרכיב לו מפרט עד 4K לצורך עריכה בעיקר בתוכנת PREMIERE ובפוטושופ אין צורך במסך, רק מקלדת ועכבר העיקרון במפרט הוא לא להגיע אפילו ל-4K וכמה שיותר לחסוך תודה מראש, אלכס עריכה: שכחתי לציין שהחנויות שהוא מעוניין לרכוש בהן את המחשב הן KSP או IQPC

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by TerraNX,

אני ממש צריך עזרה כי אני לא ממש מבין במחשבים. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקי מחשב עם גראפיקה גבוה ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, סרטים, word וכו. תודה רבה יונתן

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  24. זה מה שיצא לי להרכיב עם חבר CPU: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 MBD: D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E 965 MEM: 2 x 1GB Kingston 1160 GPU: X1950 Pro Extreme 256MB PCI-E, GDDRIII, 2xDVI, VIVO 1090 HDK: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 CDRW: Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 185 CASE: Black Case 500W 200 KEYB: Microsoft Internet + Mouse Optical 130 5410 ש"ח עכשיו מן הסתם עם מסך זה לא ייצא 6 כי מסך לא עולה 600 שקל. אם אפשר תשפרו פה ושם ושיכנס גם מסך תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. שלום! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך שימוש באינטרנט ואופיס, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. מצאתי באחת החנויות את המפרט הבא: מחשב נייד HP NX510 2.13GHz 60GB 15.4" 512MB RU964AA מעבד: Pentium M 770 מהירות: 2.13GHz נפח זיכרון: 512MB מהירות זיכרון: 533MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית: 2GB גודל דיסק: 60GB מהירות דיסק: 5400rpm WiFi 802.11 DVD Multi Burner גודל מסך: 15.4 רזולוציה: 1024 x 768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 900 זיכרון כרטיס מסך: 128 MB Shared Memory מערכת הפעלה: Windows XP Home סוללה: ליתיום ארבעה תאים אחריות לשנה במעבדת החברה (ראשל"צ). מה נראה לכם? הצעות מפרטים נוספות יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.