עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by WarMachine,

שלום לכולם, כחלק מעבודתי החדשה אני זקוק למחשב נייד שישמש כולו לעבודה עם פוטושופ ותו לא. הדרישות שלי הן 4GB של זכרון, HD גדול ככל האפשר, מעבד מהיר ככל שניתן במסגרת התקציב. כרטיס המסך לא חשוב כאן כי הוא לא ישמש למשחקים בכלל אלא רק לעבודה עם פוטושופ וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 6K ואני מקווה שבטווח מחירים הזה אפשר להשיג משהו טוב כאן בארץ ולא לנסות לארגן מארה"ב. בתודה.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית (אינטרנט אופיס וכו') וכמעט ולא למשחקים. על רוב הרכיבים כבר החלטתי ונשאר לי רק להחליט איזה מעבד (ולוח אם) לקנות. השאלה העיקרית היא אינטל או AMD והאם שווה להשקיע ב64 ביט למחשב שזה היעוד שלו? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…

4. Started by avid,

שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by urik,

היי...... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ההתלבטות היא בין IBM R51 הכולל: מעבד centrino 1.5GHz זכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40G כרטיס מסך Intel Extreme 2 DVMT 64 כרטיס רשת 802.11b משקל 3 ק"ג לבין Acer Travel Mate 292FLci הכולל: מעבד centrino 1.5 זכרון 256 DDR כרטיס מסך Intel 855GM כרטיס רשת 802.11g 54Mbps משקל 2.43 ק"ג לשניהם כמובן כונן קומבו ומסך 15" 1024X768 XGA TFT ושניהם באותו מחיר אז מה עדיף חבר'ה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by avimw,

שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד, אני לא יודע בדיוק מאיפה יותר כדאי: אינטרנט או חנות אני רוצה שאני אוכל לראות סרטים מסך מורחב. אפשרות אינטרנט וואיפיי ובלוטופ מובנה ושיהיה אפשר כרטיס מסך טוב שאפשר לשחק איתו, לחבר לטיוי וכל השטויות האלו. כרטיס רשת. או יותרGB1 DDR 80 -60 GB HARD כונן דיוידי+צורב. תקציב 5000 אם יש דבר כזה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. מיועד בעיקרון לצרכים משרדיים, אינטרנט, ואולי קצת סרטים וכו'. מסך 15.4 לפחות. מדובר בקנייה של 2 או 3 מחשבים כאלה לאותם צרכים(דוד שלי ואולי אח שלי גם רוצים לקנות לפטופ, ובערך אותו תקציב ואותם צרכים), אז אפשר אולי לחרוג קצת מהתקציב כי בטח נשיג הנחה על זה שנקנה ביחד.. מה דעתכם על המפרט הזה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=VF277EA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868 תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. יש למישהו מושג? בכמה חנויות בת"א לא מצאתי כלום. אם יש איזה חבילה של ביטים אז בכלל טוב.

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by Arik Rabinovich,

טוב אז ככה אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש, השימושים שלי הם בעיקר גיימינג ופיתוח אפליקציות. מבחינת העיקרון יש לי 5500 שקלים לקנות מחשב. בכל מיקרה השאלה אצלי זה נגיד וכל הרכיבים במחשב הם דומים. מה יהיה עדיף יותר מחשב עם 1060 GTX אבל עם INTEL CORE I5-8300 או 1050 TI עם INTEL CORE I7-8750 כמובן אם אתם חושבים גם משהו אחר אני מוכן לקבל את עצתכם חחחחח

10. Started by Kayfun4ik,

שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alex15,

אני מתלבט בין לקנות מחשב נייד רגיל עם וינדוס ויסטה או לקנות מחשב נייד APPLE עם מערכת ההפעלה MAC LAOPARDO שיוצאת ...... מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים, אבל לא קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש יומיומי של תוכנות האופיס ואינטרנט ודברים כאלה + צפייה בהרבה תכני HD גם ב1080P (יחובר למסך הטלוויזיה לכן חשוב חיבור HDMI) + משחקים, לא ממש קריטי לא הולך לשחק הרבה, אין לי כמעט זמן אבל סתם רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, למשחקים חדשים יחסית בהגדרות סבירות (אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד, וגם המסך שלי ברזולוציה לא משהו בכל מקרה 1280X1024, אבל אולי יהיה שדרוג עתידי של המסך אז ייתכן שיהיה מעבר לרז…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מבקש דעה לגבי מפרט שהציעו המחשב יהיה מיועד לעבוד כשרת עבור 2-4 תחנות עבודה של SQL (PRIORITY) אני אכתוב את המחיר בסוף, אבל העיקר מבחינתי הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי לעמוד בעומס בצורה קבועה ובלי תקלות. בגלל זה אני מבקש שיתייחסו יותר להאם הרכיבים אכן מתאימים או שאולי צריך רכיב יותר טוב (או לחליפין מספיק רכיב פחות טוב) התקציב שרשום בכותרת הוא עקרוני וניתן קצת לחרוג ממנו במידת הצורך. תודה מראש לכל העונים אז ככה : ספק כוח Toppower TOP-450P5 מארז MIDI של HEC (לא מפרוט לגביו יותר מדי כרגע) מעבד INTEL E8200 לוח אם Intel Johannesburg DQ35JOE (אם יש שאלות לגבי הפירוט של הלוח אם תגידו ואני אוסיף) זכרון : Transcend Original 4GB (2x2GB צורב DVD של Sams…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by chinchi,

אהלן חברים! במפרט הנ"ל (הורכב בTMS) הכנסתי גם ציוד רשת. בנוסף הוא כולל סט מקלדת ועכבר. אשמח לעצותיכם בנוגע למוצרים טובים יותר / מתאימים יותר בטווח המחירים הנ"ל ובאותה החנות. בנוסף אשמח לדעתכם בנוגע לזיכרון והמארז, האם הזיכרון סביר , האם המארז שקט יחסית ? בתודה ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by shlomiokev,

האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ? האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ? ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק. ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ? התשובה: לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים.. וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב.. כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה. אודה לתשובתכם. דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7 לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש. ומה יהיה עוד …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת חשמל אלקטרוניקה ומדעי המחשב, המחשב ישמש ללימודים (לכתוב תוכנות וזה, וכמובן סיכומים וכד', דברים משרדיים) ומדי פעם אולי לסרטים. תקציב: 6500. אפשר לחרוג קצת. * גודל המסך? - 15 אינץ'. אפשר טיפה יותר גדול, אבל לא ענק. * משקל רצוי? - לא ממש משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת HDMI. אם יש גם DVI אז סבבה. * בלוטות? - לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה מינימום. אפשר יותר. * צורב DVD? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון שמעתי שDELL או HP חברות טובות, אז אעדיף מהן. אבל אין לי התנגדות לשמוע גם על חברות אחרות, בתנאי שהן…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. INNO21 Midi ATX EXTRIA3 Titanium/black Front USB 350W Temp Win 1 244 ¤ 244 ¤ AMD Atlon 64 3200+ XP 1600 FSB 1MB CASHE 1 1357 ¤ 1357 ¤ ARTEC DVD X 16 X 48 1 134 ¤ 134 ¤ DVD-+RW NEC ND2500 Srp bulk X8 + - 1 438 ¤ 438 ¤ 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC 1 43 ¤ 43 ¤ Western Digital Western Digital 120GB 7200 RPM 8 mb S-ATA 1 560 ¤ 560 ¤ DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 1 487 ¤ 487 ¤ AOC CRT AOC 17'' FT 700 Pure Flat 1 669 ¤ 669 ¤ EPoX EPOX EP-8KDA3J AMD 64 BIT GIGA SATA LAN SOUND 1394 1 645 ¤ 645 ¤ ATI SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128 MB 128 BIT DVI TV OUT 1 1065 ¤ 1065 ¤

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. כולל מסך וציוד הקיפי רמקולים מקלדת עכבר וכו

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by talag,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים ו MATLAB ו DSP לא מעוניין ב OC

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by Swed,

שלום לכולם. אני רוצה לשפר את המחשב ביומולדת הקרובה ולהחליף חלקים אני לא יודע מה כדי לי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך המפרט שלי היום הוא מעבד:AMD +3000 לוח אם : k8 ultra מסדרת נפורס 4 זכרון:1.5 גיגה כרטיס מסך:ניבידה 6600 עכשיו אני לא יודע מה כדי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך. צריך עזרה. אם אתם בוחרים מעבד תגידו איזה כדי אבל שלא יהיה יקר מידי יש לי סכום של עד 1500-2000 שקל אני מאמין שאני יקבל את המחיר הזה !. אני חשבתי על משהו. מעבד:‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם:‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ זכרונות:1 גיגה של קינקסטון ועוד 512 כרטיס מסך: ‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ תגידו לי עצות אחרות בינתם…

• 8 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.