ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מעבד Pentium E5300 310 לוח GIGABYTE G31M-ES2L 260 זכרונות 2x2GB Patriot Signature 310 הרדיסק 1TB SEAGATE 410 כרטיס גראפי ZOTAC 9800GT ECO 512MB 500 מארז Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 300 סט מקלדת עכבר Wireless Optical Desktop Set 70 119 צורב דיוידי 115 סך הכל 2324 ש"ח. מסך 22" כבר יש. מערכת סאונד גם כן יש. לא מתוכנן OC, אני לא נמצא שם כל יום ואני מעוניין במינימום צרות. חשוב לי שלא יהיה רועש אבל לא חייב להיות שקט כמו קבר. כמו ששמתם לב זאת מערכת MICRO ATX. כמה שאלות: האם הכרטיס גראפי יכנס במארז ? האם יש כרטיס גראפי יותר משתלם בסביבות המחיר הזה (שיכנס במארז) ? האם יש סיבה לא לקנות את הלוח הזה שהוא קצת י…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם זקוק למחשב שולחני שקט(המחשב ימצא בסלון) , תקציב 4K ללא OC עם מסך(20-22 אינץ'-מה שיותר טוב למשחקים) וללא ציוד היקפי אחר, לשימוש משרדי/אינטרנט/גיימינג (משחקי מירוצים כגון NFS ומשחקים שייצאו בשנה הקרובה כמו: STARCRAFT 2 וDIABLO 3 ). -אין צורך בכונן דיסקטים. -גר באיזור המרכז (לוד) -אפשרות לשידרוג בעתיד. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד DV3. ישמש אותי כמחשב ראשי בלימודים, כולל מעט משחקים והורדות... המחשב לא מתחמם מעבר לממוצע, 43-47 מעלות בשימוש קל, סביב 60-65 מעלות במשחק. תהיתי אם יש מה לקנות לוח קירור כאמצעי להארכת חיי המחשב בכל השעות בהן הוא יעבוד נייח בדירה (כתיבת עבודות, הורדות, משחק). הלוחות האלה באמת משפרים משהו? אשמח לדעות לכאן וכאן.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים לא בהכרח הכי חדשים, אינטרנט מעדיף לקנות דרך KSP.co.il כפי שאתם רואים אין ציוד הקיפי הוא הולך להיות שקט במיוחד? איך המארזים של HEC ? עדיף כ. רשת אלחוטי קבוע או כזה המתחבר דרך USB ? http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk מה אתם אומרים? חג שמח
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי של 1,500 ש"ח 2. נועד להצגת סרטים בלבד (HD) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. צריך מפרט מלא 6. כיוון שנועד לסרטים השקט חשוב מאוד (8-9) 7. ללא OC 8. ללא מע"ה (יש לי XP מקניה קודמת) 9. רצוי חנות באזור המרכז 10. חייב חיבור HDMI, USB, כונן DVD ושלט רחוק בעיקרון המחשב נועד אך ורק להצגת סרטים בסלון, על מסך LCD בגודל 42". אני רוצה גם מארז קטן ככל שניתן, רצוי שחור. אם התקציב שלי לא ריאלי, שקלתי לקנות את הנגן western digital HD TV Player ב-700 ש"ח ברשת באג + כונן חיצוני. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אז אחרי שהמחשב הנייד של הלנובו הגיע ללא דיסק של מערכת ההפעלה ( ויסטה ) ובלי דיסק של דרייברים, נאמר לי לאחר שיחה עם החנות ממנה קניתי את המחב שהכל נמצא במחיצת השיחזור. אבל מה זה בעצם מחיצת שיחזור? משהו פיזי? כונן או תיקייה כלשהי במחשב? אני רוצה לפרמט ולחזור ל- XP, ופוחד גם לפרמט בטעות את המחיצת שיחזור. יש דרך לגבות אותה על גיסק עוד לפני הפירמוט רק ליתר ביטחון?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מארז עם ספק, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ומעבד, אם יש צורך אז ניתן להוסיף גם קירור. כלומר שאין צורך בציוד היקפי, צורב וכונן קשיח. הקניה תתבצע בחנות http://skypc.co.il המחשב מיועד לתכנות וגלישה. תמיד יש לי עשרות טאבים פתוחים והרבה תוכנות לא כבדות במיוחד, הכבדה מביניהן היא פוטושופ. אבל גם אשמח לכרטיס מסך טוב כי מדי פעם המחשב ישמש גם למשחקים כבדים ברזולוציה 1280*1024 אפשר לחרוג מהתקציב על מנת לענות על דרישת המשחקים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט,אופיס,סרטים ואולי קצת משחקים קלים אבל זה הכי פחות חשוב * גודל המסך?15.4-16 יהיה מתאים * משקל רצוי?עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף זמן ארוך ככל האפשר :] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אין צורך מיוחד אבל לא מזיק שיהיו * בלוטות?כדאי =] * גודל מינימלי של כונן קשיח?מ-250 GB ומעלה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי שתהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?המליצו לי על TOSHIBA אבל באופן כללי אני פתוח להצעות המליצו לי על מחשב SATELLITE L500-12T בבאג וזה גם די משתלם אני חושב עם המבצע שיש להם. עכשיו אני שואל אם מחשב כזה מומלץ לי לפי הדרישות? הבעיה אי…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים.... לא חייב שיריץ משחקים ממש כבדים.. מספיק שיריץ משחקי כדורגל כמו פיפא ופרו, משחקים סבירים. אם מישהו יכול לתת לי מפרט מתאים ומכיר אני אודה לו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים אחת והתייעצתי לגביי המפרט שנתתם לי AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 עכשיו אמרו לי שעדיף לי לקחת את הcore i5 החדש 760 אם אני לא טועה, המוכר אמר שהוא הרבה יותר טוב.. בנוסף הוא אמר שהדיסק של הסמסונג לא טוב למחשב הזה, אני חושב שהוא אמר שזה לא יהיה אפשרי להתקין אותו לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב בגודל פיזי קטן (SFF) לשימוש רב-תכליתי. התקציב עומד על כ-4500 ש"ח, ואין צורך בציוד היקפי (מסך [u2311H], מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש). המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. משחקים כרגע לא רלוונטיים, אך אם אפשר להכניס כרטיס מסך עד 700 ש"ח (בתוך התקציב הקיים) שייתן את האפשרות בעתיד להריץ משחקים בצורה סבירה, אעדיף זאת. השקט חשוב יחסית, 7-8 מתוך 10. לא מתכונן כלל אוברקלוק, במיוחד עקב האפשרויות הירודות לקירור מארזים בגודל הדרוש לי. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 באנגלית. המחשב ירכש מחנות באינטרנט קרוב לוודאי. מבחינת מה שכבר בדקתי: מבחינת מעבד, הייתי רוצה מעבד מודרני מסדרת Sandy Bridge, דגם 2500K למשל. קירור למעבד - האם הסטוק מספיק? או ש…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צריך לשדרג את המחשב. המחשב הנוכחי מבוסס Intel Q8400. זקוק למעבד ש"יסחוב" עבודה מסיבית בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אפטר אפקט וכו'. האם ה i7 2600 עם לוח אם GA-H67A-UD3H-B3 יתאימו? או שעדיף את ה i5 2500 עם הלוח GA-Z68X-UD4-B3?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
זה המפרט שהיה לי והיה לי עיכוב ועכשיו המארז לא זמין. צריך הצעה למארז אחר (מ-TMS כמובן) שימו לב שכבר קיים ספק כח נפרד תודה לעוזרים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למ…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-