ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שמי מיכל,ואני עובדת ככתבת באחד מהעיתונים היומיים. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000-6000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לסייע לי: אני מחפשת מחשב שעונה לתנאים הבאים: מתאים לעבודה בשטח(תאורה מספקת, קשיחות , לא מתחמם מהר, קל, סוללה מספקת) עבודה עם WORD ואינטרנט, לא תוכנות כבדות. (אין צורך בכרטיס מסך משוכלל...) אפשרות חיבור לאינטרנט בכל האופציות הקיימות (USB, כרטיס רשת, PCMCIA וכו') שאלה נוספת: האם מערכת ההפעלה של WIN XP HOME שיש לי מתאימה גם למחשב הנייד? תודה. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא שאמור לספק אותי לשנתיים הבאות בגיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ואפשר גם לעבור אותו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ומשחקםי שיצאו בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' ובהמשך 23 אינץ' -…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב, השימושים הם משרדיים בעיקר olidworks קצת מטלב וקצת סרטים - ללא משחקים יש צורך במסך וללא שאר ציוד היקפי, החנות צריכה להיות בב"ש והוא מעדיף KSP ... התקציב הוא 3200 יש אפשרות לחרוג אבל עדיף שלא... , אין חשיבות מיוחדת לשקט, יש לשמור על אופק שידרוג זה מה שניסיתי אלו הרכיבים שצריך דגם מחשב: computer מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועבר טובים 4. האם יש רכיב…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בשביל לקבל תשובה מהירה ועניינית, הלכתי לפי חוקי הפורום. הערותיי באדום, תודה מראש לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך איפה שאפשר, אבל חשוב שתבינו שאם אני כבר קונה מחשב לרציני לגיימינג אני מוכן להשקיע איפה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, נראה לי שמדובר בתקציב די גבוה, לא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (photoshop, 3dmax, maya, unity) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום בסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי הנתונים באתר של Nvidia ה-GTX260 צריך ספק של לפחות 500W http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html אני תיכננתי לקנות את ה-SONATA 3 אבל כנראה שהוא לא יספיק לכרטיס מסך אז אני צריך מארז וספק אחרים שיתאימו בערך למחיר של הסונטה 3 - עד 700 שקל בקשר ללוח אם - תיכננתי לקחת בהתחלה את ה-GIGABYTE GA-P35-DS3L עדיף לקחת את ה-ABIT IP35P או ABIT IP35-E? הם בערך באותו המחיר, זה לא בעיה מבחינת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום. כבר ביקשתי בעבר. ואף אחד לא הגיב אני חושב. וחיפשתי וחיפשתי את המפרט האידיאלי בשבילי. בקיצור אז אנחנו קונים עוד מחשב בבית. ומה שאני יעשה זה לקחת את ה8800GTX (שאיפה הוא נעלם באמת?) ולשים אותו במחשב חדש. -->ואת הכרטיס מסך החדש לשים בישן. תודה. 4GB זיכרון - חשוב מאד 320-500GB נפח... מארז מגניב לשימוש בייתי. עם משחקים כמו SIMS ובסגנון וגם הרפתקאות וכאלה. התקציב הוא 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אפשר לחרוג עד 3000.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
- שלום האם יש מניעה לקחת לנובו G530 שהגיע עם ויסטה ולהתקין עליו WINDOWS XP? המחשב נקנה שלשום, העבודה עם VISTA היא פשוט סיוט. הכונן הקשיח מחולק ל-3 חלקים, כונן ראשי ושני פרטישנים של ריקאבר - אפשר להעיף את הכל ולהתקין WINDOWS XP כמו בנאדם? תודה מראש רון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב למשחקים בתקציב של 3000 עד 3500 ש"ח ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לוח אם. מעבד שיהיה - Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB Tray או אם יש המלצה למשהו אחר. זיכרון DDR3 (תמליצו בבקשה כמה MHZ צריך היום בערך) כולל ספק כח אם אפשר להרכיב מKSP אשמח (כרטיס מסך,עכבר,מקלדת,מסך. וHDD כבר יש - SAMSUNG F3 1TB)
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני עוזב ללמוד בניו יורק ורוצה לקנות מחשב נייד פה בארץ מראש. (אל תמליצו לקנות בחו"ל יש לי סיבה לכך) בכל אופן, אני אשתמש במחשב בעיקר למוסיקה, סרטים, אינטרנט ולימודים. ראיתי כבר כמה דגמים ועכשיו אני מתלבט בין כמה.... HP pavilion zt3110 LG LS40 IBM r40 אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט, או שתספרו לי אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים האלה... בהמון תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
לא הולך לגעת במשחקים חשוב לי שיהיה טוב מכל שאר הבחינות כמה שיותר
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם בסיסי נתונים ותוכנות BI. נעול על מעבד i5 דור 8 וכרגע 8GB זיכרון. להלן השאלון ומפרטים שהוצעו לי. תודה שאלון: 1. התקציב הוא 3000 פלוס מינוס 10% 2. עבודה עם בסיסי נתונים SQL, עם אקסלים כבדים ותוכנות BI. לא מיועד כלל לגיימינג ולא צריך תמיכה בזה. 3. לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לכיוון השקט, בערך 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. צריך מערכת הפעלה חלונות 10 64ביט מסוג HOME. 10. חובה שיתמוך ב-2 מסכים, אז יציאות ל HDMI פלוס DVI או VGA. לא צריך כונן SSD. התלבטויות: 1. האם צריך כ…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
עדיף שיהיה את המפרט בSKY PC כרטיס מסך- כמה שיותר טוב, כמה שיותר FPS מחשב למשחקים כבדים.. CRYSIS ETC מעבד- חשבתי על Q6600.. אולי Q9450 ... מה שנראה לכם, אני מעדיך INTEL על AMD תודה מראש (המסך שיש כרגע הוא 19")
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
המטרה - עבודה/גלישה רגילה. HTPC *אולי* בהמשך. שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות שציינתם (לעיל) ? יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ? המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132263§ion=293&target= http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264§ion=293&target=
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב לחבר כדי שאני אוכל לקנות חדש ואני רוצה לדעת כמה פייר לקחת על מפרט כזה שישתלם גם לי וגם לו ? כי בכל זאת זה חבר טוב המפרט: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
זה מה שהדוד בנה: התקציב בסביבות 3200 + מסך, עם אפשרות לנטיות קלות לפה ולשם. האם יש הצעות לשיפור \ חנות אחרת ? (הוא גר בנתנייה \ עובד במרכז) לא צריך עריכת וידאו , מדובר בפוטושופ בעיקר לעבודות בבית דפוס (+ כרטיס מסך שילדים יוכלו לשחק בקטנה) לחץ אטומי כי מחר זה כנראה כבר לא רלוונטי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
ידידה שלי מחפשת מחשב לצרכים כמו לראות סרטים אימיול איי סי קיו בקיצור אינטרנט ואופיס היא רוצה צורב DVD היא רוצה שהכול וכל לעבוד בו זמנית האימיול ואייסי קיו לדוגמא ואמרה לי להדגיש את זה ( אישה לכו תבינו ) בכול אופן היא רוצה הכול כולל הכול ( מסך וציוד הקפי) ניראה לכם שאפשר לעשות עם כזה תקציב משהו שמתאים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לא למשחקים. מסך נוח לצפייה ממושכת חשוב מאד. AMD ATHLON XP 2400 BOX 490 ¤ NF7-M 500 ¤ TWINMOS DDR 512MB 400mhz 580 ¤ WD 160/7200 JB 8MB 560 ¤ DVD SONY 16X48 180 ¤ 50 ¤ כונן דיסקטים 1.44 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ LG F700P 1120 ¤ 135 ¤ מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי -------- 3975 בנוסף - זה ups טוב (וזול) למחשב ? LINE INTERACTIVE P-650 390 ¤
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-