עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omridahan,

שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  2. האם המבצע הזה שווה, אשמח אם תפרטו על החומרה: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3075935 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני שוקל לקנות סמסונג X360 אבל רציתי לדעת האם המעבד יוכל להתמודד עם ניגון 720P/1080P תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

6. שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sygnus,

אני מתעניין בנייד עד 4500 ש"ח, בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס, סרטים. מעבד מסדרת T7000 ומעלה, 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך אינטל מובנה X3100. כמה דגמים ששמתי לב אליהם: Hp dv6660, ‏Gigabyte W566U, Vostro 1400/1500, Inspirion 1525 מעדיף מחשב כמה שיותר עמיד וקל (מודע לזה שהווסטרו 1400 הכי קל ביניהם, אך לא ראיתי בכלל את המחשבים מהסדרה הזו ולכן אין בעה עליהם) האם יש לכם עוד הצעות לדגמים אחרים? באיזה חנויות הכי מומלץ לקנות? מעוניין במס' תשלומים כמה שיותר גבוה. תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by The,

אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaylex,

רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על המפרט שראיתי האיש בטלפון אמר שהוא רוצה למכור את זה ב1800 רציתי לראות אם זה בסדר ושאין שום צואר בקבוק וכאלה וגם אם זה המחיר שוב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by ortapiero,

קיים בכלל דבר כזה? לא כלכך מצאתי בגוגל... או שיש תחנות עגינה אוניברסליות כאלה שזה קופסא שפשוט אליה מתחבר הכל ואז יש כבל אחד שמתחבר ללפטופ? סתם מנחש... בקיצר, האם קיימת תחנת עגינה ללנובו יוגה 3? תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם!! חבר שלי סוף סוף התאפס והחליט לקנות מחשב חדש (יש לו Geforce 4mx!!) טוב אז ככה השימושים יהיו הכל (משחקים כבדים וקלים, צפייה בסרטים וכל השאר), לא מתוכנן OC והוא גם צריך מסך 19 אינטצ' רמקולים ועכבר ומקלדת. הוא רוצה שהמארז יהיה יפה אז חשבנו על ה-NZXT Apollo, מעבד E6600 וגם 8800 gtx או gts מה שאתם חושבים שעדיף. אלה שלושת הבקשות שלו, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by tenana,

שלום, אני בפורום די הרבה זמן, אמנם בזמן האחרון אני פחות מגיב ויותר מתבונן לעיתים קרובות, מפאת חוסר זמן. לפני כחודשיים-שלושה, היינו בתקופה שעוד לא יצאו הכרטיסי מסך החדשים, ועוד לא יצאו המעבדים החדשים, והשאלה הבאמת גדולה היא, מה השתנה מאז אותה תקופה מבחינת דרישות של משחקים או תוכנות? הכוונה שלי היא, האם יש משחקים שדורשים כל כך הרבה כמו שדרש לדוגמא Crysis ואז יצא ה8800GT ובעצם ענה על הדרישות? האם יש משחקים שכרטיס ה8800GT או הGTS לא יוכלו להתמודד איתם? או שיודעים על משחקים שהולכים לצאת בקרוב שהם ידרשו הרבה מעבר לזה? בסופו של דבר מה שאני חותר אליו, זה שנראה לי שהתעשייה של הכרטיסי מסך והמעבדים, רצה קדימה בגלל תחרות בלתי פוסקת, ודווקא התעשייה של המשחקים והתוכנות, לא מצליחה להדב…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by kdani,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. המפרט הראשון : תקציב 2000 שקל +- לא יותר מידיי כולל מסך דק 19 אינץ' Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Transcend כרטיסי מסך‏ Zotac - 3 Years Warranty 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital - שלוש שנות אחריות 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארזים‏ Price Units Total Codegen 6219 Midi 450W Max Black מסכים‏ CHIMEI - שלוש שנות אחריות Price 958D 19'' LCD 5ms DVI - 1680X1050 המפרט השניי כולל כרטיס TV ומסך 22 אינץ' עד 4000 + -. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8200, 13…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  16. אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית , במחיר של עד 3 אלף ש"ח , שמשקלו לא עולה על 2 ק"ג וגודל המסך לא קטן מ 13 אינץ. המחשב ישמש לעבודות ותוכנות בסיסיות ומישחקים בסיסים , כגון SPORE. רצוי שהמחשב יכיל 2 גיגה ראם וHD של לפחות 160 גיגה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. לחבר טוב הלך היום המחשב הנייח (ספק גנרי של איבורי) והוא דחוף חייב מחשב חליפי. הוא גר רחוק, לא מבין בעניין בגרוש, אין בסביבתו הקרובה מי שכן מבין ואין לו זמן/עצבים להתעסק בזה אפילו ברמה הבסיסית ביותר. מחשב נייח סביר ובסיסי + הרכבה + מערכת הפעלה יעלה לו בסביבות ה-2K וגם צריך לחכות כמה ימים ולקוות שלו דחפו לך זבל משומש/מחודש/מתצוגה. ראיתי את ה-ASUS X54C ב-KSP/IVORY ב-2190 ש"ח עם מערכת הפעלה, OFFICE STARTER ושלוש שנות אחריות יבואן רשמי בינלאומית בבית הלקוח: http://ksp.co.il/?uin=16002 מעבד PENTIUM דו ליבתי, 4G זיכרון, דיסק 500GB ויציאות USB3, רמקולים ALTEC, רשת 1G קווית ו-N אלחוטית + יציאת HDMI... מה צריך יותר מזה? אני אוהב את הניידים של ASUS בד"כ (אם כי בסדרות היקרות יותר). א…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. יש לי את הפריטים הבאים: ספק כוח: HEC 300W ART דיסק קשיח: WD800JD 80GB Sata כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-4163B (ממשק IDE) לבן כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR 150 MCE ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ועוד). ואני רוצה להפוך אותם למחשב מודרני, שיוכל להריץ חלונות Vista Premium לצרכי עבודה משרדית, צפיה בסרטים וגם לעריכת אנימציות Flash (חתביב). התקציב הוא 1200 ש"ח. חשבתי להוסיף את הפריטים הבאים להרכבת מחשב שלם: מעבד: Pentium E2180 DualCore - מחיר: 370 ש"ח ב-KSP. לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (כולל כרטיס מסך מובנה GF7100 ויציאת DVI) - מחיר 365 ש"ח ב-KSP. זיכרון: 2x1GB Samsung 800Mhz - מחיר 220 ש"ח ב-KSP. מארז: COMPUCASE 6C28 ללא ספק - מחיר 155 ש"ח בנועה. סה"כ: 1,110 ש"ח. ציוד היקפי כבר קיים. האם …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by tomz,

אז ככה אני צריך מחשב כמעט מלא בתקציב של משהו כמו 3200 שקל כרגע מה שחשבתי עליו זה: Athlon XP 2500+(512k 333) Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (שני סטיקים) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! HEC (Heroichi) 300ER Power Supply אני כניראה יזמין את זה משני חנויות כך שיצא לי יותר זול כי במילא אני מרכיב לבד עכש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימושים הבאים : קודם כל OC [קירור NINJA PLUS שיש כבר בידי] שיהיה יציב 100% ולא יהיה בטמפ' מוגזם. שימוש שני הוא משחקים [אני גיימר, אבל קודם רוצה לעשות OC די מכובד. אני לא צריך : זכרונות [G.SKILL 800 2GBHZ] הארדיסק, מארז ושאר ציוד היקפי. כלומר אני צריך רק מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וספק כח. יש לי מסך 20" WIDE ברזולוציה של 1680X1050. חנות עדיף מIQPC או פאנדס. אני לא רוצה להתפשר על שום דבר מהסיבות שלי, ואני לא רוצה ספק פחות מ500W [שוב, מהסיבות שלי]. תודה רבה לעזורים!!!! חשבתי על מפרט כזה, רק אני מתלבט בין P5B DELUXE לבין הCOMMANDO: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤ 1139 כרט…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני האמת מברר מחשב לחבר שלי. השימושים שלו זה בעיקר : עריכת סרטים {גרפיקה \ מאיץ חומרה תלת מימד} מסך 19 דק : מספיק לו מסך 1 אפילו שהוא צריך 2 לעריכת סרטים.כי זה בגלל שיש לו מסך 1 בבית דיסק קשיח : לפחות 250 320 ג'יגה כרטיס קול : הוא צריך משהו כלול בתקציב עד 500 600 ש"ח משחקים : לא כלכך חשוב לו כולל רמקולים עד 200 ש"ח מקלדת עד 100 ש"ח עכבר עד 80 ש"ח כלול בתקציב

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by hananel11111,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.