ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן yz101 ב 16.5.2010 התחלתי שירשור לגבי מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460724.0 השירשור הוא לפני כחודש אני מנסה לעזור לחבר ברכישת מחשב שלא כל כך היה פנוי לרכישה עקב פציעה, אין לו ממש שום ידע בחומרת מחשבים, והוא הצליח להגיע למצב של הצעת מחיר מול אחד מסניפי איבורי (הוא מעדיף סניף שקרוב לביתו, חשוב לו הנושא) עם אותם רכיבי חומרה שהמלצת עליהם בזמנו, חוץ מנושא המעבד, הנציג שם ממש מתעקש על המעבד, הוא טוען שהמעבד אינטל 2.93GHz 4MB CORE I3-530 1156 יותר טוב מהמעבד שהצעת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box אני לא יודע אלו מניעים יש לו לומר זאת, אולי עניין של מחיר, או נושא אחר. מה אתה חושב על הנושא ? בהתיחסות למפרט הכולל מעבד אינטל או AMD הנטיי…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba a505-s6005 עם כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה להגדיל את הזיכרון של כרטיס המשך מ-64MB שהוא כרגע. חיפשתי בכל האפרויות בביוס ולא מצאתי איך לעשות את זה. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים וצפייה בתכנים באינטרנט (יוטיוב וטוויץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 ,gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 אינץ כרגע אולי יוחלף בעתיד ל 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט נחמד עבור מחשב לתוכנות גרפיות. אני מעוניין להריץ את creative suite CS3 החדש, ומכיוון וADOBE הכניסו את האפשרות של עבודה במקביל עם כמה תוכנות [העברת עבודות מפוטושופ, לפלאש לדרימוויבר ובחזרה למשל], אני זקוק למחשב עם זיכרון, מעבד וזיכרון חזקים. חשבתי על C2D שהבנתי שהמחירים שלו ירדו, 2GB זיכרון אני חושב שאני לא אתפשר על פחות, וGEFORCE 7300-7600, תלוי כמה התקציב מאפשר. המחשב לא יכלול מסך, אבל אני אמור לשמור קצת כסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומה שמסביב. יש שאלה בקשר למפרטים, שמתי לב שרוב המפרטים שמחלקים פה בפורום, לא מגיעים עם כרטיסי קול. האם קונים אותם בניפרד? או שזה מובנה על הלוח? בתודה מראש, מאור
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט...הרבה זמן לא התעסקתי בנושא ככה שאני לא כל כך מעודכן החלקים שאני צריך הם: מעבד, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך, כונך קשיח (לא צריך נפח מפוצץ) מארז (בלי ספק). והמלצה למסך רחך שיהיה מחוץ לתקציב ( עד 1300). תודה על העזרה! חשבתי על משהו בכיוון הזה, חסר לי רק לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600 Box IQ6600 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 HEC 6A19 White CI-6A19-NPS Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2,771 ¤
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני גר באזור המרכז - שוהם. זה ליד אירפורט סיטי ותל אביב ונמל תעופה בן גוריון יש לי בערך 5000 שקל, אני רוצה גם מסך וגם תמחשב עצמו. אני מעריך שלמסך אני אתן 1500 שקל ככה ואת השאר למחשב. האם מישהו מוכן לתת לי פה מפרט והמצלה שתספק אותי למשחקים חזקים, שיהיה מהיר עם המון מקום, והחנות תהיה אמינה ביותר? עריכה קטנה אודות למנהל: אם אפשר שהמחשב יהיה שקט ברמה 10, הכוונה שלא ישמעו כלום, ממש כמו ששמים את האצבע על המאוורר, זה יהיה ממש נוח אם כן. בנוסף, שהמחשב כמובן יהיה עם מערכת קירור טובה שלא יגיע לטמפרטורות גבוהות בקלות. ובקשר ל OVER CLOCKING אני לא ממש מבין בזה, האמת שאני מתעסק יותר בתכנות מאשר בחומרה עצמה, והמחשב הוא בשביל חבר, לכן תחליטו בעצמכם אם צריך את ה OC הזה, ואם כן, תנו…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם המבצע הזה שווה, אשמח אם תפרטו על החומרה: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3075935 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות סמסונג X360 אבל רציתי לדעת האם המעבד יוכל להתמודד עם ניגון 720P/1080P תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לאחר דיונים, צפיות וקבלת החלטות בנוגע לכמה דברים, הגעתי למסקנה שאני מעוניין להשקיע במחשב עד כ- 6000 ש"ח. אני משחק במשחקים כבדים מאד ומעוניין לשחק בהם בהנאה מרבית, כמו-כן אני מעוניין שמשחקים עם דרישות חזקות שיצאו לאור בשנה הקרובה ירוצו על הגדרות גבוהות (Extra - 5/5) עם קצב העברת תמונות לא רע. כמו-כן, אני משתמש בתוכנות כמו: Adobe Photoshop ו- Macromedia Dreamweaver על בסיס קבוע ואוהב לעבוד עם כמה תוכנות בו-זמנית. אני מעוניין במערכת מבוססת Q9450 או לחלופין E8400 (אשמח למפרט עם שני המעבדים הללו), - מערך SLI של GF8800 או (במידה והתקציב לא מאפשר) GF9600, - זכרון של 4GB בתדרים של 800MHz. לגבי המארז והספק אני לא כל-כך סגור על זה, קיבלתי הצעות אך ללא ייסוד.…
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין בנייד עד 4500 ש"ח, בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס, סרטים. מעבד מסדרת T7000 ומעלה, 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך אינטל מובנה X3100. כמה דגמים ששמתי לב אליהם: Hp dv6660, Gigabyte W566U, Vostro 1400/1500, Inspirion 1525 מעדיף מחשב כמה שיותר עמיד וקל (מודע לזה שהווסטרו 1400 הכי קל ביניהם, אך לא ראיתי בכלל את המחשבים מהסדרה הזו ולכן אין בעה עליהם) האם יש לכם עוד הצעות לדגמים אחרים? באיזה חנויות הכי מומלץ לקנות? מעוניין במס' תשלומים כמה שיותר גבוה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על המפרט שראיתי האיש בטלפון אמר שהוא רוצה למכור את זה ב1800 רציתי לראות אם זה בסדר ושאין שום צואר בקבוק וכאלה וגם אם זה המחיר שוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קיים בכלל דבר כזה? לא כלכך מצאתי בגוגל... או שיש תחנות עגינה אוניברסליות כאלה שזה קופסא שפשוט אליה מתחבר הכל ואז יש כבל אחד שמתחבר ללפטופ? סתם מנחש... בקיצר, האם קיימת תחנת עגינה ללנובו יוגה 3? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! חבר שלי סוף סוף התאפס והחליט לקנות מחשב חדש (יש לו Geforce 4mx!!) טוב אז ככה השימושים יהיו הכל (משחקים כבדים וקלים, צפייה בסרטים וכל השאר), לא מתוכנן OC והוא גם צריך מסך 19 אינטצ' רמקולים ועכבר ומקלדת. הוא רוצה שהמארז יהיה יפה אז חשבנו על ה-NZXT Apollo, מעבד E6600 וגם 8800 gtx או gts מה שאתם חושבים שעדיף. אלה שלושת הבקשות שלו, תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני בפורום די הרבה זמן, אמנם בזמן האחרון אני פחות מגיב ויותר מתבונן לעיתים קרובות, מפאת חוסר זמן. לפני כחודשיים-שלושה, היינו בתקופה שעוד לא יצאו הכרטיסי מסך החדשים, ועוד לא יצאו המעבדים החדשים, והשאלה הבאמת גדולה היא, מה השתנה מאז אותה תקופה מבחינת דרישות של משחקים או תוכנות? הכוונה שלי היא, האם יש משחקים שדורשים כל כך הרבה כמו שדרש לדוגמא Crysis ואז יצא ה8800GT ובעצם ענה על הדרישות? האם יש משחקים שכרטיס ה8800GT או הGTS לא יוכלו להתמודד איתם? או שיודעים על משחקים שהולכים לצאת בקרוב שהם ידרשו הרבה מעבר לזה? בסופו של דבר מה שאני חותר אליו, זה שנראה לי שהתעשייה של הכרטיסי מסך והמעבדים, רצה קדימה בגלל תחרות בלתי פוסקת, ודווקא התעשייה של המשחקים והתוכנות, לא מצליחה להדב…
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-