ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לנובו T500 ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר ראיתי שיש לי בהגדות קול SPDIF והבנתי שהתכונה הזו יכולה להוציא סראונד מהלפטופ אבל איך אני מחבר בין המחשב לבין הרסיבר? אין לי יציאה מיוחדת של SPDIF. דרך היציאה של האוזניות? בנוסף, יש לי יציאת DP האם היא מעבירה גם אודיו או רק וידאו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הנתונים שביקשתי 3000 ש"ח כולל מסך 22'' המטרה: סרטים, וישומים ביתיים אופיס ואינטרנט(\ (ללא משחקים ) מחשב שיחזיק מעמד לשלוש שנים לפחות. ראוי לציין שהנציג המליץ להוסיף כרטיס מסך חיצוני למשחקים. לפי מה שקראתי בפורום ביקשתי לקבל הצעה למערכת עם AMD המוכר בדק אמר שיש בעיה עם הספקה של המעבדים בארץ ומה שיש לא מצדיק את פער המחיר :s05: בקיצור העם יש משהוא שכדאי לשנות? עדיפות לחנויות באזור הדרום ש"ח Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 Tray 482 ש"ח Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H 381 ש"ח 2G.Skill 2GB DDR3 1333MHz CL9 F3-10600CL9S-2GBNT 35067 ( * 2 ) 398 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 256 ש"ח SAMSUN…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, עבור מחשב המויעד לגיימינג- בעיקר משחקי רשת עם כמה יכול לעזור לוח אם עם - Killer™ E2400 chip ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים? האם אחד מהם חדש יותר מהשני?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי כולם, נצרף קודם את השאלון ואז נוסיף עוד הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 ש"ח סה"כ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט לחשבונאות - כלומר לא מתכנת או גיימר, כתיבת עבודות, שימוש בעיקר באופיס ובאינטרנט. רוצה מחשב שיחזיק כל התואר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רוצה להתייעץ לגבי רכישת מחשב נייד שייעודו הוא תכנות באנדרואיד סטודיו. חשבתי על 2 אפשרויות: א. מעבד I7 ו16GB זיכרון ב. מעבר I5 ו8GB זיכרון. במקרה כזה רוצה אפשרות להרחיב ל16GB בהמשך. לדעתי ב2 האפשרויות כדאי שיהיה כונן SSD ולא HHD. מה לא חשוב? לדעתי אפשר לוותר על כרטיס מסך חזק, ועל שטח אכסון גדול. גם משקל ואיכות סוללה לא גורמים קריטיים. חיפושים בזאפ העלו את האפשרויות האלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932538 2229 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931070 3880 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935287 3874 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשדרוג מחשב, אני צריך מעבד (לא סגור אם אינטל או AMD) לוח אם שמתאים, זכרון 512 (אני מניח שעדיף 2x256...) ומארז עם ספק נורמלי. אם אפשר הצעה עם כרטיס מסך ובלי כרטיס מסך (רק onboard של הלוח אם) וכמו-כן מעולם לא קניתי / עבדתי עם AMD לכן אינני יודע איך הם מתנהגים, מתחממים מהר וכו' אז אם אפשר הסבר קצר עליהם ? יש לי כבר דיסק קשיח 80GB, צורב וכונן DVD. המחשב מיועד לעבודה ביתית רגילה, אולי קצת משחקים לא עם גרפיקה מטורפת. בתודה מראש על העזרה המהירה ! מני.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ לנובו YOGA 700 שקניתי לפני שנה וחצי. המחשב התקלקל ובמעבדה (הרשמית) אמרו שהלך הלוח אם (קצר) והם רוצים 1800 שקל להחלפה. אחרי שהחליפו, כשהמחשב עדיין במעבדה, הם אמרו שנדפק גם הTOUCH וזה יעלה עוד 1000 שקל תיקון. זה כבר 2800 שקל לתיקון! מה אתם אומרים, שאתקן או אקנה חדש? אם אקנה חדש, אפשר יהיה להשתמש ברכיבים התקינים הקיימים, כמו הRAM והSSD, כדי להוזיל מחירים? תודה רבה ומקווה שפתחתי את הפוסט במקום הנכון שני
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הדבר היחיד שחשוב ממש שיהיה בו, זה מעבד של Intel i5 / i7. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום האם משהו יכול לעזור לי למצוא היכן ניתן להשיג את הרשימה של החנויות המורשות למכור את המותג לנובו... תודה בעז
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות נטבוק הצרכים: בתכלס יש לי מחשב נייח חזק בבית, אז הצרכים הם בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטים/סדרות... דברים חשובים: * הדבר הכי חשוב זה בטריה חזקה, שתחזיק הרבה זמן (עד כמה שאפשר) * מסך טוב לסרטים (ולא להמליץ על הניידים עם מסכים יותר גדולים בבקשה) * מצלמת אינטרנט * בלוטוס מובנה * ואם זה לא מיותר לציין אז wireless * חנות מומלצת KSP ועוד דבר, שמעתי פעם שהחוק בקנית נטבוק זה לקנות את הכי זול שאתה מוצא כי כולם הם כמעט אותו הדבר חוץ מדברים קטנים שההפרש של הכסף לא שווה אותם.. עד כמה זה נכון?? מקווה שהבאתי את כל הפרטים הנחוצים, במידה וצריך עוד תגידו ואני יוסיף תודה ענקית... עריכה: אז בדקתי כמה סוגים אשמח אם תגידו לי איזה מהם יותר טוב,ומה ההבדל בינהם.. 1…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחיין שלי התעסק עם המחשב ומקש אחד אבד, ושניים פשוט יצאו וכשניסיתי להחזיר התקשתי והם רופפים. המחשב הוא Ideapad U350. השאלה מה עליי לעשות? בטח המעבדה של לנובו תקח הרבה כסף על התיקון, מה הדרך שאתם הכי ממליצים לתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אז זה הIMAC: הייתי מבקשת שתיתנו לי לינק ל KSP או IVORY לזכרונות הכי זולים שמתאימים ל IMAC. רצוי 4X4 וזה ה IMAC:
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
בס"ד שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב זה פחות או יותר המפרט שהרכבתי צריך חוות דעת ואיזה מחיר פחות או יותר אתם חושבים שזה יצא בחנות איבורי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz מחיר:אין מחיר באתר,באזור ה 950 ש"ח. זכרון תוצרת Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX נפח 2GB Kit מחיר:289 ש"ח. דיסק קשיח Western Digital דגם WD3200AAKS נפח 320GB מחיר: 240 ש"ח כרטיס מסך תוצרת Inno3D דגם GeForce 9500GT 1024MB כולל HDMI מחיר: 460 ש"ח. צורב DVD תוצרת LG דגם GH20N-S10 חיבור SATA מחיר: ¤119.00 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מחיר: 440 ש"ח. קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm מחיר:25 ש"ח. מסך : מסך מחשב תוצרת Samsung דגם SyncMaster 2243BW גודל ''22 מחיר: 1200 ש"ח. מתחת…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ שכהגדרה יהווה Desktop Replacement, מכל המשתמע בהקשר לפיזור חום ויכולת לרוץ ללא הגבלה מבלי להתפוצץ. בנוסף, מספיק חזק בשביל שיהיה אפשר לפתח עליו (VS 2010) ולראות סרטי HD, אני חושב שi5 יעשה את העבודה. וכמובן ישמש אותי גם בתור סטודנט ויאפשר ניידות, באיזור של 1.5 קילו, מסך 13", מקלדת נוחה, זמן סוללה... התקציב הוא עד 5000 (כמובן אתפשר גם על פחות ) אשמח לקבל כל דעה או המלצה בנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה בבניית מפרט ??? אני צריך מחשב שיעבוד עם כל סוגי המשחקים ואינטרנט עם אופציה לאינטרנט אלחוטי (או סלולרי)... התקציב שלי נא בסביבות ה 5.500 ש"ח בתודה מראש לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של סוני מדגם SR190 ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה ישנה עם חיבורים אנלוגיים בלבד. הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ולמרות שאני יודע שזה חיבור אנלוגי לא מצאתי מתאם מ VGA ל S-VIDEO או RCA. בת'רד הזה דובר על הנושא לגבי לנובו, האם הדברים נכונים גם לגבי המחשב שלי? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340886.msg2942377#msg2942377 בנוסף מה הרזולוציה המקסימלית שניתן להעביר ב VGA? החיבור הזה יכול להתאים גם לסרטי HD? מישהו יכול לתת לינק עדכני לקופסא המדוברת בלינק? בגלל שהת'רד ישן הלינק כבר מת. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי כבר מHP ישראל שרק האחריות הבסיסית לשנה שמקבלים עם רכישת הנייד מכובדת בארץ ואין דרך להרחיב אותה. השאלה שלי היא כזאת - יש דרך לקבל אחריות ממעבדה פרטית? חשבתי על האופן שזה עובד עם סלולארי שקונים מחוץ חברת התיקשורת ואפשר לשלוח אליה בשביל לקבל עליו אחריות אחרי שהיא בוחנת אותו במעבדה או מה שהיא לא עושה.. יש חיה כזאת? האם קיימת אופציה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-