עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by o.k,

שלום לכולם!!!!!!! אני מעוניין לבנות מחשב אישי בתקציב של בערך 4.5 אלף ורציתי קצת עזרה בתהליכי הרכישה של החלקים והבנייה אם אפשר להמליץ לי על חלקים טובים וכמובן איזה כרטיס מסך טוב למטרת משחקים ועבודות תודה רבה

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by eli691,

שלום לכולם . אני צלם ורציתי לשאול לגביי הנייד הנל האם הוא יספק אותי מבחינת גרפיקה , האם אני יראה שונה , מבחינת צבעים חדות האם התמונות יראו טוב יותר משאר לפטופים מה היחודיות של הלפטופ הנל?? והאם הוא מיועד לפוטושופ ותוכנות גרפיקה מאשר לפטופים אחרים האם יש בו קיצורים שיעזרו לי בעבודה ? אני כמעט סגור לקנות אותו , אני מחפש עוד חיזוקים להחלטה... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6,000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, תכנות (Visual Studio, Android Studio), וירטואליזציה (VmWare Workstation), משחקים (בינוני, שתהיה אפשרות במידת הצורך - נניח Witcher על רמה medium/high) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעוניין בגודל של 15 כלשהו . לא חשוב לי מבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה של 1920x1080 FHD.…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע 1280*1024 אבל ישודרג ל FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כלל המשחקים שקיימים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Alex Shapira,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בערך 3000 אין בעיה לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש בעיקר לתכנות, אני מריץ לא מעט vm, docker לכן מעדיף לפחות 32gb זכרון ואפילו 64 אם זה לא יוצא יקר מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך. מבחינת המקלדת אשמח להמלצה ל low profile, יש לי מק מהעבודה וה apple magic keyboard ממש נוחה לי. אני לא רוצה להוציא מלא כסף על המקלדת לכן יספיק לי סולידי שעובד טוב. אשמח גם להמלצה לעכבר, עכבר רגיל שיעבוד טוב ויכול לשמש למשחקי מחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by andav,

המיפרט אמור להיות טוב למישחקים ברמה נחמדה,כמו harry potter ודומיו ולא למישחקים כמו doom3 עם כל האפקטים האפשריים. בקיצור שיאפשר לשחק מישחקים לא ברמה הגבוהה של היום אלא ברמה סבירה. לגבי מיקלדת ועכבר,המחשב שלהם (pentium1 ) כולל מיקלדת ועכבר ושאלתי היא האם העכבר והמיקלדת יוכלו להיתחבר למערכת החדשה(אני לא יודע מה החיבורים,אם הם הישתנו מאז),אם כן,אז לא צריך את שניהם. דיסק קשיח מספיק אחד קטן(40). כרטיס קול,משהו טוב וזול. לגבי הזיכרון(וכמובן בהגבלת המחיר)אני צריך זיכרון שיאפשר להריץ XP. לא צריך sata או raid. ואם אפשר שהמחיר יהיה נמוך מ- 2500. כמו כן,אם אפשר,שהמיפרט יהיה מחנות באיזור הצפון(חיפה) או לחילופין מאיזור הגולן(למרות שניראה לי קלוש,העניין). ד.א. http://www.hwzone.co.il/co…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Anfield,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 640 1 640 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB x 2 CL2 Kit Golden dragon GEIL 770 1 770 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9800 TV,DVI 128MB 1670 1 1670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 100 1 100 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano 11+ 170 1 170 מארזים? Price Units T…

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…

12. בקצרה: מחפש קניית מחשב נייד שישמש במקום מחשב נייח, במילים אחרות מחשב חזק שגודל( לא מתחת ל14 אינץ') משקל וסוללה לא מעניינים יותר מדי, יש אופצייה לקנות בלונדון אם המחירים טובים יותר (אם מישהו מכיר כמובן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אם מדובר בהבדל רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ישמש לסרטים גלישה ומשחקים ( לא גיימינג כבד) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. - המפרט הוא לחלקים הבאים בלבד: מעבד i5, קירור מעבד, לוח אם, זיכרון 2X4GB, דיסק קשיח, מארז, ספק. - שימושים: גלישה (עם ריבוי חלוניות), אופיס, סרטים HD, קצת פוטושופ. ההעדפה שלי היא להחליף מחשב כל 5 שנים או יותר, כך שאני מראש מעדיף מחשב חזק יותר ממה שלכאורה צריך. - ללא אוברקלוקינג, ללא גיימינג - תקציב 3K אפשר לנצל הכל; חיסכון אם אפשר להשיג את אותה איכות/ביצועים בפחות. חריגה מהתקציב 50-100 ש"ח אם הצורך ממש משמעותי. - שקט: מקסימלי (8) - הרכישה ביומיים-שלושה הקרובים. הרכישה תתבצע בעיקרה מKSP. אני מרכיב את המחשב לבד כך שאוכל לרכוש חלק מהפריטים מפלונטר, TMS או חנות אחרת באזור המרכז. - לא צפוי שידרוג משמעותי בעתיד. אבל כן הייתי רוצה שספק הכוח יוכל להתמודד עם הוספה עתידית (בסבירות …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Ro-K,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 980 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 695 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 400 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 337 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X300SE 64-bit 128MB GV-RX30S128D bulk 420 ש"ח ASUS CDROM X 52 Retail 110 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 49 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 475 ש"ח סה"כ 3,466 ש"ח איך המפרט??

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. ציוד היקפי לא חובה. שיהיה לפחות GIGA זיכרון פנימי כרטיס מסך טוב יחסית ומעבד ולוח אם טובים. אני סבור שאפשר להרכיב מפרט מעולה ב3000 אבל המקסימום הוא 3500. השימושים: משחקים קלים מבחינה גרפית, אינטרנט וקצת פוטושופ ודומיו. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הנוכחי הוא 1920x1080. אני מתכנן לשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכבתי מפרט משלי, כך שכל פריט שאני זקוק לו (או לאלטרנטיבה עבורו) נמצא שם. …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם! בניתי מפרט בסיסי בKSP - מטה - אבל אני לא בטוח עם זה עובד: ‏Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 980 ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 120 ‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 440 ‏‏G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24‎ 645 ‏MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1070 ‏Western Digital Caviar Red WD10EFRX 2TB Sata III 530 ‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 115 ‏Asus Xonar DX 7.1 Sound Card‎ 350 ‏Corsair RM650 650W Gold Active PFC 12cm Fan PSU 630 ‏Sharkoon MS140 Black Micro-ATX Case (No PSU)‎ 220 ‏Arctic F8 PWM CO 80mm‎ 40 ‏Antec Tru…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ran1809,

אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן

20. Started by kalda01,

מדובר בנטבוק עם מסך 10-12 אינצ'. איזה מעבד/כרטיס מסך מינימלי צריך כדי לנגן קבצי MKV ברזולוצייה 720P ? איזו רזולוציית מסך הכי מתאימה?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Crazy Ivan,

אני מעוניין לשדרג את המחשב של אחי. יש לו פנטיום 4 1.6GHZ. חשבתי להחליף את הלוח אם שלו שתומך בזכרונות sdram ואת כרטיס המסך שלו (Geforce2 MX). מה דעתכם על זה: Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 560.28 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1097.46 ] 1 Subtotal : ¤ 2212.24 תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש כללי, ומידי פעם משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בדר"כ אני משחק במשחקי אינדי בלי יותר מידי גרפיקה או ב-Dwarf Fortress. בעתיד אני ארצה לשחק Fallout 4 אבל זה רק אחרי שאני אקנה כרטיס מסך בנפרד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (גודל המסך "19). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by D-Max,

לבנתיים אני אשתמש במסך 19 אינץ' עד שאני אקנה מסך 24 אינץ' חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד ולא ירעיש כשהוא דלוק בלילה ואני הולך לנמנם מתוכנן OC רציני . מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1656 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 כמות: 1 - מחיר: ¤303 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤727 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤476 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤586 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Western Digita…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים