ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי 4000 שקל לשידרוג המחשב, (אני צריך מעבד, לוח-אם, וכרטיס מסך) את הכ.מסך ומעבד אני רוצה להזמין מחו"ל. www.newegg.com חבר שלי יביא לי את החלקים. זיכרון כבר הביאו לי http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210 (ולכן לא כולל בתקציב) ולוח-אם אני צריך לקנות בארץ (גדול מידי למישלוח), את המעבד והכרטיס מסך מחו"ל. לשלושתם יש לי 4000 שקל. הכוונה היא להריץ ברזולוציה של 1280X1024 בהגדרות גבוהות. מומלץ AMD. חשבתי להזמין בארץ את ה- DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR eXpert nVIDIA nForce4 SLI אבל לא יודע אם ישאר לי כסף למעבד ולכ.מסך תנו לי פתרון.... (בעקרון אם חורג קצת גם טוב) חשבתי על משהו כזה: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562 כר…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הtoshiba satellite l50-b-1dh הוא חדש ומגיע בלי מערכת הפעלה כשאני אני מכניס דיסק של WINDOWS הוא כותב one of the slected files on the selected boot devicr was rejected by the secure boot feature מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה: http://www.amazon.com/G53SW-XA1-Republic-Gamers-15-6-Inch-Gaming/dp/tech-data/B004X5XL3Q/ref=de_a_smtd יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח לעזרה שלכם בייעוץ קניית מחשב ,אשמח שאנשים גם ללא אינטרסים יתנו כאן מפרטים מתאימים , תודה רבה מראש !! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידה והסיבה באמת מצדיקה זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי בצורה מיוחדת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Heroes of the storm, The vision. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080\1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב נייד של SAMSUNG מדגם NP700Z5C-S01IT הנה קישור למפרט שלו http://www.samsung.com/hk_en/business/business-products/notebook-pc/series-7/NP700Z5C-S01HK-spec שימו לב שיש בו רכיב MSATA שמשתמש כCACHE כבר + הארד דיסק אני רוצה להחליף את ההארד דיסק שלי לSSD כי המחשב לא מספיק מהיר מה אתם מציעים? (בסביבות של עד 650 שקל) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
**********לא רלוונטי לדיון-נא להתייחס להודעה האחרונה שלי בלבד******
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג כל עוד השיפור נחוץ ביחס לדרישות ושווה את ההפרש במחיר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה באינטרנט בעיקר, מעט תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך דק', צורב DVD ,דיסקט ,כונן DVD , דיסק קשיח SATA , לוח אם אמד nf4 sli , כרטיס מסך PCIE, מארז כולל הפסק וחלון. רק משחקים גובהה גם קצת בתי קולנוע. אני מחכה שתציע לך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות תלת מימד ורינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ps rhino vray autocad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, רוצה להתחדש, מעוניין במחשב לגיימינג כללי - כבר הרבה זמן לא עוקב, אשמח לעזרה בבניית מפרט. קריטריונים כליים: מצד אחד מחפש value for money, מצד שני רוצה שיחזיק כמה שנים ולא אכפת לי קצת להתפרע. מניח שלא אצא מזה עם פחות מ-5,000 ש"ח - חי עם זה בשלום. מצד שני, לא ברור לי שיש צורך לחרוג מזה בהמון. באופן כללי מעדיף רכיבים מדור חדש על פני מרכיבים מקבילים מעט יותר חזקים מדור ישן יותר. קונקרטית: מעבד - לא נעול על intel. כאמור עדיפות לדור האחרון. לוח אם - דור חדש - שיאפשר לי בעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ואולי מעבד בעוד שלוש. כרטיס מסך - value for money +. עדיפות למשהו יעיל באנרגיה. ספק כוח - שיהיה קצת אקסטרה הספק, tier גבו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אודה על המלצות לתחנת עגינה למחשב hp pavilion dv6 1030us כמה שיותר זולה אודה גם על הסבר לגבי סוגי תחנות עגינה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בערך 3000 אין בעיה לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש בעיקר לתכנות, אני מריץ לא מעט vm, docker לכן מעדיף לפחות 32gb זכרון ואפילו 64 אם זה לא יוצא יקר מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך. מבחינת המקלדת אשמח להמלצה ל low profile, יש לי מק מהעבודה וה apple magic keyboard ממש נוחה לי. אני לא רוצה להוציא מלא כסף על המקלדת לכן יספיק לי סולידי שעובד טוב. אשמח גם להמלצה לעכבר, עכבר רגיל שיעבוד טוב ויכול לשמש למשחקי מחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חזק שיחובר ל- 'LCD 42 וישמש כמדיה סנטר לסרטי HD וכמחשב רב שימושי לתוכנות הנדסה כבדות יחסית כמו אוטוקאד ללימודים, יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים אבל לא קריטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD,אוטוקאד,גלישה ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני פחות משנה קניתי מחשב נייד Samsung 900X. המחשב מגיע עם מסך מט ברזולוציה 1920x1080 ושלוש שנות אחריות אתמול, כשנה לאחר מועד הקניה הופיע לי פיקסל שרוף ראשון... היבואן אמר לי שהוא לא מחליף מסך אם יש פחות מ 5 פיקסלים שרופים... מותר לו להגיד לי דבר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מחשב נייד, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו ה…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 5000~6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד השקל האחרון ניתן לחרוג! מה שימושי המחשב: גיימינג כבד בלבד! אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V כמובן על MAXIMUM איכות. מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 מעוניין גם במסך משני. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. רכיבים שאינם נחוצים במפרט: כונן קשיח - יש לי SSD 840 EVO + שני כוננים של 1.5TB אין צורך בציוד הקפי בכלל אין צורך בצורב עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: עדיין לא ידוע אני עוד מברר האם כדי, מה אתם חושבים?. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אין צורך יש העדפה לחנות שנותנת אחריות לשנים רבות! מתי מתוכננת קניית המחשב? עד שינתן לי מ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מבחינה עקרונית , מחשב נייד שהוא refurbished יש סיבה לא לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-