ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה איזה מהם כדאי לי לקחת המטרה היא למשחקים וסרטים Qosmio X505-Q860 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460550 * Intel® Core™ i5-430M Processor * Genuine Windows® 7 Home Premium * 4GB DDR3 memory * 500GB hard drive (7200 rpm) * 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® 360M * DVD SuperMulti with Labelflash® * 802.11n wireless * Integrated webcam * HDMI output * harman/kardon® stereo speakers * Fusion® Finish in Omega Black ASUS N61JQ-A1 http://www.xoticpc.com/asus-n61jqa1-order-p-2734.html?wconfigure=yes !! FREE !! UPS GROUND SHIPPING (Use Coupon Code FREESHIP in Checkout - US Only) - 16" HD WXGA LED 16:9 "Glare Type" Super…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם בקניית שני מחשבי גיימינג שונים לי ולאחי. נתחיל בראשון לאחי אני עונה על השאלון בצורה הטובה ביותר שאני יכול כי זו הפתעה עבורו. המחשב הזה יקנה בארה"ב והתקציב שלו כ2000 דולר גמיש קצת אבל מיד מעדיף להוציא את המינימום :-) * מטרות המחשב? בניית מעבדות וירטואליות לדימוי חוות שרתים/רשתות וירטואליות, גיימינג לא יודע איזה משחקים, עריכת סרטים מגופרו. * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודע * משקל רצוי? לא קריטי ישמש כתחליף לדסקטופ רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לגופרו החדשה נרא לי שזה HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום SSD למערכת הפעלה (ר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בן ה6.5 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מכוון ל4 אפשר מבחינתי עד 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני hd, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם! בעקבות ההידלקות שלי על התלת מימד של nVidia, החלטתי ללכת על הכרטיס מסך שלהם 470 Geforce GTX ועל מעבד Intel Core i7-930. אני צריך בבקשה שתעזרו לי להשלים את שאר המפרט (לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק וכו') לא כולל מסך (אני חייב ללכת על Samsung LCD 2233RZ בשביל תלת מימד). בנוסף אני לא ממש יודע של איזה חברה לקנות את הכרטיס מסך: Asus, Gainward וכו'... (זה משנה בכלל?) התקציב הוא עד 7K (כולל הכרטיס מסך והמעבד שכבר נוגסים 3K לפי דעתי). אני מקווה שזה יספיק. גמיש טיפה. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים בתלת מימד, אבל כל מחשב שמספיק טוב למשחקים יהיה מספיק טוב גם לתיכנות וצפיה בסרטים וכו'... הוא לא חייב להיות סופר שקט כי הוא נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. (אבל לא צריך רו…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ללא הגבלת תקציב, נייד חזק עם מסך מצוין וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תוכנות מתמטיות, עריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה לעבודה ארוכה * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, LAN * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD לצרכי סוללה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קי…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלכתי לקחת הצעת מחיר וזה מה שהביאו לי: (תגידו גם איך המחיר...) *מעבד AMD 939 3000 *לוח אם של GIGABYTE NF4 (הדגם הזול, שכחתי אותו...) *512*2 MB DDR 400 KINGSTONE *כרטיס מסך GIGABYTE X800XL *דיסק קשיח WD 160 GB *צורב DVD של סוני *מארז CHENBRO ספק עדיין לא בחרתי אבל כנראה שאני אקח ספק 420W של ENERMAX או של TT. כל זה יוצא 6100 (בלי ספק)
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שכבר נמאס מהפנטיום 200 שקרס כל יום ולאחר שנשארו לי מעבד סלרון 633, וזיכרון 256/133 וכונן CD (מהמחשב שנשרף לפני חודשיים) החלטתי להשמישו אז קניתי לוח CUSL2 במחיר נמוך, ומארז צ'פטק אצל הדובים (שהפך להיות המארז של הAMD לשרת שמתי ESTAR). יש שני כרטיסי רשת אחד של רילטק 8139 ועוד אחד של WINBOND כרטיס המסך הוא OB אבל יש חריץ AGP הדיסק הקשיח הוא סיגייט 60GB/7200RPM האם מישהוא יכול להציע לי שיפורים??
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו המקבוק "12 אבל עדיף חומרתית ומריץ ווינדוז. יש פה למישהו? למה הוא עולה בארה"ב $770 ובארץ 10,000 ש"ח? פעם אחרונה שרכשתי מחשב מחו"ל היה לפני עשר שנים בערך. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה שוב בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברס!!! אז ככה.. אחרי 3-4 שנים הגיע הזמן לשדרג.. הP4 וה9700PRO שלי כבר לא סוחבים והנה ה"דרישות" שלי - מעבד של אינטל .. סגנון E6400 E6600 או מה שאתם מוצאים לנכון.. לוח אם (כמובן) כרטיס מסך - לפחות 8800GTS כלשהו.. או שוב.. מה שאתם מוצאים לנכון ספק כוח הארדיסק - לפחות 180GB .. לא מכיר את הגדלים כבר זכרונות! 2GB זה הכרחי, לא פחות...ושיהיה סוג טוב... חברה עם שם .. לא משהו טייוואני לא מוכר מארז שיהיה גם מסוג טוב צורב דיוידי מסוג פשוט, אלו של ה200 שקל שכולם קונים לא צריך כרטיס קול \ רמקולים \ מקלדת \ עכבר \ מסך . תודה רבה!! ולא לשכוח, 9000 שקל זה הגג של הגג.... משם אפשר רק לקצץ 8) ושוב תודה רבה
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…
-
- 42 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך יותר אז לא צריך יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office אינטרנט גלישה, סרטונים באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני ממש לא מבין בגדלים אבל גודל נורמאלי מה שמצויי אצל סטונדטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם צריך, אז לחרוג. 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב וסרטים בעיקר. (אולי קצת משחקים, אבל לא בטוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם אומרים על המחשב הבא בשביל סטודנט? מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4330 512MB מסך: White LED זכרון נפח: 4096 MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME Premium- Hebrew 64 bit
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב נייד שיחליף גם את המחשב הנייח שבבית וגם שאני אקח אותו איתי לאוניברסיטה. חיפשתי ומצאתי את זה Lenovo YOGA 700 . אני רוצה לקנות את המחשב מאילת ככה שהמחיר שלו יוצא סבבה 4179 שח. http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=28667&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האמת חיפשתי הרבה ולא מצאתי בשום מקום ביקורת או המלצה על המחשב. אשמח אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לחות את דעתו עליו. חוץ מזה, אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים אחרים בסגנון הזה. אני צריך שהמחשב יהיה קל כמה שניתן, חזק, סוללה חזקה, ועדיפות מסך מגע 13-14 אינצ'. תקציב עד 4200 מאילת אם יש אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לבנתיים אני אשתמש במסך 19 אינץ' עד שאני אקנה מסך 24 אינץ' חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד ולא ירעיש כשהוא דלוק בלילה ואני הולך לנמנם מתוכנן OC רציני . מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1656 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 כמות: 1 - מחיר: ¤303 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤727 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤476 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤586 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Western Digita…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-