עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hilikon,

אני צריך לקנות מחשב לילדה הקטנה (בת 6), מחשב שיהיו בו תוכנות ומשחקים לילדים, ויותקן עליו XP לפי מה שקראתי פה הרכבתי מחשב כזה מעבד G620 לוח אם גיגה בייט D2B3 דיסק קשיח WD 500G מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT זיכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG ספק כוח 300 מקלדת ועכבר MK260 רמקולים לוגיטק Z110 כל זה יוצא 1500 , האם המפרט בסדר, המחשב לא יעשה בעיות ואיזה מסך בסביבות 700 שקל אתם ממליצים לחבר למחשב הזה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מה קורה? תמחשב שלי קניתי לפני 10 חודשים ככה.. החלטתי לשפר והלחליף בו כמה חלקים, תקציב 2500 ש''ח, חשבתי על זה: דיסק קשיח - ?Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100? - עולה 350 ש''ח ב KSP כרטיס מסך: ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? עולה 1480 ש''ח ב KSP זיכרון:?256MB Xtron? עולה 250 ש''ח ב KSP וזהו, אשמח לקבל הצאות יותר טובות.. כי את זה בחרתי לבד ואני לא מבין בקטע הזה כל כך. ומשהו שלא רשמתי למעלה כי לא מצאתי משהו שמתאים לי זה המארז שאני שם לו בתקציב לפחות 550 כי גם ככה אני הולך להוציא הרבה כסף. תודה רבה. עריכה: טוב בכרטיס מסך אני הולך על ה 6600GT ועכשיו חשבתי על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407&catcode=316 בתוספת שני מאווררים כאלו: http://www.noaco…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…

4. Started by iyossi,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקים בינוניים וקומפילציות (לא כבדות במיוחד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לפני שדרוג מסך - אז אני לא יודע בנתיים, אבל 21-23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. איזה מזל שהמחשב שלי שבק ממש לפני Black Friday 😅... תקציב - 2500-3000, ניתן לחרוג מעט אם משתלם ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- שרת פלקס ועריכה גרפית ווידאו (בעיקר פוטושופ, קצת פרימייר/אפטר אפקטס- רזולוציית FHD) ציוד היקפי - צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חייב להיות חלק מהמחשב, אבל אם יש המלצות- זה יהיה מצוין רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - מעדיף שכן גודל - אין ממש הגבלה. מעדיף קומפקטי. איו צורך בתאורה מערכת הפעלה - כן, וינדוס 10 (לא ממש בקיא בסוגי הגרסאות) ‏העדפה לחנות/אזור קניה - אזור המרכז (פתח תקווה). אין חנות ספציפית אבל חשובה לי האחריות ונורמות השירות (הייתי מעדיף מחשב עם אחריות בבית הלקוח) …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by zilbermm,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Alex Goldbar,

ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש כי אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב הישן שלי והמסך שלי התקלקל. צירפתי את המפרט של המחשב הישן למקרה וזה משנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7 אלף ש"ח. חריגה של עד 1000 ש"ח במידה ומדובר בשדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש למשחקים ולצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? דרושים שני מסכים ורמקולים (אני מעוניין לרכוש גם מדפסת, אבל לא נראה לי שזה נחשב ציוד הקפי). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין…

9. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? : משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Counter strike Global offensive , Tom Clanc'y TheDevision, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : .1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב ה…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by mzlbat,

היי בדיוק עמדתי לקנות DELL LATITUDE מסך 14 ומעבד I7 אבל היום ראיתי נייד חדש מבית HP ונראה טוב השאלה אם מישהו יודע מתי זה יגיע לחניות בארץ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF08a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4247511.html http://www.youtube.com/watch?v=gkhEmoqAQdk

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, קיבלתי היום הצעה למחשב נייד מבית DELL בדגם X300 המפרט הוא : דגם Latitude X300 מעבד Intel® Pentium® M low-voltage processor Dothan 738 1.4GHz (2MB L2 cache, 400MHz FSB) Chipset Intel 855GM זיכרון 25256Mb 266MHz SDRAM Memory onboard בקר גרפי Intel® 855GM UMA graphics - Up to 64MB shared memory; 4x AGP support תמיכה ברזולוציה חיצונית 1200X1600 (UXGA) 16.7milion colors סוג מסך 12.1'' XGA (1024x768) TFT color דיסק 40GB Removable EIDE ATA-100 Hard Drive כרטיס…

12. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד, ראיתי כמה דגמים שמעניינים אותי ואני אקנה על סמך ההמלצות וההנחות שבתקווה יהיה השבוע (BLACK FRIDAY). התקציב הינו בערך עד 5500, בתקווה עד 5000. הדרישות הם: 1. לפחות שנתיים אחריות, עדיף 3, כלול במחיר. 2. 14 עד 15". 3. אם 15", עדיף עד 2.7 KG. 4. כ. מסך לא מובנה, עדיף משהו שיהיה אפשר לשחק איתו גם. 5. 3-4GB זכרון 6. 250GB לפחות, עדיף 7200RPM 7. מעדיף מעבד P. 8. חובה יציאת HDMI (אפשר DP במקום, אני מניח שמתאם הוא לא יקר ). מה שראיתי הם: DELL 1555, P8700 + ATI 4570 היקר שבחבורה, ה.כ מסך סביר, אבל לא מדהים - קצת יקר, 3 שנים אחריות רזולוציה קצת גבוהה מדי לטעמי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 HP DV6-1330 או 1…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין להקטין את המערכת שלי ומחליף את החלקים הבאים: קירור NOCTUA D14 בקירור קטן יותר - קירור מים גם אופציה. לוח GIGABYTE Z170-HD3P - בלוח קטן ככל האפשר שיאפשר הרכבת 6600K. מארז ANTEC P280 במארז קטן ככל האפשר כולל חלון. מה חשוב לי? בקירור: שקט ככל הניתן. שמירה על טמ"פ נמוכות ככל הניתן. לא גדול במיוחד. בלוח: ביצועים באוברקלוק בינוני - מעבד 6600K ספק 750W רצון לשמור על 4.5Ghz. מקסימום פיצ'רים למחיר וגודל. במארז: שהמארז יוכל לאכלס את ה-MSI GTX980Ti Lightning (אורך 33cm) מקום מקסימום 2x SSD וx3 קשיחים 3.5. קטן ככל הניתן מבחוץ …

15. Started by 00000,

הציעו לי ללימודים את הלפטופ הזה ב2000 שקל, כדאי/זבל? אפשר להשיג דברים טובים יותר? ( מחשב לעבודות גרפיקה) תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מוכר עקב מעבר למחשב נייד בסיסי. אני כבר לא משחק במחשב, אני נמצא יותר ב - PS4 וגם אין לי יותר מדי זמן. אומנם לא מדובר במחשב ״מפלצת״, אבל בהחלט מתמודד בכבוד עם כל משחק שתזרקו עליו. המחשב שמור בקנאות, הכל מורכב ברמה גבוהה, יש קבלות מיום הרכישה (איפשהו ב - 2014). מפרט: Intel i7 4770K 3.90 GHz GTX 780 WF3 3GB OC G.Skil Ripjaow 16GB DDR3 1600MHz Gigabyte Z97MX Gaming 5 SeaSonic 760W Platinum 80+ Western Digital Caviar Black 1TB Corsair SSD 256GB Force LX Noctua NH D15 Corsaire Obsidian 350D יש גם ווינדוס 8 מקורי וציוד היקפי שאני מעונין למכור. ציוד היקפי: Microlab Solo C7 BenQ XL…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ReL_1,

שלום חברס!!! אז ככה.. אחרי 3-4 שנים הגיע הזמן לשדרג.. הP4 וה9700PRO שלי כבר לא סוחבים והנה ה"דרישות" שלי - מעבד של אינטל .. סגנון E6400 E6600 או מה שאתם מוצאים לנכון.. לוח אם (כמובן) כרטיס מסך - לפחות 8800GTS כלשהו.. או שוב.. מה שאתם מוצאים לנכון ספק כוח הארדיסק - לפחות 180GB .. לא מכיר את הגדלים כבר זכרונות! 2GB זה הכרחי, לא פחות...ושיהיה סוג טוב... חברה עם שם .. לא משהו טייוואני לא מוכר מארז שיהיה גם מסוג טוב צורב דיוידי מסוג פשוט, אלו של ה200 שקל שכולם קונים לא צריך כרטיס קול \ רמקולים \ מקלדת \ עכבר \ מסך . תודה רבה!! ולא לשכוח, 9000 שקל זה הגג של הגג.... משם אפשר רק לקצץ 8) ושוב תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אמא החליטה שהיא צריכה נייד לצורכי עבודה (פשוטים ביותר: וורד ואינטרנט) ההטלבטות היא האם לקחת נטבוק שיספיק לצורכיה או נייד 'אמיתי' בעל מסך ומקלדת גדולים יותר, לכן עד שנארה לה את גודלו של של הנטבוק כדי לראות אם יהיה לה נוח עם מסך/מקלדת קטנה יותר רציתי לקבל המלצות על נטבוק מומלץ במחיר מינימלי, וכן על נייד מומלץ במחיר מינימלי. שוב, מבחינת ביצועים אין דרישות גבוהות, אך יש העדפה לזמן סוללה של לפחות שעתיים-3. משיטוט ברשת ובעיתוני השבת ראיתי נטבוקים החל מ-1000 ש"ח וניידים החל מ-1700 ש"ח לכן רציתי לדעת מה מומלץ מבחינת: אמינות, אחריות, זמן סוללה , משקל, וביצועים (כאשר החשיבות בסדר הנ"ל) תודה. נ.ב. אעדיף לקנות את המחשב מ-KSP , אייבורי או כל רשת אחרת בעלת סניפים בדרום כך…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, אני שוקל לקנות את המחשב ASUS עם מעבד I3 דגם:X54HY-i3 באתר וואלהשופס מצויין שהאחריות ניתנת ע"י רונלייט http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY ואילו באייבורי וKSP מצויין שהאחריות ניתנת ע"י יבואן רשמי במעבדות IBM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 יש הבדל בין סוגי האחריות ? בנוסף אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הדגם. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. [table] [tr] [td][/td] [/tr] [/table]אני מעוניין להחליף את המחשב העייף שלי שנרכש לפני כ4 שנים במשהו יותר עדכני. ציוד היקפי יש, אני מעוניין רק במחשב עצמו. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים, ועבודה משרדית. רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב יחובר לטלויזיה בכבל HDMI, ולמסך 22 בכבל dvi רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב ירכש בירושלים, ולכן עדיף שהמפרט יבנה ב ksp, איבורי או חנות כלשהי מהעיר. מניסיון, ברוב הפעמיים שקניתי מחשב נאלצתי לחזור לחנות בגלל בעיות בהרכבה/כרטיס מסך שונה ממה שהזמנתי/חוסר במאווררים או מאווררים שונים ממה שקניתי וכו, ולכן אני מעדיף לקנות בעיר, למרות המבחר המצומצם ושל החנויות פה. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by EG,

אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 404.92 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 372.16 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 469.98 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 295.94 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 261.68 ] 1 Sca…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by danield51,

קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן אלה אם יהיה שווה להשקיע עוד קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים עבודה קצת וגרפקיה בקטנה רק מתחיל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול 23 אבל לא 2333T אפילו שהוא מסך טוב יש לי מסך בבית אותו פנאל כמו שלו אותו צורה אותו דבר בול אבל 5MS * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד בניניו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Ovid,

המפרט שלי E8400 DFI X38-T2RB 2x2gb ram Hd6450 Hyper M 630 W בעיקרון אני לא משחק במשחקים אז לא חושב שצריך לשדרג את הכרטיס מסך, אלא רק מעבד, לוח אם (שיתמוך ב Sata 3, חשוב) , וזיכרון. וכנראה גם ספק כי הוא התחיל להרעיש אצלי והשקע שלו יוצא ... אני לא משחק משחקים, אבל אני צריך שהמחשב יהיה מהיר מאוד ככל הניתן. לא רוצה שום תקיעות, לא בניגון תוכן 1080p, לא בפתיחת תוכנות, מולטיטסקינג ,Winrar, וכו' . שהכל פשוט יעוף. מה התקציב המינימלי שאני צריך להעמיד למטרה שלי ומה ההמלצות לחומרה עצמה?תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by DorM,

* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים