ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
q6600 + tunic asus 2 striker formula 2x xfx alpha dog 8800GTS 512 SLI 4G DDR2 Gskill 2*2 500G WD + 160G hitachi gigabite AURORA silver TOWER ENERMAx INFINITY 720
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש עזרה בבניית תפריט ואחרי שמאד עזרתם בניית המפרט שלי (מגיע עוד יומיים) החלטתי לבקש שוב את עזרתכם החבר בגדול רוצה מחשב שיריץ לו את המשחקים בשנים הקרובות, לאו דווקא על הגדרות מקסימליות אבל שישמש אותו כמו שהוא כמה שנים בלי להחליף רכיבים ובלי תקלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בהארד דיסק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמ…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית מחשב חדש. ואני רואה במוצרי דל, בחלק מהדגמים 5 שנות אחריות עד הבית. נראה לי שעוד לא היה כזה דבר בשוק המחשבים הניידים. זה בהחלט משכנע אותי, כי גם אם אני ארצה להתקדם עוד 3 שנים יהיה לי קל למכור את הטרנטה כי יש לה עוד 2 שנות אחריות יצרן..... אבל יש משהו שאני ממש לא מבין איך יכול להיות שהדגמים היקרים של דל (לטיטיוד, הקו העסקי) הוא רק עם 3 שנים למרות שהוא בנוי מהחמרים הכי חזקים ואיכות בניה וכו', ואילו הVOSTRO שהוא בדרגה אחת מתחתיו, מגיע כל הדגמים עם 5 שנים אחריות? ב. אני נוטה מאד לקנות את VOSTRO 3500 כזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-430m.htm יש למישהו לומר לי דעה בענין? אולי נסיון איתו? שימוש במחשב, אופיס אינטרנט - אבל 17 שעות ביממה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל, חבר'ה תודה על העזרה! 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, אם אפשרות חריגה ל 3100 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים,הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד - העדפה ל E8400/Q6600/Q8200. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא משהו מיוחד,עדיף שיהיה שקט אבל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא משהו רציני. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא, אבל מעדיף שיהיה למעבד קירו…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חבר שלי להוט לקנות את המחשב הבא http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 האם באותו מחיר אפשר למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעזור לחבר, שקיבל הצעה למחשב חדש מטכנאי. הוא אמר לי שמה שהוא צריך מהמחשב הזה זה בעיקר שימוש בסיסי- אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. אני לצערי כבר לא מתעסק בתחום הרבה זמן, ככה שאין לי מושג בכלל מה הולך בשוק היום. אשמח אם תתנו דעתכם על המפרט הזה, מה כדאי לשפר\להוסיף ואיך המחיר. מחיר תקרה בערך 3500 שקל תודה רבה. הצעת מחיר למחשב CASE EZCOOL K-110A BLACK REAR120mm Fan 400W לוח אם m.board GIGABYTE GA-H55M-S2H DDR3/1333 1156 CPU INTEL Core i3-540 3.10 4M LGA1156 Zalman Fan 1156 CORE I3/5/7 silence Memory 4GB DDR3 1333mhz kingston hard drive SATA2- 500gb 16mb 7200Rpm seagate dvdrw LG x22 Black sata BIOSTAR ATI 4350 1GB DDR2 כ.מסך מחיר3364 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לסבא וסבתא שלי הלך המחשב, בן שמונה, בשנות מחשב כמעט 2000 אני צריך מפרט בשבילם, שיהיה כמה שיותר זול , רשמתי עד 1000 ש"ח אבל כמה שפחות יותר טוב. השימושים של המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים כמו סוליטר . רצוי מחשב שקט, אמין לטווח ארוך. אין צורך בהארד דיסק גדול, מאחר שכמעט ולא יותקן עליו כלום למעט דפדפנים ומשחקים ישנים. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Light room | Adobe After Effects | Premiere |Photoshop | illustrator שימוש כבד יומיומי כמעט לפרנסה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תוכנות ADOBE בעיקר - לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 3 מסכים של 1080P לעבודה במקביל -לאילו הגדרות ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ב4000 שקלים מksp אשמח מאוד להצעות, תודה. העדפות: כרטיס מסך nvidia מעבד intel אחסון 1 tb ssd (לפי התקציב) זיכרון ddr4
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בגבול התקציב.. [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3220T[/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]MB75MAE33[/td][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪306 [/td][/tr][tr][td]FDC1000ET400[/td][td]באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪450 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C11V[/td][td]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11[/td][td] 1 [/td][td] ₪226 [/td][/tr][tr]…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מישהו מכיר docking station תואם לנייד הזה ???? או יכול להמליץ לי על universal Docking station שעובד טוב עם משחבים של dell אני חקרתי קצת וראיתי שיש Targus usb 3 universal Docking station התגובות על המוצר הזה היו מעורבות מישהו מכיר אותו??
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מחשב ללימודים אופיס וכאלה מסך טוב מקלדת עכבר אם נשאר מקום גם למדפסת תודה לעוזרים מה אומרים על זה Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL8 (945P) s775, GBL, SATA II זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3290 ¤
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת את דעתכם בנוגע למפרט שיצרתי המפרט הוא למחשב שנועד להרצת מוזיקה וסרטים באיכות הכי טובה וכמובן שיוכל להכיל כמה שיותר בעניין הזה ( 1 טרה נראה לי מספיק ) המחשב הוא בעצם משמש בתור מחשב ארכיון מוזיקה\סרטים וצריבתם לDVD או CD המחשב חייב להיות חזק גם מפני ווירוסים ועובד חלק אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול כאן ואני ישתדל לענות ( אני חובבן בקטע הזה אבל אשתדל ): http://tms.co.il/preview/spec/cm86xpf1 תודה רבה על העזרה עריכה: התקציב שלי הוא בין 2.5 ל3.5
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט המחשב הבא עולה 3.6K באילת מה דעתכם עליו האם הוא נחשב טוב ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21781
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 800$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הוא הולך ללמוד באוניברסיטה....אז אופיס ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו לי אתם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
כתבתי חלק אני צריך עזרה אם השאר צריך לוח אם, כרטיס מסך-לגיימינג, זיכרון-8GB 1600Mhz, ב1350 ₪ אפשר לחרוג ב50 ₪ תודה מעבד- Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box- מחיר-889 ₪ קירור למעבד-Intel Original 1155- מחיר-44 ₪ כונן קשיח - Toshiba 500G 3.5" SATA3- מחיר-271 ₪
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג תקציב 3500 בלי ציוד היקפי רק צורב... יש לי מסך סמסונג 22 אינץ אז עדיף כרטיס שמחזיק ברזולוציה גבוהה עדיף מעבד אינטל תודה רבה חברה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
הוא ללא כרטיס מסך... (יש לי כבר 8500GT שמתאים לצרכי). מה שמעניין אותי לדעת האם צריך מארז כזה גדול. האם יש מארז דומה אך יותר קטן, עם פילטרים הניתנים להסרה, אבל כזה שיספיק לעוד 2 דיסקים פנימיים ולא יעשה בעיות עם קרור אוויר גדול כגון mux-120 שיגיע אולי בהמשך. וכמובן אשמח לכל הערות. השימוש הוא לא למשחקים אלא לעבודה עם פוטושופ. מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ¤540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אהלן לכולם, חודשים ארוכים של סקרים וחיפושים הניבו בסופו של דבר 2 דגמים עיקריים: 1520 של DELL וה-6515 של HP. שני המחשבים בעלי כמעט אותו מפרט כמו שנטחן רבות בידי אנשים רבים בפורום זה, אך ההעדפה שלי נוטה לכיוון ה HP.(למרות האחריות הקצרה יותר) השאלה שלי האם כדאי לוותר על ה6515 וללכת על ה-6510 שדומה לו שתי טיפות מים? השימוש שלי יהיה בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך מעוניין לשחק במשחקים פה ושם ולכן התמקדתי בכרטיס מסך חזק יחסית. האם השיקולים שלי נכונים או שאני ממש לא בכיוון? אבקש את עזרת המבינים בתחום תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי את המחשב samsung ativ 4 np470r5e. לרוב אני משתמש בו בבית תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף להוציא את הסוללה של המחשבים הניידים ולחבר אותם ישירות לחשמל וכך לשמור על הסוללה אבל בדגם הזה הסוללה לא נשלפת באופן רגיל. מישהו יודע איפה היא נמצאת?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 (עדיף לא לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - (שני מסכים) מסך ראשי - 24 אינצ' 1920*1080, מסך משני - 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון 5. עד כמה חשו…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-