עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אשמח אם תתנו לי חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי למחשב שאני עומד לקנות: שימוש עיקרי למשחקים וסרטים בלי אוברקלוקינג ללא ציוד היקפי ומסך מעבד--INTEL DUAL CORE 3.4GHZ 800MHZ 4MB 64BIT 945 אם נתעלם לרגע מהורדת המחירים הצפויה של אינטל, האם כדאי ללכת על INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT? מה יותר חזק? לוח אם--GIGABYTE GA-945GMS2 INTEL 945G זיכרון--TWINMOS 1GB DDR2 667MHZ CL5 , האם כדאי 2G או ש-1G מספיק? כ.מסך--GIGABYTE NX76T256DB GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 PCI-E כונן קשיח--W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER צורב--SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIHGTSCRIBE SATA מארז-- micro ATX+ספק, לא צריכה להיות בעיה לכל החלקים להיכנס, נכון? (הלוח אם מתאים ל-micro ATX) סה"כ …

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  2. היי אני חדש בפורום... קראתי קצת הודעות וראיתי שלא חסר פה כאלה שמבינים ממש טוב במחשבים... תוכלו לבדוק את המפרט שהכנתי? אני כבר מת לקנות, אבל רציתי ביקורת מקצועית לפני שאני קונה... תודה מעבדי אינטל‏ - 1755 ש"ח Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ - 655 ש"ח GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 533 1GB TwinMOS *2 870 כרטיסי מסך‏ 1455 ש"ח - Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E דיסקים קשיחים‏ - 300ש"ח 160GB Western Digital צורבים‏ Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 165 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏ 45 ש"ח ArcticFan 12cm Arctic Cooling TMG i2 CP…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך מפרט למשחב כולל מסך 19 אינצ', עכבר ומקלדת (מספיק לי המולטימדיה של מייקרוסופט) המחשב מיועד למשחקים.. לא מתוכנן oc... אה ואני מתכנן לקנות את המחשב אחרי ה9.4 ואני רוצה מעבד של amd.. אז תבנו לפי המחיר החדש.. תודה mz155

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by No-way,

אז ככה יש לי מחשב לא כל כך טוב עם חלקים טיפה ישנים קניתי אותי לפני חצי שנה הוא עלה לי 5000 וקצת כולל מסך 17 אינט'ץ אך שלא כותבים את זה בכל מקרה אני רוצה מפרט למחשב חדש אחרי שאני ימכור את שלי בסביבות ה 4000 אני רוצה לקנות מחשב ב 6000 המלצות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אני מעוניין בהצעת מפרט למחשב סלוני המיועד לקליטת טלויזיה ווידאו ועיבוד ועריכת החומר (וכמובן שאר הדברים כמו השמעת מוזיקה וסרטים, גלישה וכו'). אני מעדכן את המחשב הישן שלי ורוצה להחליף לוח אם CPU כרטיס מסך (צריך אחד שתומך בכניסת וידאו VIVO וגם חזק מספיק לעריכה סבירה) זכרונות טווח המחירים שלי 2500- 3000 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  6. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות …

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Franky 4 Fingers,

שבוע טוב וחג שמייח לכולם! אני צריך מחשב משרדי שירוץ באופן חלק ומהיר. סביר להניח שנורטון תהיה התוכנה הכי כבדה עליו... אני מתלבט בין שני מפרטים. המפרטים הם בנויים מראש, אשמח לשמוע את חוות דעתכם ומפרטים נוספים. 1. מעבדי ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Shared DDR (Up to 256MB) כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים Generic 400W מסכים None Price…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by yoyoma,

אני מעוניינת לקנות מחשב קל בגודל 12.2". השימושים העיקרים קלים מאד: אופיס, אינטרנט. המשחקים לא דורישם יותר מסוליטר היום יש לי c100 של לנובו עם HDD של 40 GB וזה מספיק לי (במשך שנה שהוא אצלי, ה-HDD מלא כדי מחציתו בלבד). המעבר נעשה משיקולי משקל בעיקר - אני מסתובבת המון עם המחשב. אני לא ממש נלהבת מלעבור לויסטה, ומעדיפה לעשות את המעבר רק כאשר לא תהיה לי ברירה (גם ל-XP עברתי באיחור אופנתי של 3 שנים, אחרי שלצערי נאלצתי לזנוח את ה-98). יש לי שני מחשבים שעומדים על הפרק: האמילו 3205 של פוגי'טסו סימנס ב-5,800 ש"ח בערך (אני רוצה להגדיל לו את הזכרון ל-1G, מה שבטח ייקר אותו עד ל-6,000 ש"ח): http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463365 החסרון היחיד שלו בעיני זה שכשבבוא היום אאלץ …

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by No_Man,

DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Asus P5VD2-MX 1024MB RAM 232 GB - WDC SATA2 NVIDIA GeForce 7300 LE (512 MB) Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller זהו בעיקרון מחיר (כולל מדפסת נחמדה של HP): 3K סביר ?

11. שלום לכולם =] בניתי 2 מפרטים ב5000 שקל סה"כ,בלי ציוד היקפי בכלל. מחשב אחד למשחקים ושני לעבודות משרדיות ואינטרנט. איך המפרטים האלה; יש משו לשפר?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eranisra,

מצורף קובץ המפרט. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  14. תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by spoonman,

צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  17. הוא קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה. התקציב הוא עד 5500 ש"ח רק למחשב עצמו לא כולל התוספות (רמקולים מסך מדפסת...) המחשב צריך להיות כמה שיותר חזק שיכול להריץ הרבה דברים בבת אחת,משחקים כבדים,וכרטיס מסך טוב.. ד"א, לא מתוכנן ל-OC... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  18. היי! אני ממש מתלבט אם לקנטות מחשב עכשיו, כי כבר אין לי סבלנות, אבל מצד שני - האם בקיץ המחירים יירדו בצורה דרסטית? האם הטכנולוגיות יהיו שונות מהותית כך שלוח אם שאני אקנה עכשיו כבר לא יתאים למעבדים שייצאו בקיץ? האם ה DDR2 עדיין יהיה טוב?(או שייצא DDR3 אוט משהו כזה)? והנה המפרט עליו חשבתי: AMD 3800 X2 ASUS M2 N-E (יש לוח שעדיף ?) LD/PQI 1GB 800MHZ DDR2 (גם כאן - איך החברה LD , האם יש חברות טובוןת יותר)? GEFORCE 7100/7300GS (אח"כ אני אשדרג למשהו כר DX10) מארז +ספק 400 גנריים(אני לא בהולך לעשות OC מטורף אז אני מניח שיספיק) - 150 ש"ח למארז + הספק מה אתם אומרים? והאם כדאי במקום ללכת ה ה 9XX D של INTEL?? תודה !!@! תקציב 200ש"ח

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. לילה/בוקר טוב לכולם, אני קונה מחשב חדש שנועד לשני צרכים. הראשון הוא העבודה של אבא שלי שדורשת מחשב שיכול להריץ תכניות שדורשות המון כוח מהמחשב והשני הוא לצורך עבודה גרפית ושמיעת מוסיקה. התקציב הוא תקציב גדול (אבקש לא לשאול למה). הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ומפרטים בגלל שהתגייסתי לפני יותר מחצי שנה אז מבדיקה מהירה מפרט שנראה לי הגיוני מבחינת מה שאבי צריך הוא כזה: Intel Core 2 Duo X6800 Extreme 2.93 GHz 4MB ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI CORSAIR 2048MB 800MHZ DDR2 3-4-3-9 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD GEFORCE BLISS 8800GTX 768MB PCI-E CREATIVE X-Fi Fatality FPS ASUS DVDX16 / X48 BOX BLACK/WHITE LiteOn LH-20A1H 20x DVD+/-RW Double Lay…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by omrit,

שלום, רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לנייד עם סטיק אחד של 512MB, סטיק נוסף של 1GB? (סה"כ 1.5GB) אם כן, הוא יעבוד ב Dual Channel? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TearecioNN-,

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1803 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤996 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤229 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש ששנים מiqpc.co.il

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. היי. מה שקורה זה שיש לי מחשב, די ישן (בן 3) אבל בינתיים עובד יפה. חוץ מזה שבגלל הפסקת חשמל הכרטיס מסך החליט לא להציג תלת מימד. אז הבנתי שכדאי לעבור ל PCI-E, במילים אחרות לוח-אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים. יש ספק 400W, דיסק קשיח 80GB של Seagate, צורב DVD של LG ומסך CRT של LG. מארז עוד מתקופת הפנטיום 3. ושאר ציוד היקפי. המחשב מיועד לא רק למשחקים, יש גם פוטושופ, סרטים ומוזיקה, אבל מכונת משחקים לא נראה לי תתקשה באלה... השאלה, כרטיס מסך DX9 או DX10 ? כנראה שכדאי ללכת כבר על ה- 8800 של Nvidia. אבל זה קלטתי אחרי שדיברתי עם אייבורי. זו הייתה שיחה קצרה, לא נכנסתי ליותר מדי פרטים אז מה שהציעו לי היה: - מעבד Intel core 2 duo E6400 - לוח-אם 965. איזה חברה שאני אבחר. לא אומר הרב…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח.... הוריי מעוניינים לקנות מחשב לחדרם, שיתחבר לטלוויזית הLCD החדשה שלהם. הדרישות מהמחשב הן: מארז שוכב (כמו ממיר או dvd) בעומק של עד (!!!) 32 ס"מ (גובה ורוחב לא משנים). אפשרות להקלטה ושידור מהטלוויזיה...בצורה נוחה כמובן, ויכולת שידור וקליטת HDTV (מאוד חשוב), קחו בחשבון שמסך הטלוויזיה הוא בגודל " 32 ועל כרטיס המסך לעמוד בעומס של שידור ברזולוציה מתאימה. (הטלוויזיה מסוגלת עד רזולוציה של 720P). אם אפשר מחשב שקט ככל האפשר, בנוסף, עכבר ומקלדת אלחוטיים. שלט שישלוט ככל האפשר בכמה שיותר פונקציות (אם אפשר גם על הטלוויזיה, מה טוב) דיסק קשיח בגודל של לפחות 300 ג'יגה (ושקט כמובן), צורב דיוידי. אין צורך ברמקולים. בנוסף, רציתי לקבל עצות על תוכנות שבעזרתן אפשר להקליט תכ…

• 56 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אני מתכנן להרכיב HTPC שיחובר לטלוויזית LCD 32" בסלון של חברת VIEWPIA, משהו קוריאני, סבבה לגמרי. אז ככה, אני זקוק למפרט שיתאים למחשב כזה, יש לקחת בחשבון: 1) כרטיס מסך כבר יש, GB7600 GS, שכרגע מחובר במחשב שלי, אך אני מתכון לשדרג אותו, אז הוא יעבור לHTPC 2) אין צורך במארז, זהו חלק מהפרוייקט, ייבנה על ידי. 3) צריך גם המלצה לשולחן עבודה אלחוטי, אך בבקשה לא לכלול אותו בתוך המפרט, שהמפרט יכיל רק את המחשב 4) על המפרט להיות מחנות בחיפה, KSP, נעה, מרדנית, או חנויות אחרות בחיפה בתודה מראש גיא!

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Avi1,

שלום, אני צריך מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים ולמעט עריכת תמונות ווידיאו. אני חושב על לעשות OC קטן, אבל לא משהו משמעותי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. כלומר קירור שהקירור למעבד יהיה שקט, שהספק יהיה שקט, שההרדיסק יהיה שקט והמארז ישמור על השקט. אני לא צריך ציוד הקפי/מסך. תודה!

• 10 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.