ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
קונה מחשב חדש בלי ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה. בעיקר לשימוש עם oculus quest 2. מעדיף מעבד אינטל, ובלי אובר קלוק. בדקתי מחשבים ב KSP עד עכשיו אבל פתוח לכל הצעה שהיא באילת.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום Lenovo ThinkPad R61ie האם יש הבדל בינו לבין Lenovo ThinkPad R61i? כלומר, האם יש משמעות ל'e'?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3307 כמובן אני יעשה לו הרחבה נחמדה ל SSD אין לו מערכת הפעלה אבל אני יכול לקנות ב 60 שקל להתקין אותו דרך דיסק און קי ווינדוס 8 האם לדעתכם שווה? המסך טוב? האם ה flex 2 יותר טוב? (אני קריטי לגביי המשקל)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני שם את המטען בחשמל וכלום!!! לא נדלקת הנורה של הסוללה הוא למראה שהוא מחובר לחשמל פשוט לא קורה כלום!! למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם ייצא עד 1700 זה יהיה מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? רק עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות של מיקרוסופט אופיס (וורד, אקסל וכו'..), ואינטרנט, סקייפ , מסנג'ר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לשם פרנסה, אך לדעתי לא ניתן להשתמש בצורה כבדה בתוכנות אלה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא, ללא שום משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי עכבר + מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
זהו שקע טעינה (אתם יודעים, נו, איפה שמכניסים את הצ'ופצ'יק של המטען) של מחשב נייד די ישן (לפחות 3-4 שנים) מחברת ניורון. הבן-אלף נשבר, ואמרו לי שזה קורה הרבה. הקטע הוא שאני הולך ממעבדה למעבדה, ואף אחד לא מחזיק כזה דבר בכלל. בינתיים, אצל כל מי שבדקתי (2-3 מעבדות בירושלים) - הם עושים 'עבודת נגרות' - מחליפים לשקע אחר, בעל 2 רגליים במקום 3, וחותכים את ספק הכח. אפילו ל'כשיוף' למי שמכיר - אין את החלק הזה. עבודה כזאת לוקחת זמן (וכסף. הרבה כסף), ואני, בכלל, אני רוצה לעשות את זה לבד. Just For Fun. פירקתי את המחשב לבד, ואני רוצה לתקן אותו לבד. אז למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג חלקי אלקטרוניקה כגון דא? אשמח לשמוע. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד LENOVO G560 הסוללה שלו גוססת אני רוצה לקנות סוללה חדשה חלופית, א. איזה סוללה צריך לקנות? ב. האם עדיף להזמין ב-EBAY או מאתר באינטרנט בארץ? אשמח להפניה למוצר ב-EBAY או לאתר בארץ תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב באזור 4500 ש"ח (ללא מסך, ללא כונן קשיח וללא צורב). על המחשב אני רוצה להריץ אינטרנט + אופיס ומשחקים כמו מנג'רים למינהם וCALL OF DUTY וכאלה. דבר חשוב נוסף הוא שאני רוצה שהמערכת תהיה כמה שיותר שקטה כי המחשב יושב בחדר שינה. ובנוסף לכך שלכרטיס מסך תהיה יציאת HDTV. מה ההמלצות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד במחיר של כ-5000 ש"ח. המחשב ישמש אותי בהצגת סרטים, משחקים ולימודים. כמו כן, אני אחבר את המחשב ישירות ל-LCD. אשמח עם תעזרו לי למצוא את הדגם משלל הדגמים שיש היום בארץ בתקציב שלי. תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום חברי HWzone, אני מתכנן להרכיב מחשב שיהיה מרכז האולפן הביתי החובבני שלי מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בן 4 – 5 שנים. במסגרת החיפושים אחרי מחשב כזה, נכנסתי וחקרתי את רוב האתרים והמאמרים שיוכלו לתת לי מושג על תכונות המרכיבים השונות, ומצאתי לא מעט כאלה. את עזרתכם אני צריך מכיוון שאין לי מושג אלו דגמים ספציפיים ימלאו אחר הדרישות שהצבתי. התקציב הוא 2500 ₪ ללא חריגה. המחשב מיועד בעיקרו להקלטות אודיו, משמע בעיקר לתוכנת Cubase. לא מתוכנן Over clock. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך לכלול כרטיס קול, אותו אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. שקט חשוב במידה המקסימלית. מערכת ההפעלה היא Windows 7 64 bit. איזור מגורים – קריות. מעבד – ליבה כפולה ומעלה, תומך 64 bit. לוח אם - תמ…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מארז- card reader ezcool מאוורר 25cm+לד ספק כח- a/pfc 550w fan 12 ci-power cwt לוח אם-p7p55 delx p55 asus מעבד- אינטל 2.8ghz 8mb core i5 1156 quad 760 מאוורר למעבד- 775/1156 cold bit זיכרון- kvr kingston 2 gb ddr3 X2 כרטיס מסך- nvidia geforce 450gts 1g- ddr5 cyclone msi דיסק קשיח -500gb sata2 32mb c/g wd דיסק קשיח- 1tera sata2 64mb c/d wd צורב- gh24ns50 שחור SATA LG DVDX24 DL כרטיס-3ext+1 int firewire pci מערכת הפעלה-win7 home premium heb 64bit הצורך שלי הוא לערוך וידאו בפרימייר cs5 או באדיוס, משחקים לא מעניינים אותי סך הכל 5,470 באייבורי. המערכת טובה? מספיק חזקה לעריכת וידאו? תעבוד בצורה שקטה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
CPU: Intel Core i7 7700K CPU Cooler: Noctua NH-D15S GPU: ASUS GeForce GTX 1080 Ti ROG Strix OC Motherboard: Asus ROG STRIX Z270E GAMING Memory: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Dominator Platinum CMD32GX4M2B3000C15 Storage: Western Digital BLUE PC SSD 2.5" 7mm - 1TB WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Black 3.5 Case: Fractal Design Define R5 Blackout + Window Case Fan: Fractal Design Fan Venturi HP-14 PWM Power Supply: Corsair RM850i 850W PSU 80+ Gold Modular Operating System: Windows 10 Home 64 Bit Hebrew Optical Dri…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בחיפוש חרכישת מחשב נייד. ההבנה הראשונית שלי היא שיש מלא דגמים, לא שונים מדי אחד מהשני, ושקשה מאד להחליט מה באמת כדאי לקנות. אני לא רוצה המלצה על דגם ספציפי, אבל כן מעניין אותי לדעת מהנוסים יותר בתחום איזה חברות הן האמינות והטובות יותר ומאיזה כדאי להתרחק גם אם המחיר זול יותר? כמובן שכל דגם שונה מהשני ואני אבדוק ספציפית על כל הדגמים הרלוונטים, אבל בכל זאת, צריך להתחיל לצמצם את האופציות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב-SkyPC בבקשה תגידו אם זה משתלם, אין לחרוג מהתקציב, אני רוצה שתתנו הצעות לשינויים שיורידו את עלות המחשב, דברים שאני צריך שהמחשב יעשה: תוכנות עריכה [פוטושפ, Premier] גלישה באינטרנט. משחקי רשת כגון Counter Strike וכו' צפיה בסרטים BioShock מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤906 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤246 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤89…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה. השימוש במחשב הוא רחב למדי: צפייה בסרטים, הורדות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים (משחקים קלילים למדי. "שיא הכובד" של המשחקים כנראה יהיה משחקים שיצאו לכל המאוחר ב-2005) ואף מדי פעם תכנות ועריכה גרפית (בתחום עריכה גרפית לא נדרשת יכולת יותר גבוהה מאשר הרצת Flash MX). עקב תקציב מוגבל (כאמור, 1000 ש"ח) פניתי לשוק מחשבי יד שניה. מצאתי את המפרט הבא (אני רושם אותו כפי שפורסם) במחיר הנ"ל ואני רוצה לקבל חוות דעת עליו. מעבד: Pentium 4 775 3GHz 1M Cache box 64Bit זיכרון פנימי: 1024MB DDR2 533 תוצרת Spectec כרטיס מסך: GeForce FX6200 256MB Turbo Cache bulk דיסק קשיח: Western Digital 120GB בממשק SATA לוח אם: MSI 800 P.E SATA 800 כונן Floppy מארז: Supe…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב חדש ותוהה האם המפרט המוצע יתאים לי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109506 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אונליין - MMORPG, MOBA, אופליין - משחקי RPG בסגנון Fallout, Mass Effect, Anthem, לעיתים רחוקות גם CoD ודומיו -מהי הרזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על לפטופAcer Aspire AS5738G-644G32MN או לחילופין הצעות ללפטופ לשימוש יום יומי של סטודנט וגם קצת מולטימדיה(סרטים וכו') התקציב שלי מוגבל ל4K... תודה על כל עצה ;D
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אמא שלי ביקשה מאיזה חנות שיבנו לה מפרט לעבודה משרדית. המפרט שהיא קיבלה עלה 5K עם מסך ומערכת הפעלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המפרט בלי חריגה גדולה מדי מהמחיר שלו עכשיו. פריט תאור כמות מחיר יח' $ ללא מע"מ סה"כ מחיר ¤ כולל מע"מ לוח ראשי לוח ראשי Intel Iselton מקורי מתוצרת אינטל * סט רכיבים Intel G946GZ Express chipset * תמיכה במעבדי Intel P4 DualCore, P4, Intel Conroe Core 2 Duo , תמיכת 64 ביט * תושבת מעבד LGA 775 * מהירות Front Side Bus 533 / 800 / 1066MHz * זיכרון מירבי DDR 4GB 533 / 667 / 800MHz ב-2 תושבות DIMM * כרטיס מסך Intel GMA X3000 משולב * כרטיס קול משולב 5.1 ערוצים * כרטיס רשת LAN Intel 10-10-100 משולב * עד 8 חיבורי USB2, יציאה טורית, יציאה מקבילית * עם 4 ח…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם זה יהיה שיפור משמעותי אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה של 8-14 שעות ביום - תכנות , אתרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio , sql , photoshop , מכונה וירטואלית , הרבה דפדפנים עם הרבה טאביפ פתוחים - שימוש כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 22 , מ…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD , ומחשק אחד בלבד NBA2K14 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחק אחד בלבד NBA2K14 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-