עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לפתוח סדנת מייקינג בבית הספר שלי, הבעיה שאין לי תקציב. אני רציני לחלוטין. אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. 1. מה התקציב המירבי? לא. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לתת נתח שמנמן ממשכורת המורה שלי וגם שרשרת מפסטה שהתלמידים יכינו לתורם הנדיב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בסקראץ' ומיינקראפט למתחילים. אחר כך כמה דברים פשוטים במיקרו:ביט ואפילו משהו קטן בארדואינו. 3. האם יש צורך בציוד…

2. Started by ilanus,

שלום אנשים זה D: דחוף כי אני ממש עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש! 1. מה התקציב?3500שקל! 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ואינטרנט ... שיפעיל תמשחק GTA IV חלק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכול! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא אני סומך עלייכם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אממ לא משנה לי עים המחשב ירעיש.. ויהיה מארז סבבה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אממ. צריך שהמחשב יהיה מורכב. ועים אפשר גם מערכת הפעלה.. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן כרטיס מסך של NVIDIA! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב המחשב שלי עכשיו עושה רעש של טקרטור …

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  3. היי, מטרת המחשב העיקרית תהיה עבודה עם מודלי תלת מימד בsolidworks, שבסופו של דבר יודפסו במדפסת תלת מימד עד גודל של מטר * מטר * מטר. המחשב צריך להחזיק כמה שנים טובות עד שיהיה צורך בשידרוג רכיבים שקצת יותר קשה לשדרג או להוסיף (כמו מעבד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?\ כמה שפחות, ככל הנראה המינימום גם ככה ייצא יקר מלכתחילה בגלל הדרישות. ברור לי שזה יעלה יותר מ6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SOLIDWORKS כמו שמפורט למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת, מסך (27 אינצ') 4. האם י…

4. Started by omers1,

המחשב אמור לשמש, לגלישה באינטרנט, צריבה, ועבודות משרדיות אני צריך מחשב קומפלט כולל מסך רגיל, צורב, מקלדת עכבר רמקולים פשוטים, ו hd נוסף שישמש לגיבויים ( לא ממש הבנתי מה הוא ביקש פה, אולי hd חיצוני? או שהוא התכוון ל עוד אחד רגיל ולגבות מאחד לשני???) שעדיף שיהיה אינטל... להתפשר על כל מה שאפשר בשביל שיהיה יותר מהיר, כרטיס מסך פשוט 5200 יספיק... תודה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אופיר,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 1 935 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 560 1 560 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 375 1 375 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 1 240 דיסקים קשיחים‏ Samsung Price Units Total 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 1 415 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Alpine 11 Pro (s…

7. Started by Zipzap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD סרטים מחשב סלוני שמתחבר לטלוויזיה ולמסך מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לסרטים FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה בהרכבת מחשב לעריכת וידאו 4K וגרפיקה תקציב 10000 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח חריגה של עד 500 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ופוטושופ כול תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

9. שלום יש לי אחים קטנים (כבר לא קטנים) בגיל 14. אני רוצה לקנות להם מחשב חדש בתציב הנל. שיכלול מסך ,כרטיס טלוויזיה, מעבד אינטל רצוי ,ו2 גיגה זיכרון ראם ולפחות 160 גיגה הארדיסק. ניסתי להרכיב מפרט בעצמי אך לא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי . המחשב הנל לא הולך להיות מחשב משחקים אבל רצוי כרטיס מסך שיפעיל משחקים בנוניים. אם אפשר שתביאו לי את האתר שהרכבתם ממנו את המפרט כדי שאוכל להזמין. תודה רבה דביר.

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by yuvalnus,

אני ממש מצטער על הטרטור ובאמת מעריך את העזרה שלכם. החלטתי להקשיב לעצות שלכם ולהוציא -טיפה- יותר על המחשב: התקציב החדש (ואני מבטיח שזה האחרון =] ) הוא 1700 (לא כולל הרכבה). נתתם לי בעבר מפרט ב1650 (לא כולל הרכבה): מה דעתכם עליו? יש תוספת ששווה לנצל בשבילה את התקציב לגמרי? מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2P ₪234 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38458 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. * מטרות המחשב? אינטרנט, ויזואל סטודיו. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? רצוי עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי, לא מעבר למשהו רגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לי חבר בעל מעבדת תיקון מחשבים והוא יכול לתת לי את הדגם הבא :ProBook 5320m WS995EA http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=787774 ב 3…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום, אני מתכוון להזמין מפרט ביום שני, רציתי ש"תאשרו" אותו בבקשה... תודה CPU: Core 2 Duo 2.16GHz E3600 RAM: 2GB(2x1GB) Kingston 800MHz V.CARD: ATI X1650 256MB GDDR3 M.BOARD: INTEL Guardfish 965 10 Port USB 2.0,1000 LAN, 8xSATAII, 2xFIREWIRE DVDR: SAMSUNG x18 DVDRW CASE: 500W Black Tornado 18 CM HD: 250GB Samsung 16MB Cache SATAII 7200RPM מחיר כולל: בין 4500-5000 שקל... (צריך לחשב במדויק עם החנות, עוד לא הזמנתי אז לא עשיתי זאת עדיין) זה בכלליות זה, עכשיו, שאלה נוספת, לכמה זמן יחזיק לי כרטיס מסך כזה? האם שווה לעלות אותו ל-512 (במחיר אסטרונומי כמובן...)? אני מתכוון לא לשדרג בערך בשנתיים שלוש הקרובות, ולכן זה נורא חשוב לי... תודה רבה, ירון... וד"א, פורים שמח לכול…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by VerdineR,

שלום לכולם, לאחר בירור ולא מעט היתעניינות נוכחתי לדעת שהחברות: Tms, Rsm, Ksp בעקבות העבודה שאני קונה שבוע הבא מחשב +מסך אשמח להמלצות מכם על חנות איכותית בפרמטרים הבאים: חברות מומלצת בעל שם, אמינות, אחריות לאחר קניה, מוצר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן. אשמח לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש- עמית.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by danielroil,

שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. ראיתי בפורום מפרט שאהבתי של אחד מחברי הפורום (E. Shambuzzi) השימושים העיקריים שלי זה משחקים וסרטי HD... הייתי רוצה במקום AMD מעבד של INTEL, ולאיזה מעבד של INTEL משתווה המעבד של AMD שבמפרט למטה? אני רוצה להוסיף גם מסך למפרט במחיר 1000-1200 שיתמוך בFHD , תמליצו לי בבקשה... Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪824 http://www.rsm.co.il/produ…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר עדיף עם אורות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא חשוב גודל, אורות עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

18. אם חדש בפורום אבל בעצם ישן .. מבקר פה דיי הרבה אבל אף פעם לא הייתה לי דילמה שדרשה הרשמה . אני מעוניין במחשב שלא יעלה על 4500 . הדילמה הגדולה באמת היא בתחום לוח האם .. +CPU : Athlon XP 2100 + \ 2200 MB 1. ASUS - A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 או להוסיף כמה שקלים וללכת כבר על לוח עם הסריאל ATA ...? הבדל של משהו כמו 100 שקל .. Gigabyte - 2. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire או ללכת על דגם פשוט יותר ללא הפייר וייאר .. האמת למה אני צריך אותו .. Abit - KD7 Ultra,AGPx8,lan,usb2.0,+raid כמובן כול הלוחות על בסיס ציפסט VIA KT 400 . לוח נוסף הוא של MSI : KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 זיכרון : SumSung 400MHZ 256 MB כאן הרבה אולי יבקרו אותי אבל ... כולבי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Raped,

שלום אני רוצה בבקשה מפרט הכי הכי טוב שאפשר להוציא מהמחיר 3.5K רק לגרפיקה תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. אהלן חבר'ה, אני כבר לא בלופ, והציעו לאחיין שלי את המפרט הנ"ל כשביקש מחשב גיימינג פשוט. התקציב הוא סביב ה4.5-5 אין צורך בציוד מקיף מה דעתכם? https://www.dominator.co.il/product/מחשב-גיימינג-asus-rog-strix-g13ch-71370f0530 יש אפשרות לשדרג ל1tb בעוד 100 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. שלום לכולם , אני מעוניינת לקנות לאחי מחשב. לאחר שקיבלתי מספר הצעות מחיר בחנויות , בחרתי (לפחות כרגע..) את אחת ההצעות שקיבלתי. מדובר על מחשב שהייעוד שלו יהיה למשחקים כמו פיפא NBA (ממה שאני יודעת) , צפייה בסרטים בחיבור לטלווזיה , כל מיני קידודים של סרטים למיניהם וזהו פחות או יותר. התקציב שלי היה ל-3500 ש"ח אך חרגתי קצת ל-3700 כאן פלוס-מינוס (ע"פ המפרט המשודרג שהמליצו לי) הייתי מעוניינת בחוות דעתכם המקצועית , אם המפרט מתאים. אודה מאוד למי שיוכל לעזור אפילו אם יש הצעה דומה בטווח מחיר או שינוי חלקים . להלן המפרט: מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם MSI Nforce 4 או ASUS (?K8N Neo4 Platinum s939) מעבד AMD Athlon 3200 64BIT זיכרון 512MB DUAL DDR ?(לא ידוע דגם כרגע) כרטיס…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=1525853B-61B3-4308-A331-EB1979A15E0D רוצה לחסוך בכסף...

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. בתחילת החודש פתחתי כאן נושא לבקשת עזרה בהרכבה של מחשב חדש, והיום אני הולך לרכוש או בגלל שהמחיר והגודל של הקנייה הוא די גדול רציתי לוודא שהכל בסדר לפני אני קונה. אז אני אשאל כמה שאלות רק כדי להיות בטוח - -משהו השתנה מאז שקיבלתי את המפרט? יש חלקים אחרים שעדיפים או יותר זולים? -יש בעיות כלשהן במפרט? פיזיות או בבחירת החלקים -ושאלה ספציפית לגבי המארז, לאלו שיש להם אותו - עד כמה הוא עמיד? זאת שאלה די מוזרה, אבל במארז שיש לי עכשיו כל נגיעה קטנה בו גורמת למחשב לקפוא ולדרוש restart, ואני לא מתכוון למכות חזקות או דברים דומים, פיזית מגע עם המארז כשהוא פועל גורמת לו לקפוא. ורציתי לדעת אם זה גם יהיה ככה במחשב הזה. תודה מראש על העזרה.

24. שלום לכולם, בניתי מפרט לשימוש די אינטסיבי במחשב...(משחקים וכו..) אבל יש לי הרבה התלבטויות בקשר לרכיבים... אני כרגע לא מתכנן oc כי אין לי מושג בזה...אבל ייתכן שימוש כזה בעתיד. אנא תנו ביקורות והצעות. Intel core 2 Quad Q6600 BOX, 4X2.4Ghz, 1066Mhz, 775-pin, 8MB MB Gigabyte p35-DS3R, s775, ip35, DDR II, SATA II, GLAN DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax + DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax DVD+RW/-RW/RAM LG GSA-H54L LightScribe, 18xl, black Power Supply FORTRON BlueStorm 500W, HQ, PFC, 2x12V, 12cm fan * HDD Seagate ST3250620AS/ST3250410AS, 250 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200 Leadtek GF 8800GT, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI Thermaltake VD6000BNS mid tower Soprano VX, without PS,…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by אסיWOW,

טוב אז במקום לקנות מחשב חדש אני חושב שעדיף לי פשוט לשדרג המפרט Intel core 2 quad q6600 Box Gigabyte GA-P35-S3G 1024X3 800Mhz GF 8800GT 512mb 250GB DVD כלשהו CM690 Crosair 550W המארז והספק נקנו לפני חודש לא צריך להחליף.... מה חשוב לי? לשחק על מסך 24 ברבולוצייה גבוהה, ושהכל יזוז חלק לפחות לשנה הבאה... המחשב נקנה בדיוק בדיוק לפניי שנה

• 9 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.