עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים ועריכת תמונות/סרטים (פוטושופ, לייטרום וכ'ו) * גודל המסך? לא יצא לי להבין כמה זה משמעותי לכן, 14" זה נראה לי פשרה בין גודל לניידות * משקל רצוי? כפה שפחות יותר טוב, עדיף מתחת ל2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן באיזור ה5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה! * בלוטות?רצויdell * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל רצוי אחריות שיש בה כיסוי לשברים ולגניבות (אני יודע שקיים דבר כזה) אם זה מעלה טיפה את המחיר בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אם אי אפשר למלא אחר אחת הדרישות כי ל…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרי לחרוג אם כדאי \ הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כגון תוכנות: Sketchup V-ray for Sketchup 3Dmax Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שלא יהיה גדול \ מגו…

3. Started by sdfsdf45,

תקציב מקסמלי 3500 Gigabyte GA-B85M -350 Intel Core i5 4670K -1020 CoolerMaster CM Storm Scout 2 Window -420 Asus Radeon R9 270X DirectCU II TOP -995 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1333Mhz -215 Antec 600W VP600P -300 Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB -230 יש עוד אפשריות? תדה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות 13 אינץ שישמש למטרות לימודים אבל שלא יהיה חלש בארץ המינימום לכזה מחשב הוא כ3200 שקל יש לי קרוב משפחה שעוד כמה שבועות מגיע לארץ מארה"ב , ואני יכול להזמין אליו מחשב שיביא לי מאיפה כדאי להזמין ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. המפרט שלי : intel core 2 quad q6600 gigabite p35ds3l 1024x2 667 ddr2 geforce 8800 gt 512 mb 320 gb wd המפרט של חבר שלי : intel core 2 quad q6600 Asus P5B-SE 1024x2 667 ddr2 kingston geforce 8800 gts 640mb 320 gb מארז איכותי עם 4 מאווררים .. המחשב עלה לו 6700 שקל מ bug עכשיו 2 שאלות .. איך המפרט והמחיר ? ואיזה מחשב טוב יותר ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. שלום לכם, למחשב שלי יש את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4600 לוח Asustek M2N Nvidia MCP61 זיכרון DDR2 2GB כרטיס מסך Nvidia Geforce 210 ספק 450W Golden Tiger רציתי לשאול: בתקציב של 500 ש"ח שאני יכול להשקיע, אני רוצה שהמחשב יעבוד יפה בתוכנת Sketchup של גוגל. כרגע הוא פותח קבצים אבל לא רץ מספיק מהר. נתקע וחושב הרבה.... אשמח להמלצות לעניין - אם יש, מחשב חדש לא יקרה כרגע. תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by livnehto,

אני צריך מחשב ל: autocad revit photoshop אין צורך בכרטיס מסך מסדרת quadro. קיבלתי את ההצעה הבאה בחנות קוברה בחולון IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W בכמות 1 ₪280 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4886 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪564 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 GLACIALTECH Igloo 1100 CU for Socket LGA1156 בכמות 1 ₪89 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4756 KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHz DDR3 בכמות 2 ₪506 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=44…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. תגידו ראיתי שהנטייה פה היא להמליץ על שילוב של Geforce 8800GT 512MB+Quad Core עם לוח עם ציפסט של P31. לא עדיף את השילוב הבא? Geforce 8800GTS 620MB+Core due 2 E6750 בסופו של דבר הארבע ליבות לא באמת מתעלות על הליבה הכפולה E6750 ולעומת זאת הכרטיס מסך הרבה יותר חשוב למשחקים, ועם ההפרש שאני חוסך פה על המעבד אני יכול לקנות את הGTS8800 620, כמעט באותו מחיר סופי. ומה בנוגע ללוח? איך האינטל P35? לא עדיף על הגיגהבייט P31 בהנחה ואני לא עושה אוברקלוקינג? VS

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  9. שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד - מסך "17 בתקציב של 4000 ש"ח פלוס מינוס. המחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, וורד, סרטים וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

כבר מזמן הפסקתי להתעדכן בכל החומרה שמתפתחת מהר יותר ממהירות הקריאה שלי, וסתם מעניין אותי כמה המחשב שלי שווה ,ללא הציוד ההיקפי, למקרה שארצה למכור אותו. לדעתי משהו בסביבות ה-2000, אבל נתן לכם לדבר.

11. Started by ido h,

שלום. אני עומד לפני קניה של מחשב נייד לצורך עבודתי כצלם עיתונות. פחות חשובה לי אמינות הצבע של המסך למקור. יותר חשובה לי האיכות של המחשב והיכולת שלו לאפשר לי לעבוד על מספר תמונות במקביל בפוטושופ,קצת וורד ומסנג'ר ומיון ואיחסון תמונות על המחשב. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מבחינת המשקל. 2 המחשבים שכרגע אני מתלבט לגביהם הם: lenovo T400- http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2765T7U~2~31.htm dell e6400- http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm השאלה שלי היא איזה מן המחשבים יהיה יותר טוב ואמין לצרכיי?, מישהו התנסה ויודע להגיד איך המסכים שלהם? האם יש משהו במפרט שכדאי לשנות? (לא מבין בזה כלום,לצערי). האם יש המלצה על מחשב אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 2500-3000 שקלים, רוב השימוש יהיה להורדה/צפייה בסרטים, ועבודה עם קבצי PDF/WORD, המחשב הוא בשביל אישה שלא ממש מעוניינת להתעסק במחשבים לכן אשמח גם שהוא יגיע עם ווינדוס בתוכו, תודה רבה על העזרה אביב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ALAV,

מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dankken,

שלום רב אני מביא לארץ את הלוח הזה כדי לבנות מחשב איתו ורציתי לדעת: - מה דעתכם על הלוח? - אני רוצה לקנות את שאר החלקים עבורו והתקציב שלי הוא לא גבוה (יכול להשיג חלקים מחו"ל בזול) - ייעוד המחשב הוא ביתי , סתם רוצה מחשב חזק!! , OC לא מתוכנן!! - חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. - מעוניין למצוא חלקים (זכרונות וכו') ולנצל את תכונות הלוח באופן יעיל אבל ללא חריגות (OC). - מעוניין בכרטיס גרפי בינוני - לא מתכונן להריץ משחקים מיוחדים כגיימר - חשוב לי לדעת איזה ספק מתאים וכן סוג מארז מומלץ לפי הדרישות הנ"ל - ציוד היקפי: לא דרוש! מה שאני צריך זה: מעבד , זכרונות, HD, ספק כח, מארז. - אין לי העדפות לחברה מסוימת - קירור: לא נראה לי שאני צריך נכון לדרישות שלי מהלוח תודה לכם

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…

17. אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by ranuch,

הכנתי לעצמי מפרט בעיקר למשחקים.. תגידו לי אם הוא בסדר למחיר ואם יש משהו שכדאי לחליף במשהו אחר תודה מראש דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 640 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 270 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 מארזים Compucase HEC 6A19-2F Black ¤ 380 1 סה"כ 4725 אני מתכנן לקנות סביבות יום שני - שלישי, להזמין ז"א.. אה עכשיו שאני חושב על זה, הלוח אם מתאים למעבד ולשאר הדברים ? =\ תודה שוב..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. והאם הוא גם יהיה מהיר בהעלאת קבצים? לוח אם ECS K7SOM מעבד AMD Duron 2000Plus זיכרון מהיר 256MB DDR דיסק קשיח 30GB מארז SUPER ATX ספק כח 300Watt כונן תקליטונים 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן DVD x16 מסך MAG 17" כרטיס קול 128Wave AC97 כרטיס רשת 10/100 מקלדת איכותית עכבר + גלגלת לאינטרנט רמקולים סטריאופוניים 4 יציאות USB 1 יציאה פרללית 1 יציאה סריאלית

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sheriboy,

להלן הצעה שקיבלתי למפרט עבור מחשב להקלטות סאונד ביתיתות יש בידי - מעבד - I7 - 950 לוח אם של אינטל - -58 ן דיסק קשיח פלאש - 80 גיגה . יתר הציוד להשלמת המפרט קיבלתי בהצעה הבאה : זיכרון - CROSAIR 6GB KIT DDR3 1600 כרטיס מסך - GT 240 1 GB DDR3 HDMI + VDI +VGA צורב ASUS DVD - RW DUAL LAYER SATA מארז NZXT LEXA-S 3X120CM +140CM ספק - THERMALTAKE 600W קירור - AC-FREEZER 7 PRO ARCTIC-COLLING I7 מערכת הפעלה - WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT בעלות - 3000 ש"ח ( כולל הרכבה ) אשמח לדעת האם המפרט אמור לתת מענה הולם? והאם יש צורך בשינויים כלשהם או תוספות. גם התיחסות למחיר למביני עניין תוכל לעזור לגבש דיעה טובה .

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. Started by l0ki,

אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. לוח אם עד 1000 שח ???? מעבד E2140 420שח HD2400 pro passive 355שח 2GB - 667 - 2x1 430שח Seagate Barracuda (2 platters) 7200.10 320GB SATA2 3GB/S 7200RPM 16MB Cache NCQ Hard Drive 405שח CASE - Tenor 520 HUMPONG 150 400 DVD/RW 200 ספק כוח ???? עד 500 שח

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.