ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
הי, לאחרונה התקלקל לי המחשב שלי (בן שלוש וחצי)... אז אני צריך לקנות מחשב חדש. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל וליבא לארץ. הבנתי שהמחירים שם משמעותית יותר זולים (כמו בקישור הבא): http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Blue/Black/9736955.p?id=1218164036446&skuId=9736955 האם אתם ממליצים לקנות בחו"ל או בארץ? איזה מחשב אתם ממליצים לקנות ובאיזו חנות? הצרכים שאני צריך אליהם מחשב הם בעיקר לימודים אך גם משחקים. (אני ארצה שהוא יוכל להריץ על מינימום דרישות את COD9 בעוד כמה שנים. חח), רצוי 15.4 אינץ' או קרוב לזה. בנוסף, הבנתי שיש לכם אנשים שיודעים לגבי אחריות על איזה מחשבים יש אחריות בי"ל ולכמה שנים. זה כמובן מאוד חשוב. תודה רבה …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מעבד:Intel Core i7-930 או i7-920 תלוי במחיר גופי קירור: Corsair H50( תלוי במחיר) או Prolimatech Megahalems Rev.B CPU Cooler + מאוור COOLER MASTER R4-L2R-20CR-GP 120mm Red LED Case Fan לוח אם:GIGABYTE GA-X58A-UD3R או GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון:G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) 2000mhz דיסק קשיח: (Samsung F3 1TB אם יש) Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" ואם לא יקר מדי גם Intel X25-V SSDSA2MP040G2R5 2.5" 40GB SATA II MLC Internal Solid State Drive (SSD) כרטיס מסך: פה יש דילמה הכל תלוי במחיר... ATi 5870 אחד ואולי כפול תלוי במחיר GTX 285x2 תלוי במחיר ומעוניין לדעת כמה עולה GTX 295 2GB ספק: CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V /…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
GF G 310M 512 MB או GeForce Go 9500M G 256MB ? בברכה שי :s05:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הי חבר'ה.. אני כבר מיואש.. חיפשתי מחשב נייד אולטמטיבי והגעתי לשני אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=4891 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10709 אנא תעזרו לי.. מי יותר אופטימלי.. הן מבחינת מחיר , מסך , זמן סוללה ומשקל.. וגם עיצוב!! המחשב נועד בעיקר לסרטים.. אז לא צריך מעבבד משמעותי.. השאלה אם המשחב של ACER הוא לא מפוצץ מידי.... תודה לכל העוזרים1!!!!!1
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1742870 האם שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לבנות לאחי מחשב למטרות משרדיות עם כ.מסך ממוצע - מבוסס AMD. אין צורך בציוד הקפי, ושהמחשב יהיה מהחנות של IQPC . אם ניתן יהיה להרכיב מחשב מבוסס INTEL - גם אפשרי, פשוט המעבדים שלהם יקרים מאוד ולא הצלחתי בעצמי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי אני צריכה לפטופ למתכנת שעובד עם גרפיקה. הכרטיס גרפי חייב להיות של NVIDIA ושהלפטופ יהיה כמה שיותר קל (אבל כנראה לא פחות מ13 אינץ כי אחרת קשה לתכנת) חשבתי בכיוון 4GB Ram, I5, 500 GB זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לחברות בעלות שם אשמח להצעות ראיתי Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי קניה של שני סוגים של מחשבים (די דומים)...שניהם לעבודה משרדית בלבד אינטרנט אופיס. שניהם לא מיועדי OC ושקט ככל לא חשוב. לא צריך ציוד הקפי כלל. תקציב אחד הוא ב2000 והשני ב 1500. 1.השאלה היא האם שווה לחכות עוד 4 חודשים(משום שאין לחץ כלל למרות שהמערכת הנוכחית ישנה מאוד!) לפלטפורמות החדשות של AMD? 2.האם I5 אפשרי במחשב ב 2000 שקל ובכלל האם שווה מערכות AMD במחירים אלה? בעיקרון אם יש המלצות למחירים נמוכים יותר בעיקר למחשב ב1500 שהיו משתלמים אשמח! תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יום ראשון אני הולך לקנות מחשב חדש מIVORY או KSP. הסתובבתי קצת באתרים שלהם ושמתי לב לחבילות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania מחשבים במבצע > מערכות מומלצות AMD > חבילה אחרונה A4. מה שאני מחפש זה מחשב לגיימינג בינוני (הגדרות גבוהות) - גדול (הגדרות בינוניות) במחיר משתלם ונוח. אשמח להצעות שדרוג וביקורות. תקציב - סביבות ה2500 ₪, ניתן לחרוג ב200-300 ₪. תודה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000 אבל זה לא שהוא מוגבל, אני פשוט חושב שלמטרות המחשב המחיר מספיק. כך שלא חייב לבזבז את כל ה2000. * מטרות המחשב - גלישה באינטרנט ולימודים. אין צורך במשחקים גרפיים, ואין צורך במחשב על, רק שיעבוד סבבה. * גודל המסך - לא כל כך חשוב כי יש לי מסך פנוי ורוב הזמן הוא כנראה יהיה מחובר למסך הזה. אבל שלא יהיה קטן מידי. * משקל רצוי - לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - גם כן לא חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אני לא יודע אם זה מיוחד, אבל אני רוצה לחבר את המחשב למקלדת רגילה, מסך כמו שאמרתי, ואינטרנט, אולי אלחוטי אולי ישירות לראוטר. חיבור לטלויזיה זה נחשב למיוחד? * בלוטות- לא יודע מה זה. מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח - עשרות ג'יגה יספיקו. 50,60,80. 100GB זה…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-