עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arik_bulldog,

התקציב הוא בערך 2000 אבל זה לא שהוא מוגבל, אני פשוט חושב שלמטרות המחשב המחיר מספיק. כך שלא חייב לבזבז את כל ה2000. * מטרות המחשב - גלישה באינטרנט ולימודים. אין צורך במשחקים גרפיים, ואין צורך במחשב על, רק שיעבוד סבבה. * גודל המסך - לא כל כך חשוב כי יש לי מסך פנוי ורוב הזמן הוא כנראה יהיה מחובר למסך הזה. אבל שלא יהיה קטן מידי. * משקל רצוי - לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - גם כן לא חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אני לא יודע אם זה מיוחד, אבל אני רוצה לחבר את המחשב למקלדת רגילה, מסך כמו שאמרתי, ואינטרנט, אולי אלחוטי אולי ישירות לראוטר. חיבור לטלויזיה זה נחשב למיוחד? * בלוטות- לא יודע מה זה. מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח - עשרות ג'יגה יספיקו. 50,60,80. 100GB זה…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by DoBeR_MaN,

1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by rince,

שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by ShaySolomon,

שלום, יום ראשון אני הולך לקנות מחשב חדש מIVORY או KSP. הסתובבתי קצת באתרים שלהם ושמתי לב לחבילות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania מחשבים במבצע > מערכות מומלצות AMD > חבילה אחרונה A4. מה שאני מחפש זה מחשב לגיימינג בינוני (הגדרות גבוהות) - גדול (הגדרות בינוניות) במחיר משתלם ונוח. אשמח להצעות שדרוג וביקורות. תקציב - סביבות ה2500 ₪, ניתן לחרוג ב200-300 ₪. תודה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by eddieV,

מחשב לאנימציה פוטושופ ומשחקים עד ( פחות עדיפות למשחקים)5500 שיהיה אינטל בלי אוברקולוקינג רק מחשב בלי מקלדת מסך וכו...

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה... התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ ) * גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה. * משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by yippe,

שלום חבר'ה, מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך, אשמח להמלצות. המחשב ישמש לstarcraft2 מבחינת גיימינג, וכד' סרטים וכו'. קשה לי עדיין להחליט כמה כסף אני רוצה לשים אבל אפשר להגיד בין 4-5.5. אין צורך למקסס את המחיר, אני לא יודע אם כדאי להוסיף את הכסף הזה וכד'. אם זה לא יותר מדי טרחה, אם תוכלו להסביר במפרט מה אני יכול לשפר או להוריד, איך זה ישפיע מבחינת מחיר וביצועים(נגיד להריץ משחק איקס על מדיום במקום אולטרה וכמה זמן יותר יהיה רלוונטי המחשב) והאם שווה את הכסף הזה וכד' כדי שבאמת אלך על משהו פיירי ושווה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום רציתי לשאול לגבי קניה של שני סוגים של מחשבים (די דומים)...שניהם לעבודה משרדית בלבד אינטרנט אופיס. שניהם לא מיועדי OC ושקט ככל לא חשוב. לא צריך ציוד הקפי כלל. תקציב אחד הוא ב2000 והשני ב 1500. 1.השאלה היא האם שווה לחכות עוד 4 חודשים(משום שאין לחץ כלל למרות שהמערכת הנוכחית ישנה מאוד!) לפלטפורמות החדשות של AMD? 2.האם I5 אפשרי במחשב ב 2000 שקל ובכלל האם שווה מערכות AMD במחירים אלה? בעיקרון אם יש המלצות למחירים נמוכים יותר בעיקר למחשב ב1500 שהיו משתלמים אשמח! תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by hai97,

שלום! החלטתי לשדרג את המחשב בן ה3 שלי, המפרט שלי כרגע הוא: Q9300 + קירור של ארטינג קולינג ALPINE PRO לוח אם MSI X48-C 2GB DDR2 800MH כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB HDD WD 500GB ספק כח EZ COOL 500W המארז הפשוט של אייבורי אני רוצה לשדרג את המחשב בצורה מקסימלית במינימום כסף, עד 1200 שקל אני חשבתי על: זיכרון: ‏2x4GB G.Skill NT Dual Channel DDR3 1333MH CL9-9-9-24 245 שקל ב KSP ספק כח: SEASONIC ‏620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 400 שקל KSP כרטיס מסך: 4850HD נוסף לCF, ראיתי רק יד שניה או מאיביי סביב ה250 שקל מארז: עוד לא החלטתי אבל חשוב לי בשביל נוחות (בלי הברגה, יציאה קדמית לאוזניות), יופי וקירור, נגיד עד 250 שקל רעיונות הצעות ושינויים יתקבלו בברכה נ.ב אני יודע …

12. שלום לכולם, ברצוני לקחת מחשב עם תקציב מאוד נמוך. מה הכוונה נמוך? כמה שיותר נמוך ושלא יגיע ל2000 ש"ח. מה צריך להיות שם: כל המפרט הרגיל של מחשב ויריץ משחקים בסיסיים (זה לא מחשב של גיימרים אלא משחקים רגילים כמו סימס) יכלול מסך מחשב שטוח דק שתהיה בו יציאה גם לטלויזיה (כלומר שאפשר לחבר אליו ממיר של יס למשל בנוסף ליציאת VGA של מחשב כדי לחסוך בהדלקת המחשב כאשר רוצים לראות טלויזיה) בגודל של לפחות 22 אינץ'. שיכלל במחיר זה גם עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). מקווה שתצליחו להרכיב מחשב נחמד במחיר כזה. תודה מראש.

13. מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by newb,

שלום, אני צריך מחשב לבית לעבודה משרדית וסרטי HD אני לא צריך כונן קשיח ומארז אני כן צריך מאורר 120 אמין בנוסף כרטיס המסך חייב להיות חיצוני אין תוכניות שדרוג מרחיקות לכת,ללא אוברקלוק מאיזור באר שבע עם חריגה מינימלית ככל האפשר וללא ציוד היקפי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. [table] [tr] [td][/td][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים [/td][/tr] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1574 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪823 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] CORSAIR VENGEANCE 1600 CL9 8192MB (4096MB X 2) CMZ8GX3M2A1600C9 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪660 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1315 [/td][/tr] [tr] [td] צורב DVD: [/td] [td] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין ב…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  17. הי אני צריכה לפטופ למתכנת שעובד עם גרפיקה. הכרטיס גרפי חייב להיות של NVIDIA ושהלפטופ יהיה כמה שיותר קל (אבל כנראה לא פחות מ13 אינץ כי אחרת קשה לתכנת) חשבתי בכיוון 4GB Ram, I5, 500 GB זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לחברות בעלות שם אשמח להצעות ראיתי Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by snir.isl,

שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by fizban,

שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. מעבד:Intel Core i7-930 או i7-920 תלוי במחיר גופי קירור: Corsair H50( תלוי במחיר) או Prolimatech Megahalems Rev.B CPU Cooler + מאוור COOLER MASTER R4-L2R-20CR-GP 120mm Red LED Case Fan לוח אם:GIGABYTE GA-X58A-UD3R או GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון:G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) 2000mhz דיסק קשיח: (Samsung F3 1TB אם יש) Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" ואם לא יקר מדי גם Intel X25-V SSDSA2MP040G2R5 2.5" 40GB SATA II MLC Internal Solid State Drive (SSD) כרטיס מסך: פה יש דילמה הכל תלוי במחיר... ATi 5870 אחד ואולי כפול תלוי במחיר GTX 285x2 תלוי במחיר ומעוניין לדעת כמה עולה GTX 295 2GB ספק: CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V /…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by NEUROMA,

GF G 310M 512 MB או GeForce Go 9500M G 256MB ? בברכה שי :s05:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי סרטי HD בעלות כ-1900 שקל מה דעתכם. ציוד הקיפי רק מקלדת אלחוטית. מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק HEC 7K09 250W ₪312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים HD תוכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא 11. האם מתוכנן …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום, מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 מאוורר למעבד CNPS9500A LED ZALMAN +מתאם 1366 זכרון 4X2GB (8GB) DDR3 1333MHZ כולל צלעות קירור כ.מסך QUADRO FX1800 768MB PCIE PNY צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 64MB WD כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מקלדת PRO KEYBOARD מולטימדיה 126 מקשים שחורה עכבר אופטי 5 כפתורים PRO MOUSE GAME רמקולים LS11 2.0 LOGITECH 6582 ש"ח כולל מע"מ תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.