עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט (מן הסתם)...השימושים העיקריים הם משרדיים חוץ מכרטיס הקול, שצריך טיפה יותר דגש מכרטיסי הקול הפשוטים (אני יצריך שיתן לי יציאה באיכות סבירה לרסיבר) עוד הערות: -ללא מסך -אין צורך בצורב/כונן DVD, יש ברשותי כבר -עדיף מארז כמה שיותר קומקפטי ושחור -יש לי HD של 80 GB של WD עם חיבור SATA רגיל, ככה שאני יכול להסתפק ב HD של 80 אפילו.... -יציאת DVI בכטיס מסך (אני לא יודע אם זה נמצא בכרטיסים מובנים אז....) מה דעתכם?

3. Started by neshro,

אהלן, לצערי, קניתי מחשב מחורבן באייבורי עם יכולת גראפית של מחשבון כיס, על אף שהובטח לי ש"הוא יריץ fifa כמו נינג'ה..." כן כן... טוב, עכשיו, כל רצוני בחיים זה משחק קצר וקולח של Battle Field 2 מה ביקשתי?!?!?!?! טוב, אז לא מספיק שהמחשב מסריח, הוא גם הגיעה עם ויסטה... אין צורך להוסיף דבר... הויסטה פשוט מסרבת בתוקף להפעיל את המשחק ופחות או יותר מצפצפת על כל בקשה שלי... אז חוץ מלהעיף את הויסטה בכל המדרגות ולהתקין XP, אשמח אם תמליצו לי על צעדים לשדרוג המחשב שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+. או, שזה תשובה מקובלת עלי, תגידו שהמחשב לא יכול להשתדרג וכדי שאני אמצא חברה במקום לחשוב על משחקים, סתם, שתגידו לי שהמחשב מחורבן ושכדי שאני יתחיל לחסוך למחשב חדש ושאני יעביר את המחשב הזה לסב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עם איזה חנות אפשר להתמכח במחיר? אני מחפש איפה לקנות את הנייד בהכי זול. עריכה, הבנתי שב-KSP זה הכי זול שאפשר למצוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728947 אולי אתם יודעים עוד חנויות שיותר זולות מ-KSP? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי 2 שאלות 1-יש לי אפשרות שמישהוא שנוסע עכשיו לארה"ב יכול להביא לי דגם INSPIRION E1505 בסכום של 1400 $ וזאת על פי מפרט בהתאמה שכולל : מעבד T7200 2.0 GHZ , זיכרון 2.0 GB מהירות 533 MHZ דיסק קשיח 80 7200 RPM ,כ.מסך ATI 1300 128 MB , מערכת הפ. XP MEDIA , מסך 15.4" כרטיס קול AUDI GAY הדגם המקביל בארץ הוא 6400 עם אותם נתונים ב8500 9000 שח עם רק 512 זיכרון 7500 שח השאלה האם כדאי לומר לו לקנות בחו"ל ? מה הסיכונים לגבי מס אפילו עם חוזרים עם זה פתוח ? שם הבנתי שצריך מעמ 8% מה כדאי צריך תשובה מהירה 2-לגבי מערכת הפעלה איך זה הולך אפשר או כדאי לפרמט נגיד מ XP HOME ל PRO בעיברית לא יהיו בעיות ? שם הם מציעים את המדייה (לא מכיר) או PRO האם מקבלים CD רגיל או שיש קוב…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yuval_weinbe,

היי, אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 11, ז"א שהיא לא צריכה משהו מורכב מדי, לעבודות בי"ס וכו', וגם למשחקים (לא כאלה שדורשים את כ. המסך הכי טובים). וללא מסך. השאלה שלי היא בעיקר על המעבד וכ. המסך, כי יש הרבה אופציות ואני ממש לא מבין בזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by yonatanman,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1590 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 814 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 938 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 296 1 ספקי כוח Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 650 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 543 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 466 3 כרטיסי מסך Leadtek Quadro FX1500 PCX ¤ 2408 1 צורבים PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA DVR212BK ¤ 239 1 מסכים Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤ 2216 2 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלו…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. בכוונתי לקנות את המחשב LENOVO T400S ויש אופציה לקנות אותו עם כונן SSD בנפחים של או 64 או 128 ג"ב. רציתי לדעת עד כמה יש השפעה על ביצועי המחשב עם כונן SSD ביחס לאותו מחשב עם כונן רגיל? עוד דבר ששקלתי לעשות הוא אולי לקנות את אחד מכונני הSSD (ה128 יקר מאוד אבל ה64 במחיר טוב וכמעט ללא תוספת מחיר) שעליו תהיינה מותקנות כל האפליקציות והדברים לשימוש היומיומי ולאחסון של הדברים הכבדים אני אקנה כונן קשיח חיצוני שלא יהיה כל הזמן עם המחשב... תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ולהחליף כבר את הפנטיום 4 הזקן שלי, אני לא יודע אם זה משנה אבל אמרו לי פה שאחד הדברים שצריך לקחת בחשבון זה את גודל המסך, אז יש לי 26 אינצ' שעובד ברזולוציה מוזרה.. 1360x768 התקציב הוא עד כ 2200-2400 בלי: כרטיס מסך (שאותו אני יקנה בנפרד ב 700-900 ש"ח) מסך, מקלדת ועכבר מבחינת מעבד, במה כדאי להשקיע היום? קואד או דואל? אני ירצה לבצע אוברלוק, לא משהו מוגזם אבל ראיתי שאת ה E8400 אפשר לדחוף ל3.6 בקירור סטוק (או עם ה freezer 7) בקלות בלי לשנות מתחים. מה שחשוב במשחקים זה Mhtz יותר גבוה נכון? יותר חשוב מכמות המעבדים? כי בטווח המחירים של ה e8400 שהוא 3 ג'יגה-הרץ אפשר להביא את ה Q8400 שהוא 2.66 ג'יגה-הרץ GTA IV יהיה לי מאוד חשוב ואני רוצה שאני יוכל להפעי…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by p_q,

אני צריך המלצות לשני מחשבים כאלה: 1. לגלישה באינטרנט, אופיס וכו' (בקיצור לעבודה משרדית) בתקציב עד 3000ש"ח כולל מסך. 2. למשחקים. בתקציב עד 4000ש"ח כולל מסך. תודה על כל תגובה והתייחסות. בוקר טוב ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  15. שלום רב לכולם! אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי ומעוניין לקנות מעבד, זכרונות, לוח אם וספק חדשים. כל השאר כבר יש ואני לא צריך. רציתי לשמוע את הצעותיכם בעניין, בינתיים חשבתי על זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX 1106₪ 1 ללא הגבלת זמן 7643 לוח אם ASROCK P67 EXTREME 4 730₪ 1 שלוש שנים 7760 זיכרון G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS 400₪ 1 ללא הגבלת זמן 7213 ספק כוח CORSAIR 750W TX 475₪ 1 חמש שנים *חשוב לציין שהיעוד הוא אוברקלוק מקסימלי (מצדי תקראו לזה "רצחני") ועל כן אולי אני גם אצטרך קירור אוויר טוב, אם יש לכם להמליץ משהו מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! הרכבתי עבורי מפרט למחשב בלבד, המבוסס על AMD64 לשימושים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . המחשב החזק מיועד להורדת משך ההמרות הארוך. הקונפיגורציה הבאה היא בסכום כולל של כ-5000 ש"ח, אודה על התיחסותכם. 1480 ¤ AMD ATHLON 64 3000+ BOX 610 ¤ ALBATRON K8X800 Pro 570 ¤ זיכרון HYUNDAI DDR 512MB 400MHZ 645 ¤ WD 120/7200 SATA 8MB 510 ¤ CLUB3D RADEON 9200 VIVO 190 ¤ DVD TOSHIBA 560 ¤ NEC 2500A 60 ¤ כונן דיסקטים TEAC 535 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER לפי מפרט המארז של ENERMAX הבנתי שהוא כולל ספק של 350W ו-4 מאווררים הנשלטים במהירות הסיבוב(קיץ/חורף). לדעתי אוורור ה-H.D מהח…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  17. זה המפרט: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE Sonata III ATX Black Case (No PSU) Tomahawk 500W Active PFC 12cm עכשיו אני לא בטוח אם כל החלקים מתאימים הלוח אם תומך בכרטיס מסך? הספק כוח יחזיק את כל המערכת? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  18. שלום רב , אשמח לעזרתכם ( לא מבין ממה במפרט מחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו hitfilm2017 ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. …

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Nadav Zisso,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assasin creed 3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by alons126,

שלום חברס' קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה נייד HP Pavilion מסידרה DV5 עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות... אז רציתי לשאול: 1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה?? 2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by liav12,

אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום אשמח לקבל המלצה למחשב נייד במקסימום 2500 שקל -עדיף פחות. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו) - סרטים/youtube/netflix א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by pet4a,

הנקודה האדומה בTHINKPAD נשחכה איפה אפשר לקנות חדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eyaler,

שלום אני בשלבים מתקדמים לרכישת המחשב הבא שלי השימושים העיקריים הם: עבודה עם טקסט, הורדות, צפייה בסרטים, ו..חישובי floating point כבדים. אני לא משחק משחקים, ואם כבר כן אז RTS ולא FPS. אני מתכנן לעשות OC מתון (פעם ראשונה שלי). מה דעתכם על המפרט הבא: cpu: quad 6600 G0 cooler: thermalright ultra 120 extreme + tt thunderblade 120mm fan mb: asus p5k-e mem: 2 GB crucial ballistix DDR2 800 psu: enermax liberty 400W case: nzxt lexa blackline hdd: WD 500GB aaks dvd: LITEON LH-20A1S video: PALIT RADEON HD2600PRO SONIC 256MB display: dell 2407wfp (לא כלול במחיר)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.