ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייד לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אחרי הרבה הרבה הרבה קריאה ולמידה מהפורום התותח הזה בניתי לי מפרט שאני אקנה אחרי ירידת המחירי המעבדים...רציתי לשמוע את דעתכם... המפרט נועד לOC בינוני...והמון משחקים - אני מכור *תורידו מהמחיר הסופי של המפרט 500ש"ח בערך כי זאת תיהיה הירידה של המעבד... SKYPC - המחשב 1,247 1,247 מעבד ---Intel Core 2 Duo E6600 597 597 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 --- 559 559 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ---- 2,987 2,987 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ---- 384 384 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB ---- 210 210 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ---- 645 645 מארז מחשב ----LEXA NZXT 590 590 ספק כח -----Neo HE5…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שיהיה לו גיגה זכרון או 512 והרבה גיגה ואינטרנט אלחוטי תודה לעוזרים אני הולך לקנות היום
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן בן יותר מ - 3 ( מעבד 2.8 פרסקוט , 2 גיגה DDR1 זיכרון , HD SATA1 - 320 ) , ואני רוצה להחליף אותו. תחום העיסוק שלי במחשב הוא כלהלן: קצת גרפיקה (פוטושופ) ועריכת ויצאו (צילומים ביתיים) , מעט משחקים , גלישה באינטרנט , מעט סרטים (חלקם ב HD) שירים ומסמכי אופיס. אשמח להמלצות על מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד שנתיים ללא החלפת לוח אם ו הרבה פריטים . שמעתי ש AMD הוציאו משהו חדש עם כ. מסך שתומך ב HD. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=33022אוhttp://ksp.co.il/?uin=31286אם אפשר לרשום גם פירוט לתשובה אשמח המחשב מיועד למתנת יום הולדת לאחי, בעל שימושים כללים. המטרה להשיג את המפרט המאוזן והטוב ביותר במסגרת מחיר הנעה סביב ה 2500 ש"ח. אם ישנן המלצות נוספות בהחלט אשמח!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי שמח להערות על המפרט הזה: (מתחתיו שמתי את פירוט הדרישות שלי 8) ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪216 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪775 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪421 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Cru…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מה יכולה להיות התקלה? (ויסטה SP1).
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גלישה ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים כולל AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה משה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה ללפטופ 14 אינץ למטרות לימודים תקציב: עד 1500 ש"ח, אלא אם משהו ששווה חריגה של כמה מאות. שימושים עיקריים, אופיס, כתיבת קוד והרצה שלו. דרישות מיוחדות: רישיון ווינדוס מסך איכותי שמכל זוויות ייראה אחיד חיי סוללה ארוכים עדיפות למחשב מהשנה האחרונה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שיהיה עד 2.5k, אם צריך מוכן לחרוג קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע עד ל 3k (שוב, עדיף שלא...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים(אני סטודנט), ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, androaid studio וכו'... שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא קריטי…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצת מפרטים לשני חברים שלשניהם יש את אותם צרכים: הרבה אימיול - אני מניח שזה אומר הרדיסק גדול יחסית ואולי מעבד טוב (?? לא יודע, מה האימיול טוחן כשהוא עובד זיכרון או מעבד ? או רק הרדיסק...) הרבה צפייה בסרטים - גם שיורדים מאימיול וגם ב-DVD, צריך להיות מסך סביר ומעלה, 19" LCD. קצת אופיס, קצת אינטרנט - לא משנה הרבה למפרט אני מניח. לאחד יש תקציב של 3,000 ש"ח (אולי יצליח לגרד קצת יותר אם אצליח לשכנע אותו שכדאי) לשני יש תקציב של 4,000 ש"ח (לא נראה לי שאוכל להזיז אותו הרבה). אשמח לקבל את עצותיכם המלומדות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כחצי שנה מחשב נייד Lenovo U410 מחו"ל שאני מאוד מרוצה ממנו. לפני מספר ימים הדיסק הקשיח קרס ואיבדתי את כל המידע, וכרגע המחשב בדרך לתיקון תחת אחריות. חצי שנה לקריסת דיסק קשיח זה זמן מאוד קצר, ורציתי לדעת האם יש לכם טיפים לעתיד למנוע מצב כזה. אני לא יודע אם זה היה מקרי, אבל הניחוש שלי אולי שזה קשור לחום העבודה של המחשב (הוא אף פעם לא התחמם יותר מדי - לפחות ככה זה הרגיש - אבל עבדתי איתו גם בחוץ, והקיץ הישראלי כידוע הוא מאוד חם). זה יכול להיות החום? יש לכם טיפים נוספים? תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד זול ובכל זאת להשיג תמורה לכסף. לגבי גרפיקה אני דורש ממש קצת (לא משחק אבל מדי פעם רוצה לבנות מודלים פשוטים בבלנדר) ואותו דבר על העיבוד ככה שאולי החצי טבלטים יספיקו. הרשימה שלי כוללת t61, hp elitebook 6930p, 6530b Hp Compaq EliteBoook6930P אני גם ישמח להבין איך אחד עם מהירות 2 גיגה ואחד עם 2.8 וזה אותו מחיר, כבר הספקתי להבין שמהירות שעון במעבדים שונים מאוד שונה ואין ממש סקלה שווה. תודה מראש. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף לשאלה מה ההבדל בינהם לחדש של לנובו עם מערכת הפעלה אנרואיד מבחינת מהירות (עד כמה שאני יודע אין לאנדרואיד תוכניות עריכה תלת ממדיות)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים התייעצתי עם החברים כאן לגבי שדרוג מחשב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503451.0 לצורך הרענון, המחשב בן שלוש: [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX [/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro [/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L [/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W [/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך:Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail [/td][/tr][/table] בסופו של דבר, הגענו למסקנה כי המקסימום האפשרי הוא שדרוג כר…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מעוניין בלפטופ בו אוכל לעבוד קצת בפוטושופ בעבודה,,,, מאוד חשובה לי רזולוציית מסך(יש לי מצלמה 36 מ"פ) ודיוק הצבעים של המסך עד כמה שאפשר. איך הYOGA 2 PRO לצרכיי? האם יש לו תחליף? (אולי המקבוק פרו,,,,,?) התקציב שלי הוא 6K(קונה באילת) אשמח לעזרתכם האדיבה כמו תמיד בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לפטופ לאינטרנט, זום, אופיס וכדומה, בלי משחקים. תקציב של עד 2000, חריגה של 200. גודל 14 ומעלה. אין צורך במערכת הפעלה. יש אפשרות לקנות מאילת. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? 1. Asus Intel i3-1005G1 1.2GHz - 3.4GHz / 8G / 256 SSD - מחיר 1700 2. Asus P2540FA i3-10110U / 8G / 256 SSD - מחיר 1795 3. Asus AMD A6-9225 2.6GHz - 3.1GHz / 8G / 512 SSD - מחיר 1572 על פניו, השלישי נראה הכי טוב מבחינת עלות/תועלת, ואפילו עם זיכרון טוב יותר מהשאר. משהו חריג שלא שמתי לב? שבגללו המחיר של השלישי נמוך כל כך? האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD (השלישי) לבין i310110U (השני) - (השוואה בין כולם).…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-