עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adir12,

הגיע הזמן למחשב חדש אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט המתאים למשחקים וסרטים בתקציב 6500 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC, אולי אשקול אחד קל בעתיד כרגע בניתי מפרט, אשמח להצעות לשיפורים : Intel C2Q Q6600 - 320$ Gigabyte P35C DS3R - 165$ Kingston 1gb X2 - 100$ Seagate 500GB HDD - 135$ Gigabyte 8800 GTS 640mb - 460$ ליברטי 400 - 423 ש"ח מארז?? - 400 ש"ח חשוב מאוד: המסך שיש לי הוא Dell 2407WFP ברזולוציה גבוהה מאוד (1920X1200), אני מתכנן שהGTS יתאים בינתיים ואני אשדרג בעתיד השאלה היא אם הכרטיסים בדור הבא יתמכו בPCI-E או שיהיו בלעדיים לPCIE2. אם האפשרות השנייה אני אקנה לוח 965 ואשדרג לX38 בעתיד

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by haviv822,

לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. [מפרט] למחשב לא כולל מסך וציוד היקפי תקציב 8K למשחקים כבדים, ללא OC ושקט!!! עכשיו חשוב לי ביותר להשתמש בQuad בשל הסיבה שאני משדרג פעם בשלוש שנים וגם זה נדיר, בקיצור צריך מחשב עם מחשבה לעתיד ורצון להריץ משחקים על הכי גבוה עם פילטרים! חשוב מאוד שקט ומסך גדול ויפה למשחקים וסרטים! תודה רבה!

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. 1. תקציב עד 3.5K (ל כולל מסך ומערכת הפעלה) בתשלומים באשראי 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט - אני גולש עם מיליון ואחד חלונות פתוחים של IE וFF ביחד! ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים (הרבה וגם ישמש כשרת שיתחבר אליו הPS ויציג לי סרטים דרך הרשת), קולנוע בייתי (גם), הורדות (תוכניות TORRENT שיחסית כבדות) 3. ציוד היקפי: אני צריך אבל לא נכלול בתקציב. 4. דברים ספציפים שלא צריך במחשב:כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (סתם כרטיס שיתמוך ב5.1) 5. העדפה לחברה או רכיב? לפחות 2*2GB זיכרון 6. קירור, עיצוב שקט: חשוב שיהיה קירור טוב, תמיד היה לי בעיה בקירור, שקט גם חשוב לא חייב שיהיה ללא רעש בכלל אבל מאוד חשוב שלא יהיה מרעיש באופן ניכר!! ממש אבל ממש לא חשוב לי העיצוב (עדיף אפילו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ofer_the_dev,

היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. intel pentium 4 2000 mhz northwood gigabyte 8IPE1000-G PDP SYS DAUL 512 DDR zalman 7000 CU FX 5200 64BIT 128MB MAXTOR 160GB Serial-ATA LG 52X32X52 SONY DVD ROM BENQ 52x24X52 מארז A-TOP X-BLADE המקורי (כולל שני מאווררים של TT אחד של AEROCOOL ו4 ג'נריים עם לדים+קטודה זולה) מחשב ללא מסך וללא רמקולים מקלדת ועכבר כמה להערכתכם אני צריך למכור אותו? (אני מוכר אותו לאחד שחולה על מודינג וכדומה הוא רוצה לקנות אותו ב1700 שזה לא שווה לי ) האם זה בסדר לדרוש עליו 2600/2800 ש"ח או יותר ? מזמן רציתי לעבור לAMD 64BIT ולקנות מחשב רציני -תודה מראש

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום רב! אני צריך מפרט למחשב ביתי לשימושים קלים כגון אופיס, מובי מייקר, וידאו, מוזיקה ומשחקים קלים. (לעיתים נדירות גם קצת גרפיקה קלה מאוד - לא מיקצועית). התקציב הוא בסביבות 3500 - 4000 ש"ח כולל מסך (עדיף מסך יותר גדול מ- 17"). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  9. רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by gilad2389,

שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Omer DA,

האם המפרט הזה משתלם מבחינת הרכיבים והכסף? האם אחד מהם נחות או משהו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אהה וכבר על הדרך? איך foxpc? חברה טובה? וטיפה יותר יקרים מה יותר טוב זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 או זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1227

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  12. הייתי מבקש המלצה למפרט למחשב עדכני כולל ציוד היקפי מסך ומערכת הפעלה בתקציב של 3500 ש"ח הכולל : מעבד עדכני ממשפחת אינטל 4 ליבות לוח אם פשוט אך מספק דיסק קשיח בנפח 750 GB זיכרון 4 GB כרטיס מסך סביר צורב כונן דיסקטים ציוד היקפי: מסך 19 בעל רזולוציה טובה מערכת הפעלה XP HOME קירור ושקט חשובים, עצוב מארז סולידי המלצה הערות ועצות יתקבלו בהערכה .

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache - ¤299.00 ASUS M2V - ¤488.00 SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤550.00 Westren Digital WD800JD - ¤266.00 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P שחור - ¤315.00 הרכבת מחשב + התקנת תוכנה - חינם - ¤0.00 SONY DVD-ROM DDU161510 - ¤100.00 סך הכל : ¤2,655.00 המעבד בסוקט AM2.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Elad91,

המחשב מיועד למשחקים כבדים, המסך הוא 19", לא יוחלף למסך גדול יותר. אוברקלוק לא יהיה, קרוספייר לא מתוכנן. נראה לי שעדיף לקנות את הכרטיס הזה כרגע, וכשהוא יתן ביצועים לא מספקים, להחליף לכרטיס חזק יותר ב200$ (אם זה יצא משתלם). מה דעתכם על המפרט הבא, הוא חייב להיות מהחנות www.compusa.com או חנות אחרת בפלורידה: Intel Core 2 Duo E8400 Processor - 199.99$ Asus P5Q Green Motherboard - 159.99$ Corsair Dual Channel TWINX 4096MB PC6400 DDR2 800MHz Memory - 86.99$ Visiontek Radeon HD 4850 Video Card 199.99$ Western Digital Caviar SE16 500GB Hard Drive 74.99$ 722$=2442NIS צורב, מארז וספק הבנתי שמשתלם לקנות בארץ, אז: מארז NZXT Tempest "AirFlow King" - 485 NIS ספק Corsair 550VX - 459 NIS…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. אורח Roman S.
    Started by אורח Roman S.,

צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אני מעוניין לייבא מחשב.. ומחפש המלצה מאנשים שרכשו בצורה זו המון תודה לעוזרים (:

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by idani1983,

אני צריך בבקשה מפרט ממולץ למשחקים ללא OC , התקציב הוא 4,500 אני צריך גם מסך 19' חשוב לי שיהיה 2 GB , אין לי בעיה שיהיה כרטיס DX9 טוב שיחזיק לי משחקים ברמה גבוהה ביינתים. אני קצת מתלבט אם עדיף לי AMD או אינטל בגללל התקציב אשמח לשמוע את דעתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט והעכבר שלו עושה לי בעיות הוא בוחר לי לפעמים לבד בדברים שאני לא לוחץ עלייעם ניגשתי עם המחשב למור לוי והטכנאי שם אמר לי שזאת בעיה במערכת הפעלה התקנתי ווינדוס אחר ועדיין הבעיה נמצאת אבל היא פחות ממה שהיה ליפני זה אבל היא עדיין קיימת וזה מעצבן אני ישמח לדעת אם יש פיתרון לדבר הזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by g0884,

זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shaohad,

אהלן יש לי מחשב נייד Dell Inspirion 7200 מחשב די ישן הנה תמונה שלו: 1. אני מועניין להחליף לו את הדיסק הקשיח לדיסק קשיח SSD של אינטל 120 GB שהוא SATA 2 האם הלוח אם תואם SATA 2 ? 2. אם הלוח אם לא תואם SATA 2 האם זה יעבוד ? 3. אם הלוח לא תואם SATA 2 וזה יעבוד עד כמה ירדו הביצועים אם בכלל? 4. האם זה ישתלם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ALMOGING,

שלום לכולם,אני זכאי למלגה לבחירת מחשב נייד עד 6500 שקל ואני רוצה לנצל את מלוא ההטבה. אני בעיקר צופה בסרטים,מוריד סרטים וגולש באינטרנט,משתמש להגשת עבודות בוורד ולא מתעסק בגיימינג או עריכת סרטים מוזיקה פוטושופ וכו'. חשוב לי שהמחשב ישמור על מהירות ונוחיות שימוש גם בעוד 4 שנים,מסך 15 ותמורה טובה למחיר מצאתי את המחשב הזה - https://ksp.co.il/?uin=37397&select=.1304..271. מה דעתכם? יש לפטופ אחר במסגרת התקציב שאתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אני יכול להעלות את התקציב עד 5500 אני יודע שהמארז סתם יקר אבל הוא יפה ואם מישהו יכול גם אליו ספציפית לתת לי חוות דעת עם הוא איכותי או לא אני ישמח מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box מחיר 835 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מחיר 496 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP מחיר 530 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מחיר 9000 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB מחיר 394 כפול 2 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מחיר 138 מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN מחיר 676 ספק כח OCZ StealthXStream 600W 466 מחיר 466 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX מחיר 209 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop 660 מחיר 219 סה"כ 5115

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.