ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
יש לי לנובו T61 עם מעבד T7300 שאמור לעבוד בתדר 2GHZ ומה שקורה בלי מטען המעבד מגיע למהירות הגבוהה שלו לסירוגין כלומר עולה ויורד מהכי גבוה (2GHZ ) לתדר של 800MHZ וכאשר אני מחבר את המטען המהירות נשארת על 1200 MHZ לא עולה ולא יורדת וזה די מתסכל . איפסתי את הביוס ולא עזר , התקנתי את הביוס החדש ביותר וגם לא עזר . בהגדרות POWER של הווינדוס עברתי על כל ההגדרות ושמתי תמיד על הכי ביצועים ולא עזר למישהו יש רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל הצעות נוספות למפרט. מסגרת תקציב: בערך 8500 כולל מסך ותוכנות. דרישות: מחשב שיהיה יותר מהיר ממני (וזה קשה) שישמש לעבודה, מדיה (וידאו ועריכת סרטים) וגרפיקה (פוטו שופ) בדגש על המון חלונות פתוחים בו-זמנית. עם אופציה לשדרג בעתיד לכרטיס קול מעולה וכרטיס מסך שיתמוך בmaya זה מה שקיבלתי מזיג זג: (שאליהם פניתי אחרי המלצות רבות שקראתי ברשת) 1 Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX 1,567.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 543.31 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX 686.00 ש"ח 1 ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL 337.40 ש"ח 2 Seagate Barrcuda7…
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מאמזון. מה יותר כדאי? http://www.amazon.com/Sony-SVS13A12FXB-13-3-Inch-Laptop-Black/dp/B00889O48O/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355340146&sr=1-1&keywords=Sony+VAIO+S+Series+SVS13A12FXB#productDetails או http://www.amazon.com/U36SG-AS51-13-3-Inch-Ultraportable-Laptop-Black/dp/B007QPZSDG/ref=sr_1_41?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1355484030&sr=1-41#productDetails כמו שהבנתם התקציב שלי הוא עד 4500 ואני רוצה מחשב קל עד 15 אינץ. את שאר הדרישות אפשר להבין לפי המפרט של המחשבים. מה עדיף? יש לכם הצעה אחרת לדגם אחר שאולי פספספתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש (למשחקים), אך אינני זקוק לציוד היקפי כגון : -עכבר -מקלדת -מסך עד 4500 שקלים. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בעיון את נכתבה של מפרטי מחשב שנכתב בפורום ולצערי מאחר שהיכולות שלי די מוגבלות בנושא זה אשמח מאוד אם תמליצו לי על מחשב +מסך המחשב אמור לשמש 1. משחקים חזקים 2. עבודת OFFICE וסטטיסטיקה. התקציב 3500-4500. בבקשה ממתין לעזרתכם תודה שאול
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הגיע הזמן למחשב חדש אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט המתאים למשחקים וסרטים בתקציב 6500 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC, אולי אשקול אחד קל בעתיד כרגע בניתי מפרט, אשמח להצעות לשיפורים : Intel C2Q Q6600 - 320$ Gigabyte P35C DS3R - 165$ Kingston 1gb X2 - 100$ Seagate 500GB HDD - 135$ Gigabyte 8800 GTS 640mb - 460$ ליברטי 400 - 423 ש"ח מארז?? - 400 ש"ח חשוב מאוד: המסך שיש לי הוא Dell 2407WFP ברזולוציה גבוהה מאוד (1920X1200), אני מתכנן שהGTS יתאים בינתיים ואני אשדרג בעתיד השאלה היא אם הכרטיסים בדור הבא יתמכו בPCI-E או שיהיו בלעדיים לPCIE2. אם האפשרות השנייה אני אקנה לוח 965 ואשדרג לX38 בעתיד
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[מפרט] למחשב לא כולל מסך וציוד היקפי תקציב 8K למשחקים כבדים, ללא OC ושקט!!! עכשיו חשוב לי ביותר להשתמש בQuad בשל הסיבה שאני משדרג פעם בשלוש שנים וגם זה נדיר, בקיצור צריך מחשב עם מחשבה לעתיד ורצון להריץ משחקים על הכי גבוה עם פילטרים! חשוב מאוד שקט ומסך גדול ויפה למשחקים וסרטים! תודה רבה!
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול (15.6) למטרות סרטים ומשחקים. 500 GB זיכרון חיצוני. משחקים כמו need for speed החדש, heros 6, COD שירוצו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. תקציב עד 3.5K (ל כולל מסך ומערכת הפעלה) בתשלומים באשראי 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט - אני גולש עם מיליון ואחד חלונות פתוחים של IE וFF ביחד! ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים (הרבה וגם ישמש כשרת שיתחבר אליו הPS ויציג לי סרטים דרך הרשת), קולנוע בייתי (גם), הורדות (תוכניות TORRENT שיחסית כבדות) 3. ציוד היקפי: אני צריך אבל לא נכלול בתקציב. 4. דברים ספציפים שלא צריך במחשב:כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי (סתם כרטיס שיתמוך ב5.1) 5. העדפה לחברה או רכיב? לפחות 2*2GB זיכרון 6. קירור, עיצוב שקט: חשוב שיהיה קירור טוב, תמיד היה לי בעיה בקירור, שקט גם חשוב לא חייב שיהיה ללא רעש בכלל אבל מאוד חשוב שלא יהיה מרעיש באופן ניכר!! ממש אבל ממש לא חשוב לי העיצוב (עדיף אפילו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
intel pentium 4 2000 mhz northwood gigabyte 8IPE1000-G PDP SYS DAUL 512 DDR zalman 7000 CU FX 5200 64BIT 128MB MAXTOR 160GB Serial-ATA LG 52X32X52 SONY DVD ROM BENQ 52x24X52 מארז A-TOP X-BLADE המקורי (כולל שני מאווררים של TT אחד של AEROCOOL ו4 ג'נריים עם לדים+קטודה זולה) מחשב ללא מסך וללא רמקולים מקלדת ועכבר כמה להערכתכם אני צריך למכור אותו? (אני מוכר אותו לאחד שחולה על מודינג וכדומה הוא רוצה לקנות אותו ב1700 שזה לא שווה לי ) האם זה בסדר לדרוש עליו 2600/2800 ש"ח או יותר ? מזמן רציתי לעבור לAMD 64BIT ולקנות מחשב רציני -תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט למחשב ביתי לשימושים קלים כגון אופיס, מובי מייקר, וידאו, מוזיקה ומשחקים קלים. (לעיתים נדירות גם קצת גרפיקה קלה מאוד - לא מיקצועית). התקציב הוא בסביבות 3500 - 4000 ש"ח כולל מסך (עדיף מסך יותר גדול מ- 17"). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המפרט הזה משתלם מבחינת הרכיבים והכסף? האם אחד מהם נחות או משהו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אהה וכבר על הדרך? איך foxpc? חברה טובה? וטיפה יותר יקרים מה יותר טוב זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 או זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1227
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הייתי מבקש המלצה למפרט למחשב עדכני כולל ציוד היקפי מסך ומערכת הפעלה בתקציב של 3500 ש"ח הכולל : מעבד עדכני ממשפחת אינטל 4 ליבות לוח אם פשוט אך מספק דיסק קשיח בנפח 750 GB זיכרון 4 GB כרטיס מסך סביר צורב כונן דיסקטים ציוד היקפי: מסך 19 בעל רזולוציה טובה מערכת הפעלה XP HOME קירור ושקט חשובים, עצוב מארז סולידי המלצה הערות ועצות יתקבלו בהערכה .
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache - ¤299.00 ASUS M2V - ¤488.00 SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤550.00 Westren Digital WD800JD - ¤266.00 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P שחור - ¤315.00 הרכבת מחשב + התקנת תוכנה - חינם - ¤0.00 SONY DVD-ROM DDU161510 - ¤100.00 סך הכל : ¤2,655.00 המעבד בסוקט AM2.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-