ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
חבר עומד לחזור מחו"ל והוא מעוניין ברכישת נייד כתחליף לנייח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל מסך רצוי: 15"~. * משקל לא קריטי * בעל יציאת HDMI * BT,WIFI * מינ' 500GB HDD * צורב DVD. * בעל אחריות בינלאומית. אני מניח שכ. גרפי חזק משמעו פגיעה בחיי הסוללה אך אשמח לקבל המלצה לנייד בעל הסוללה החזקה ביותר שעומד בקריטריונים הנ"ל. תודה וערב טוב!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מעבד: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box מחיר:1495 קירור למעבד: CNPS10X Extreme מחיר:330 (יש לי כבר את הקירור) לוח אם: Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a מחיר:1250 זיכרון: 3x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Triple Channel מחיר:905 כרטיס מסך: HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1920 (יש לי את הכרטיס כבר) דיסק קשיח: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחיר:455 מארז: HAF932 Full Tower Black Case מחיר:605 מחיר כולל:6960 המפרט נבנה ב ksp.co.il/ המפרט ללא ספק. אני ישמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפור,והמלצה לספק. המפרט משמש לטיכנות ועיבוד למכונות CNC וגיימינג ,אני מתכוון לבצע OC
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? כנראה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב .ו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ככל הנראה עדיין לא סגור אבל לא משהו פחות מ14.5 זה בטוח * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי במיוחד אבל שלא יהיה זללן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 700GB SSD * כונן אופטי? ממש לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-100 ש"ח ורק עם השינוי קיצוני.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט סרטים ומשחקים (כמו פולאוט3 ) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש מסך ישן של מאג 17 אינצ בעתיד אני אקנה גם מסך שטוח... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פולאוט 3 ובסגנון.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשם הגיחוך כיום יש לי מחשב משנת 1999 כרטיס מסך משודרג FX5200 אז אני לא מחפש את היכולות המטורפות... 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חברים שלום. ברשותי מחשב דל סטודיו 1558. היום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת (בלחיצה על F8, כשהמחשב רק עולה, כמו שנאמר בעמוד של דל) וגיליתי שאין לי את האופציה הזאת - ז"א שלא רואים כזאת אופציה בהתחלה (לדוגמה, כן רואים ש F2 זה כניסה לביוס) גם כשניסיתי ללחוץ על F8, לא משנה איך ובאיזה אופן, זה היה לשווא. בדקתי, ויש לי מחיצה של RECOVERY בדיסק הקשיח, אז איך פונים אליה?? *אגב, יש מצב שמשהו השתבש כשחילקתי את הדיסק מחדש?? (שוב, לא נגעתי במחיצה של הגיבויי, והיא עדיין עומד לפי אותו הסדר שעמדה לפני) תודה רבה לעוזרים, יבגני
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב דפוק ואני רוצה לקנות לה מחשב SFF כי הוא נראה כמו אחלה פיתרון במסגרת של 3000 שקל. עכשיו, אני ראיתי בפאנדה את המחשב הזה (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_869_870_1419&products_id=7961). רציתי לשאול אתכם, מה אני מקבל איתו. הבנתי שאני מקבל DVD ופלופי וגם הארד דיסק(מישהו יכול להגידלי איזה הארד דיסק? והאם יש מקום להחלפה?). מה עוד אני מקבל? האם אני מקבל גם כרטיס מסך? וכרטיס רשת אני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המחשבים האלה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2436 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=IN-RD09-4584&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1. על איזה מחשב הייתם ממליצים (אני סטודנט) אם בכלל? 2.כתוב שמערכת ההפעלה באנגלית, זה אומר שגם המקלדת רק באנגלית או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על הבורות
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחשב פנאי הכוונה למחשב משחקים, גלישה וכ"ו. הדרישה העיקרית היא שהוא יוכל להריץ את המשחקים האלף לייף 2, דאוס אקס 2 ואם אפשר גם דום 3 בצורה נסבלת. התקציב כאמור הוא 3000 עם אפשרות לחריגה קלה למטה או למעלה (עדיף למטה ). עקרונית מה שאני צריך זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרון פנימי, כונן קשיח וכרטיס מסך. כונן דיוידי ודיסקטים כבר יש לי כנ"ל לגבי ציוד הקפי כגון מקלדת עכבר רמקולים ומסך כמובן. גם כרטיסי רשת יש לי למרות שלא יזיק אם יהיה אחד רענן על הלוח אם. אם כבר מדברים על רענון אז הייתי רוצה לדעת גם אם זה חכם להישאר עם אותו דיוידי בן 3 שנים...אם יצויין מאיפה אוכל לרכוש את המפרט אני אשמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS1530 המצויד בכרטיס מסך 8600GT. בניייד קיימת יציאת HDMI. רכשתי כבל HDMI TO HDMI וחיברתי את הנייד למסך LCD בעזרתו. הקול בניגוד לתמונה לא עובר. למיטב ידעתי הכבל הנ"ל יכול להעביר הן קול והן תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם בדבר. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר-מחשב למישחקים הכרטיס מסך צריך להיות HD4850 2GB זיכרון RAM 250GB קשיח זה לפחות תוה רבה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
1.תקציב 2000-2500 ולנסות לחסוך 2. שימוש משרדי, אינטרנט ואופיס, משחקים ברמה בסיסית וסרטים, מסך 22" הגדרות גרפיקה בינוניות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט 5, המחשב לא בחדר שינה אבל רצוי לשאוף לכמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, אשמח לקבל הצעה עם הרכבה בחנות וללא. 8. רצוי חנויות באיזור חיפה\קריות\ צפון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי HD 1TB 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא, שיחזיק את ה4-5 שנים.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
מעבדי AMD Price Units Total Phenom II x4 Quad-Core 810 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray 870 1 870 לוחות אם למעבדי AMD ASUS Price Units Total M4A78-EM AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI 495 1 495 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB Kingston HyperX CL5 330 1 330 כרטיסי מסך ASUS Price Units Total GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1900 1 1900 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II- WD6401AALS 370 1 370 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan For (s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3) 2…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 (רוצה לקנות מסך נוסף אולי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוההות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
למפרט יצורף כרטיס PHYSX של AGEIA בעוד 1100 ש"ח . המפרט מנוע מחשבים ( בגלל שהם קרובים, לא רוצה מפרטים מ SKYPC וכאלה... ) . שאלות : שווה להוסיף 120 ש"ח על אותו מעבד בדגם הזה ? : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791 שווה להוסיף עוד 300-400 ש"ח לאותם זכרונות רק בתזמונים של 4-4-4 במקום 5-5-5 ? כמה זה כבר משנה ? הכרטיס מסך 8800ULTRA יכנס במארז הזה בלי בעיות ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אני שמתי לב שבקטגוריה של מחשבים מומלצים את מציעים לשים דיסק קשיח מכני של 2TB ו 500GB SSD מאיזו סיבה אתם לא מציעים לשים דיסק SSD של 1TB ואני מיתכוון ל m.2 כמובן כי לבית אין צורך וזה באמת ביזבוז כסף לקנות NVME לא נרגיש באמת בהבדל אני שואל זאת כי אני מיתכוון לקנות מחשב נייד חדש עם 1TB SSD בין היתר ולישכוח מהטרנטה המכנית או שיש בעיה עם זה בין היתר מאמין שהיציאה SATA 3 תעלם מהסיבה שאין היתחדשות לטכנולוגיה בניגוד ל PCIE4.0
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-