ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
נייד של ACER עם מצלמה מובנית מעבד: 1.66 ghz intel core 2 duo T5500 זכרון 1 גיגה DDR2 צורב DVD MULTI BURNER דיסק קשיח 120 GB 5400 RPM מסך 15.4 אינץ' CRYSTAL BRIGHT כרטיס גרפי 224 MB INTEL 950 UPTO תוכנת הפעלה: WINDOWS VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTRE שנה אחריות יצרן רציתי לשאול במיוחד על הכרטיס מסך אם הוא שווה כל המחשב עולה 5000 שקל בכלל אם זה שווה לפי המפרט כי זה נשמע טוב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית הנני חדש בפורום - תודה מראש לכל העוזרים. מעוניין במחשב שישרת בעיקר לצורך עבודה משרדית, אך גם לצפיה בסרטים ותמונות. אני מעוניין שיהיה אפשרי לבצע עריכת וידאו בסיסית, וכן עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ (אני לא משתמש "כבד" - אך רוצה שתהיה אופציה לעריכה בסיסית). לא ישמש למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5-3 K עדיף לנסות להתכוונן לכיוון הזול יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פורט בכותרת. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 1024X768 בגודל 19" של AOC אך בעתיד אשדרגו. בנוסף שתהיה אופציה לחיבור לLCD 40 לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה התלבטויות ואני צריך שתעזרו לי להרכיב את המחשב החדש שלי : צריך עזרה עם הדברים הבאים: AMD DUAL CORE חובה לגביי כרטיס מסך אני מתלבט - המלצות? זיכרון - מינימום 2GB לוח אם - פה אני חייב את ההמלצות שלכם ! קירור\מאוורר ממש ממש טוב למעבד - המלצות? בקשר לספק כח - אני חשבתי ללכת על החברה של קרוס-איר 520 וולט. לא צריך (יש לי את הדברים הבאים ) : מסך עכבר מקלדת רמקולים מארז כונן קשיח
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שני מפרטי מחשב שניהיהם בלי ציוד הקיפי ולמשלחקים אשמח לראות מפרטים בהקדם
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום תשמעו המחשב ניד הזה הוא לסטודנטית ככה שהוא לא צריך להיות כול כך חזק פשוט שיוכל להריץ WORD ותוכל לגלוש באינטרנט באופן יציב בלי קריסות(עם כרטיס רשת) עכשיו אני לא יודע אם המכירים של מחשבים נידים רציתי לדעת אם אפשר למצוא מחשב במחיר כזה כאשר רצוי פחות מ3K תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Toshiba-G15-AV501-Notebook-Processor-SuperMulti/dp/B00064BW84 שלום- כמהאתם חושבים שכדאי לי לשלם על מחשב כזה משומש במצב טוב וללא אחריות .. חשוב לציין כי זאת הסדרה היוקרתית שך טושיבה תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי אני עוסק בתחום עריכת וידאו ואני מעוניין לקנות מחשב עריכה.. יש לי הצעת מפרט שהרכבתי.. מה אתם חושבים עליו? מארז עם USB קדמי שחור 1.00 זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHZ 1.00 כר.רשת 1G LAN OB 1.00 צורב GH22NP20 LG DVDX22 DL שחור 1.00 מעבד אינטל 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE 1.00 לוח אם G31M3-F 1GLAN MSI 1.00 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD 1.00 כ.מסך GeForce 8500GT 512MB PCIE צ.ק 1.00 כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) 1.00 תוכנת OEM VISTA HOME PREMIUM HEB 1.00 מקלדת LOGITECH PS2 BLACK LOG0262 1.00 עכבר שחור PS2 אופטי LOGITECH LOG0209 1.00 רמקולים CREATIVE SBS A31 SBSA31 2.00 מסך 5000:1 WIDE DVI 2MS L226WTQ LG LG226WTQ (2 מסכים כאלה) הכל ב- 4500 שקל..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט למחשב נייח + מסך 4K. אפשר להציע מפרט ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מסך - 3500 שקל עם מסך - 5000 שקל יש אפשרות לחריגה מסוימת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר משרדי אבל אני צריך תמיכה בניגון של סרטי 4K HDR. בנוסף, הוא ישמש למשחקים כמו Fifa, NBA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ורמקולים - לא מסך - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל ויצא לי אתר דיי בעייתי. זה אתר לבחירה של סלולרי ואני צריך בדיוק את אותו הדבר פשוט של ניידים http://www.gsmarena.com/search.php3
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ... אבל ראיתי את המחשב הנייד שלהם בזאפ, אבל לא מצאתי יותר מידי REVIEWS בגוגל על הדגם הזה מדובר בדגם היחידי שנמכר בארץ hasee al432 המפרט נראה דיי מרשים יחסית למחיר. לשם ההשוואה מפרט דומה של LG עולה בערך 1000 שקל יותר. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על היצרנית הסינית ועל הדגם הזה. תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המפרט האחרון : מעבד AMD Athlon 3500+ AM2 לוח אם ECS RS485 ATI זיכרון Twinmos 667MHZ כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב DVD LG H12 מארז .. השאלה היא כזאת זיכרון 667 יכול לעבוד בלוח שתומך רק 533 ? הכוונה לרדת בתדר ? שאלה נוספת יש לי אפשרות עד שיחלפו השבועיים לדיל להחליף מעבד ל 820 2.8GHZ וללוח תואם 775 ASUS P5VD2-MX או לוח Combo 775 עם DDR ו DDR2 זול יותר ... ההחלפה ללא תשלום באותו מחיר לא עדיף ? הבעיה שיש לי זיכרון של 667 אני לא יודע אם הוא יוכל לעבוד גם בתדר 533 .. ]: לקחתי ב 107 דולר אתלון חד ליבה שיש ב 108 דו ליבה של אינטל הקטע שהלוח של AMD עלה לי 68 ויש בו כמעט הכול והלוחות של אינטל נורא יקרים ... ב 70 דולר אצל אינטל יש לוחות מוגבלים עם DDR533 בלחץ ...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש לחבר שלי. הדרישות די פשוטות, צריך להריץ חלונות 7 בקלות, להריץ סרטים (כולל HD), ולהיות שקט (נמצא בחדר השינה שלו). וכמה שיותר אמין ויציב. אין כוונה לעשות OC, או לכל היותר יהיה OC ממש קליל. מבחינת הרצה של משחקים, לא ממש חשוב, אבל בכל מקרה אין לו מסך של יותר מ 22 אינץ (כרגע יש לו 19, בעתיד יוחלף אולי), לכן לא צריך משהו "מפלצתי", מה עוד שהוא לא מריץ משחקים יותר מידי, אז לא כזה חשוב. כן חשוב שיהיה שקט, אמין, יציב ובלי תקלות. המחיר כפי שאמרתי בכותרת, עד 4 אלף, מקסימום טיפונת יותר עבור משהו ממש טוב. לא צריך ציוד היקפי בכלל (יש לו מסך, עכבר וכו') דברים שחשבתי שכן חשוב שיהיה זכרון 4 ג'גה כונן קשיח - יספיק 500 ג'גה מעל ומעבר (לא רואה טעם לקנות פחות מזה כי…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-