עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

2. Started by galid,

אבקש מפרט בסביבות מחשב נייח בסביבות 3,500 למשחקים כמו world of warcraft team fortress 2 תודה

3. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בהמשך לhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456139.0 - לאחר מסע הסברים שכנעתי את אחי שעדיף לו להתגמש מבחינת העובי (והפוזה) לטובת מחיר יותר שפוי. כרגע הדרישות הן : נייד ~13 שיריץ אינטרנט סרטים (לא HD אלה איכות רגילה) ושירים בצורה חלקה ומהירה. הוא מיועד לנסיעות תכופות מאוד - מספר פעמים בכל חודש -- לכן הוא צריך להיות קל ודק אבל דגש הרבה יותר גדול לכדאיות. רצוי שיתן כמה שיותר תמורה למחיר. לדעתי הסדר גודל של המחיר צריך להיות באיזור ה600$ אבל מכיוון שהידע שלי בניידים מוגבל מאוד אפשר לחרוג אם יש סיבה. כפי שציינתי בכותרת המחשב יקנה בניו יורק ויוכרז במכס!! (צריך להוסיף מע"מ). אשמח מאוד לקבל המלצות.

6. Started by almogila,

חג שמח לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב לסלון שישמש עוד לצפיה והקלטה של שידורי טלויזיה וגלישה באינטרנט עם אופציה לשיתוף קבצים מאוד חשוב לי שתהיה אופציה להקליט ולצפות בתוכן אחר בו זמנית ושיהיה תמיכה לכל החיבורים הדרושים כולל HDMI מה דעתכם על המדיה סנטר היא מומלצת לצרכים שלי ומה עלות התוכנה והאם הא קלה להתקנה ותפעול בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by Nuriz,

בס"ד שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. לנצל את כל התקציב - 4800 ש"ח, אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח למקרה שלדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שדרוג של רכיבים שממש חבל שלא ייכנסו. 2. המחשב מיועד ל- א. משחקים - ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itaihassan,

אני רוצה לקנות מחשב בשביל לערוך וידיאו (לא משהוא מקצועי ככה לערוך מדי פעם)... השאלה היא אם המחשב הזה עם מעבד CORE I3 יספיק.. אני גם רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יספיק כי ישנה אפשרות לשדרג.. המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1[br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 11:42:18 שכחתי להגיד שאני רוצה לערוך עם התוכנה:Pinnacle Studio Ultimate

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. היי, ברצוני לקבל הצעת מחיר וחלקים עבור מחשב שנועד בעיקר לאיסיקיו מסנג'ר ואולי עבודות בית ספר פלוס כל הציוד ההיקפי, רמקולים צורב דיוידי, מקלדת וכו'. מחשב לבנות אפשר לומר, הדרישות הן מסך LCD, הארד דיסק די גדול וזהו. אני יעדיף משהו זול בסביבות ה3-4 אלף כי אני לא מאמין שצריך מחשב ממש יקר לדרישות נמוכות, אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן מבחינת התיישנות החלקים כלומר שעדיין יפעל בסדר לדרישות שיגיעו עוד שנתיים שלוש.

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  11. Started by zombie,

מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by O.G.D 2k5,

מישהו יודע באיזה אתר כמו "פנדס" אני יכול להזמין לפי מפרט בנייה אישי מחשב נייד????

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by davido,

* מטרות המחשב? עבודה בOFFICE קבצים גדולים אינטרנט מסיבי ,חשוב שיעבוד חלק ומהר. * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול * רזולוציית המסך? טובה, מחשב שיהיה אפשר לשבת עליו הרבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לחיי סוללה ארוכים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 250 , אם אפשר לשים עוד אחד רגיל אז יתרון * כונן אופטי? עדיפות קלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחד…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. Started by meirdor,

תגידו זה נכון שנגיד אם אני קניתי מחשב משומש של חברה עם שם לא חשוב איזה נגיד לצורך הענין TOSHIBA ונשארה אחריות עליו עדיין לשנה שנה וחצי .יש לי את כל הקבלות של הקונה המקורי והכל ועדיין במקרה של תקלה יכולים להתנער ממני בגלל שאני לא הבן אדם שכתוב בקבלות של הקנייה עצמה של הלפטופ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by Oz.,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912819 המחשב מיועד לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים), ללימודים ואולי קצת למשחקים... בכל מקרה אני מוגבל עד 2500 ש״ח. אשמח להמלצות שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mamgura,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של בערך 4000 ש"ח. עדיף פחות, אפשר קצת יותר. המטרות הן ללימודים באוניברסיטה ומשחקים. אין לי צורך בתוכנות כבדות כמו אוטוקד וכד', אולי קצת עבודה בפוטושופ. מצד שני אני רוצה לראות סרטים באיכות טובה ולשחק משחקים. אין לי מחשב נייח לכן אני רוצה להריץ עליו משחקים חדשים בקלות, ושיחזיק כמה שיותר זמן. אני משער שזה אומר כרטיס מסך חזק. אני מאמין שאני צריך גודל מסך של בערך 15 אינטש. אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיהיה אמין. אני מעדיף שתהיה יציאה לטלוויזיה אבל לא קריטי בכלל. זמן סוללה ממוצע. חשוב לי שיהיה נוח לכתוב עליו (לא יודע עד כמה זה פרמטר שאפשר לבדוק...) אז בקיצור, משחקים סרטים ולימודים. כמובן אינטרנט וכד'. תודה !

17. שימושים: גיימינג על הגדרות Ultra High, אינטרנט, עבודות משרד אפליקציות לדוגמה: GTA IV, COD Black Ops, Crysis 2, תכני HD, אופיס ללא חריגות חובה שיהיה את הרכיבים הבאים או חדשים/טובים מהם: מעבד i5 כ.מ. GTX 480 / HD 6870 דיסק קשיח 1TB זיכרון 8GB מארז כמה שיותר דומה למארזי Alienware או כל מארז אחר עתידני כזה ללא ציוד היקפי / מ. הפעלה (אם הרכיבים למעלה לא נכנסים בתקציב אפשר לרדת טיפה, אבל טיפה) אסור שיהיה שום צוואר בקבוק, המפרט חייב למצות את עצמו עד השקל האחרון ואם אפשר להוסיף בנפרד ציוד היקפי פשוט: עכבר ומקלחת אל חוטיים מסך 22" + מערכת הפעלה Windows 7 Home תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by g@s,

* מטרות המחשב? אינטרנט אופיס * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB איכותי * כונן Bluray? לא כונן רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית

19. אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב שעוד מעט חוגג 7 שנים ולא עבר שדרוג, זמן לקנות חדש! אני לא גיימר, כאשר קניתי את המחשב הנ''ל הוא היה מיועד למשחקים, אבל במשך כל השני האלה כמעט ולא שיחקתי, לא מצאתי בזה עניין. אני לא יודע אם אשחק במחשב החדש שאקנה, אולי אתאהב בזה מחדש, למרות שלא נראה לי. ועדיין, חשוב לי לקנות מחשב למשחקים, גם אם לא אשחק בו. אז מה המחיר למחשב שכזה? מחשב שיתאים לגיימר הקל-סביר? ומה המחיר למסך של מחשב כזה בגודל 27 אינץ?

22. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT השימוש בעיקר לסרטים וקצת למשחקי ספורט

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by maoz888,

יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. בעקרון אני משתמש במחשב בשביל עבודה אך מדי פעם גם בשביל משחקים כמו באטל פילד, קאונטר סטרייק וכו'. בגדול אני עוסק בפוטושופ פלאש וכו' אז חשוב לי מחשב שיגיב במהירות לתוכנות הנ"ל. רכיבים חשובים: הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 256 מגה, צורב דיוידי, קירור שקט ואפקטיבי. מחשב נטו, ללא מסך, ללא מקלדת וללא שאר אביזרים נלווים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. איך החלקים האלה ? מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 2M LGA775 FSB800 *64 bit* BOX לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail סה'כ 2829 ש'ח יש תקציב עד 2900 חריגה גגג עד 3000 והמחירים מ WWW.DIGMA.CO.IL אם יש לכם הצעות לשיפור בבקשה להציע

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.