ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים- משחקים כבדים סרטים HD OC - משמעותי ללא ציוד הקפי (גודל המסך 17) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2742 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44055 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-G…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. חבר מהעבודה צריך מחשב ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: רזולוציה טבעית: 1680x1050 - גודל 22 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן - מחשב כולל הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
קודם כל אשמח לחנות שיש לה זמינות מלאי שאפשר לקבל כמה שיותר מהר כולל הרכבה בחונות ( אם יש כזה דבר אני קונה מחר בבוקר) - אני בימים האלה עובד מהבית ואני די צריך בדחיפות מכיון שהמחשב שלי נהרס - מעדיף לקנות מאזור המרכז אך אם המחיר זול משמועתית או חנות שזמני ההספקה מהירה משמעותית אז אפשר להתרחק -השימוש הוא לתוכנות של משרד, כמו excel, מיילים ומידי פעם גם משחקים -אין צורך בתוכנות ומערכות הפעלה -לא מתכנן אוברקלוק -עדיף שקט אך לא קריטי אם זה מייקר משמעותי -החריגה היא רק במידה והיא תהיה ממש מומלצת אך אשמח שזה יהיה כמה שיותר זול ואפילו הרבה פחות מהתקציה שרשמתי אם אפשרי כמובן הכל יש לי למעט החלקים הבאים שא…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, להלן מפרט מחשב שהרכבתי למיטב הבנתי ומקריאה מעמיקה באתרים השונים. השימוש של המחשב יהיה: עריכת תמונות (לייטרום, פוטושופ וכו'), קבצי אקסל עם המון נוסחאות, צפייה בסרטים מהרשת ושידור לטלויזיות, גיימינג (COD וכו') ההתלבטות שלי היא במספר רכיבים, בהם ציינתי מספר חלופות כאשר אשמח לעזרתכם בבחירה החלופה המיטבית. (זכרונות, מארז, SSD, כרטיס מסך) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 1.35V GP-AR32C16S8K2HU416R AORUS RGB Gigaby…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא LG 410 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=69&subcatid=124&prodid=411&keySearch= והשני של HP dv4 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html מבחינת מעבד האל ג'י יותר טוב אבל יש כמה יתרונות לHP כולל המחיר הבדל של 700 שקל בערך אשמח לדעות שלכם לא רק לפי נתונים, גם לפי החברות שמייצרות. התחממות אחריות וכו... ממש ממש תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עם חריץ לכונן אחד או אוליי שתיים אם אין הרבה פער במחיר. ואיזה כונן הכי מומלץ בתקופה זו לגודל של 256-500GB?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 4500 זה מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על מפרט שהרכבתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ווידאו חובבנית (photo shop, pro show producer) + משחקים של הילדים (minecraft, fortnite, overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 + מקלדת ועכבר בסיסיים לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD 2T ושני SSD 500G יועברו ממחשב ישן 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בעקבות המלצה בפורום רכשתי את ה- DELL INSPIRON N5110. נכון לכמה שעות שאני עובד עליו הוא מרגיש ועובד נהדר למעט דבר אחד. מסיבה כלשהי החלונות לא נפתחים על מסך מלא, מצורפת תמונה להמחשה. מה שהכי מוזר זה שבהתחלה כשהמחשב נדלק החלונות כן נפתחים לכל גודלם, אבל אחרי כמה דקות הם נראים כבתמונה. תודה על העזרה, ותודה מיוחדת ל-chevy שעזר לבחור את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה את עזרתכם בחיפוש העסקה הכי זולה למחשב לסטודנטית. לא איכפת לי חברות או כל דבר אחר. אני פשוט מחפש עיסקה עם הכי הרבה תמורה לכסף. אבל יש כמה דברים מנחים: 1. מסך LCD מינימום 17 אינטש. 2. מינימום 2 GB זיכרון. 3. כרטיס מסך לא און בוארד. 4. אין צורך במ"ה. 5. מקלדת + עכבר. מישהו מכיר את העסקה עם הכי הרבה ביצועים להכי מעט מחיר? כל עזרה תוערך... תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר חזק an 9600 או geforce fx go5600 ? 2.האם כדאי לקנות מחשב משוחזר ? refubrished ? או ללכת רק על חדשים ? 3. האם למישהו יש המלצות, או שיודע על חסרונות או בעיות עם חברת gateway ? 4. איך הדגם הבא למחשב שהוא גם תחליף לשולחני, וגם צריך להיות נייד. שימושים של אינטרנט מוזיקה תכנות וקצת משחקים. http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6 הנה לינק למפרט יותר מפורט של המחשב: http://products.gateway.com/products/GConfig/prodcompletespec.asp?system_id=m675x&seg=hm&GCsource=&BOMComplist=|&userpicks= תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פשוט לא מתמצא במעבדים החדשים ובלוחות אם החדשים , אז אם אפשר להרכיב מחשב במיוחד למשחקים ואולי אפילו לארח שרת , אסכים לתשובות. יש לציין שאני מעוניין במפרט עם מסך טוב אבל בגדול אם יש אפשרות באמת לפנק במחשב עם ביצועים(הכרטיס מסך חייב להיות איכותי) ללא מסך בתקציב הזה אז אפשר לדלג על המסך , מקסימום נקנה אותו בנפרד אבל אנא תציינו כמה שנים הביצועים האלה יתנו למחשב שלי לחיות ברמה הגבוהה תודה רבה חברה . נ.ב אם יש לכם שיקולים ואתם לא מפרסמים אז תפרסמו גם את השיקולים ומה כדאי יותר אני ככה יתעדכן יותר
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 500 ש"ח - עדיף לא לחרוג אלא אם כן זה משיג שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ( cyberpunk) ותכנות קל(עבודה מרחוק בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בעדיפות ל27" 2K אבל ממש לא חובה - חשבתי להשקיע 1000 - 1400 על המסך מתוך התקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070 בעתיד - לא הקרוב) ויש לי SSD 5…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח, עם מסך עד 14 אינץ', וכמה שיותר אחריות. וגם שיהיה קל - פחות מ2.5 קילו. השימושים הם תכנות בסביבות כבדות יחסית: eclipse, vs08 ואינטרנט. השימוש הזה יהיה לעתים בו זמנית אז המחשב צריך לדעת לעבוד בעומסים האלו. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק להמלצה מכם לנייד עם 1 ג'יגה זיכרון ו HD של 160. בין השאר המחשב ישמש לעריכת קליפים ולכן אני מניח שצריך כרטיס גרפי טוב וחזק או כרטיס עריכה נפרד. התקציב שחשבתי עליו הוא כ 7000 ש"ח אבל אם יש מחשב שיעמוד בדרישות בתקציב נמוך יותר או שזה יהיה קריטי ואזדקק להשקעה גדולה יותר אז זה בסדר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקציב שלי הינו דל ועומד על 1500 ש"ח, חריגה של 200-300 ש"ח לכל היותר. מטרות המחשב הן בעיקר לשימוש רב תכליתי (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים, אפשרות לנסות לתת דגש קל בנושא המשחקים). אין צורך בציוד היקפי, גודל המסך יהיה 19, ללא צורך במארז ובכונן. יש לי העדפה לקניה של מפרט חלקי מיד שניה שיכלול את הרכיבים האלו: ,P5K-SE,P4 Q6600 2.4MHZ,OCZ 800MHZ 2G v2.1,BFG GTX 9800 במחיר כולל שלא עולה על מקסימום 1200-1100 ש"ח, ולכן אני צריך פה השלמה של שאר החלקים במחיר שלא עולה על 500 ש"ח+-. במידה והנסיון להרכבת מפרט חלקי שמבוסס על יד שניה לא יצליח אני פשוט אשמח לקבל הצעה של מפרט שלם בתקציב הנ"ל שעונה על הצרכים שלי. לשקט המפרט יש חשיבות חלקית, לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה,אין צו…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 ואני מתכנן להחליף אותו. כרגע מחכה למעבדים החדשים שיוצאים עוד שבועיים של AMD. 1. האם המעבד הזול מבין השלושה (299 דולר) צפוי לכלול כרטיס גראפי מובנה? 2. במידה וכן, האם הוא נראה לכם יספיק לבדו לגיימינג קל (1080P על 60 הרץ בלבד) 3. תאריך ההשקה 5 לנובמבר, האם לדעכם אנחנו צפויים לבעיות מלאי ולא סביר יהיה לרכוש אותו בחודש הקרוב? 4. מה לדעתכם צפוי להיות בערך המחיר בארץ? 5. רלוונטי כבר מעכשיו להתחיל לבנות (על הנייר) מפרט שמבוסס עליו או לחכות? תודה !
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן אני הולך לקנות לאחותי מחשב לשימוש בסיסי כמו גלישה באינטרנט שירים והורדת סרטים אבל שיוכל לסחוב ולהשאר טיפה מעודכן לכמה שנים הבאות ( Win 7 ) התקציב הוא 2.6K +- ואם אפשר מהחנות iqpc.co.il כמובן שלא מתבצע OC והשקט חשוב ברמה סבירה אני צריך ציוד הקפי של מסך + מקלדת ועכבר אשמח להצעות ... בתודה גיא
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, קניתי השבוע את המחשב הזה : http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X450LD/ וקניתי את הזיכרון הזה https://ksp.co.il/?uin=15706\ על מנת להרחיב ל8GB אבל! וינדוס 8 לא מזהה את ההרחבה של הזיכרון ורושם שיש רק 4 זמינים. אני על 64bit, נכנסתי לביוס ולא מצאתי משהו שיכול לעזור שם ואני נמצא על ה firmware הכי חדש לביוס. האם התקלה מוכרת למישהו והוא מכיר פתרון? אייסוס ישראל התנערו מאחריות ואמרו שברגע שמוסיפים ראם הם לא אחראים והאחריות תקפה רק אם אני אוציא את הראם... נפלא. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 10,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, לראות קטעי וידאו במחשב. מחשב ביתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. מסך LCD 17 אינצ' של סמסונג 730B, רמקולים עם סאב וופר (רמקולים פשוטים.. אני לא צריך מערכת), לוג'יטק G5(אם זה הגזמה אני מוכן לוותר) ומקלדת של לוג'יטק רגילה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי. אני צריך צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוג'יטק. AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לאאא.. שיהיה מארז מכוער תחת, אבל שיהיה די שקט. זאת אומרת סטנדרטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?…
-
- 56 תגובות
- 4.2k צפיות
-