עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by מישה,

אפשר מפרט AMD מלא אני חושב על הכיוון של Athlon Xp 2500 ראיתי איזה המלצה עליו בביחרת 2003 או משהו כזה באתר כאן זכרון 512 MB הייתי רוצה גם לשחק במחשב (רשת - כרטיש רשת ..) מדי פעם אז ככה ש... גם כרטי מסך סביר/טוב תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  2. הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by Amit Alon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אפשר מעט לחרוג אם לא מספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (CSGO ובסגנון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד לא מיועד לתוכנות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שא…

4. Started by kipod28,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by wuka,

שלום ותודה מראש, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים (עדיפות לבעל חיבור HDMI או כל אופציית HD אחרת). מבחינת משחקים אני אוהב לשחק אבל אין לי זמן :-\ (תינוק בבית) אז שיוכל להריץ משחקים אבל אין צורך ברזולוציות גבוהות וכרטיס יקר. OC בא בחשבון אבל לא קיצוני. ללא מסך (כרגע יחובר למסך ישן ולטלויזיה). שוב תודה, WUKA

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן נייד שישמש לעריכה גרפית ותוכנות תלת מימד (סולידוורקס, ריינו) בתקציב של עד 6000 ש"ח. אחרי חיפושים ובדיקות הצטמצמו האפשרויות שלי ל-2 דגמים : lenovo T500 עם כרטיס מסך נפרד של ATI 256mb) מעבד intel p8600 2.4 מחנות שמייבאת באופן פרטי (עם אמינות לא ידועה), עם שנה אחריות או gigabyte W576V עם כרטיס מסך נפרד geforce 9600m 512mb מעבד p8700 2.53 מהיבואן הרשמי עם שנתיים אחריות המחיר זהה פחות או יותר. קראתי פה הרבה תשבוחות על ה-T500 אך על הדגם השני לא שמעתי הרבה דעות או ביקורות.אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת האם המפרט מחשב הנ"ל שווה בהתאם למחיר... אם יש עוד פרטים שלא סיפקתי, רק תגידו... תודה ויום טוב. סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM זיכרון מטמון cache: 8 MB חיבור ד.קשיח: S.ATA גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB

8. Started by iakovl,

צריך מחשב לדוד שלי בעיקר גלישה/כתיבה לא צריך ציוד הקפי

9. אני הולך להזמין עוד כמה שעות למישהו יש הצעות אחרונות??? מסגרת התקציב היתה 3300 ש"ח אבל אני לא מוכן לקחת משהו לא איכותי והמחשב הוא לא בשבלי ולא ישחקו בו משחקים כלל אך ורק אינטרנט סרטים ומוזיקה מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L ¤468 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39271 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤246 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤272 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV220 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤144 http…

10. 1. תקציב: עד 2300 ש"ח, ישנה גמישות קטנה. 2. שימוש המחשב: עבודה משרדית, YouTube, Office, גלישה באינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. רכיבים שאין צורך לכלול: DVD 5.חשוב מחשב שקט 6. אין צורך לOC 7. אין צורך לכלול תוכנות מכל סוג שהוא. 8. אין העדפה לחנות ספציפית 9. קניית המחשב מתוכננת לשבוע שבועיים הקרובים 10. לגבי יציאות חשובות, חשוב שיהיה HDMI, DVI ואם ניתן למצוא SPDIF אז מדהים אבל לא חובה 11. חשוב לשמור על אופק שידרוג המחשב 12. הינה מפרט שהכנתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 - Box Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston ValueRAM 16GB (8GB * 2) DDR4 2400Mhz CL17 …

11. מחפשת מחשב לשימוש כללי וקצת עבודה על תוכנות תלת מידמד ועיצוב (ADOBE וSOLIDWORKS). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (יש טיפה גמישות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עבודה בתוכנות ADOBE (פוטושופ וכדמ), עבודה על תוכנת CAD (Solidworks)i, טיפה רינדור (keyshot) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני מטלבטת בין נייד ונייח. במידה וארכוש נייח יש צורך במקלדת, מסך ןרמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

12. Started by Kevitor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

13. Started by cyrodill,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. שלום, מפרט מחשב לעריכה גרפית (תוכנות כמו MAYA ו- MAX ) מחיר המפרט בערך 5000 ש"ח כולל מסך . תודה

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי וממש מעט לצורך גרפיקה ומצגות. קיבלתי המלצות על המחשב הבא: טושיבה L305-S58884 המפרט למטה ובקישור. כמה שאלות: 1. ראיתי בחנות אחת שמוכרים. 1 שנה אחריות . אחריות על ידיד חברה בשם "קשרי מחשב" מישהו מכיר? 2. האם יש יבואן רשמי של טושיבה או שיש כמה יבואנים של המותג? 3. בארף הוא עולה כ 5000 ש"ח. בחו"ל כ - 2800 ש"ח. במידה ואני יכול להזדכות על המע"מ שווה היה להביא מחו"ל? האם האחריות הבינלאומית של טושיבה תתפוס כאן? תודה מראש על העזרה. מפרט כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506 Model Brand TOSHIBA Series Satellite Model L305-S5884 Part# PSLB0U-074039 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Cor…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. 1.התקציב המקסימלי הוא עד 2000אבל תתכן חריגה של כעד 200-300 שקלים. 2.השימוש העיקרי של המחשב הם משחקים כבדים. 3.בלי ציוד היקפי 4.השקט לא קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. 5.אני מתכנן לקנות את המחשב באייבורי(אלא אם יש מקום בחדרה שיותר משתלם לקנות בו) וצריך שהמחשב יורכב בחנות,בנוסף צריך התקנה של מערכת ההפעלה אבל אני מביא דיסק והם יעשו את זה בחינם.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by moshind,

האם זה רק נדמה לי או שאכן יש מחסור מסויים בחומרה בארץ? אני רוצה להרכיב לעצמי מפרט של מחשב חזק שיתאים גם לגיימינג וגם לעבודה (AMD R9 או אינטל I9 עם 128GB של זכרון וכרטיס 2080super)אבל מיום ליום אני רואה במפרטים של החנויות הגדולות שאין כמעט חומרה זמינה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by nomagr,

בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. שלום, הורי רוצים לקנות מחשב חדש במקום הישן שלהם שהלך לעולמו. שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס וקצת תוכנות מקצועיות המבוססות על אופיס. התקציב הוא 3-5K ודי גמיש (כמו ששמתם לב). לדעתי, כדאי לקנות מסך גדול (20" לערך). אשמח להמלצות למפרט, וגם לחנות באיזור כפר סבא. תודה עומר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by A1eX,

התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.

24. יש לי חבר שרוצה מפרט לגיימינג בלבד אולי טיפה גלישה באינטרנט וזהו בערך. הדרישה היחידה שלו היא שיהיה את הכרטיס מסך R9 270X כי אמרו לו שזה יחזיק לו את המחשב מספיק זמן מבחינה גרפית, אישית אני מסכים עם זה. בניתי לו איזשהו מפרט ורציתי לדעת אם לא יהיה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים האחרים, הוא אישית התפשר על מארז ולוח אם וכונן SSD רק בשביל לייעד את המחשב לגיימינג במחיר מאוד נמוך. +אני מצרף גם את השאלון של הפורום למטה אם מישהו פה בכל זאת ירצה לבנות מפרט בעצמו, תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪511 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gi…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.