עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Manou,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אני צריך מחשב שישמש למשחקים\עריכה\הורדות... שיכול לעבוד 24\7 בלי להתאמץ אני מתכנן לעשות OC יש ברשותי מסך BENQ FP222W אינ'ץ 22 אפשרות חריגה מהתקציב:500ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by ran1809,

יש לי מעבד T7500 2.2GHZ בדקתי בתוכנה CPUZ והוא הראה לי שהוא עובד כך: זה בסדר רק במאמץ הוא עולה למהירות השעון הגבוהה ביותר? איך זה עובד? תודה רן

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. היי ברשותי מחשב dell 1537 האם יש דרך להאריך את הזמן שהמחשב יכול לעבוד ללא חיבור לחשמל?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by hgh1,

שלום רב , יש לי כרגע אפשרות לקנות באותו מחיר בערך: dell studiou 1537 sony vaio VGN-CS215JR Fuji esprimo 6535 אני לא מכיר את השירות של סוני ודל אבל פוגיטסו שירות ממש גרוע. השימוש הוא שימוש ביתי משרדי עןבד עם תחנת עגינה עכבר מקלדת ומסך חיצוניים. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Som0,

אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Denisius,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצבא בעיקר כדרך להעביר את הזמן. פירוט: * מטרות המחשב? משחקים, גלישה, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי אבל כמובן כמה שהסוללה יותר חזקה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא רלוונטי. * בלוטות? לא קריטי אבל מעדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB מינימום. * צורב DVD? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב המשוער הוא עד '4000 ש"ח אך כמה שיותר זול יותר טוב. עד עכשיו המחשב המתאים ביותר שמצאתי הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by yesitsme,

שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב ודחיתי את קנייתי עד ליציאת כרטיסי המסך החדשים של ATI, האם לדעתכם שווה לחכות עד ליציאת הכרטיסים?, איזה כרטיס יתאים בשבילי עד 1400 ש"ח(מהכרטיסים שיצאו בקרוב)?, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ואני על מסך 23 אינטש, האם לדעתכם אני יוכל לשחק משחקים על רזולוציה של 1920X1080 ועל highest?(עם הכרטיסי מסך החדשים), והאם אני יכול לעשות OC למערכת בעתיד?, אם כן אז לאיזה תדר אני יוכל להגיע, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤395 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום, מחפש מפרט (או מערכת מוכנה) מחשב עד 2000 שח שישמש גם לגלישה וגם לקצת משחקים וסרטים. יחובר למסך 19". תודה רבה, רון

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  14. היי, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מחשב עד 2000 ש"ח בלי ציוד היקפי ובלי בסך. המטרה העיקרית היא גיימינג. תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. מחירו 1300 דולר בחו"ל Box Contents: HP Pavilion dv7-2180us, 8-Cell Lithium-Ion Battery, 120W AC Adapter, HP Mobile Remote Control; Software Bundle: Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition with Service Pack 1, Microsoft Works, Microsoft Office 2007 Student and Teacher Edition: 60-Day Trial, Symantec Norton Internet Security 2009- 60-Day Subscription, 1-Year Limited Warranty Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz Processor 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed 6144 MB DDR2 RAM Max: 8 GB 500 GB (5400RPM) SATA Hard Drive 17.3" diagonal HD+ (1600 x 900) LED BrightView Widescreen Display Webcam and Digital Microphone ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1024MB Dedicated Graph…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. מחשב שהולך לשמש להתקנת hackintosh ולכן הלוח חייב להישאר בנתיים נראה לי שאלך על החלקים האלה Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 מחיר :540 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box tray 45nm מחיר:755 ש"ח OCZ 4GB Kit DDR2 PC2-8500 1066Mhz Gold 5-6-6-15 OCZ2G10664GK מחיר:358 ש"ח איזה קירור עדיף לקחת למעבד? (OC) הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. רק 2 דגשים: דיסק קשיח של 1TB והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'. המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה: מעבד intel quad 8200 זכרון: kingstone 4gb לוח אם : chipset intel g41 gigabyte דיסק קשיח 1000gb samsung/wd צורב DVD פשוט.. כרטיס מסך 9800gt ספק כוח 600watt ומסך Asus V222 המסך עולה 829 ש"ח. עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם . למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו…

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by oz4225,

התקציב המקסימאלי? 3500 אם חריגה של מקסימום 100 ש"ח המחשב מיודע למשחקים כמו gta iv או far cry ו bioshock וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדות בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכונן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשר לרכוש מחנות אייבורי או ksp בלבד עם עדיפות ל אייבורי 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכ…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. * מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by roizimer,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by oferparnasa1980,

התקשרתי לבטל את העסקה הקודמת של המחשב שרכשתי באייבורי,מקווה שיחזרו אליי. ומבקש המלצה למפרט מחשב לגיימר +מערכת הפעלה ווינדוס 7 עד 4000 ש"ח. אם אפשר .

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by Lilach89,

שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.