עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dyn,

שלום, חבר ביקש ממני שאני ארכיב לו מפרט עד 5K, צירפתי תמונה למטה. רציתי לשאול את דעתכם, האם אפשר לשפר את המפרט , להחליף חלקים פה ושם. אפשר שתיהיה חריגה קלה של 150-100 ש"ח. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. מק"ט שם המוצר כמות מחיר ACAF8025 Arctic Cooling AF8025 80mm 3 ¤63 ACFRZR7PRO Arctic Cooling Freezer 7 Pro 2 ¤210 ACMX2 Arctic Cooling MX-2 1 ¤42 WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 2014L1T Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail 1 ¤155 550VXEU Corsair 550VX 41A @ 12V 1 ¤457 F2-6400CL6D-4GBPQ G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ 1 ¤433 GEP45DS3R Gigabyte GA-EP45-DS3R 1 ¤670 OC I'm Intrested in CPU Overclockin 1 ¤0 Q9300B Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX 1 ¤1288 LOG7 Logitech G7 Laser Wireless - 1 Year Warranty 1 ¤357 UPS5K New Computer Above 5000nis - UPS Door2Door 1 ¤0 NZTEMP NZX…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  4. מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! אגב כשרוכשים מחשב נייד איזה דברים צריכים להסתכל לגבי הלוח אם (דברים חשובים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. Started by Virus x,

לילה טוב לכולם! אני צריך דעה\עזרה מבעלי UMPC האם נוח להישתמש במחשב לוח לסיכומים של מרצים במהלך השיעור או הכתבה בשיעור?? כלומר האם הוא אכן יכול להחליף מחברת בשיעור?? מישהו?????????

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. הייתי מעוניין שתמליצו לי על מחשב נייד במחיר 5000 ש"ח אין לי העדפות לגודל המסך, המשקל והסוללה אבל אני רוצה זכרון של 1GB(לפחות) דיסק קשיח של 80GB או יותר... וצורב DVD המחשב נייד אבל הוא לא יזוז יותר מדי כך שחיי סוללה קצרים ומשקל גדול הם בסדר שימוש המחשב העיקרי יהיה אינטרנט-גלישה והורדות. אני יראה בו סרטים אבל זה לא משנה לי אם המסך יהיה רחב או לא ואם הוא גדול או קטן בנוסף אני רוצה שהוא יריץ משחקים אני לא גיימר מטורף אבל אני משחק במשחקים שמכבידים מעט על המחשב... הייתי רוצה גם אפשרות להוספת כרטיס טלויזיה תודה לעונים תומר.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם צריך מפרט למשחקים, מארז + כל התוכן שלו + מסך LCD 17". לא מתוכנן OC. תודה, עודד.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

המפרט צריך להכיל : 1.מעבד 2.לוח אם(כולל כ.מובנה) 3.זכרון 4.מארז +ספק 5.הרדיסק 6.כונן/צורב cd/dvd תודה מראש (המחשב ישמש בעיקר לאימוני רשת ....) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה am2 של amd

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. מפרט לשימוש המשחקים החדשים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה ושיתאים גם לשימוש ביתי שתי דיסקים קשיחים כולל מסך lcd ושיהיה עם בלותות' תקציב 4500 - 5000 תודה מראש ginton * * תסתכלו על התגובה האחרונה שלי ותראו מה שיניתי

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  12. לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by nirkatan2,

הצרכים הם לימודים (אופיס) ואינטרנט בלבד. חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12012 המחיר הוא עד 2000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by green170,

קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. כמו: Blu-ray HD ולאינטרנט ולמשחקים כמו: FUEL . PURE ללא מסך אני מוכן להוציא על המחשב עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM Nvidia Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?

22. Started by Ronfer123,

. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. שלום רב, בגדול מדובר על מחשב שיעבוד יותר כפורטל גישה - ישנו מחשב נייח גדול ועוצמתי בבית שעליו ישבו התמונות הרלוונטיות ובמחשב הנייד זה יהיה יותר הצגה ללקוח ותיקונים גרפיים ושינויים יתבצעו מרחוק. (אשמח להמלצה על תכונה שמאפשרת את זה בצורה חלקה) כמובן שאם בתקציב הזה יהיה אפשרי לערוך גם תמונות וקבצים גדולים מאסיביים ומורכבים בזריזות ללקוחות גם יהיה נפלא. * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop ותוכנות CS 6 השונות.... * גודל המסך?14-17 לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 180Gb \ 500GB \…

24. Started by yuvalnus,

תקציב: 3500 +- שימוש: עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים (בעצם הכל) אחרי חיפושים ארוכים ועשרות ביקורות וכתבות הגעתי לנייד הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6840 כנייד שהכי מתאים לצרכים שלי. שנייה לפני שאני קונה, חשוב לי לשאול אתכם - פספסתי משהו? יש פגם רציני שאני לא יודע עליו? יש הצעות טובות יותר?אני אשמח לדעת כל דבר שיכול להועיל... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.