ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות עריכה גרפית של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. אני מתכנן לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני. הייתי רוצה גם לקבל חוות דעת על המסכים סיניים כמו HKC C7000 שמוצג ב - glouds.com. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימ…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום רוצה ליקנות מחשב נייד (נייח לא ניכנס יותר לבית לוקח יותר מידי מקום) ניסיון רע מאוד עם לנובו (Y50-70 מסך מרצד ונכבה) צריך משהו חזק וקל החלום הוא: I7-7700HQ SSD-1TB ללא כרטיס מסך גרפי (לא מיתכוון לשחק יותר במחשב) זיכרון לפחות GB16 RAM התוכנות שירוצו על המשב: MATLAB SOLIDWORKS VISUAL STUDIO IAR WORKBENCH MPLAB X ואולי בעתיד גם JAVA המחשבים שמצאתי עד כה הם: https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 עוד דבר אחד ששכחתי לציין חייב להיות גודל 15.6 ו רזולוציה של 1080 (ב 4K לא רואה כלום קשה לתכנת) חייב שהמחשב יהיה קל ככל האפשר השא…
-
היי כולם! אני סטודנטית עם עוד שנתיים לתואר, מחפשת להחליף מחשב נייד שכבר לא עובד טוב בכלל במחשב יחסית איכותי שיחזיק כמה שנים טובות. אני מחפשת מחשב עם מסך טוב בגודל 13 אינץ' שלא יהיה קשה לבהות בו מספר שעות, שיהיה יחסית קל (משקל), שיהיה עמיד לנשיאה יומיומית בתיק ומאוד חשוב לי חיי סוללה ארוכים. בנוסף אני מחברת למחשב מיקרופון וכרטיס קול חיצוני לשם הקלטות ללימודים. תודה מראש! לין 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוות ולחסוך אם אפשר, אבל לא אם זה פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVID…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שם המוצר מחשב נייד Lenovo Legion Y520 80WK00BDIV תמונה מק"ט: 1756566 אחריות: שנה -לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח תמיכה טלפונית: שירות HELP DESK החזר כספי: עד 14 יום מהקניה יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7700HQ 2.8Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 128GB SSD + 1000GB 5400RPM צורב DVD RW: ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1920x1080…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב לבת משפחה לעיצוב אופנה בויצו, אני יודע שהם משתמשים בפוטושופ ואילוסטרייטור (לא יודע איזה גירסאות אם זה חשוב אני יכול לנסות לברר). 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 5000 ש"ח גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator אני מניח שהשימוש יהיה בין תדיר לכבד. ב) במידה והמחשב מיועד לעיצוב …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מכין הפתעה לאשתי היקרה ורוצה לקנות לה מחשב נייח ליום ההולדת, מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח רק אם זה ישפר את איכות הסחורה. כלומר, להגדיל את כמות הזיכרון זה לא נחשב. לקחת חברה יותר איכותית עבור קניית זיכרון, זה כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, מוסיקה, צפייה בסרטים/סדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין מלבד מה שרשום בסעיף הקודם. מערכת הפעלה תירכש …
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ביננוי+ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח צורב מארז וכרטיס מסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני+ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ביום יומיים הקרובים מאיל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, GTA V, Call of Duty, FIFA, Skyrim, Prey וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Ultra HD, אם מתאפשר אז 2K\4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב לשימושים הבאים - שימוש כבד באינטרנט - כלומר עשרות טאבים פתוחים, אופיס סטדנרטי, וקצת עיבוד נתונים של תוכנות סטטיסטיות ותוכנות GIS, ובאופן כללי אני אוהב להתקין הרבה תוכנות. ברור לי שאני צריך לפחות 8 גיגה ראם וכונן SSD קטן שעליו תרוץ המערכת. השאלה שלי היא כרגע לגבי המעבד. חשוב לי שהמחשב יהיה איתי כמה שנים טובות ולא ירגיש עייף תוך שנה שנתיים. (המחשב הישן שלי שנבנה בעזרת הפורום הוא בן 8 !) עברתי על המפרטים כאן באתר וראיתי שממליצים על kabylake g4560, אבל שחיפשתי אותו בחנויות (אני חייב לקנות או בksp או באייבורי כי אני רוצה לקנות באילת) ראיתי רק את הg4400. השאלה שלי האם לצרכים שלי זה מספיק, או שעדיף להתאמץ ולקנות את הI3. או שבכלל…
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, אקסלים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסת תוכנה ותוכנות נלוות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-