עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בטעות יצא לי דאבל פוסט, מצטער, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by maxwell10,

אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 אפשרי גם 14.1 התקציב עד 3K. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אין צורך בצורב, גם על כונן DVD אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה רוצה את הנייד הזול ביותר שניתן למצוא. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. טוב לאחר שאני יושב להרכיב לסבא מחשב. השתשעתי ברעיון להביא לי אחד חדש. ואם כבר חדש, אז למה לא שיהיה אפשר לשחק בו קצת? יעביר את הזמן לסטודנט כמוני. אז בהתאם למה שכתבתם בתחילת הפורום (בנעוצים): 1. התקציב הוא 3000 ש"ח (בלי אפשרויות חריגה) ואם אפשר העדיפות היא לנצל כמה שפחות ממנו. 2. המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט אבל אפשרות למשחקים ברמה בינונית - המסך הוא 22 FHD. 3. שקט דבר חשוב אבל לא ברמות של "צריך להצמיד את האוזן כדי לשמוע אותו" בוא נגיד באזור ה -7. המחשב הנוכחי שקט ועובד על מאוורים של TT ו - AC. 4. לא מתוכנן מערכי SLI וכו'. עדיפות למעבדי אינטל ולוחות של אסוס. סכרונות אם אפשר 4G ומעלה של OCZ (כרגע עם הסידרה PLATINUM שלהם 2G). אבקש לציין - עי איני גיימר ולא עוקב אחרי מ…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by EyEOnE,

בשביל מה טוב לי DDR3? ההבדל בין ה-DDR2 ל-DDR3 לא קטן. יש טעם לקנות עכשיו נייד עם DDR3? אחד שצריך לשימושי אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים עם גרפיקה לא כבדה במיוחד.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. בדקתי במדור מפרטים, והוא לא מעודכן... (עדיין AMD..) אז כמו שכתוב בכותרת בנוסף הוא מיועד למשחקים + עבודה כללית אינטרנט הורדות.. אם אפשר גם להכניס ציוד היקפי. ולהמליץ על מסך... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by drorimon,

שלום לכולם. אמרו לי שפה תוכלו לעזור למצוא את המפרט האופטימלי למחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, והמחשב מיועד לשימוש ביתי, סטנדרטי, כלומר אינטרנט ומשחקים. אין לי צורך במסך או בציוד הקפי אחר. אשמח אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. ערב טוב, צריך מפרט למטרות של פוטושופ, Solid Works, צפייה בתכני HD וגם שיאפשר הרצת משחקים (לצערי כבר אין לי יותר מדי זמן לשחק משחקים, אבל חשוב מדי פעם לנקות את הראש ב-FPS). יש לי כבר מעבד Q6600,כונן קשיח,מסך 2407 ואת שאר הציוד ההיקפי (עכבר, מקלדת ורמקולים). אני רוצה מארז שקט וסולידי ללא אורות וחלונות (חשבתי על ה- SONATA3). אני הולך לקנות מIQPC ולכן חשוב שהמפרט יהיה משם. תודה.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by dinamo,

קניתי מחשב של MSI עכשיו מה זה WIFI ואיך בודקים עם יש את זה? תודה..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בסרטי HD, פיתוח (Visual Studio), מעט משחקים וגם קצת Flash ו-Photoshop. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות. אני צריך שיריץ משחקים בהגדרות ממוצעות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. רוצה רק קונרו חייב תמיכה ב-IDE [הבנתי יש לג'יגהבייט לוח מאוד טוב ב-790 ש"ח ב-KSP שתומך] צריך למעשה: מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיסי זיכרון אם יש אפשרות גם כרטיס קול פשוט נחמד של קריאטיב [אלא אם הכרטיס שעל הלוח נחשב סבבה]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by BlackShadow,

אני לא משחק במחשב, רק עורך (בשביל זה הHD הגדול), רואה סרטים (בשביל זה הכרטיס מסך, בשביל הTV-OUT), ואינטרנט. אני סגור לגבי החנות (זיגזג), והמקסימום שלי הוא 3,000. אני משלם מזומן. עכשיו כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה, ממה שראיתי יש בו מקום ל2 סטיקים של זכרון. זה לא קצת מדי? 2. יש Firewire על הלוח אם? 3. הספק מתאים למערכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by avi326,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב בסביבות ה3000 המחשב יהיה רוב הזמן בבית ומטייל בין הסלון לחצר.. ואני צריך אותו לגלישה באינטרנט, עבודה בWORD, וסרטים. גודל המסך צריך להיות בסביבות ה15 אינץ' כי רוב הזמן הוא בבית ואני צריך מסך גדול. זמן הסוללה לא כל כך רלוונטי בשבילי כי רוב הזמן המחשב יהיה בבית קרוב למטען. אך יהיו ימים שאני אקח אותו למקומות אז רצוי זמן סוללה ארוך כמה שאפשר. יציאת HD תהיה טובה בשבילי כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלויזיית הLCD שלי ולראות בה סרטים באיכות HD. בלוטות רצוי מאוד כי יש לי NOKIA N97 ואני רוצה לסנכרן אותו עם המחשב. גודל הדיסק קשיח לפחות 250. וזהו נראה לי שציינתי הכל. שמעתי שלנובו היא חברה טובה אז אם זה נכון אני מבקש שתתנו לי כמה דב…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by rozwell,

הרכבתי מפרט למחשב חדש על סמך העצות המעולות כאן בפורום. אני מתכנן להוציא בסביבות ה-4000 שקל, כולל מסך, אבל בינתיים אני חורג בכמה מאות שקלים. המטרה של המחשב היא גלישה/סרטים, אבל אני כן רוצה להיות מסוגל לשחק מידי פעם במשחק חדש. המפרט (הורכב ב- TMS): מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 524 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 122 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8500GT 256MB DualDVI Retail ¤ 476 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X1…

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. שם מוצר מחיר ליחידה מסך HANNS-G HG216B 22" 5ms 0 מארז מפואר יציאות USB קדמיות.דגם 323-18.ספק 500W. לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ CL5 Seagate Barracuda PATA 250GB 8MB ST3250820A Gigabyte Geforce 8800GT 256 mb

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by yl111,

המפרט הזה עולה 2,199 שקל האם הוא שווה? Intel Core2Quad q8200 Intel Eva Cive Chipset G35 320 SATA II 16MB 2048 DDR II GEFORCE 880GT 512MB DDR2 DVD-RW DL X20

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום לכולם, ידידה בקשה ממני לבדוק לה איזה מחשב כדאי לקנות ללימודים, אלו התנאים: 1. אין צורך בביצועים גרפיים - לא למשחקים ולא לעריכת וידאו 2. גודל המסך מ-14 אינץ' ומעלה 3. זמן סוללה לא משנה כל עוד הוא לא נמוך בצורה מגוחכת 4. נעדיף תמיכה ב-XP אבל זה לא תנאי הכרחי 5. מעבד כפול ליבה - אין הרבה משמעות למהירות 6. יכולת שימוש מלאה במקלדת הנייד בלבד 7. תקציב - עד 3000 ש"ח ואם אפשר אז פחות. 8. משקל - כמה שפחות, אני מבין שזה ממש משנה אז באזור ה-2.5 קילו 9. אחריות בין שנתיים לשלוש שנים, אם לא ידועה האחריות תתעלמו מתנאי זה המחשב יריץ בעיקר תוכניות אופיס ואינטרנט. תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור, ותודה רבה גם למי שרוצה לעזור ולא יכול

19. מחיר אגיוני מחשב למשחקים!!! אני רוצה מחשב לאוברקלוק חזק עם רכיבים מהטובים ביותר שיש היום ואם עדיף AMD פשוט כי אני מחבב אותם יותר, יש לי ספק מספיק חזק אני מאמין ועם הכרטיס שלי אני יסתדר לבנתיים כדיי לי לחכות חודש חודשים בגלל שיוצא איזה משהו בזמן הקרוב? בקיצור אני צריך שתרכיבו מערכת בתוספת לשלי בסביבות ה2000 כולל מארז נחמד וכמו שהזכרתי כדיי לחכות לאיזה משהו מעניין שאולי יצא עוד חודשיים?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by rooy,

שלום מחשפ מחשב נייד קטן (12.1"~) וקל (לכיוון הק"ג) עבור יישומי אופיס, פוטושופ, Autocad, Sketchup תקציב גמיש תודה !!! זה דחוף

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Posford,

המחשב כולל: צורב DVD, רמקולים, מקלדת, עכבר 2-4GB זכרון כמה שניתן בתקציב, HD 500GB +\-. יעוד: קצת משחקים PES 2010, COD MW2, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס. ללא מסך. מקווה שהתקציב יספיק. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by roadkill15,

אני מתעניין במחשב בתקציב נמוך בלי ציוד היקפי בשביל גרפיקה בכלל ועריכה תלת מימדית בפרט (MAYA) המפרט נוצר באייבורי מחשבים. מה דעתכם? כל דעה מתקבלת בשמחה! מארז ידית כסוף שחור USB קידמי ספק 300W REAL כר.רשת 1G LAN OB לוח אם P965 V2 NEO 7.1 1GLAN MSI צורב 7200A NEC DVDX20 DL שחור מעבד אינטל 3MB E7300 CORE 2 DUO CONROE זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 16MB 320G כ.מסך DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) סה"כ לתשלום 2,100.00 ש'ח

23. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב ודחיתי את קנייתי עד ליציאת כרטיסי המסך החדשים של ATI, האם לדעתכם שווה לחכות עד ליציאת הכרטיסים?, איזה כרטיס יתאים בשבילי עד 1400 ש"ח(מהכרטיסים שיצאו בקרוב)?, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ואני על מסך 23 אינטש, האם לדעתכם אני יוכל לשחק משחקים על רזולוציה של 1920X1080 ועל highest?(עם הכרטיסי מסך החדשים), והאם אני יכול לעשות OC למערכת בעתיד?, אם כן אז לאיזה תדר אני יוכל להגיע, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤395 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by olgsit,

שלום לכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים ביתיים (מוזיקה, סרטים, פוטושופ).. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מעוניינת שהחברה תהיה אמינה, עם שירות לקוחות טוב בארץ (עדיפות לאחריות מלכתחילה של 3 שנים, אך אם לא- שאוכל להרחיב), שהפלסטיקה תהיה איכותית (לא יישבר בקלות). המחשב שחשבתי עליו הוא: http://www.notebookclub.co.il/products/…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים