עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by achillles,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  2. הכותרת מדברת =)

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by wollmann,

שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by toppy,

גרסא קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=213462.new טוב, אחרי שהוגדרו הצרכים, הוגדר התקציב, נבנה מפרט ונבחרו מסכים, שיחה עם SKYPC הניבה שאין כרגע מעבדי AMD בארץ ויקח חודש לקבלתם. מצ"ב כPDF הפרט שנבנה כאן (והוגדר לקראת הזמנה), אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט INTEL דומה שיהיה אפשר להזמין. דרישות: קניה מחנות אחת, מסך 19", בעקרון הוא משחק משחקי פלאש באינטרנט, אבל בעתיד אני מניח שהוא יתחיל לשחק משחקים של גדולים. בנוסף, צריך מסך 17" בשביל אחיו הקטן (בן 4), התקציב הוא בערך 1000, למרות שבחרתי לו את ה731BF שזה בסדר גמור. אפשר לראות מה שרשמתי בPDF, ואם אפשר להוריד בתקציב, מה טוב. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  6. שלום לכולם, זקוק לעזרתכם בחוות דעת לגבי המפרט הבא לצורך עבודה משרדית (photoshop, אינטרנט אופיס וכו'...): מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - זמין במלאי ₪831 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100T 35W - TRAY ₪614 לוח אם: [..] ASROCK H61M ₪362 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪255 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 עכבר: [..] GENIUS WEBSCROLL + EYE OPTICAL MOUSE - USB+PS2 ₪30 ספק כוח: [..] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי ₪235 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪128 דיסק קשיח: [..…

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).זה המסך שלי: http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-341…

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  8. דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  9. רוצה להשתמש בvr. בנוסף. המחשב לצורך הדמיות כרפיות ולכן הכרטיס מסף משחק פה לדעתי. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k. יכול לקנות כרטיס גראפי באמריקה ככה שאם הכרטיס גראפי מעלה מחיר אז אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות אדריכליות, עריכה גרפית וכול׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. נמצא בחדר עבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא י…

10. Started by Z1Z1Z1,

מצאתי מחשב קצת מוזר עם מחיר עוד יותר מוזר זהו המחשב Hp folio 13 i5 -2467m וזה המחיר שלו http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Hp%20folio%2013%20i5%20-2467m עכשיו מה לעזאזל גורם למחשב הזה להיות כל כך יקר ?!?! לכאורה נראה מחשב פשוט..

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by shayshay,

מעבד INTEL דגם CORE2 QUAD Q9400 6MB בתדירות 2.66 ג'יגה הרץ לבס 1333 לתושבת 775 - 1380 ש"ח לוח אם GIGABYTE דגם GA-X48T-DQ6 מבוסס על INTEL X48 למעבדי INTEL 775 - מחיר 1350 ש"ח סט זיכרונות תוצרת OCZ מסוג DDR3 בנפח 2048 מהירות 1333MHZ - מחיר 910 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE דגם 260GTX עם זיכרון 896 מגה בממשק PCI-E - מחיר 1530 ש"ח דיסק קשיח SEAGATE דגם ST3500320AS בנפח 500 ג'יגה בייט עם 32 מגה בייט בפר בחיבור SATA 2 - מחיר 330 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה, כדי לקנות עכשיו או לחכות לחודש הבא שיצאו המעבדים החדשים של אינטל ?? אשמח לקבל הצעות לייעול ושדרוג המפרט. המחשב מיועד לשימוש כולל של משחקים גרפיקה, ובכלל בשביל הכיף

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤405 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח HEC …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nush,

בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by clintojpz,

אני מחפש מפרט מחשב חדש,לא מיועד לאוברקלוק! מיועד בעיקר למשחקים דיי כבדים וחדשים. אפשר לחרוג בחיר עד 5000 רק אם החריגה באמת שווה. ועוד שאלה קטנה מה אתם אומרים על המפרט הזה: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM Asus P5Q Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V האם היה צוואר בקבוק או משהו? תודה לעוזרים.

16. Started by eCRIME,

קודם כל, יש לכם אחלה של אתר ולא פעם ולא פעמיים נכנסתי אליו [בעיקר דרך YNET] והתרשמתי מאוד מהכתבות המפורטות שלכם...! חזק ואמץ אז ככה, לאחר שבדקתי את הויסטה במחשב שלי P4 3GB GeForce 5700XT..... מצאתי אותו עובד לאט.... וגם הציון הזה שקיבלתי עיצבן אותי [2.4[ רציתי את עזרכתם במציאת מחשב שמספיק חזק לעבוד עם הויסטה [...] ולמשחקים ברמה גבוהה.... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 ש"ח.... מסך LCD כבר יש.... אז חסכנו איזה 1000 ש"ח... תודה רבה רבה לעוזרים.... Peace Out

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by yoniY100,

מה אתם אומרים על המפרט הבא?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1317 איך הלוח אם..?? כדי אולי להחליף לEP45-DS3R של ג'יגה בייט?? מסך - יש לי 19' אבל בקרוב אני עובר ל22' שימוש - בעיקר למשחקים ללא OC מה שקצת יותר מדאיג אותי זה הקירור.. (?)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  19. חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 ‏‏‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?

20. שלום חברים , אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה במפרט. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לעבודה באינטרנט ואופיס , ואני זקוק גם למסך 23". רב תודות.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by xXDevil4Xx,

חברה מה דעתכם על המפרט הזה: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory sunbeam transformer AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX ויש לי שאלה בקשר ללוח אם איך זה שהעלו את המחיר של ה-asus dealuxe ושקונים אותו הרבה יותר חשבתי שיש בו באגים....

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by zedisdead,

לעבודה משרדית לא משחקים לא תוכנות בעיקר אינטרנט אבל שלא יהיה עגלה אני לא רוצה רשימה - מחשב סגור אני רוצה המלצה לחנות במרכז עדיפות לרמת-השרון תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by MoMo-P,

שלום, בגדול אני צריך מחשב שמותאם לצלמים עם רזולוציות גבוהות ויכולת עיבוד טובה לעיצוב גרפי, חשוב שחיי סוללה יהיו טובים ושיהיה SSD (כדאי עם נפח של חצי טרה ומעלה). בתור התחלה רוב העבודה תתבצע בתוכנת Lightroom, אך בהחלט עלולה להיות בעתיד הלא רחוק עבודה בPhotoshop ותוכנות דומות. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 במידה וממש קריטי ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור צלם לעריכת תמונות בעיקר בתוכנת Lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי נח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (…

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים