עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Marcovich,

חבר שלי מוכר מחשב שלו ושל אבא שלו ורציתי לדעת כמ ההם שווים: מחשב מסוג: Dell Latitude D510 1.73Ghz 1GB Ram 40GB דיסק קשיח כונן DVD כמובן Intel 915GM/910GML Integrated Graphics מסך 14.1' בנוסף המחשב הבא: Dell Latitude D410 Ultra Portable 12" 1GB Ram 40GB דיסק קשיח כונן DVD כמובן Intel 855GM/855GME Integrated Graphics מסך 12.1" XGA @ 1024 x 768 Resolution תודה חברים.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. שימושים עיקריים במחשב: פוטושופ אמיול ואזוראוס אייסקיו מסנג'ר סרטים מוזיקה אופיס דרישות: 250 ג'יגה זיכרון טוב שהמחשב ירוץ מסך דק 17 (אלא אם כן דק לא מומלץ...)

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by mayalou,

שלום! אשמח לעזרה ולעצות לקניית מחשב נייד. אני צלמת ואני צריכה מחשב נייד שיריץ קבצי RAW ולייטרום. אני צריכה שהוא יהיה קל והתקציב שלי הוא 2000 שח יש חיה כזאת ? יש למישהו המלצות ? אני מצלמת טיולים ולכן אני אשמח שהוא יהיה קל, זול ויריץ לייטרום תודה רבה! מאיה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. רוב הסיכויים שזה המפרט אשר אקנה לעצמי תוך פחות מחודש מה דעתכם עליו וגם אשמח לעזרה לגבי כמה רכיבים שאני לא יודע מה לבחור המחשב יעבור את ה OC הכי כבד שאפשר (ממש לסחוט לו את כל מיץ) בכוונה שהוא יעבוד כך 24\7 מעבד: QX9770 לוח אם: Striker II Extreme 2 כ מסך:GeForce 9800 GX2 2 כונן קשיח: raptor x 150 gb כל אחד OK כל אלו אני סגור שזה מה שאני רוצה לגבי השאר צריך את עזרתכם זכרונות : אני מחפש DDR3 שיעבוד בתדר של 1800 הרץ (צריך המלצה על חברה טובה ובנוסף מה עדיף 2 של 2 GB או 4 של GB1) ספק כוח :מחפש בין 1000 ל1200 ואט (רק צריך המלצה על חברה אמינה וטובה) קירור : מחפש מערכת קירור מיים שתוכל לקרר את כל הרכיבים המחשב (מה עדיף פנימי או חיצוני וכמובן של איזו חברה) חשו לי להדגיש הדבר היחיד…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. טוב , כמו שהכותרת אומרת , אני מחפש מחשב שיוכל גם להריץ לי את רוב המשחקים (בחצי שנה הקרובה...) באיכות סבירה + ובעיקר לשדר סרטי HD דרך כבל לטלויזיה , 720 בעיקר אבל גם 1080 אם אפשרי . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13 / 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות ה-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה, אבל בשל שיקול מוזר של הרוכש - לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע) - מעבד מהדור האחרון SKYLAKE (6XXX) בגדול, מחשב שישמש אנשים די מבוגרים (צפונית לגיל 60) בעיקר לאינטרנט, כשחשובים ל…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. שלום, תוכלו בבקשה לתת לי הערכתכם לשיפור ביצועי מערכת של מחשב נייד, כתוצאה משינוי בפרמטרים המרכזיים. כלומר אילו פרמטרים יביאו לשיפורים המשמעותיים בביצועים לעומת האחרים, ובאיזה סדר גודל? לשם הדגמה, ניקח מעבד נתון- T5800: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 65nm. נתאר מספר תסריטי שדרוג: 1a. הגברת מהירות המעבד+מטמון - ל-T7700: 2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2, 65nm. 1b. מעבר ל-45nm - ל-T6400: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 45nm. 2. +הגברת מהירות מעבד (+מטמון) - T8300: 2.4GHz, 800MHz FSB, 3MB L2, 45nm 3. +הגדלת מטמון (+הגברת מהירות מעבד) - T9300: 2.5GHz, 800MHz FSB, 6MB L2, 45nm 4. +שדרוג ה-Chipset ומעבר ל-FSB יותר מהיר - SP9400: 2.4GHz, 1066MHz FSB, 6MB L2, 45nm הערות: הצ'יפסט יהיה 965 בכל המקרי…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. אופיס סרטים משחקי רשת קלים מוסיקה גלישה רצוי עם HDMI אבל לא חובה. תודה רבה!

10. Started by satlan1,

שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב נייד עם קורא טביעות אצבע. התוכנה של ההתקן שהגיעה עם המחשב דורשת credentials, מישהו יודע מה זה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה וש"ש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אם מחשב לגיימר צעיר אמור להחזיק לפחות שלוש שנים (תקציב) האם גם אז כדי מעבד מסדרת I5 או עדיף I7 ,USV

13. Started by spin88,

היי, יש לי מחשב נייד שאני עובד איתו 24/7 של DELL, הוא אצלי כבר עו מעט 6 שנים (!!!) הוא עובד מצויין, מהיר ואני מרוצה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות כבר מחשב חדש? אולי יצאו מחשבי-על ואני מפספס משהו? כי מבחינת חווית משתמש, אני מרגיש בסדר עם המחשב הנוכחי שלי. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by עדן כהן,

הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by Enthalpy,

שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף

16. Started by shahar0592,

GL x110 1.6GHz ASUS 1000HE olidata tehom 7600 1.73GHz אני צריך מחשב קל אבל השלישי מכיל צורב ומסך גדול יחסית לשני האחרים התקציב שלי הוא 2300 ש"ח וכולם עומדים במחיר (סקאי פי סי) אין הרבה הבדל בעיבוד אבל מה עדיף (נוחות) ואים אני יכול לימצוא אותם יותר בזול זה יהיה ממש נחמד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by Msys,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. Started by elad the master,

Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Tray CPU 1 439.97\ ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 239.98 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 350 ¤ Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 1 670 ¤ Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 330 ¤ Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card 1 560 ¤ סה''כ: 6 2589.95 ¤ ++ צריך סטיק אחד בינתיים של 512 מגה שיהיה טוב+ לאובר.. המפרט הזה הוא לגלישה באינטרנט הרבה.למשחקים קצת (אבל שיריץ טוב.)ואוברקלוק דיי חזק +- : שיהיה.. יש הצעות לתיקון ? -לא צריך צורב לא צריך מארז לא צריך מסך

20. Started by yanivu,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKXN672ES1 אני לא סגור על כלום אבל אני כן מחפש תמורה טובה לכסף (סדר גודל של 3000 שח אבל גמיש) לדוגמא פה יש מסך HD, מחשב עסקי, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח מהיר וכו'. אם יש למישהו הצעה טובה יותר אשמח לשמוע אני מעוניין להזמין היום. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gil678,

GIGABYTE K8NF-939 nForce4 chipest,PCX,Athlon 64BIT 939 AMD Athlon 64 3000 939 Box Venice KINGSTON 400MHz DDR Non-ECC CL2.5 DIMM 512MB Gainward Ultra/1980 PCX GeForce 6600GT 256MB PCI- E DVI Westren Digital 160GB WD1600JS 7200 RPM SATA II DVDRW NEC-3540A x 16 DUAL LAYER SILVER Floppy 1.44 MITSUMI ATX Simbadda 402K 520Watt Extra Fan 24Pin LGA775 Creative SB LIVE 5.1 (יש לי רמקולים סוראונד 5.1) WINDOWS XP HOME EDITION ENGLISH/HEBREW זהו שיפור שהציאו לי החנות במקום הצאה אחרת שנתנו לי פה, תודה :>

22. אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by ronmar,

רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?

24. מחשב נייח Dell Vostro Core i3 Win8 שלוש שנים אחריות VP-RD33-7063 http://www.online-shop.co.il/product.asp מחשב נייח מותג של DELLשלוש שנים אחריות באתר הלקוח עי DELLמעבד חזק Intel Core i3 3220זיכרון גדול ומהיר 4GB 1600Mhzדיסק קשיח גדול 500GB SATAצורב DVDRW חיבור HDMIמערכת הפעלה מקורית Win 8***המחיר הינו לאחר כל ההנחות לעמיתי חבר לרבות ההנחה הניתנת במעמד החיוב*** 2100 שח, המחיר משקף את במוצר?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  25. Started by wgs time,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך ורמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב.. אבל אם אפשרי אז שיהיה קצת שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לאת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ווינדוס.. האם יש אפשרות שז…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.