ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
טוב אז נתנו לי 2 מפרטים שבאחד מהם יש מערך של 2 כרטיסים ובשני כרטיס מסך אחד, מה לדעתכם עדיף לקנות שיחזיק מעמד יותר שנים ויפעיל משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרטים תגידו לי מה אתם חושבים? מפרט למחשב עם מערך של 2 כרטיסי מסך: http://www.tms.co.il/preview/spec/c9asu5r7 מפרט למחשב עם כרטיס מסך בודד: http://www.tms.co.il/preview/spec/j8k6h7sv
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
המשחק הכבד ביותר באטלפילד 4
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, דעתכם בבקשה על המפרט הבא: מחשב למשחקים, ללא מסך ללא אביזרים אחרים, עד 3500 ש"ח מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בס"ד שלום. אמא שלי ביקשה ממני לבדוק לגבי מחשב אשמח אם תוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום-מרכז 9. מתי מתוכ…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ לצורכי לימודים עבודה וצפיית סרטים. הדגש הוא על RAM של 2GB ונפח HD של 160, אני מסתפק בכ.מסך פשוט, אומנם חשוב שיהיה לו תמיכה בBluetooth, WIRELESS, יציאת טלויזיה, ואופציה של הרחבת אחריות. כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא 4K. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איך הלפטופים של MSI וGIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים , חשוב לי - מעבד וכ.מסך עוצמתיים , FHD. אני כמעט נעול על - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909833 ---- > Dell Inspiron 15 7559 N7559 המלצות אחרונות לפני קנייה ? אם כן, האם שווה להוסיף SSD / RAM תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪499קירור למעבד:Thermaltake DuOrb For CPUכמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Gigabyte GA-78LMT-S2Pכמות: 1 - מחיר: ₪298מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪455זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 1 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪453כרטיס מסך:Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR …
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
גודל מסך בין 13.3 עד 14 אינטש --> רצוי 14" משקל --> עד 2 ק"ג (אם אפשרי) זמן סוללה --> מינימום 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות. כונן קשיח--> 250 גיגה מינימום רצוי צורב DVD וכמו כן רצוי אבל לא הכרחי שהנייד יהיה ממותג מוכר. מטרות עיקריות --> גלישה, אופיס, וידאו וקצת משחקים (לא כבדים). תקציב עד 3500 ש"ח --> אפשרות לחריגה עד 4000 ש"ח אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue led) + SEASONIC 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL רציתי לדעת בכמה פריימים לשניה אוכל להריץ bf3 במפרט זה על ההגדרות הכי גבוהות (ultra) וכמה פריימים לשניה המסך מסוגל להציג
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני יודע שקצת מוגזם אבל זה מה שיש :s05: בלי ציוד היקפי רק LCD חובה מ KSP נתניה או רעננה תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורים של חבר שאלו אותי לגבי הפתעה שהם מתכננים לו לרגל התחלת לימודיו בקרוב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&AuctionId=7719759 מופיע בכל אתרי המכירות הפומביות בעצם, לא מצאתי אותו במכירה רגילה. מעבד T3400 זכרון 4GB ד.ק. 250GB לצרכי סטודנט חדש (אם מישהו לומד חומרים ויודע איזה דברים מריצים שם זה יעזור) יתרונות מאוד ברורים עבורו הם היצרן, והאחריות נגד גניבות שזה חשוב מאוד במעונות של שנה ראשונה. שאלה חשובה: מפעיל זהו היבואן הרשמי של טושיבה? בהנחה שניתן לזכות במכרז בפחות מ3000שח האם זה משתלם או שיש משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בוקר טוב, חדש בפורום והבנתי שצריך לענות לפי הסדר הבא, תודה מראש למי שעונה ועוזר! * מטרות המחשב - אופיס, גלישה, תוכנות של אדובי (99% פוטושופ ואילוסטרייטור), כל השימושים שצויינו הם יומיומיים. * גודל המסך - כ 14 אינץ' (או משהו ממש דומה כמו 14.1) * משקל רצוי - לא אקוטי, אני מפנטז על אולטרה בוק אז אני מניח שהמשקל נע בין 1.5 ל 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חושב, שיספיק לפחות לפגישה עסקית + נסיעה, כך שלא פחות משעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא מבין בזה, בגלל זה אני כאן * כונן CD/DVD - כן אבל אם יש מחשב ממש טוב שמתאים לי אני אסתדר גם בלי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה מחשב חדש... מתלבט בין AMD \INTEL. מה שבטוח זה שאני קונה PCI-E. אני קונה או INTEL 3.0 או AMD3000. מה עדיף לי? איזה לוח אם כל מעבד צריך? לגבי קרטיס מסך אני קונה 6600 PCI-E. אם אפשר תנו תגובות מהר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהרכת מפרט לשרת לחברה קטנה (אמור לשרת עד כעשרה משתמשים), אין לי בעיה שיהיה שרת מוכן (מותג וכו'). דרישות: שרת Tower, משמש כ-DC, DNS, DHCP (בעצם השרת היחידי בחברה), מערכת הפעלה עם 10 רשיונות. השאיפה היא שהכל יתנהל מהשרת ועמדות הקצה לא יצטרכו להיות חזקות במיוחד. למשל, שיהיה בו מספיק מקום אחסון לכונני רשת (1TB יעשה את העבודה) וכל הקבצים יישמרו בשרת וכלל לא בעמדות הקצה. שתיבות המייל יישמרו על השרת (אם אין דרך אחרת מלבד Exchange, אשמח לדעת) וכשמשתמש מתחבר למחשב קצה - תיבת המייל שלו תיטען. המטרה היא להקל בגיבוי ובמעבר העובדים בין מחשבים. השרת למעשה צריך לאחסן את כל נתוני העובדים: קבצים, תיבות מייל וכו'. לגבי תיבות המייל, זה לא סגור שיישמרו על השרת, כי הבנתי שיש פ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך עזרה בבחירת מפרט.. להלן החלקים שבחרתי: מעבד - Athlon 64 3200+ XP 1600 FSB 1MB CASHE BOX - 1942¤ לוח אם - GIGABYTE GA-K8VT800 DDR400 AMD AthlonTM64 - 631¤ זיכרון - MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 - 644¤ דיסק קשיח - Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb - 611¤ כרטיס מסך - CLUB-3D ATI RADEON 9600 256MB AGP X 8 - 804¤ צורב - LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 386¤ כונן דיסקטים - 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC - 50¤ מארז - MIDI TOWER 500W + USB FRONT + EXTRA FAN - 155¤ כנראה שזה הכל, הבעיה העיקרית שלי היא כרטיס המסך.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, לא התעסקתי במפרטים כמה חודשים ולכן רוב הסיכויים שהידע שלי קצת OUTDATED, ולכן אני פונה אלייכם חברים יקרים המפרט נועד לחברה שלי משמע שימושים מיוחדים לא ייעשו בו.. רצוי פשוט מחשב טוב כשהשימוש הכי רציני שייעשה בו הוא פוטושופ או משחקים.. כבדים או לא זה לא ממש משנה כי מדובר במסך 19". השדרוג למסך גדול יותר ייעשה אולי בעתיד אך ישומש יותר להקרנת סרטים מאשר הרצת משחקים על הרז' הטבעית של אותו מסך הFHD וכדומה. לכן המטרה היא מחשב "סבבה" עם עוצמה גרפית כמה שיותר גדולה. חשבתי על השילוב הקלאסי של E5200 עם GTX260 או HD4870 1GB, כמובן ארבע ג'יגה של ראמ וקשיח של 500ג'יגה עם ספק 500W איכותי אך אני די בטוח שתוכלו להציע לי שילובים טובים יותר כעת. אין צורך בשום ציוד היקפי, מדובר רק…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט של מחשב חזק (אולי AM2), כרטיס מסך בסיסי, צורב DVD טוב מאוד, כונן קשיח 120GB וכמובן לוח אם מתאים ועדיף שיהיה מובנה עם כרטיס רשת ואפילו עם כרטיס מסך. בזכרונות אני חושב שעדיף DDR2? (תגידו לי מה אתם חושבים כי אתם המומחים) ומסך LCD 19 או 17 שיהיה טוב ולא יקר מדי. וגם כונן פלופי (: לא מחשב שנועד למשחקים אלא לעבודות לגלישה לסרטים וכו' שישאר להרבה זמן. לכן אני לא רוצה להגזים עם כרטיס מסך או מעבד. אני מעדיף מעבד עם סוקט וטכנולוגיה חדישה אבל שלא יהיה מוגזם בכוח שלו, ז"א 3000ghz זה מעולה. מקלדת עכבר ורמקולים לא צריך. כל זה עד 3500 גג. בניתי מפרט ב-KSP בשביל לבדוק טווח מחירים ויצא לי 2800 ש"ח. אני רוצה מפרט מ-KSP כי אני מעדיף לקנות משם כי יש סניף בירושלים. אם שכחתי …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-