ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
האמת היא שבמחשוב נייד אני לא מבין הרבה. אני מתחיל לימודים עוד מעט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שיחזיק לי לפחות ל4 שנות הלימודים (הנדסת תוכנה כנראה). מה אני צריך בעצם: לפי מיטב ידיעתי C2D הוא הכי טוב היום בניידים ולכן אני מעדיף C2D, אבל אין לי מושג איך הביצועים בדגמים השונים (ואיך הAMD TURION ביחס אליו?) אני מעוניין שיהיה לו מסך בפורמט רחב כמובן כ.רשת אלחוטי! 1GB זכרון. לפחות 100GB הארד דיסק. כמה שיותר יציאות USB. רצוי שיהיה קטן (אני יכול להסתדר גם עם מסך 14'' בסבבה). המשקל חשוב לי מאוד (חשוב שיהיה קל!) כרטיס מסך מובנה ופשוט נראה לי יספיק. חיי הסוללה לא כ"כ חשובים לי יחסית. מבחינתי אני פשוט אסחוב אותו לאנשו ואחבר אותו עם השנאי לחשמל. אני לא הולך איתו לאמצע…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נמצא בחנות ksp קיים אצלם מחשב גיימינג. מבקש חוות דעת על המפרט. http://ksp.co.il/?uin=16101 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן, זה התקציב שיש לי למחשב משחקים בעיקר משחקי רשת. חשוב מאוד מאוד מאוד לא כרטיס מסך של ATI בשום פנים ואופן עכשיו אני רוצה רק HD של WD לא רוצה חברות כמו מקסטור וזה. כל השאר מה שאתם מציעים תודה ומחכה לתשובה. מסך יש לי אז אני לא צריך אבל כל ציוד הקיפי אחר אני צריך (שזה אומר רמקולים, עכבר, מקלדת) לא חשוב לי העיצוב של המארז.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לנצל את כולו על מנת להגיע לביצועים מרשימים ומחשב שיוכיח את עצמו במהירותו לאורך זמן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א.משחקים ממוצעים (לא מכונת משחקים מטורפת) אבל גם לא חלש מידי ב.תכני HD . ב.מאחר ויש לי שתי מסכים הרזולוציות הם: 1280*1024 והשני 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? Need for speed most wanted,Guitar Hero,DOOM 3 שלא יהיה כ.מ חזק מידי אך גם לא חלש מידי * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.ד…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב בעוד שבועיים ומקווה לקבל הצעות * מטרות המחשב? כל מה שהתואר דורש, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, וגם קצת משחקים כבדים יחסית *תקציב: אזור ה7000 גג 8000, קונה בארץ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13, ובנוגע לסוג המסך, לא יודע? מה שנראה לכם. * רזולוציית המסך? +FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף לא יותר מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר. מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250-500, אשמח לSSD. * כונן אופטי? אין לי מושג מה זה, אז מניח שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נראה לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…
-
- 39 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, וברוכים הבאים לתת פורום מחשבים ניידים. אם אתם מעוניינים לרכוש מחשב נייד חדש אבל אתם לא כ"כ מתמצאים בתחום ואתם זקוקים לעזרה, או שיש בידכם הצעה למחשב נייד ואתם מעוניינים בחוות דעת, תוכלו תמיד להגיע לכאן, לפורום מחשבים ניידים. זהו הפורום המתאים בשבילכם. משתתפי הפורום האחרים ישמחו לעזור לכם כמה שיוכלו ועד כמה שניתן. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? 4. משקל רצוי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6. יציאות מיוחדות? 7. בלוטות? 8. גודל מינימלי של כ…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מחשב נייד ואשמח לעזרה. הוא ישמש אותה ללימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). מאוד חשובה לי אמינות של המחשב (היה לי סמסונג והתאכזבתי) ולכן אני נוטה לכיוון דל או לנובו. המליצו לי על "סדרה Z של לנובו" - וספציפית על זה Lenovo IdeaPad Z51-70 80K60020IV אשמח לקבל חוות דעת או/ו המלצות נוספות (: * מטרות המחשב? לימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? ישמש כמחשב עיקרי ולכן עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקו…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, במפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137863§ion=293&target=משחקים יש 2 כ. מסך רציתי לשאול - למה עדיף לקנות ככה - 2 ולא 1. האם זה יותר טוב? האם לא עדיף 1 שיותר חזק? כמו כן - האם מפרט זה שקט / שקט מאד תודה, foryou
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הנה זה , המפרט שלי , שיקנה (טפו, טפו ,טפו) ב16: Athlon 64 3000+ S-939 K8N Neo4 Platinum או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 2* 500DDR 512MB A-DATA או 2*512 TIWNMOS SPEED PRIMIUM BH-5 GIGABYTE 6600GT WD 160 GB 7200 ATA-100 (8MB NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ( עם ספק , אבל אני קונה אחר במקומו) MS Internet + MS Mouse Optical CREATIVE SBS 370 sub + 2sp ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או כל ספק 24PIN אחר אני צריך עצה בקשר לספק, לוח אם ולזכרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Msi M662 Intel core 2 duo T7200 1 Gb Ram 120 Gb H/D מסך 15.4 BLUETOOTH WIFI ב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26 מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן במעבדים זיכרונות ועוד... אני אשמח אם אנשים יעזרו לי לקנות מחשב ב1.5K לא משנה אם זה יד ראשונה או שניה. כלומר אני אשמח למפרט יד ראשונה, ומפרט יד שניה. ואם מישהו מוכר, שיפנה אליי לאייסי. 332024186 מקווה שזה לא עובר על החוקים... אגב המחשב הוא לצורך משרדי...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-