עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by siv4ever,

אני מתלבטת בין 2 ניידים באותו מחיר- 3000 ש"ח. הראשון IBM T40 מתצוגה מעבד: מעבד:Intel Pentium Centerino M מהירות מעבד1.5 GHz זיכרון: נפח זיכרון : 512 MB מקסימום להרחבה:1024MB טכנולוגיה:DDR-SDRAM DDRRAM תצוגה: שטח תצוגה:14.1 in טכנולוגיה: Active Matrix LCD TFT רזולוציה: x768 XGA 1024 מולטימדיה: אינטגרציית וידאו: כרטיס זיכרון וידאו מותקן:16 MB Video Bus: AGP 4X כרטיס קול: Digital Audio 16-bit כוננים: כונן: CD דיסק קשיח: 40 GB תכונות: התקני קלט: מקלדת,Touchpad,Track Stick כרטיס רשת מובנה: Ethernet 10/100 Mbps יציאות וכניסות: מודם 56k V.90 כרטיס רשת Wireless+ LAN Network Access יציאות USB 2 ומע' הפעלה WINDOWS XP אחריות שנה של IBM השני: MSI חדש מעבד: מעבד:פנטיום M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by foryou,

שלום, במפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137863&section=293&target=משחקים יש 2 כ. מסך רציתי לשאול - למה עדיף לקנות ככה - 2 ולא 1. האם זה יותר טוב? האם לא עדיף 1 שיותר חזק? כמו כן - האם מפרט זה שקט / שקט מאד תודה, foryou

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. הנה זה , המפרט שלי , שיקנה (טפו, טפו ,טפו) ב16: Athlon 64 3000+ S-939 K8N Neo4 Platinum או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 2* 500DDR 512MB A-DATA או 2*512 TIWNMOS SPEED PRIMIUM BH-5 GIGABYTE 6600GT WD 160 GB 7200 ATA-100 (8MB NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ( עם ספק , אבל אני קונה אחר במקומו) MS Internet + MS Mouse Optical CREATIVE SBS 370 sub + 2sp ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או כל ספק 24PIN אחר אני צריך עצה בקשר לספק, לוח אם ולזכרונות תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Msi M662 Intel core 2 duo T7200 1 Gb Ram 120 Gb H/D מסך 15.4 BLUETOOTH WIFI ב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26 מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  8. תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Stanly,

ובכן אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן במעבדים זיכרונות ועוד... אני אשמח אם אנשים יעזרו לי לקנות מחשב ב1.5K לא משנה אם זה יד ראשונה או שניה. כלומר אני אשמח למפרט יד ראשונה, ומפרט יד שניה. ואם מישהו מוכר, שיפנה אליי לאייסי. 332024186 מקווה שזה לא עובר על החוקים... אגב המחשב הוא לצורך משרדי...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by MDK,

אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by ra_mit,

תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by gimimix,

אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by tibia,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Samsung 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256 + הרכבה = 4500 שאלות . עדיף AMD על INtel למשחקים המצב הזה ? הספק יחזיק ? הכרטיס מסך שווה את הכסף ? זה המפרט הכי טוב שאני יכול להרכיב בכסף הזה? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by alon2k2,

שלום! אני קצת חדש בזה אבל יש לי GTAVI ו Call of Duty: At WOrld והמחשב שלי חלש בשביל המשחקים האלה. מישו יכול להמליץ לי על מחשב בסכום 2500 שקל טוב שיוכל להריץ את המשחקים האלה חלק. זה לא רק למשחקים האלה זה בכללי שיעבוד חלק על כל מיני משחקים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Zod,

אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by eliil1,

שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by top gun,

שלום אני רוצה עזרה / דעה על המפרט הבא. אני צריך מחשב לשימוש בייתי + : מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ 754 670 1 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 1 390 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV 280 1 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB Buffer-WD800JB 335 1 335 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 295 1 295 מארזים? Price Units Total 2202 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by roma4k,

היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  22. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שזה אפשרי לחסוך בתקציב הזה אבל אם כן אז בכיף... עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אבל רצוי לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וגלישה, מדי פעם תוכנות קלות יחסית כגון Google Earth האם יש צורך בציוד היקפי? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - ממוצע האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פנדה מחשבים או חנות אחרת באזור חיפה/חוף הכרמל. אם יש הבדל משמעותי במחיר אז אפשר גם מחוץ לאזור הנ"ל. *לא KSP/Ivory!* האם יש בקשות מיוחדות …

23. Started by Ibrow-Now,

אשמח לשמוע דעות... לא מבחינת ביצועים כי זה בהתאם למפרט. אני מתכוון אמינות ושירות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה, מה צריך: מארז, לוח-אם, מעבד, ספק כוח, קירור, זיכרון, הארדיסק וכ. מסך. כמובן הדגש הוא שיהיה לוח עם Nforce 4 שיהיה בר שדרוג לעתיד, שיכלול פיצ'רים כמו PCI-E, SATA וכיו"ב כל השאר לא חייב להיות עצמתי במיוחד. לגבי מארז, שמתי עין על המרז של ENERMAX בפנדה עם ה 400W ספק. אבל לא הצלחתי לדחוס אותו בטווח המחירים שלי.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך כסף די בדחיפות, לכן אני מוכר את המערכת שבצד (למעט ההארדיסק היחיד של 1TB, המארז וספק הכוח) ורוכש מערכת פשוטה יותר. אני מחפש רק שילוש עם קירור למעבד (MUGEN II כנראה) וכ"מ (HD4870 512MB כנראה). המפרט כפי שצוין כבר יתחבר ל-2209WA. אשתמש בו לצורך של שימושים משרדיים וגיימינג כבד. המערכת תעבור את ה-OC הכי קיצוני שאוכל להוציא ממנה בתנאי שתשאר יציבה לשימוש יום-יומי. בינתיים חשבתי על המפרט (החלקי) הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…

• 10 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.