ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אם צריך יותר, אז אני מוכן לעלות במידה ואין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים עם עבודה עם תוכנות כבדות, אז צריך 16gb זיכרון, ורצוי ssd בנפח גבוה. במידה ומעוניין בגיימנג קל (football manager, civilization), כמה זה ישפיע על התקציב? ברור לי שהמחיר יהיה גבוה יותר, השאלה בכמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
אין דרישות גיימינג או תוכנות כבדות. אמור לשמש לאופיס, גלישה, מדיה וכו'. גודל מסך 14. אפשר לחרוג טיפה אם ממש צריך. אם יש בפחות גם עדיף
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן זה הדגם המדובר. אני מקבל אותו בגרסת ה 16 RAM מה חשוב לי: 16 ראם אינטל דור 10 I5 או יותר 14 אינטש מקלדת מוארת מרכב איכותי טעינה מהירה חיבורי ת'אנדר בולט לא משנה לי חברה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (4K 240hz) או לשאוף לשם (התלבטות לVR) בטח גם OC בשלב כזה או אחר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אם VR אז מה שצריך. IPS, 4K, אם יש אז 240HZ ו34" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שקט וקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גדול (שיהיה נוח להוסיף לבד חומרה במיד…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ,תכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta 5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 14' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3.…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000-12000 אפשר לחרוג עד 15000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k לגיימינג ״32+ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי מארז גדול ובלי אורות/לדים 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות, אין צורך באורות כלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הר…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
-
חבר מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים crysis gta iv ועוד עד 5000 שקל ושיהיה טוב לOC רציני בניתי לו מפרט ורציתי את דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 ש"ח לוח אם ASUS P5Q 695 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 Reaper 494 ש"ח כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe 1087 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 335 ש"ח צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 154 ש"ח מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 365 ש"ח ספק כח Enermax Modu82+ 425W 460 ש"ח קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 308 ש"ח מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm 94 ש"ח הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 ש"ח סה"כ : 4910 ש"ח ד"א המעבד BOX כ…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 שקל. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. איך מתקדמים הלאה?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות: 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4 כרטיס מסך:pci-e 2.0 gigabyte hd 4850 512mb zalman fansink gddr3 dx10.1 hdtx 2*dvi דיסק קשיח: westren digital 500gb 7200rpm 16mb sata 2 מארז: coler master 690 black ספק כוח: enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan מסך lg 20 אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כבר לשדרג את המחשב שיש לי שיספיק לי ותיהיה אופציה של שדרוג בעתיד המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים לא מתוכנן OC לא צריך ציוד הקפי אני צריך רק לוח אם,מעבד,זיכרונות וספק כח יש לי מארז Foxconn TLA570 שאמור להספיק ללוח ATX mATX המערכת חייבת להיות מבוססת AMD ויש את הקטע של הקירור למעבד שיש לי קרגע TT TR2 M6 SE רשום גם במפרט שלי בצד ואני לא יודע אם זה מתאים לAM2 ויספיק להחזיק מעבד AM2 בטמפ' נורמלי. וחנות עדיף שיהיה skypc או משהו באזור יחובר למחשב גם כ.מסך 9500GT DDR3 HD 80GB SATA2 צורב DVD LG אני חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS ¤667 כמות:1 htt…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בניתי פה מפרט ב4000 שקל... בלי OC וציוד הקיפי... למסך 22' השקט חשוב 9/10 מה דעתכם? הדבר שאני הכי לא בטוח בו זה הספק... לקחתי אחד טוב? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט עבור מישהו שמעוניין להחליף את כל המחשבים בחברה שלו (כ-20). עלות כל מחשב צריכה להיות כ-2000 שקל, כולל התקנה (חומרה, לא OS), עכבר + מקלדת, ומערכת הפעלה (XP מן הסתם). אני בכוונה מפרט את נושא הכמות ומערכת ההפעלה, בתקווה שמישהו מכם יודע מה אמורה להיות העלות עבור רכישת כמות כזו של רשיונות. אני מניח שברור שהמחשבים משמשים לעבודה משרדית, והדגש הוא על אמינות להרבה זמן ללא צורך בשדרוגים. לא דרוש נפח אכסון גדול במיוחד, וכדאי שתהיה יכולת הרצה למערכת הפעלה עתידית (7) למקרה הצורך. מוזמנים גם להמליץ על מסך (19" רגיל או 22" רחב) בעלות של כ-1000 שקל נוספים, אם לא יהיה מענה אני אשאל גם בפורום המתאים. תודה רבה, ערן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מחשב בעיקר למשחקים... עדיפות של מפרט מהחנות TMS.CO.IL אם יש המלצה לחנות מחשבים אחרת באזור צפון אפשר גם לתת.. אפשר לחרוג קצת מהמחיר.. ואין צורך בצורב או כונן. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אין צורך במסך, אני מחפשת לאחי מפרט למחשב עד 1000 שקל השימושים הם אינטרנט ואופיס. כולל צורב דיוידי. תדה! עדיף מהחנות IQPC. דפנה.
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מעוניין במחשב שיריץ משחקים על גבוה. כרטיס מסך, מעבד, ספק כוח וקירור טובים. ללא ציוד הקפי, זכרונות של G.Skill, וכונן קשיח גדול. ללא מסך. המסך הקיים הוא 22 אינץ', וברזולוציה של 1680 על 1050.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך המלצה למפרט מחשב שעיקר עבודתו תיהיה עיבוד תמונות, גרפיקה בסיסית, הרבה צריבות והעלאת חומרים כבדים יחסית דרך האינטרנט. התקציב שלי הוא עד 1.5K ללא מסך וציוד היקפי. היכן כדאי לבצע את הריכשה באזור חיפה? תודה מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי לנובו T500 ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר ראיתי שיש לי בהגדות קול SPDIF והבנתי שהתכונה הזו יכולה להוציא סראונד מהלפטופ אבל איך אני מחבר בין המחשב לבין הרסיבר? אין לי יציאה מיוחדת של SPDIF. דרך היציאה של האוזניות? בנוסף, יש לי יציאת DP האם היא מעבירה גם אודיו או רק וידאו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, אין OC. משחקי רשת הם משחקי דפדפן קלילים ולא CS ודומיו. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מארזים HEC Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר החבילה 1695 האם אני יכול לקחת ספק פשוט יותר כמו :TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ב-190 שקל או שזה פשוט זועק "גנרי!!!!"? אולי כדאי גם לקחת זכרונות יותר זולים כמו 2GB Samsung V…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-