ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לשדרג את המחשב הקיים על ידי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (גם FPS "כבדים"). יש לי כבר כרטיס מסך BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB, אז אני מקווה להמשיך איתו. לגבי ספק כח: יש לי ספק של HEC, אם אני לא טועה (אני לא ליד המחשב עכשיו) הוא של 480W. אני צריך המלצה לרכישת שלושת הרכיבים הנ"ל בתקציב של 2,000 - 2,500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה חשובה.... מה כדאי לי לקנות 6800 או 6600 ? תתיחסו גם ל GT ו ULTRA לא רק מבחינת הביצועים אלא גם מהמחיר תודה...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מתוכנן OC בעתיד! מסך שיש לי למערכת זו DELL 2408WFP הצרכים של המחשב הם בעקרון משחקים כמו Cod4 NFS GTA אבל גם סרטים שירים עבודה באופיס וגלישה באינטרנט.. __________________
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שמעו המחשב בשביל דוד שלי...כלומר אני יכול לעשות לו מפרט לבד אבל מעדיף היתייעצות....הפנטיום 3 שלו שבק חיים והוא רוצה אחד חדש.... אני חשבתי על משהו כמו זה: פנטיוםD מאיזה דגם שאתם תמליצו לוח אם של ג'יגבייט או אסוס או לוח של אינטל למרות שעדיף שיהיה קצת פיצ'רים ובאינטל אין ממש(עדיף חברה מוכרת כי הוא קצת ישן בדברים האלה--למשל אסוס בשבילו זה ה-טופ-אם הבנתם) 512 או 1 ג'יגה DDR2 667...(תלוי אם ג'יגה ייכנס בתקציב) דיסק קשיח של 80 או 120 ג'יגה כרטיס מסך ממש פשוט על מנת לאפשר חיבור DVI לLCD שהוא קנה לא מזמן..הוא לא משחק לא כלום הכרטיס נטו בשביל DVI...אם לא הוא היה משתמש בOB ספק ומארז כבר יביאו לו בחנות שהוא ייקנה ממנה... העדפה מוחלטת לאינטל אז אין שום טעם בלנסות להביא מפרטים של AMD..…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
E6750 VISTA 32BIT 2G RAM GEFORCE 8800GTS 640 MB מסך 20 אינץ' מה עדיף, כרטיס מסך חדש, ואם כן איזה? (יש כוונה אולי שאני יעשה OC), או לשדרג ל24 אינץ' במקום, וכרטיס מסך רק בעתיד? (פשוט אם אקנה מסך חדש של 24 אינץ' אולי חלק מהמשחקים לא יחזיקו מעמד בהגדרות הגבוההות על רזלוציה של FHD. לכן אני חושב אם לשדרג קודם את הכרטיס מסך כבר ורק מאוחר יותר לקנות מסך חדש, או קודם מסך חדש ורק בעתיד לקנות כבר כרטיס מסך חזק).
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
2.01 GHZamd athlon 64 x2 dual core proccessor 3800 + .. 512 * 2 twinmos 667 MGH 4 slots two fulles .... לוח אם PCI - E יש הצעות ? ספק ג'נרי 500 - 400 REAL .. מה שאין מצב =]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי, אני קונה בקרוב מחשב חדש וזה הסכום שאני חושב להוציא עליו. בעיקרון אני חושב על המעבד d 805 ועל הכרטיס מסך 7600gt (חשבתי בהתחלה על 7900gt אבל זה לא יכנס בתקציב)+ מסך 17 crt, לגבי שאר הרכיבים אני כבר לא יודע...
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המפרט הבא של LG : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= בנוסף אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל- 2 ג'יגה, והלחליף את מע' ההפעלה ל- Vista Buissness. המחשב מיועד לעבודה עסקית (לא למשחקים) ואני מעוניין להתקין עליו תוכנות כגון : Visual Studio 2005, MATLAB.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב הנייד שלי VOSTRO 1500 לכרטיס מסך יותר טוב כדי שיריץ לי את המשחקים החדשים. האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: . מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה- first person shooter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מה שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שדי אני לא יכול להשתמש יותר במחשב שלי הוא מאוד ישן אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עשה את שלו החזיק עד היום יפה... לגבי המפרט אני בתוך המפרט רוצה מסך גדול רחב לדוגמת הP2350 של Samsung הגיימינג לא יהיה בעננים יהיה בקטנה כזה פה ושם קחו בחשבון שהמסך הזה עם רזולוציה של 1920X1080 עדיפות לחנות מהמרכז אני מבקש לא לרדת מCORE I5 \ PHENOM II 965 תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חבר שלי נעול רק על אינטל ואני מנסה לשכנע אותו שיביא בחשבון גם AMD. הוא צריך מעבד,לוח,זכרונות,מארז,ספק,כרטיס מסך (משחק אבל ממש לא הרבה אבל משהו שיסחוב משחקים),הארד דיסק (120 ג'גה). זה מה שהרכבתי לו. אתם חושבים שיש מקום לשינוי? הלוח סתם יקר? איך הזכרונות?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, ברשותי אינספירון 6400 של דל. בנייד קיים כפתור (בחלק העליון בקרבה לכפתור ההפעלה) שכתוב מעליו MediaDirect, כשלוחצים עליו עולה התוכנה הזו של דל שממנה ניתן להפעיל סרטים, שירים וכו'... היות וברצוני להסיר את הויסטה ולהתקין במקומה XP, רציתי לדעת מספר דברים: 1. יש באמת שימוש שמצדיק את התקנת התוכנה הזאת? היא תתן לי משהו משמעותי שווינאמפ ומדיה פלייר לא נותנים לי? 2. בניסיון הקודם שלי להתקין את התוכנה אחרי התקנת XP הבנתי שהתוכנה הזו צריכה מחיצה משלה על הדיסק, למה היא צריכה מחיצה משלה? 3. במידה ואני מחליט להתקין את התוכנה הזאת לאחר שאסיר את הויסטה, מהו שטח הדיסק שאני צריך להקצות לה במחיצה שאתן לה? תודה רבה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 14:59:05 ירד לעמוד השנ…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך עכבר ומקלדת . אני לא מתכנן OC למחשב אבל כן מעדיף מעבד אינטל . שיהיה עם 2 גיגה זיכרון ראם לפחות ו250 גיגה הארדיסק . כרטיס מסך חזק שיתמוך בDIRECTX 10 מסך 17 אינץ יספיק . שהמארז יהיה שקט ככל האפשר .. תודה לעוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב לפי הצרכים שלי- שזה בעיקר אינטרנט, סרטים ומוזיקה. וקצת משחקים בינוניים(בעיקר סימולטורים ומרוצים).תקציב:2500 ש"ח המפרט: -amd athlon 64 3500 box socket am2 - 518 - gigabyte ga-m51gms2g- 486 - seagate sata2 80 gb- 261 - kingston ddr2 256 mb 533 mhz *2- 367 -nec dvd-rw nd357- 216 - gigabyte radeon x1300 128 mb- 361 - 284-מארז ez cool h-550 עם ספק כח 400- סה"כ 2493 ש"ח. מה אתם אומרים? בנוסף יש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך- האם הכרטיס הזה x1300 הוא יותר טוב נגיד מהמקבילים שלו בדור הקודם? למשל radeon 9600pro. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש פרסומת בעיתון על מחשב מחברת של ג'יגהבייט ULTRA MOBILE PC נתונים: מסך מגע 6.5 אינצ' מערכת הפעלה XP מקלדת מובנת בעברית יציאות USB, מצלמה, דיסק קשיח 30ג'יגה, מעבד 1GHZ(לא מצויין של מי), בלוטוס, WI-FI משקל 720גרם. לצורכי גלישה באינטרנט, עבודת OFFICE http://www.expansys.com/zoompic.aspx?type=item&i=147838 למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה והאם הוא כדאי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב מחשב פשוט לסלון בכמה שיותר זול. חשוב שיתמוך בHDMI יותר מזה לא משנה כלום. נפח ההרד דיסק גם לא חשוב כי כל הסרטים באים משרת שמרכז הכל.. לא מתכוון להקליט וכיו"ב... רק לסרטים וגלישה באינטרנט... תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה חוות דעת על המפרט הזה למשחקים סרטים סדרות וכו' לא משהו יותר מידי כבד: מעבד: Intel - Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: Intel - D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E כרטיס מסך: Sapphire - X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E זכרון: KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ דיסק קשיח: Western Digital - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB SATA II צורב DVD: SONY DVD RW +- Double Layer Bulk internal X18-DW170Q מארז (עוד לא סגור על איזה מהם): RAIDMAX RX9 SE ALUMINIUM BLACK NZXT APOLLO AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה עניינים אנשים? אני רוצה לקנות מחשב לאחי..נטו למשחקים כבדים ובמיוחד המשחקים שצפויים לצאת כמו מקס פיין 3 gta v וכאלה... יש לי את המפרט הזה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או יש משהו לשפר או שבכלל תוכלו לעשות לי מפרט אחר שנראה לכם יותר טוב...אשמח לכל עזרה מסויימת לגבי מסך יש לי 24 ברזולוציה של 1920x1080 ככה שאין לי בעיה עם זה התקציב שלי זה בין 4 וחצי 5 אלף מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪294 מארז: SilverStone Precision Black X…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שבכותרת, 256MB בכרטיס מסך. השאלה בגדול אם זה מחשב שנחשב חזק במיוחד או מה? וגם בגלל שזה DUAL CORE אז איזה שיפור אני צריך לראות במערכת ההפעלה(אני מניח שפחות מ 100 אחוז)(וכן אני מודע לזה שמשחקים עדיין לא תומכים)?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הוא כרגע אצלי, רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.. תגובות כמו וגם :s05: לא יתקבלו מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤804 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤213 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996632 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-