ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שימושי המחשב משרדיים ומשפחתיים כלומר אופיס אינטרנט משחקים לנערים גלישה ממושכת הורדות ועריכת סרטים. בעקרון אנחנו מעדיפים מחשב מבוסס INTEL עדיפות ל Core 2 Duo המסך כאמור לעבודה ממושכת מחשב שקט ומקורר נדרשת הרכבה ובדיקת הפעלה נדרש ציוד היקפי ללא מדפסת , מקלדת ועכבר יכול להיות חוטי אבל אופטי איכותי רמקולים טובים ו OC לא נדרש בעקרון מועדפת החנות SKYPC - ההעדפה מבוססת על המלצות מפורומים שונים קראנו כאן את ההמלצות למסכים בשווי 1700 ש"ח אנחנו נסתפק ברמת מסכים בסגנון 19" של LG לדוגמא דגם 1972 HR או מקביל הבננו שיש יותר ויותר המלצות למסך 22" ראינו אותו אצל חברים וזה נראה רחב מידיי אבל אנחנו לא קשוחים בדעתנו זו . מודים מראש על המלצות הפורום וניתן לחרוג עד 10 אחוזים לטובת ש…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב נייד notebook של חברת LG מדגם X110. המחשב עמוס מאוד ורציתי לפרמט אותו. רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לעשות אחריהפירמוט מכיוון שאף פעם לא פרמטתי NOTEBOOK. האם אני צריך דרייברים למחשב?? מערכת ההפעלה שלו היא XP. יש לי את הדיסק של הוינדוס. השאלה שלי האם אני צריך את הדיסקים של המחשב או שמספיק אני מפרמט אותו והוא מתקין את כל הדרייברים לבד? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מסך המחשב נשבר. קניתי חדש, החלפתי והכל היה בסדר. אחרי 3 ימים המסך הפך להיות לבן, מייד כשמדליקים את המחשב. כמשחברים את המחשב למסך חיצוני - רואים מצויין. הבעיה היא לא במסך, כי החלפתי שוב לשבור, וגם בו רואים לבן. אני לא חושב שזה הכבל. מה זה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד מדגם INTEL DELL VISTRO 1015 יש לו מצלמה, אבל אני לא מוצא את התוכנה שלה. אפשר עזרה? או קישור לדרייבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לחוות דעת למפרט המצורף המערכת מגיע עם מע' הפעלה + מסך + אוזניות, פד מקצועי, עכבר ומקלדת גיימינג המחיר 3700 ש"ח מה דעתכם האם כדאי? האם ניתן לשדרג בעתיד למעבד יותר חדש? תודה מסך מחשב : 23.8 MAG Z24HDB 2ms VGA HDMI לוח אם : GIGABYTE B365M H זכרון לנייח : G SKILL 16GB DDR4 2666 דיסק פנימי : GIGABYTE SSD 256GB SATA מעבד אינטל : INTEL i5-9400F Tray 9th Gen מאוורר : ANTEC A30 מארז למחשב : Antec NX110 Mid Tower ATX RGB ספק כח : Cooler Master MWE 550W 80Plus כרטיס מסך : GIGABYTE GTX1650 S 4GB
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הי, אני עומד לפני רכישת מחשב בעלות של כ-6K ש"ח, ואני מסתפק בין 4 דגמים, מדובר במחשב 13.3" מעבד I5 מסדרת G או I7 מסדרת U, 16 GB ו-512 SSD, מעבר למפרט, חשובה לי מאוד עמידות המחשב, חוזק ואיכות החומרה והחומרים, (המחשב מיועד לשימוש מסיבי ורציף בתנאים משתנים, לא הייתי רוצה שאם למשל הוא יפול (עם הנרתיק) בגלל איזה ברקס - אני אמצא שברים...) 1. dell latitude 7310 2. lenovo ThinkPad l13 yoga 3. HP EliteBook x360 830 g7 4. ASUS ZenBook ux363ja אודה לכל מענה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אוקי.. אולי amd באמת עדיף אבל אני בקושי מבין בפנטיום אז בamd אני לא מבין בכלל תנו לי הצעות למפרטים בבקשה בסביבות ה4000 ש"ח בלי מסך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר בחריגה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% משחקים 20 עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect 3, Elder Scrolls V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לקנות לי מחשב חדש בתקציב גבוהה בגלל התעודה הטובה שלי לכך הם מוכנים לתת 6000 ש"ח עד 1000 ש"ח סטייה צריך שיהיה מסך וטוב ורצוי שתמליצו לי על מחשב מוכן (לא להרכיב) שיש לו מפרט מצוין למשחק FSx מי שמשחק יודע שצריך מחשב על לתוצאות מצוינות וכך גם הציפיות שלי מהמפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז המחשב הוא לצורכי משחקים בעיקר(GTA4, LOST PLANET, CRYSIS, COD4)... שיהיה טוב מאוד לצפיה בסרטים... המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככה שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית והן יעבדו מהר(כמו הורדות באימיול או הרצת בדיקה באנטי וירוס)... החלטתי להשקיע במחשב חזק ולכן לקחתי חלקים כאלה... אז תגידו את דעתכם על המפרט (אם החלקים מתאימים ועל המפרט בכללי) (השאלה החשובה היא האם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך ששמתי במפרט?) אני לא קונה את המחשב בtms... אני קונה מבן אדם שמשיג לי חלקים בזול יותר (פרוטקציות)... אז המחיר יהיה נמוך יותר... מעבד: Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1493 קירור למעבד: THERMALTAKE X5 Orb FX2 Golden כמות: 1 - מחיר: ¤187 לוח אם: Gigabyte GA…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
יש לי מפרט לא משנה עכשיו הכל ויש לי בעייה.... אני בא להזמין מהאינטרנט ותראו זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/pl_product~T6UB1GC5~15~0.htm הזמנתי את הזיכרון הזה פעמיים.. וכאשר אני בא לשים את זה בהזמנה אז אני מגלה שזה לא ממש קיים תכנסו בשביל לבנות מפרט ותראו שכאשר תלכו לקטגוריה של זיכרון זה על 119 שקל ומה שהביאו לי זה 116 זה אותו אחד ורק העלו את המחיר או שזה אחר בבקשה תענו לי מהר כי אני חייב להזמין עוד היוםםםם
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מחשב היעוד העיקרי הוא משחקים ללא ציוד הקייפי ללא מסך תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים נרחבים בגוגל מצאתי שכדי להריץ את אובונטו 10.04 באופן הטוב ביותר כדאי לעדכן את הביוס של הנייד. מצאתי מדריך פשוט למדי ואף קראתי באתר הרשמי של MSI, אך נתקלתי במספר סתירות וכידוע BIOS הוא דבר עדין ביותר. אי לכך, אשמח להתייעץ איתכם בנושא. הלינק שמצאתי הוא: http://www.ehow.com/how_5601002_update-bios-msi-wind.html והוא פשוט אומר להריץ את FALSH.BAT על הווינד, אבל באתר של MSI כתוב שצריך להעלות את זה על וUSB ולהתקין מDOS. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מארז : corsair graphite 760t לוח אם : gigabyte gaming g1 wifi x99 מעבד: core i7 5930 כרטיס מסך : gigabyte gtx970 g1 gaming זכרונות ראם: 16gb ddr4 2400 ספק כח : seasonic 850 + 80 gold זיכרון פנימי : sshd 1tb
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-