ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
ההורים החליטו להתפנק על מחשב חדש, אז אני לרגל עזיבת הבית מתכוון לקנות להם משהו. אז ככה, הצרכים ברמת העקרון זה סרטים אינטרנט וכו.., וכנראה אבא שלי יחליט גם לשחק משחקים יחסית כבדים. המחשב צריך להיות טוב לתנועה, חזק, והכי חשוב עמיד(אח קטן בן 3 שיחליט להתעלל במחשב ללא ספק). תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לבחירת מחשב נייד המחשב אמור לשמש לקבלת מיילים בעיקר וקצת אופיס החיבור לאינטר נט חשוב תקציב עד 2000 שקל עדיף בלי חריגה אבל אשמח לישמוע הצעות עם יש משהו מיוחד תביאו ותפרטו למה * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 13.7 פחות או יותר * משקל רצוי? 1.7 לא יותר מידי כבד זה לילדה ובעיקר לנסיעות וטיולים* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן כמה שיותר לפחות 3 שעות משהו כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי אבל אין צורך* גודל מינימלי של …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 2400 שקל, שיהיה כמה שיותר קטן וקל עם ביצועים בסדר. ומצאתי את LG A310-KAE13E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789789 יש לו Core i3 2.66GHz, 3GB RAM ומסך 13.3". ורציתי לדעת איך הi3, אם הם ממש חלשים או דווקא נותנים ביצועים בסדר לעומת i5 עם שעון דומה, ואיך הלפטופ שרשמתי כאן למעלה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
3rd generation Intel® Core™ i3-3120M 4GB, Intel® HD 4000 Graphics (integrated 500GB קצת חבוט (אין שברים), אבל תקין לגמרי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 1 540 540 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 1 320 320 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 240 240 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 435 435 דיסקים קשיחים Seagate כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 1 215 215 מארזים Antec כמות מחיר סה"כ NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU) 1 175 175 ספקי כוח Corsair כמות מחיר סה"כ VX 450W Active PFC 12cm Fan 1 380 380 סה"כ 2305 יש משהו לשפר \ לשנות ? בערך במחי…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual Core processor T2370 1.73GHz חבילת זיכרון מורחבת של 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח בנפח 160GB SATA צורב (Super multi DVD Writer (+/-R +- /-RW - עם תמיכה Double Layer רשת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מסך רחב 15.4" ברזולוציה 1280X800 מצלמת אינטרנט עם מיקרופון משולב 1.3 מגה פקסל מערכת הפעלה WIN Vista Home Premium השימוש שלי זה סרטים אינטרנט virtual pc
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
Products Name מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H LGA 1156 זיכרון A-DATA Dual DDR3 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC3-12800, 1600Mhz, Latency CL-9-9-9-24, Gaming מאוורר CPU Ever cool BUFFALO LGA 1156 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail ספק מתח Thoughpower 600W THERMALTAKE מארז Soprano RS 101 THERMALTAKE
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
(שמתי לפני יומיים בפורום של קולנוע ביתי אבל כנראה לא התאים לשם - אם אפשר למחוק אותו משם) ערב טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? שקלתי לקנות מיני מאק/פנדורה אבל הם ללא מסכים. האם קיים מסך נייד נלווה שאני יכול לקנות בנוסף, בכדי להפוך אותו למחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
גיליתי במקרה יציאה שנקראת express card. מישהו יודע במקרה מה זה? לינק לצפיה במחשב (היציאה מופיעה בחץ ימין בתצוגה): http://www.msi.com/html/popup/NB/pr601/index.html
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב:בקישור למטה קישור למפרט באתר אחר:1: http://www.shopping.hp.com/en_US/hom...us-Notebook-PC ויש את השני שאותו אפשר לבנות בעצמיhttp://www.shopping.hp.com/en_US/hom...00-Notebook-PC הינה איך אני רוצה את שני: Windows 8 64 AMD Quad-Core A8-4500M (3.0GHz/2.1GHz, 4MB L2 Cache) 2GB AMD Radeon HD 7670M Discrete-Class Graphics 8GB 1600MHz DDR3 System Memory (2 Dimm) 640GB 5400RPM Hard Drive Microsoft Office Trial No additional security software 6 Cell Lithium Ion Battery 15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support HP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphone 802.1…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H 353₪ כרטיס מסך: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp 1249₪ כונן קשיח 1: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 397₪ כונן קשיח 2: SAMSUN…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום "ייעוץ לפני רכישת מחשב", לא יודע מדוע אין אפשרות למחוק דיון כאן. אשמח לקבל מפרט למחשב בסכום של עד 1,200 דולר (4,200 ש"ח-לנצל את כל התקציב עם חריגה של עד 4,500 ש"ח). שימושי המחשב: תכנות, עריכת סרטים ותמונות, תכני 2.7K ותמיכה בפתיחה של עד כ-100 חלונות של youtube כתחביב. תוכנות עיקריות: Android Studio , Eclipse ,VLC וכמובן כרום. המחשב לא מיועד לgaming המסך שיחובר הוא 27 אינץ' 2.7K. המחשב מיועד להגדרות גרפיות בינוניות-גבוהות, חשוב שהמחשב לא יקרטע בעריכת סרטי 1080p ב 120FPS (אני עורך סרטונים של GO PRO) אין צורך בציוד עיקפי, ואין צורך ב-hard disk, אבל אני צריך רק SSD של 512 ג'יגה. הש…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
המחשב מיועד, כאמור, לסטודנט. כלומר השימוש העיקרי יהיה לתוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, אולי קצת משחקי פלאש פשוטים. אשמח להמלצה למפרט מתאים.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי אפשרות לבחור בין שני המפרטים הבאים (יד 2), ואשמח לקבל את דעתכם ולשמוע מה יותר עדיף (עבור מחשב המיועד ל CS:GO בלבד) שניהם מוצעים לי ב$700 (לא מתוכנן אוברקלוק, ישודכו למסך 144HZ על רזולוציית 1080P) 1) I7-4820K GTX1070 16GB RAM 2) I7-6700K GTX960 16GB RAM ממה שאני מבין יש למשחק הזה נטייה לסוגי מעבדים ספציפיים שעדיפים ומראים הבדך משמעותי? לא יודע אם זה לשני שני המעבדים הנ"ל בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מחשב מולטימדיה לסלון ואני יש לי כבר מארז קטן שאני יכול לעשות לו שינויים לפי הלוח אם שאקנה חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט ושהכרטיס מסך יעביר צמונה באיכוצ טובה לטלויזיה, המחשב לא יהיה מחובר לזג כלל אלה רק לטלויזיה. תקציב?! הממ.... כנראה שיקבע לפי איכות מול מחיר ובמה אני מוכן או לא להתפשר תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לבן שלי (10) גיימר מתחיל. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?הכי נמוך עבור הדרישות שפורטו. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים של הבן, מאחר שזה המחשב הראשי של הבית אז גם קצת גלישה ושעורי בית. בנוסף אבל רק קצת ובקטן כתחביב שלי vray for sketchupr rendering ו- solidworks simulation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-