עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guyluz11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אפשר לחרוג קצת, או לחרוג עד 3000 במידה והוא יוכל להריץ בקטנה את התוכנות שיפורטו בהמשך ויחזיק 7 שנים +-. 2. מה שימושי המחשב? Office, גלישה בדפדפנים, צפייה בסרטים, השמעת מוזיקה, zoom. תכנות לחריגה עד 3000: ערכית וידאו מינימלית ב sibelius ,kdenlive. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום: להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core I5 750 2.67 GHz קירור מעבד: Corsair Hydro H60 Liquid Cpu Cooler לוח אם: ASUS P7P55D 1156,2133 זיכרון פנימי: Corsair XMS3 12GB 1333GHz כרטיס מסך: ASUS ATI HD6950 2GB GDDR5 דיסק קשיח: WD 1TB Cavier Green מארז: ANTEC Six Hundred ספק כח: SEASONIC S12II Bronze 650W מעוניין לדעת מהו המחיר הסביר שניתן לבקש על המפרט שלפניכם. תודה רבה, שגיא

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by kfir85,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום! אני צריך עזרה בבניית מפרט עד 2500 לעבודה משרדית...משחקים יחסית קלים...תעזרו לי לבנות את המחשב הכי חחזק שאפשר לבנוות במחיר הזה.... אני לא צריך מסך...סידירום...פולפי..ולא זיכרון.....אני צריך בנוסף מקלדת עכבר רצויי אלחוטי אם אשר וצורב דיויידי...זה דחוף אם אפשר היום...ואיפה לקנות..רצויי בסביבות ת"א...תודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  7. כדאי לקנות מחשב: לוח אם ASUSאו MSI מקורי CHIPSET INTEL 865PE(לא sis או via) תומך מהירות 800MHZ LGA 775PIN (לא 478PIN) תומך בזכרון DUAL DDR יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ HT800 1MB cache (לא סלרון) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 215ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 120GB זכרון פנימי 512MB DDR 400MHZ DUAL DDR כרטיס מסך כרטיס מסך(לא משולב על לוח האם!) MSI GEFORCE 4 128MB FX5200 TV OUT AGPx8 עם זכרון DDR כולל 3 שנות אחריות מתוצרת MSI יצרן כרטיסי המסך הגדול ביותר בעולם או GEFORCE FX5500 128mb עם TV OUT מסך 17" MAG (המחשב ניתן לרכישה ללא מסך …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by 888,

המיפרט בן שנה וחצי......... 512MB P4 2.8GHZ P4P800DELUX FX 5600

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Nitro,

שלום חבר'ה, אני צריך בבקשה מפרט, עדיף מחנות באזור המרכז, עדיפות אפילו גדולה יותר ממש בר"ג... מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, והדבר הכי כבד שיריץ יהיה משחקי Comfy לילדה בת 5.. אמור לכלול מסך וציוד היקפי. ללא מדפסת. תודה רבה! נדב.

10. Started by A.j.23,

Athlon 64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA וכרטיס מסך אתם תבחרו, אין לי מושג מה כדאי :s05:

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. מה שלומכם אנשים ?? מזמן לא הגבתי פה ושלחתי הודעות אל תדאגו אני עדיין מסתובב פה הרבה וצופה בהודעות!! בקיצר אני יראה לכם ת'מפרט SUNBEAM Transformer IC-TR-B Blue Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail -82.5$ Western Digital Caviar SE WD2000JS 200GB 7200 RPM Serial ATA II Hard Drive - OEM-118$ DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail-208$ BFG Tech BFGR78256GTXOC Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retai-594$ 105$-OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply - Retaill THERMALRIGHT XP-90C Heatsink - Retail -63$ AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3700BNBOX - Retail-323$ סה"כ 1…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by M7a,

אחרי שאני "מציק" פה הרבה לאנשים בקשר למפרט, כרטיס מסך וכו'... הגעתי למחשב "המושלם" בשבילי... מעבד Intel Pentium 640 64BIT 3.2GHz LGA775 2MB לוח אם ASUS P5AD2-E PREMIUM LGA775 זיכרון פנימי Kingston DDR 1024Mb 400Mhz hyperX 512x2 כרטיס מסך POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E כונן קשיח Westren Digital 80GB x3 (שיש לי מהמחשב הקודם) מארז Thermaltake Kandlaf VB9000 Black + 4 Fan אופטי CD ASUS X52, DVD ASUS X16X48, CDRW ASUS X48X12X48 1.44 SONY 1.44 מקלדת Microsoft Wireless Desktop Elite עכבר Microsoft Wireless InteliMouse Ex…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by skippy22,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד, שימושים אישיים: מוזיקה, סרטים, וידאו. אינטרנט, פוטושופ תכונות: משקל, קל יחסית מסך בסביבות 15" סוללה חזקה יחסית חיבורים- HDMI, לפחות 2 USB כולל בלוטות' תקציב 3000+ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Yuvalst,

שלום חברים יקרים! אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג. אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום. יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש. כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by esakal,

הי, אשמח מאוד לדעתך מה דעתכם על המחשב הבא - IdeaPad S205 1038-DRG: קישור תודה ערן

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. מחפש סוללה חליפית לנייד הנ"ל, מצאתי חנויות המוכרות סוללות חליפיות ל Sony Vaio, אבל לא לדגם הספציפי שלי. 1. היכן ניתן למצוא ולרכוש סוללה חליפית לדגם הנ"ל? 2. במידה ואין בארץ, האם ניתן להזמין מחו"ל ללא בעיה כלשהי עם נושא ההתאמה לחשמל? (זו הרי הסוללה, לא המטען) 3. האם יש באמת סוללה מקורית? מה בערך עלותה? תודה.

18. לאחי יש מחשב ישן פנטיום 3,פרטים: מעבד 478 - 2.40GHZ זיכרון קינסטון 2X512MB=1GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD LG כרטיס מסך AGP- GF 5200 הייתי רוצה לשדרג מחשב ישן לחדש,כמה שווה מחשב ישן? הייתי רוצה מחשב חדש גיימר. רוצה לוח אם ASUS לוח אם תומך SATA3 לוח אם תומך זיכרון DDR3 - 1600 איזה כרטיס מסך PCI-E חזק שיחזיק מעמד 3 שנים חמשחקים חדשים? ואיזה ספק חשמל חזק ושקט? איזה מעבד מהירות טובה וחזק ולא מתחמם ומחיר סביר? איזה לוח אם אתם ממליצים לי,מה הדגם לוח אם? התקציב שלי 3500 ש"ח אפשר להיתגמש קצת יותר תקציב עד 4000 ש"ח בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום לכם מה ההבדל בין המעבד שבנייד Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz מול המעבד שבמחשב נייח (פרטים פה) מבחינת הביצועים והעיבוד Intel® Pentium® Processor E6300 תודה רבה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. קניתי מחשב ACER נייד ללא מערכת הפעלה ורציתי לדעת האם הוא צריך אותה מערכת הפעלה כמו לשולחני? לקחתי מהחנות דרייברים של XP.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Magiclog,

שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.