ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות לנכדי מחשב גיימינג למתחילים הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי מפרט מחשב המקובל כיום
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כמו שנכתב תקציב עד 3 ו4 אלף שקל . מחשב שיהיה בו יותר מ120 ג'יגה של כונן קשיח . מחשב שיהיה בו זיכרון יותר מ2 ג'יגה ווינדוס 7 חוקי בעברית מחשב עם כרטיס מסך חיצוני כולל יציאה DVI וטלווזייה . מחשב שיתמוך במשחקים של עוד שנתיים ככה .. מחשב חזק בקיצור . ואם אפשר להוריד קצת מחיר יהיה טוב . לא כולל מסך רמקולים עכבר ומקלדת .רק מארז נטו . זה בשביל ידידה . מישהו יכול להרכיב מפרט ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש למשחקים כמו COD6 GTAIV FIFA10 PRO10 ואני רוצה שגם משחקים שיצאו בעתיד ירוצו טוב. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אני מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס על אינטל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ה-Inquirer, אחד המקורות ה"לוחמניים" והפעילים ביותר בסוגיית כרטיסי המסך הדפוקים של Nvidia, מפרסם כתבה שמאשימה את Nvidia בשימוש ב-"Bumps" בעייתיים גם בדור החדש של כרטיסי המסך מתוצרתה (סדרה 9) או לפחות ספציפית ב-9600m GT שב-Macbook Pro. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/921/1049921/inquirer-confirms-apple-macbook-pros-have-nvidia-bad-bump-material Cnet מדווחים על העניין במגזין הוידאו שלהם: http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50004762.html?tag=nl.e404 תגובתה של Nvidia: http://news.cnet.com/8301-13924_3-10119277-64.html כמובן שלא ברור האם הדבר הזה יגרום לבעיות כלשהן או לא, יתכן כמובן שההסבר של Nvidia מדוייק. עם זאת, בהחלט מעצבן מאד ש-Nvidia בוחרת להיות כלכך חשאית ולא לנקוט…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אחסון תמונות וסרטונים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי HD (לרוב בSTREAMING) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דודה שלי טסה לקנדה ותהיה אפשרות אולי לקנות חלקים למחשב חדש השאלה עד כמה זה משתלם? נגיד ב1000 דולר אני צריך מעבד חשבתי על 930 של אינטל כ.מסך 7900GT הארד -250 ג'יגה אם לא שווה לקנות שם אז לא צריך לוח טוב ו2 ג'יגה זכרונות כמה אני ארוויח אם אני אזמין מהחנות http://www.newegg.com/ והיא תחזור עוד חודשיים יש מצב יצא הקונרו עוד חודשיים? עריכה: כרגע יש לי מחשב כזה P4 2.4 נורטווד כרטיס מסך FX5200 הארד 160 ג'יגה SATA ולוח אינטל עם צ'יפסט 865I מה יותר יהיה כדאי להביא משם כרטיס מסך+ספק ובארץ לקנות מארז או לקנות מחשב חדש? מצד אחד אני יודע שיצא הקונרו שיקרע את כל מה שיש עכשיו בשוק מצד שני במקום לשדרג את המחשב אולי שווה להזמין חלקים מחו"ל ואת המארז אני אקנה בארץ שזה בערך עוד 500 שקל מה …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן נייד של GIGABYTE, הבנתי שיש לי אחריות ממור לוי השאלה שלי אם אני אמור לקבל איזה דף/טופס שזה יהיה כתוב עליו? כי לא קיבלתי שום דף של אחריות חוץ מהדף שבא עם הטפסים של המחשב (השם מור לוי לא מוזכר בשום מקום).
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לי יש מחשב בן שנתיים שאני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת משחקים (PES 2010/COD warfare/crysis warhead). cpu E4500 כרטיס מסך GT 8500 512MB 2GB זיכרון מאוורר וספק גנריים + מארז בסיסי. אני רוצה להרכיב מחשב לאחיין שלי שיהיה דומה כי זה מספיק לו מבחינת משחקים וגם כי התקציב לא משהו. הוא משחק בעיקר MANAGER 2010 משחקי כדורגל וכדורסל בטח ירצה GTA גם אבל אני לא מתכוון להגזים במחיר של המחשב. ראיתי שני מחשבים: E5400 / E7500 השאלה אם ההבדל כל כך גדול בין שני המעבדים? כרטיסי מסך: 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 או GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? (הבדל של 20 ש"ח) חשוב לי 2GB זיכרון. כל השאר פחות מעניין (מארז/ספק/מאוורר) אלא אם כן יש פרטים חשובים שאני לא בקיא בהם. אם יש איזה משהו…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מפרט ב-3000 ש"ח למשחקים עם מסך LCD - מתעקש על LCD. אני מניח שמסך LCD יעלה כ-1000 ש"ח (ל-17 אינטש) ככה שהתקציב למחשב הוא 2000 ש"ח. אני הבנתי שהרד דיסק כבר יש לו וחוץ מזה אולי יש לו כרטיס מסך גיפורס 6200, אני צריך הצעות ל- 2 מפרטים: מפרט 1: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש. מפרט 2: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר במה שנשאר מהתקציב. דוד שלי ציפה להריץ על המחשב הזה משחקים חדשים והבהרתי לו כבר שהסיכויים לזה דיי נמוכים ושאני אנסה להשיג את המפרט הטוב ביותר שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לגיימינג עד 6k ש"ח (כולל מסך ומקלדת), האם לדעתכם המפרט אופטימלי? אילו שינויים כדאי לבצע? רכיבים שאולי לא מומלצים? מה התקציב המקסימאלי? 6k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.4 just cause , Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm השימושים הן עבודה בתלת-מימד, משחקים בינוניים, אנטרנט הורדות וכו'. אם יש לכם רעיון לעוד מחשבים סביב תקציב של 4K תראו לי אותם אני לא לגמרי סגור על 2 אלו.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מה ההבדל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128086
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
-
חברות וחברים, אני מחפש מחשב נייד. הדברים שעליהם אני לא מוכן לוותר הם: משקל עד 2 ק"ג - לכן אני מוכן להתפשר על גודל מסך של 12-13 אינטש. מעבד כפול ליבה לפחות 2 Ghtz. שני ג'יגה RAM ראיתי את המפרט של Acer Aspire 2930Z והוא נראה לי מתאים. אבל האם יש עוד דגמים שעונים לקריטריונים הנ"ל? (בעדיפות למסך 13 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את סיועכם בבניית מחשב HTPC שיתחבר לטלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ובשקט הנדרש ממחשב שכזה זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אין ברירה עד 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטי HD ובמשחקים על גבי מסך טלויזיה LED full HD בעלת 47 אינץ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר למחשקים וסרטי MKV ברזולוציה גבוהה, אני אשתמש בצורה די דחופה גם בFlight Similator X עם תוספים שונים ובXpl…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בקרוב יביאו לי מחשב נייד מארה"ב. עד לאחרונה רציתי לקנות DELL, אבל לאחר שגיליתי שהאחריות שלהם לא מכוסה בארץ התחלתי לחפש מחשב שכן יכוסה גם כאן והגעתי ל-HP Pavilion dv2500t. ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכן על HP בתור חברה למחשבים ניידים. האם המוניטין שלה למוצרים שמתקלקלים בקלות תואם את המציאות? יש אפשרות לקחת את המחשב עם כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400M GS. מה דעתכם על הכרטיס הזה? המטרות הן בעיקר ללימודים אבל גם לשימוש כמחשב למשחקים (לא כבדים) לשנה - שנתיים הקרובות.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב מחוץ לארץ (בקנדה או בארהב) של חברת DELL או של חברת LENOVO. האם תהיה לי אחראיות בינלאומית גם לארץ ואיזו מהחברות עדיפה בעניין האחראיות ובנושא מעבדות התיקון והשירות שבארץ ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-