ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אני לא מעוניין במשחקים וכאלה, אז לא יודע אם צריך מחשב בומבסטי. רוב השימוש שלי זה בעיקר אינטרנט והורדות של סדרות (עונות שלמות, HD וכו' - שימוש די כבד בקטע הזה). האם לנובו G570 יכול לעמוד בזה או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולקנות דגם עם כונן קשיח גדול יותר? אם כן, מה כדאי? המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i3 זיכרון 2048MB RAM דיסק קשיח 320GB מהירות כונן קשיח 5400 RPM רשת אלחוטית 802.11g, 802.11b, 802.11nn תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב ? גימינג חזק , ישמש גם ללימודי תואר הנדסת תוכנה עוד שנה +- . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dragon Age Inquisition Dark Souls 3 The Withcer 3 Crysis 3 GTA V וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. מחשב נייד לא צריך מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בלי כלום חוץ מהמחשב עצמו בלי צורב DVD : מעבד Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box ¤647 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤863 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤349 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Noisetaker 420W ¤374 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EG425P-VE הרכבת מחשב + ובדיקת מעב…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הייתי מעוניין להמליץ לכם על קניה של הלפטופ הנ"ל במחיר של כ 1000$ דרך אמאזון (50% פחות מהמחיר המקורי). תוך שבוע אצלכם בבית.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מחשב שישמש לשרטוט בתוכנות אוטוקאד וסקאצאפ כמו כן ישמש למשחקים ברמה של OVERWATCH בניתי את המפרט הבא. השאלות הן האם מומלץ חלק אחד על פני אחר? אם משהו מיותר וניתן לחסוך במחיר אני אשמח. מק"ט מוצרים כמות מחיר C7700T Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1325 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מעבד של INTEL כרטיס מסך של GEFORCE עם TV OUT וכל השאר לא אכפת לי העיקר שיהיה מחשב חזק. אני לא צריך מסך כי יש לי כבר מסך של LCD. תביאו לי מחיר גם לכל חלק. בתודה GABIG12.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? 4k 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? גיימינג. 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? שום דבר. 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? לא. 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? משהו שיש באזור חיפה.רצוי כרטיס של NVIDIA.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה! אשמח להמלצות על מחשב נייד חזק שיריץ את התוכנות של אדובי בצורה טובה Premiere pro Photoshop הגירסאות האחרונות- 2017 תקציב עד 5000 השימוש יהיה כתחביב ולא כמקצוע. איזה מעבד עדיף וכמה ליבות. אשמח להסבר מי למה כמה מאחר ומבולבל מההיצע בשוק האם קיים מחשב נייד שיענה לצרכיי?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום! כמו בכותרת, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב: 5500 ש"ח. השימושים: משחקים, קלים עד כבדים מאוד, מז'אנרים שונים. אני הולך לשחק על מסך 24", כלומר על רזולוציה גבוהה יחסית של 1920x1200, ועל ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים (עד כמה שיתאפשר, בהתאם לעומס הגראפי של המשחק). ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי כלשהו! רק מארז ורכיבים פנימיים... OC: אני לא מתכנן OC, אפילו לא קטן. לכן חשוב לי רכיבים כמה שיותר חזקים ישר מהקופסה. צרכים מיוחדים: מחשב קריר ושקט. אסתפק במארז זול (משהו כמו Antec 300), ואין לי צורך בכונן קשיח גדול, רק שיהיה שקט כאמור. הרכבה: יש צורך בהרכבה, אבל זה מחוץ לתקציב. התקציב מיועד למחשב נטו. רציתי לציין שתי התלבטויות שיש לי בנוגע למחשב ואשמח אם תעזרו לי בהן: …
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אבא שלי החליט שעבר זמנו של הנייד הקודם שלו והוא צריך אחד חדש וביקש ממני עזרה בלמצוא לו אחד. הוא פרופסור באוניברסיטא ומשתמש בו בעיקר בתוכנות גרפיקה אבל הוא מעמיס עליו המון וכל הזמן. התקציב בלתי מוגבל( על חשבון האוניברסיטא ורצוי שיהיה כמה שיותר חזק ואמין ההגבלה היחידה היא הדרישה שלו למסך של 14 אינץ או פחות. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
היי קיים: 1080ti ssd m.2 750W spu case phantek p350x מסך ASUS ROG Swift Curved PG348Q 3440x1440 מטרה: גיימינג בגרפיקה מלאה אובקלוק מערכת, מה שניתן עם התוכנה שמגיעה עם הלוח מבקש המלצה לחלקים הבאים: מעבד, לוח, זכרון מנסה לא לבזבז, אך מעדיף מחשב שיחזיק יפה גם בעתיד, לא מתוכנן שדרוג בקרוב אגב, יש אפשרות לקנות באילת תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 5500 שח. אני משתמש בתוכנות אופיס + גם להריץ עליו מידי פעם תוכנת עריכה ( אביד/פרימייר). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וקטן (עד 14 אינצ') ושתהייה לו חיי סוללה ארוכים. שיגיע עם מערכת הפעלה windows10. תכלס הדבר הכי חשוב זה שיהיה חזק ואמין ויחזיק לי הרבה זמן, שלא אצטרך לקנות מחשב חדש עוד 3 שנים. מצרף שני מחשבים שנראו לי מתאימים הייתי שמח לשמוע את דעתכם או לשמוע המלצה על משהו אחר... כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי האחריות בין דל ללנובו. הבנתי שלדל יש 3 שנים אחריות אבל שהאחריות שלהם היא לא משהו, ללנובו יש אפשרות לשדרג את האחריות ל 3 שנים. השאלה אם הם יותר אמינים במידה וקורה משהו למחשב. Dell Vostro 14 5000 5…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר עוד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בתוכנות כגון Visual studio אך גם גיימינג (רצוי מפרט שיחזיק את Flight Simulator 2020 על ההגדרות הכי גבוהות* 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1-10: 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? למרות שמדובר במחשב שמיועד גם ל…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-