עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by רון רומי,

לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …

4. Started by Mosh Amar Moshe,

לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מחפשת מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט מאוד ורק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (עבודה משרדית?), משחקים - לא מאוד כבדים (Overwatch, league of legends לדוגמה), אבל אשמח להיות מסוגלת להריץ משחקים יותר כבדים אולי על הגדרות פחות גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו שלא יבלוט יותר מידי בכיתה? (: 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - צריך לכלול מערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by liran877,

1. תקציב המקסימאלי 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים fps football manager סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

7. Started by Oz Aviman,

מה אומרים על הדגם הזה? https://ksp.co.il/?uin=39987&select=.271..211..347. המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, צפיה בתמונות, אינטרנט, פייסבוק כל הדברים האלה. לא חייב SSD שיהיה 500 ג'יגה ו8 גי'גה זיכרון. עדיפות ל .I5 ושיהיה לו רמקולים סבבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by or0000000,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word , צפייה בתמונות ועריכה קלה שלהן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PIcasa, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  10. אורח godzi
    Started by אורח godzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  11. מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

הי ראיתי פרסום עכשיו באתר יד שנייה ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני יוצר קר. המפרט לא מפורט מדי, אבל כל המרכיבים העיקריים מוזכרים: מעבד: Interl i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק Samsung 840 250GB :SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח Antec 650W מארז Corsair Spec Alpha מחיר: 4,400 מה אתם אומרים, שווה?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by avidavid,

1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש כי יש לי כבר חלק מהחלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי לילדים ולעבודה, קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray Intel® SSD 545s Series (512GB, 2.5") מ…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by Ofer Turgeman,

1. תקציב המקסימאלי - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך - לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל אם עושה את ההבדל - עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ועבודה עם comsol, matlab, mumax - משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Overwatch, Counter-Strike, Battlefield 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 1080P בהמשך אני יקנה חדש …

15. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gilboker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מהמצלמה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by or0000000,

ציטוט שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד ארבעת אלפים שקל, ניתן לחרוג מהתקציג בעוד 1000 שקל. המחשב מיועד לצפייה בתמונות, ועריכה קלה שלה ובנוסף לשימוש באינטרנט ותוכנות כמו מייקרוספט וורד ועוד. התכנון לקנות אותו מאיזור ירושלים, עדיף מחשב שקט יחסית, עם מסך גדול, 17 נניח, עדיף מחשב עם מסך טוב, בו אפשר לראות תמונות בצורה איכותית. עדיף מחשב שמגיע מורכב. עדיפות למחשב נוח, יציב, עם מקלדת גדולה וממשק פשוט.המחשב מתוכנן להקנות עכשיו.לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש להרבה שנים שאני יוכל לשדרג בעתיד הבנתי שיצא דור 8 (8700k)באינטל וגם דורx הכוונה ( 7800x) ומעלה מה כדי לי לקנות כדי שאני יוכל לקנות מחשב להרבה יותר שנים

19. Started by liortaib,

שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי כעת מחשב dell latitude 7470 ואני חושב להחליף אותו בנייד חדש, השאלה היא מה עדיף (בהינתן שיהיה מעבדים חדשים של אינטל דור 8) xps או ה latitude? כרגע אין תקציב ולכן השאלה מנוסחת ככה תודה רבה

21. אורח רון

שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by אורי דמרי,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by eden bar,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by igalze,

הי ראיתי פרסום על מחשב יד שנייה ורציתי לקבל עליו חוות דעת שנייה. להלן המפרט: מעבד: Intel core i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק: Samsung 840 250GB SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח: Antec 650W מארז: Corsair Spec Alpha מחיר: 4400 רוב החלקים די חדשים ועדיין בתקופת אחריות. מה אתם חושבים? שווה או לא שווה? ואם לא במחיר הזה, אז כמה הייתם משלמים? תודה!

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים