עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by romanroman,

יש לי 1GB זכרון מסוג DDR2 667MHZ אני מעוניין להוסיף עוד 1GB ,הסתקלתי בחנויות וראיתי מלא חברות שונות של זכרונות רציתי לשאול איזה חברה טובה ככה שאני אוכל להיות בטוח שאני קונה זכרון שיעבוד בטוח ולא יתקע לי את המחשב. יש לי תקציב בין 150 ל 250

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום לכולכם. כמו שאמרתי, אני חדש כאן בפורומים ואני מתכנןן להחליף את המחשב שלי, ואני רוצה עזרה בקשר למפרט טוב. אני כבר הרכבתי מפרט שעונה על דרישות המחיר שלי (בערך 2500 שקל, לא כולל מסך). אני רק רוצה לדעת אם הוא יענה על הדרישות של הביצועים. אני לא מתכנן להעביד את המחשב בפרך. הצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט עם כמה דפדפנים פתוחים+ שמיעת מוזיקה, קידוד וידאו פשוט, ובעיקר משחקים לא-חדשים (כמו NFS Underground 2). אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ את כל אחת מהתכונות האלו (בנפרד), בלי להתאמץ. את המפרט שהרכבתי תוכלו לראות למטה. אני מבקש שתגידו לי מה אתה אומרים עליו, אם הוא מתאים לצרכים שלי או לא. תודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤875 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח א…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by אבא,

קודם כל אני רוצה לציין, שיהיה ברור לכולם - חריגה היא לא אפשרית (וגם אם כן, לא יותר מ-100 שקלים, במקרים קיצוניים שזה ממש הכרחי 4200 שקלים אבל לא אגורה יותר).. אני מחפש לפטופ שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, אולי אולי גם ויזואל סטודיו). רצוי 2 ג'יגה רם אבל לא הכרחי, אין צורך שיבוא עם מערכת הפעלה (שוכב לי בבית עותק של XP שרק מחכה למחשב =]). עוד דבר שדי מגביל אותי זה שהלפטופ חייב להקנות באזור חיפה (גם נשר והקריות זה בסדר, אבל לא יותר..), ורצוי שהוא יהיה במלאי מכיוון שהוא צריך להיקנות מחר, ביום חמישי גג (אני יודע שזו התראה קצרה למדי, אבל זה מאילוצים שלא תלויים בי..). תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. אהלן, ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי בצד. המחשב שלי הוא מסוף 2009 ומתחיל להראות את גילו, בעיקר מבחינת ביצועי הגרפיקה. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, אבל תוהה אם אני אאלץ לשדרג גם את הספק כוח (עקב הספק נמוך, או חוסר בחיבורים מתאימים). חשבתי לקנות HD7850. בנוסף לתהיות לגבי הספק, אני לא בטוח אם הלוח אם שלי מתאים לכרטיס (מבחינת הPCI). אשמח לעזרה. כרגע אני לא רואה בעיה עם המעבד שלי, הוא לא עבר אוברקלוקינג, ואם אני אראה שהוא מתחיל לפשל אני תמיד יכול לקנות קירור יותר טוב ולהעלות אותו ל3.4. למרות שכרגע הוא רץ יחסית קר. כמו כן אני כרגע משתמש במסך dell 2209wa, ומתכנן לשדרג אותו אחרי שאני אשדרג את הכרטיס מסך (למסך 23" של דל גם. בעיקר בשביל הרזולוציה הגבוהה יותר וגם בגלל שיש…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך מפרט ב4300 למחשב למשחקים שהכרטיס של ATI 4870 יהיה כלול.. כולל מסך דק ומדפסת. תודה ושבוע טוב !

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤731 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2333 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤692 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤576 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤404 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5687 (שווי הה…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by amobi,

שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. שלום לכולם. אני לומדת עיצוב פנים ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. מצאתי דיל אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים כל כך לצרכים שלי. אני צריכה מחשב שיוכל לסחוב תוכנות כמו אוטוקאד וסקצ'אפ. חשוב לי לציין שאני לא מבינה בכלל במחשבים. מחקירה קטנה שעשיתי הבנתי שאני צריכה כרטיס מסך טוב וזיכרון ברמה סבירה +. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח. http://www.buy2.co.il/Special/DailyDeal/Index/c8167f79-bdb5-4f59-acc8-511702288b2b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=1183f03e9c-Buy2_NORTH_AFTERPARTY_29_06_2012_North&utm_medium=email תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by brustobristo,

טוב, זה המפרט: מעבד Q6600 ראמ 2 גיגה DDR2 OCZ כרטיס טלויזיה WINFAST 2000 לוח אם של גיגבייט דגם: P35-C-DS3R (תומך DDR3) דיסק קשיח 320 GB וכרטיס מסך 8600GT 512MB רמקולים של CREATIVE SBS 330 אשמח לחוות דעת על המפרט,במיוחד על כרטיס המסך... אה וגם על המחיר, זה עלה 4200? זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. שלום לכולם!. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית לפטופ. אני מתלבט בין: ASUS N81Vp-D2 ל- ASUS N61Vn-A2. אני רוצה לדעת ממי אוכל לקבל ביצועים טובים יותר? ה-N61 הוא Q9000 אבל רק 2.00GHz. והראשון (N81) הוא T9600 2.80GHz. בהנחה שהוא הולך לשמש לפיתוח של הרבה תוכנות מסוגים שונים, וחלקן בנויות לנצל את כל 4 הליבות וחלקן רק ליבה אחת, איזה מהם עדיף? תודה רבה על העזרה, ושבוע טוב! המפרט המלא (יש ללחוץ על Specification) http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10010939 http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10011400

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by max-l,

אני רוצה לקנות את אחד המחשבים האלה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2436 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=IN-RD09-4584&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1. על איזה מחשב הייתם ממליצים (אני סטודנט) אם בכלל? 2.כתוב שמערכת ההפעלה באנגלית, זה אומר שגם המקלדת רק באנגלית או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. אם אפשר גם שלכרטיס מסך תהיה יציאה שאפשר לחבר לטלוויזיה כולל hd תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  15. ציוד היקפי = מקלדת עכבר ורמקולים (סבירים, לא משהו לפח אחרי שבוע) ומסך (19) השאר בכותרת תודה רבה :>

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. DELL Inspiron 6400 Intel Core Duo 1.66GHz/533MHz/2MB Cache Genuine Windows® XP Home SP2 Hebrew 15.4 inch Wide Screen XGA Display 1GB Dual Channel DDR2 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 8x CD/DVD burner DVD+/-RW Intel Wireless 1490 802.11a/g 54Mbps) Integrated 10/100 Network Card and Modem יש לי אפשרות להשיג את המחשב הנ"ל ב-4200 ש"ח, האם כדאי? אני לא הולך לקחת את המחשב הנייד לשום מקום, רק שימוש ביתי רגיל שיתפוס פחות מקום - עדיין כדאי? יש לי דיסק קשיח בנפח של 80GB בחיבור SATA, האם אוכל לחברו למחשב הנייד הנ"ל? שאלה חשובה נוספת - איך DELL מבחינת אמינות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. אורח נמרוד
    Started by אורח נמרוד,

שלום, מחפש לקנות מחשב חדש ותוהה האם המפרט המוצע יתאים לי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109506 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אונליין - MMORPG, MOBA, אופליין - משחקי RPG בסגנון Fallout, Mass Effect, Anthem, לעיתים רחוקות גם CoD ודומיו -מהי הרזולוציה…

18. שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב משחקים עד 3200 3500 אלף הבנתי שמחירי המעבדים ירדו בשבוע שעבר עקב הכרזה של טינטל על מעבדים חדשים עקרונית יש לי העדפה ללוח של גיגבייט כי אני יכול להשיג כל דגם יותר בזול חשוב שהוא יוכל לסחוב משחקים חדשים על מסך של 22 אינץ 1680* 1050 על איזה מפרט אתם צצליצים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  19. היי חבר'ס מחפש מפרט למחשב עבודה ומשחקים, עם הדגשים הבאים: אחריות - כמה שיותר, בעיקר על ה-HD תומך בויסטה (זיכרון או מה שצריך) מארז וספק סבירים זיכרון - לא חייב 4 ג'יגה, אבל שיאפשר לשדרג בעתיד חשבתי גם שכדאי שתהיה תמיכה ב-RAID לשדרוג עתידי של הדיסקים. אני מעדיף לקנות מ-TMS או מאחת החנויות באיזור ראשון-רחובות (SKYPC, FOXPC) תודה!!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by sufgi,

WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E ANTEC Sonata III BLACK 500W Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 מה אפשר להוריד בלי לפגוע יותר מידי בביצועים? המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים עם חיבור לטלוויזיה, והתקציב 3500-4000 וגם אין לי מושג איזה קירור למעבד לקחת.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  21. 1) אני מחפש מפרט למחשב ב3,500 לא כולל מסך עם עדיפות למעבד אינטל E6300 (למרות התקציב) ולוח אם שתומך CROSS FIRE או SLI 2) זה נכון שבתחילת 2007 מחירי המחשב יורדים בגלל שהמכס יורד בכמה אחוזים בתחילת 2007 ??

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לימודים (ועל כן ייתנייד הרבה), אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות (בעיקר visual studio), ייתכן וירטואלים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-15 למרות שגם המלצות ל12 ייתקבלו * משקל רצוי? לא יודע, כמה שיותר קל מן הסתם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יום לימודים באוניברסיטה... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כן. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי אבל לא הכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,Dell, Lenovo - אחרות פשוט פחות מכיר. עוד שאלה פחות קשורה - מישהו יודע לספר על השירות של GigaByte בארץ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Gex,

איזה מחשב לדעתכם יותר טוב זה http://img158.imageshack.us/img158/7411/infotmskg9.jpg או זה עם שדרוג הכרטיס מסך ל8800 ומסך ל19'' 2ms http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by andrei21,

המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש אני מחפש מחשב לבית בשביל ההורים שלי ככה שגרפיקה לא חשובה במיוחד. חשוב שיהיה שקט, בלי בעיות זיכרון ובמיוחד שכל החלקים יהיו מחברות אמינות וטובות, עדיף משהו מחברה ותיקה עם ביצועים סבירים מאשר משהו נסיוני ומהיר באותו מחיר. כמובן שלא כולל מסך.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים