ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על שני מחשבים איזה מהם עדיף או שבכלל כדאי משהו אחר? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, מחר אני סוגר את העסקה. רציתי לקבל דעה מכם על המפרט, שעיקרו הוא גיימינג. כמו כן, המחשב יעבוד עם מסך 24" FHD. כמו שאלות אחרונות: 1. אני עדיין בהתלבטות בין ה-UD2 לבין ה-US3L. אין לי צורך ב-eSATA ו-FW שה-UD2 מציע, אבל בכל זאת אני לא יודע איזה לוח אם יציב יותר ומציג תוצאות טובות יותר. (גם במקרה של OC קטן-בינוני). 2.לקחתי את הזכרונות 4GB הכי זולים שהיו. איך הזכרונות הללו ישפיעו במידה ויבוצע OC קטן-בינוני? האם עדיף לקחת זכרונות עם תדר גבוה יותר (למשל 1333) ועם תזמונים טיפה יותר גבוהים (שזה פחות טוב מצדי שני), או שההבדל לא שווה את ההשקעה? 3.איך המארז? שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל רציתי דעות נוספות.כדאי לרדת ל-Antec 300 או ל-Sonata III? 4.איך הספק? לא מצאתי אצל SkyPC את ה-…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 1501 שידרגתי את הזיכרון שלו ל-1.5GB (אם זה חשוב) והוא נקנה במיאמי. קניתי מחשב חדש שולחני אז הרבה זמן לא השתמשתי בו, אתמול ניסיתי להדליק אותו הled של ה-power נדלק לשנייה ונכבה, והמחשב לא נידלק,ניסיתי להטעין את הסוללה במשך הלילה, לא עובד,מה לעשות? זו בעיה בסוללה? אגב, במטען של המחשב יש led הוא היה דולק והכל נחמד וטוב, כשניסיתי להדליק את המחשב ה-led נכבה. ולא נידלק עד שניתקתי וחיברתי אותו מחדש לחשמל.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שראיתי שהמפרט שרשמתי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467675.0 הוא לא חכם בכלל ויקר, החלטתי לחזור למפרט הקודם שלי ב-5000 ש"ח ורציתי לבדוק מה אתם אומרים כי אני הולך לקנות אותו עוד יומיים. רזולוציית המסך הגבוהה ביותר שלי היא 1680 על 1050 ז"א מסך 22 אינצ' של SAMSUNG SYNCMASTER 2233BW. אז הנה המפרט האחרון, מה אתם אומרים? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://w…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר את הדגם "sony VAIO EB11FXB" ? (קיבלתי הצעת מחיר של 4200 ש"ח ) האם מומלץ ? איך השירות של סוני בארץ ? בעיקרון אני מחפש מחשב לצורכי גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו' , כולל יציאת HDMI . אם יש המלצות למחשבים בעלי עלות תועלת טובה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף מפרט שהוצע לי, השימוש הוא בעיקר עבודות גרפיקה כבדות לדפוס, ותוכנות אנימציה ותלת מימד. 1. אני רוצה יותר מ4 ג'יגה זיכרון (כבר קרה שניצלתי את כל ה4 בעבודה על מחשב של חבר). האם יש מקום על הלוח? אני צריך 4 סטיקים של 2 ג'יגה או שיש דבר כזה 2 סטיקים של 4 ג'יגה? 2. איזו מערכת הפעלה תומכת ב8 ג'יגה? 3. קראתי פה ושם על בעיות עם לוחות מסויימים (P55), האם יש בעיות מוכרות עם הלוח/מעבד הנ"ל? 4. האם הכרטיס מסך מספיק טוב? אני אשמח לתשובות, ואם יש צורך אז פירוט לגבי החומרה החלופית שעליה אתם ממליצים. תודה. מעבד Intel Core i5-750 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול להתייחס בשבילי לכרטיסי מסך של שני המחשבים, ולעזור לי בהשוואה, איזה מהם מתקדם יותר וטוב יותר למשחקים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8762&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8569&perur=2&t=1&c=339 מה יכול להיות הסיבה לפערי המחירים שיש בהם, איזה הבדלים בגדול קיימים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לקראת תחילת הלימודים, מחשב נייד קל ונוח לשימוש. לאור ההיצע הגדול אני כבר ממש אבודה, הכל נראה לי אותו הדבר, אז אני אשמח לעזרה תודה מראש! נגה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים HD, MATLAB (תדיר), פוטושופ לתיקון תמונות (מזדמן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? עכבר קטן, רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי ? בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים שהוא הציע בתרד אחר : http://hwzone.co.il/community/threads/526664-דרוש-מפרט-גיימינג-ללא-מסך-כ3000-ש-ח אני מצרף את הקישור למפרט שלי בסוף התרד הזה , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים בתרד הקודם שצירפתי לו קישור כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה ת…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. אמשח לחוות דעת על המפרט הבא: המחשב אמור לשמש לעבודה רציפה של 8-10 שעות ביום : visual studio , sql וקצת משחקים - PES , FIFA , watch dogs תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1492 קירור למעבד: Scythe Kozuti SCKZT-1000 1.5U Low Profile Heatsink כמות: 1 - מחיר: ₪159 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪508 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב שולחני: Samsu…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני רם, צריך עזרה בהרכבה של מפרט עבור מחשב נייח למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מביא צורב DvD מהמחשב הקודם, שהמחשב יהיה כולל הרכבה, אולי OC בעתיד. בתודה דניאל
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במספר לאפטופים שאני משתמש יש בין 60 ל 100 תהליכים ברקע פועלים מהרגע שמפעילים חלונות... יש דרך ליצור פרופיל משני שיכיל רק מה שאני רוצה ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן אני עומד לפני רכישה של 3 מחשבים לעבודה משרדית, אווטלוק, אופיס, אינטרנט וכדומה ועוד מחשב HTPC. נתחיל עם המחשבים המשרדיים: בשני מחשבים מתוך השלושה עיקר העבודה תהיה אינטרנט, קצת מייל, ישומיי אינטרנט ותוכנה קלילה להנהלת חשבונות. אסור שהמחשבים האלו ייתקעו או שהעבודה בהן תהיה איטית או מייגעת בשום פנים ואופן, זה קריטי. כאן אני מקווה להשקיע בסביבות 2000-2500 ש"ח, אבל מוכן גם לעלות אם אצטרך. במחשב השלישי העבודה תהיה מוגדרת בתור "עבודה משרדית כבדה" שזה אומר: 1. באווטלוק שהוא עיקר השימוש, לוח שנה מפוצץ ו5 תיבות דואר, כאשר בכל תיבה ממוצע של כמה אלפי הודעות (לא כולל הארכיון). 2. תיקיית לקוחות של 5 ג'יגה בערך. 3. עבודה די חובבנית על פוטושופ. (אגב, לצורך השוואה, המחשב ה…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 Cheesy) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תה…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לחברה שלי, היא לא צריכה דברים מיוחדים אני מאמין שכדאי לשים שם איזה RADEON 2400, חשוב שיהיה לפחות 320 GB ומסך 20" רחב. שמעתי שהמסכים של בנקיו טובים האם זה כך? לא משנה אינטל או AMD מה שנכנס יותר טוב בתקציב, אני פשוט כבר הרבה מן לא בסצנה אז אני לא יודע איזה לוחות לשים ומה לקחת תודה רבה קובי. עוד שאלה, אם היא רוצה ווינדוס בעברית, היא מחוייבת לקנות עותק? או שאפשר רק לשלם על התקנה בחנות?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בגדול, מפרט אחד בניתי דרך האתר של IQPC אבקש שתתנו עליו את דעתכם, הצעות לשינויים וכן הצעות נגדיות ממקומות/אתרים אחרים מאוד יתקבלו בשמחה. המועד לקניית המחשב- אני מתכנן בגדול על סוף החודש-תחילת מאי, אחרי פסח. תודה מראש!! נ.ב -ראוי לציין שה"התפרעות" היא תולדה שאת המחשב האחרון קניתי לפני שש שנים, רציתי קצת להתפרע ואני מאמין שאת המחשב הקרוב אני אחזיק, לפחות, עוד 3 שנים.(בהנחה ולא אבצע שידרוגים כלל) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1709 לוח אם: ASUS MAXIMUS FORMULA ¤1347 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3448 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ¤1554 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤507 צורב DVD: ASUS…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
השבוע צריך לקנות מחשב לסטודנטית לאנימציה !כך שהכל דחוף... עברתי ואספתי המלצות מאתרים שונים שניראים כך: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz - 3Y Warranty המחיר השבוע אמור לרדת Gigabyte GA-P35-DS3P OR ABIT PRO Intel Socket 775 ATX Motherboard and 1394 connect ???] DDR2 800 4G Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Corsair, etc... - Life Time Warranty 320GB- SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - למערכת ותוכנות: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital - for system and programs Samsung DVD-RW S203B Sata Black X20 or another או פיוניר ??? GRAPHICS CARD 3650 HD או 8600GT וכמה זכרון? מסך 226 SAMSUNG Antec Sonata 3 /550/500W smartpower…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש מחשב ב 6K בלי ציוד היקפי למשחקים אבל עם מסך. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מריץ משחקים בלפטופ הוא מראה לי את המשחק רק על חלק קטן מהמסך. מישהו יודע איך לסדר את זה? הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 והוא 14.1"
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי נשרף לוח האם יש לו מחשב לא ממש חדש AMD 1500 אממ והמעבד לא עובד טוב אז גם אותו הוא צריך להחליף אממ אז בחנות יעצו לו לקנות: AMD athlon 64 3000 venice 939 GA-K8U 939 SB/lan/SA/USB ו כמובן גם - p4 / amd atx 500w המחשב מיועד למשחקים תוכנות וגרפיקה (ואינטרנט) ... כפי שהבנתם זה להכל... המחיר הוא : 1626 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-