עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד מחברה טובה ואמינה [מין הסתם..] ששימושו העיקרי הוא למשחקים, גרפיקה [Photoshop, 3DSM], פיתוח תוכנה וכמובן גלישה. כמו שכתבתי בכותרת, הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 5500 ש"ח. *אני אשמח לקבל גם המלצות על חברות שכדאי להתמקד בהם יותר וחברות שכדאי להתמקד בהם פחות. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. לטלוויזיה 42אינצ' FHD. רצוי שיכלול שלט לנוחות משתמש ושיהיה כמה שיותר קטן מכיוון שזה הולך לסלון. תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by Ram89,

חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לכיוון 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם יחס עלות/תועלת טובים יותר ויש בכך צורך לפי הדרישות! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למחשב יחוברו 2 מסכים 24' ו LCD TV כלומר, כ.מ. חייב להיות בעל יכולת זו + הרצת משחקים (WAW, COD - הגדרות בינוניות) על 2 המסכים. תכנות (java, c, cpp...) שימוש שותף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by 123ya,

השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס שום דבר מורכב מידי אבל גם שאני לא אצטרך להחליף את המחשב יותר מידי מהר Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מחיר: 505 H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI מחיר: 420 2GB Kingston *2 מחיר: 380 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מחיר: 295 SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 117 CMP-350 Black+ 400W PSU מחיר: 390 Fujitsu L22W-1 22 Inch LCD 5ms DVI Widescreen מחיר: 790 אשמח לתגובות כי אני כבר ממש לחוץ עם זה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by BlueLabel,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וטוב בעיקר למשחקים. מפאת חוסר זמן ולימודים לתואר לא שיחקתי כמה שנים ואין לי מושג בדרישות מערכת למשחקים כיום אך בשביל לתת איזושהי עמת מידה נדבר על המשחקים הכי "כבדים" שקיימים כיום. אין לי כל כך מושג בחומרת מחשב וכל הידע שלי זה אך ורק מקריאה בפורומים וקצת המלצות מאנשים ואין לי מושג עד כמה הוא נכון ורלוונטי לפיכך הרכבתי את המערכת הבאה + כמה הסברים והתלבטויות שהיו על הדרך. מעבד: היה לי התלבטות בין i5 760 לבין i5 2400 לאחר חפירה הבנתי שהחיסרון של 2400 שאין לו OC (אין לי מושג איך משתמשים באוברקלוקינג) אז שבכל זאת יהיה (מי יודע אולי אצטרך זאת) בחרתי במעבד- i5 2500k ntel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) לוח אם: הבנתי שיש בעיה …

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Zeev86,

במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1197 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box 475 1 31540 לוח אם ASUS M2A-VM 384 1 2500AAKS כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 366 1 F2-6400CL5D-2GBNQ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 439 1 GV315 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe 746 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19B-400 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 401 1 AC-FREEZER-64-PRO קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro 123 1 206BW מסך מחשב רחב Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE 1,563 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 4750 ¤ מתכוון לקנות כונן קשיח 160 GB מספיק לי אם…

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב Android Studio ו- PHPStorm, קל ב Visual Studio ותוכנות נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. מה דעתכם על המיפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35C - במה הוא טוב יותר מה P35 DS3L הרגיל ? שווה להשקיע עליו עוד 100-150 ש"ח ? GeCube 4870 512mb GDDR5 Coolermaster 690 CORSAIR HX 520W PSU - הבנתי שזה לכרטיסי מסך כפולים, זה נכון ? אם כן איזה ספק כח יש במחיר שלו אך טוב יותר... Seatage 500GB 32MB 2GB 800MHz איזה זיכרונות הכי עדיפים ? הכל אמור להיסגר ב 5K + כמה מערכות קירור נחמדות אם יש מספיק.. [כמובן שברגע שאני אגיע לSky הם יעשו לי הנחות וכל זה [הם גם התחייבו לי שהם מתחייבים בכל מחיר של כל חנות אחרת]]

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אהלן לכולם... אני מעוניין במפרט למחשב שימש גם לאינטרנט (כולל תכנות בניית אתרים וכדומה..) וגם למשחקים (כמו למשל פרו אבולושון, הירוס חמש וכמובן למשחקים חדשים טיפה יותר..) התקציב שלי הוא: 4000 שקל לא דרוש מסך! המעבד החדש או AMD יתקבלו בברכה, למרות שעדיף את המעבד החדש של אינטל בכל זאת.. אם כבר הולכים על חדש, אז חדש לגמרי תודה לכל המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. מעבד: ®Intel Core™2 Duo E7400 - 550 ש"ח קירור למעבד: Scythe NINJA 2 Rev.B - 188 ש"ח לוח אם: MSI P45-8D - 700 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB - 375 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 - 155 ש"ח ספק כח: Corsair CMP SU450VXEU - 390 ש"ח (נקלח מהאתר של אייבורי) מה אתם אומרים? יש משו שהייתם מחליפים באותו תקציב?

15. Started by greencorn,

אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט, סרטים, ומשחקים די בסיסיים...... רצוי שהמחשב יהיה לטווח הארוך. התקציב בסביבות 2500 ש"ח. השאלה שלי היא מה ההבדל בביצועים בין Core 2 Due לבין Core 2 Quad? האם אני ארגיש בהבדל? האם בכלל שווה לי לרכוש בהשקעה כספית גבוהה יותר את ה- Core 2 Quad או שה- Core 2 Due יספק אותי ובעצם חבל על הכסף?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. טוב לאחר שאני יושב להרכיב לסבא מחשב. השתשעתי ברעיון להביא לי אחד חדש. ואם כבר חדש, אז למה לא שיהיה אפשר לשחק בו קצת? יעביר את הזמן לסטודנט כמוני. אז בהתאם למה שכתבתם בתחילת הפורום (בנעוצים): 1. התקציב הוא 3000 ש"ח (בלי אפשרויות חריגה) ואם אפשר העדיפות היא לנצל כמה שפחות ממנו. 2. המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט אבל אפשרות למשחקים ברמה בינונית - המסך הוא 22 FHD. 3. שקט דבר חשוב אבל לא ברמות של "צריך להצמיד את האוזן כדי לשמוע אותו" בוא נגיד באזור ה -7. המחשב הנוכחי שקט ועובד על מאוורים של TT ו - AC. 4. לא מתוכנן מערכי SLI וכו'. עדיפות למעבדי אינטל ולוחות של אסוס. סכרונות אם אפשר 4G ומעלה של OCZ (כרגע עם הסידרה PLATINUM שלהם 2G). אבקש לציין - עי איני גיימר ולא עוקב אחרי מ…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by Avivo,

אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. הארדיסק 160 SATA, 512MB זכרון, ללא מסך, עם צורב DVD עם מקלדת ועכבר ואם אפשר אז עדיפות לLOGICPC. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by rlord,

בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. כעקרון אני ממש לא יכול לעבור את ה 5אלף אוקיי הקווים הכללים הם כאלה כעקרון זה מחשב לסרטים ומשחקים (אני לא צריך דום 3 באיכות הכי גבוהה ככה שהוא לא צריך להיות מכונת רצח) הקווים הכללים בנתיים שאני רואה (אלה אם כן תחשבו שהם מוטעים ): מעבד E6300 זכרון 1 גיגה (אין לי מושג של איזה חברה) צורב דיוידי הארדיסק של 160 גיגה SATA II (אפשר פחות קיבולת כי כבר יש צורב דיוידי) כרטיס מסך ולוח אם אני ממש לא יודע... + ציוד היקפי... רמקולים פשוטים/עכבר/מקלדת וכל שאר הדברים אוקיי הבעיה העיקרית בכל העיניין הוא שאני פחות או יותר סגור על המסך..... ושהוא לוקח הרבה מהתקציב אנחנו סגורים על מסך של 19" LCD וחשוב שהוא יהייה באיכות טובה יחסית.. בגלל שאני לא מבין כל כך במסכי LCD התייעצתי עם חבר…

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by buuhaa,

אהלן. אני זקוק לעצתכם בקניית מחשב בתקציב של 4000 ש"ח (פלוס מינוס) - אין צורך במסך. זהו מחשב עבור ילד כבן 10 חובב משחקים (אבל לא גיימר כבד או משהו). ההורים דורשים פנטיום ואין טעם לנסות להזיז אותם מזה. אני פשוט מבולבל מלוחות האם החדשים (סוקט 775 וכו) כך שעזרתכם תועיל לי מאוד. חשוב שמחשב יהיה שווה משהו גם בעוד שנתיים שלוש (אז יהיה הילד בן 13 והדרישות כבר יהיו כבדות יותר). חוץ מזה אין דרישות נוספות. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. שלום בניתי מפרט מסויים מ-FOXPC , (שכנראה הם הכי זולים..) המסך הוא לכרגע 17" CRT , לא נראה לי אני יחליף בזמן הקרוב .. ואפשר שיחרוג עד 4300 בערך . עכשיו יש לי מספר שאלות : 1)האם הלוח-אם טוב ל-OC ? או שאני יכול לקחת לוח יותר טוב ? 2)האם הזכרונות יהיו בסדר ל-OC?(יש גם זכרונות של GSKILL שנקראים PK , הם עדיפים?) 3)יש קירור אוויר במחיר של עד 150~160 ש"ח במקום ה-VENDATA ? 4)כדאי לקחת קירור לצ'יפסט? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GB…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. שלום, אני זקוק להמלצה לנייד קל בתקציב של עד 7500 ש"ח (עדיף פחות, כמובן). השימושים הם אופיס, אינטרנט, סרטים, אולי קצת משחקים וכו'. המחשב צריך להיות קל (פחות מ 2kg) וקטן מידות (מסך "13 מתאים מצויין) הבעיה המרכזית היא שהמחשב הוא לאישתי ואחת הדרישות הן....שהצבע לא יהיה שחור...עם עדיפות ברורה לאדום, ורוד או לבן פנינה....כן כן, אני יודע... אני מעדיף, כמובן, לדחוס כמה שיותר ביצועים בתקציב הנ"ל - מעבד 2.4, 4GB זיכרון, דיסק 7200RPM המועמד כרגע הוא DELL XPS 1330 אבל רציתי לדעת אם יש ניידים אחרים העומדים בדרישות ונותנים יחס עלות/תועלת עדיפים מה XPS ? תודה - barduck

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים