עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו בכותרת..... לא מיועד למשחקים כבדים מאוד.... OC קל למעבד.. לקחתי כרטיס חלש יחסית כדי שאוכל לשדרג בעתי לDX10 כשיהיה בו צורך והמחירים יהיו זולים 80 גיגה של מקום יספיק לי לדעתי וחשוב שהלוח והכל יהיו יפים לעין כי המארז (שאני עוד מעט אתחיל לבנות) יהיה שקוף פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 AW9DMF לוח אם ABIT Fatal1ty AN9 32X - ₪1,030.00 ₪1,030.00 1 L1719S מסך LG 17" L1719S 8ms LCD - ₪975.00 ₪975.00 1 37305 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7300GT 256MB PCI-E - ₪514.00 ₪514.00 1 AB250 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ₪778.00 ₪778.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 6…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Zeev86,

במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by rlord,

בבקשה מישהו יכול לעזור לי שלום רב לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך למטרת משחקים וזה המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪496 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪26 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪157 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כר…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. היי כולם, אשמח להמלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי למחשב הם עבודה בפוטושופ, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת גיימינג. אני לא גיימר כבד אז זה לא עד כדי כך קריטי לי אבל אשמח אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA ו-Half Life ברמת גרפיקה ומהירות מספקת. בנוגע לפוטושופ, אני צריך שהתוכנה תרוץ בצורה המקסימלית. ה תקציב שלי הוא בין 4,500 ש"ח ל-5,000, אם כי כמובן אשמח למחיר כמה שיותר זול. מכיוון שההבנה שלי בהרכבת מחשבים די נמוכה אשמח למפרט שלא דורש הרכבה מיוחדת מצידי ושניתן להשיג דרך חנות אחת (עדיפות לחנויות באזור המרכז, תל-אביב או ראשל"צ). בנוסף אני זקוק למסך חדש, לאותם צרכים, מסך גדול ורחב שיתאים לצפייה בסרטים ולעבודות גרפיקה. התקציב שלי למסך הוא עד 4,500 ש"ח. עוד משהו שאני…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD עריכת קול ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD HL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, במידת האפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. * מטרות המחשב? - לימודים אקדמאיים בפתוחה (ז"א הרצאות באינטרנט),כתיבה וקריאה (אופיס), גלישה באינטרנט וקצת מדיה של תמונות וסרטים. * גודל המסך? - 13.3 עד 14 אינץ',מט!!.(כמובן שאני צריך שיהיה כמה שיותר נוח לקרא ולכתוב) וגם שיפתח לזוית רחבה. * משקל רצוי? - בשום פנים ואופן לא יותר מ2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - vga,usb,wifi 802.11g or 802.1n,RJ-45 HDMI - אופציונלי. * בלוטות? - אין צורך מיוחד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB יספיק, הייתי מעדיף כמובן 7,200RPM. * צורב DVD? - אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אין צורך באחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לח…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Polyphonia,

בוקר טוב, אני מעוניין בקבלת עזרה לבחירת מחשב נייד במסגרת תקציב של 4000 ש"ח.מטרות המחשב - עבודות משרדיות וצפיה בסרטים,אני לא מתכנן להתקין משחקים על המחשב. גודל המסך -15.6 או 13.3 משקל - עד 2 ק"ג יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - אין צורך.. כונן קשיח - 500GB לדעתי יספיקו... כונן CD/DVD - לא סגור על זה,אם נכנס במסגרת התקציב אז מעולה. אין לי צורך ברישיון למערכת הפעלה. חברות עדיפות - את זה אני ישאיר לכם המומחים תודה מראש, אור

10. Started by omer1595,

שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם

11. Started by dwassernis,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח ומעלה. אני מעוניין להשתמש בו לעבודה ולימודים וגם למשחקים שונים כגון: NEED FOR SPEED HOT PERSUIT, ASSASSIANS CREED,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY ועוד. העדפה שלי שיהיה מחשב נייד באזור של 4000-5000 ש"ח ושיוכל להפעיל ולשחק במשחקים הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by Duckion,

שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הקיים (מעבד: Q6600, לוח: P35 775, זיכרון 4GB DDR2 וכ.מסך: 8800GT) למשהו קצת יותר חזק. מה שאני מתכוון להשאיר זה את המארז, הארד דיסק והספק (Corsair VX 450W יספיק?). לכן, מה שדרוש להחליף זה: מעבד, לוח, זיכרונות וכ.מסך. פרטים ודרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום ביצועים - אם ניתן לחסוך אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by ENROLL,

למטרות של פוטושופ ולייטרום שיסחוב לי ל-3 שנים לפחות (!) ללימודי עיצוב. יש לי הצעה על נייד דל מדגם ווסטרו 3550 עם מחיר טוב נראה לי (כן?) של 3500 ש"ח הכולל את המפרט הבא: Intel Core i5-2430M (2.40Ghz) 15.6in High Definition LED Display (1366X768) with anti-glare 4096M(1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) AMD Radeon HD 6630M 1GB Graphics English Genuine Windows 7 Home Premium (64 BIT) אחריות VIP למשך 3 שנים באתר הלקוח ע"י טכנאי מורשה של DELL אז מה שאני רוצה לדעת: האם המחשב יהיה טוב ב-100% מבחינת ביצועים (גם מולטיטסקינג) לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by Raped,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 , WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 HD READY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , …

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שלום, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי. התקציב הוא גג 1200-1400 (והמטרה לחסוך ממש כמה שיותר). אין צורך במארז כונן DVD וציוד היקפי. יש לי כבר כרטיס מסך geforce8800gt. צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק (אולי גם קירור שהמעבד יהיה כמה שיותר שקט, ואם יש אפשרות לקירור פסיבי זה הכי טוב). המטרה שיהיה מעבד כמה שיותר חזק ומהיר באפליקציות מוזיקה סרטים שימוש שוטף כמו אינטרנט ושימוש בווינדוז. ופה ושם קצת גיימינג. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 500. האם הוא מספיק חזק? תודה

19. Started by tslil200200,

cתקציב מקסימלי למחשב - 2850שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום)משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/.- במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו – tf2 bf3 bfbc2 crysis 2 - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא- במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:- האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920 על 1080- איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by Ofir Yakubovsky,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, נייח, ואני לא רוצה שיעזרו לי להרכיב אותו, אני רוצה לדעת להרכיב בעצמי. לבחור את החלקים, לקנות ולהרכיב. מאיפה ניתן לרכוש את הידע הזה?

21. Started by shanicy,

היי לכולם, יש לי לפטופ לנובו YOGA 700 שקניתי לפני שנה וחצי. המחשב התקלקל ובמעבדה (הרשמית) אמרו שהלך הלוח אם (קצר) והם רוצים 1800 שקל להחלפה. אחרי שהחליפו, כשהמחשב עדיין במעבדה, הם אמרו שנדפק גם הTOUCH וזה יעלה עוד 1000 שקל תיקון. זה כבר 2800 שקל לתיקון! מה אתם אומרים, שאתקן או אקנה חדש? אם אקנה חדש, אפשר יהיה להשתמש ברכיבים התקינים הקיימים, כמו הRAM והSSD, כדי להוזיל מחירים? תודה רבה ומקווה שפתחתי את הפוסט במקום הנכון שני

22. אורח פיש
    Started by אורח פיש,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי תוך עזרה במפרטים המומלצים מהאתר. המחשב מיועד לגיימינג ועריכת סאונד: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=110905 כמו כן, האם יש חנויות מחשבים מומלצות בצפון הארץ (איזור כרמיאל)? תודה!

23. Started by mayhem1211,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC - קודי, סרטים, אינטרנט, תמונות, הכל באיכות HD כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מולטימדיה באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by nkkk,

עכשיו יש לי כסף אחרי הבר מצווה שלי, ואני רוצה לקנות מחשב למשחקים ולאינטרנט ולהורדות. כבר בניתי תמפרט הזה: 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤207.00 ¤207.00 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤688.00 ¤688.00 1 מארז- Sunbeam Transformer BLACK/BLUE +400W 390 ש"ח 1 39106 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH - ¤583.00 ¤583.00 1 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤477.00 ¤477.00 1 VS1GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz - ¤779.00 ¤779.00 1 LV180 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M - ¤1,626.00 ¤1,626.00 רמקולים- logitech S3-30 158 ש"ח עכבר- MX510 Performance Optical Mouse 168 ש"ח סיכום5,115.00 את המארז אני קונה בנועה מחשבים ואת הרמקול…

• 7 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.