ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
בלי ציוד היקפי, רק השורה של הi3 2100, מי שצריך את המפרט צריך דברים פשוטים כמו סקייפ, WORD, לפתוח הרבה תמונות במקבל וכו' המפרט הזה יספיק? אני יודע שהוא ממש לא משו משו אבל הוא נורא זול, אם אתם רואים שמנסים לזיין אותנו איפשהו אז תגידו, הלוח אם אמור להספיק לצרכים נכון? תודה מראש.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב אני מתכננן על לקנות מחשב חדש + מסך למשחקים, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: הצעות יעול יתקבלו בברכה. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים בעיקר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?, מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפה התאמה בין הצבעים למרות שזה לא קריטי לחלוטין, הקירור חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אבל בבקשה לא להחשיב את המערכת כחלק מהמפרט. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 בעל פתח איורור בצד לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 220 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-EP43-DS3L או MSI P43 NEO-F צ'יפסט אינטל P43 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האם דיסק קשיח אני צריך 500GB, תוכלו להמליץ? זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz תוצרת Kingston - ניתן …
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3350 והמחשב ישמש לגיימינג הרזולצייה של המסך היא 1360X768 מבוסס intel [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪799 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ₪182 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? בעיקר צפייה במדיה אך חשוב שיוכל להריץ משחקים (למשל NBA 2K14) * גודל המסך? מעדיף 14 אבל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? לא כל כך קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה תאורה אחורית למקשים * משקל רצוי? 2 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי אבל גם כונן 500 זה בסדר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא ACER או TOSHIBA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מעדיף שלא יהיה מסך מגע או מסתובב או כל מיני ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג: HP PROBOOK 4510s Model NX429EA ולוח האם שלי "הלך" לדברי טכנאי המעבדה. ניסיתי וניסיתי והתייאשתי ולכן אשמח לקבל עזרה והכוונה לגבי: 1.איזה לוח אם בדיוק אני אמור לקנות. 2. אשמח לקבל המלצה לגבי אתר אשר מבצע משלוחים לארץ ללוח האם הנוכחי. (חיפשתי באיביי ולא מצאתי אחד שנשלח לישראל) המון המון תודה לעוזרים. יניב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט הבא:http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=1146&catcode=105&AdCat=&parentid= המפרט ישמש למשחקים(call of duty 4,גריס אוף וור) תקציב עד 3300 . תודה.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרכיב מחשב , אשמח שתגידו את דעתכם למפרט הבא : אציין שחשוב לי שרכיבים במחשב, שאי אפשר לשדרג בעתיד יהיו טובים ומומלצים (מעבד, לוח אם וכו) אני מעוניין במחשב חזק יחסית ( גיימניג) לא ברמה מטורפת.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא כזה: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/04) Communication Port éöéàú ú÷ùåøúþ (COM1) Communication Port éöéàú îãôñúþ (LPT1) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelera…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, אחרי חפירות וחיפושים אחר מחשב נייד טוב במחיר הגון, מצאתי את: Asus K55VD-SX747H במחיר של 3300 ש"ח בערך (וזה ביחד עם תוספת 4GB זכרון, סה"כ 8GB). בעקרון, אני מתחיל ללמוד קורס WEBMASTER, שכנראה יכלול בתוכו גם הרבה שימוש בעריכה גראפית. חוץ מזה לאינטרנט וסרטים. זה המפרט שלו: Intel Core i5-3230M 2.6GHZ 8GB DDR3 1600MHz 750GB 7200rpm Super multi DVD מסך 15.6 אינץ' רזולוציה 1366x768 NVIDIA GeForce 610M with 2GB DDR3 VRAM (כרטיס מסך) Windows 8 64bit מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הלפטופ של חברה שלי איטי ואני מניח שזה בגלל זיכרון (אם מישהו חושב אחרת הוא מוזמן לשתף אותי). יש לה CPU 1.8 עם 256 RAM. רציתי לכתוב את פרטי המעבד ולוח האם אבל אני לא יודע איפה אני בודק את זה. אני רוצה לדעת איזה זיכרון מומלץ להוסיף ללפטופ הזה ואם מישהו יודע איך מכניסים אותו (בלפטופ של HP זה היה די פשוט אז אני מניח שאני יכול לעשות זאת בעצמי). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בסביבות המחיר הנ"ל למשחקים , ללא ציוד הקפי (מסף , מקלדת , עכבר...) וללר HD אני אעביר אותו מהחשב הישן שלי, אז סה"כ זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרונות אני מצפה שהמחשב יספיק לפחות ל 3 - 4 שנים בתקווה ליותר. תודה מראש בנוסף אם תוכלו לפרט לי קצת על החלקים מה הולך היום חזק בשוק אני לא מעודכן כבר כמה זמן בחידושים ומי החברה המובילה. [br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:53:54 10 צפיות אף תגובה?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר את המחשב נייד שלי מסוג g550 למצב שהיה בהתחלה עם התקנה נקייה של ויסטה או שצריך לעשות פורמט מלא? lenovo g550
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
למנהל הפורום וחברים שלום רב ראשית תודה על התגובה וההכוונה המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כ…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליף את המחשב העתיק שברשותי ולהשתדרג למשהו חדש, הנה הדרישות שלי: * מטרות המחשב: תיכנות (פיתוח אפליקציות בעיקר) ומשחקים (לא צריך שיפעל על ההגדרות הגבוהות ביותר כמובן, מספיק שירוץ) * גודל המסך: 14-15 * רזולוציית המסך: לא קריטי, אבל כמה שיותר כמובן... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משהו ספציפי, אבל מסך מגע יכול להיות תוספת מעולה * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, הוא רוב הזמן יחובר לשקע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB יספיק, ועדיפות שיהיה גם SSD * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מפרט אינטל מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe ¤226 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV350 מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ¤240 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי בחנות הצעת מחיר למחשב חדש, והיתי מעוניין לדעת, האם היא לא יקרה מדי. מטרת המחשב היא תכנות (VISUAL STUDIO, SQL SERVER), ולא למשחקים, לכן דאגתי יותר למעבד וזכרון, ופחות לכרטיס מסך. מפרט: מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz לוח אם MSI P43/DDR3 זכרון GEIL DDR3 1066MH 4 G כרטיס מסך Sparkle NVIDIA GeForce 9400GT דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM צורב LG / Samsung SATA DVD X22 מארז פשוט * לא כולל מסך * לא כולל מערכת הפעלה * לא כולל ציוד הקפי ================== סך הכל 2610 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: call of duty, cyberpunk, bloodlines 2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך הכי חשוב. רצוי 144HZ אבל לא חייב, מעדיף יותר צבעים ממהירות תגובה. מקלדת עכבר ורמקולים אפשר להתפשר באיכות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-