עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. התקציב הוא 5000 ש"ח hp http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3836 או dell http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3993

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by eyals,

שלום צריך את עצתכם בנוגע למפרט הבא: מעבד : Core 2 Duo E4300 לוח אם: Gigabyte p965-Ds3 זיכרונות: ddr2 2x1024, 800Mhz G.skill / Twinmos כרטיס מסך: 8600gt דיסק קשיח: WD 250gb wd2500aaks צורב: ??? מארז+ספק: Compucase 6A19 + 400W המחשב מיועד לOC (סביבות 3GHZ) ולאפשרות שדרוג עתידית, לכן בחרתי בזכרונות 800Mhz. צורב לא בחרתי עדיין. אני מתלבט בין הלוח הזה (Gigabyte p965-Ds3) לבין Abit AB9-Pro. שניהם באותו המחיר וטובים לאוברקלוק. ההבדל בניהם הוא שה-Gigabyte תומך ב-Clock multipiler adjustment ובאפשרויות יחס זכרון / באס, בעוד שה-Abit מוסיף לי תמיכה על פני הGigabtyte ב-Firewire,eSata,Lan,3xSata (הוא מבוסס על ציפ' גשר דרומי ICH8R במקום ICH8 ומוסיף תמיכה בFirewire 1394a). מה דעתכם על המ…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  4. ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב למשחקים כבדים שיחזיק לאורך זמן בתקציב של עד 7K אני מתכנן לעשות OC בעתיד הרחוק יותר אין צורך בציוד היקפי קניתי לפני יומיים את המסך הבא Samsung 226BW 22 אינץ' אז בקטע של כ.מ חשבתי אולי על 88GTS 640 או 2900XT או שאולי כדאי לי לחכות לירידת מכירים של יולי ולנסות להכניס GTX ועוד שאלה:יש שני סוגים של GTX נכון? מה ההבדל ביניהם? תודה מראש על העזרה

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם יש לכם אחלה של פורום... יש לי בסביבות 2500-3000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חזק בשביל משחקים אני צריך (אלה שמבינים במחשבים) שתרשמו לי מפרט טוב בשביל משחקים כמו GTA SAN ANDREAS ,FIFA 07,NBA 07,NFS CARBON אתם מבינים משחקים כאלה ששוקלים 2,3 ג'יגה ויש להם דרישות גבוהות..אני רוצה גם כרטיס מסך טוב בשביל משחקים כאלה ומעבד חזק וטוב....וכל זה כמו שאמרתי בסביבות 2500 -3000שקל....נ.ב גם אני רוצה שהמכיר יכלול מסך LCD 19'' אינץ'.....מי שמכיר את החנות אייבורי מחשבים יודע שזאת החנות הזולה בארץ לדעתי ומשם אני רוצה לקנות.... תודה לעוזריייים

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  7. היי אנשים פוסט זריז כי אני לא הכי מעודכן ואין לי הרבה זמן כרגע (נולד לי אחיין היום ) המחשב של איגור מת, הוא רוצה כבר מחר לטוס לקנות באיזורו (צפון) את החלקים הבאים: שילוש קדוש, קירור מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך, ספק כח (וגם מארז חדש אם יכנס בתקציב יהיה סבבה). כרגע הוא לא רוצה OC אבל צריך את הפונטציאל, גם כנראה לא מטורף, אני בטוח שבאס 333 יותר ממספיק בשבילו. המחשב בעיקר יהיה להורדות, סרטים (גם HD), ומשחקים. חשוב לו לשמור על שקט של המערכת. בינתיים למרות שהוא רצה E6320 המלצתי לו ללכת על מעבד E4300 שיספק את צרכיו וגלום בו פונטציאל אוברקלוק נהדר, וכמובן משתלם לכיסו. ללכת על 2GB דוא"ל של זיכרון 667 מ"ה פשוט ב-400 ש"ח (Kingston or Twinmos) כרטיס מסך הוא רוצה ללכת על ה-8…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. שלום לכולם, מכיוון שאני כבר לא בענייני המפרטים בזמן האחרון, אני אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט טווח מחירים בין 3500-5000 ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכל השאר יש לי אולפן הקלטות ושידורי רדיו, כך שהמחשב הוא לרוב בשימוש אולפני ופחות משחקים צריך שהמחשב ירוץ חלק גם בשלבי עומס עוד פרט חשוב - שהמחשב יעבוד בצורה שקטה. זה חשוב מאוד מאוד בשבילי עוד משהו, כרטיס קול גם חשוב, חשבתי על creative... אממ... כרטיס מסך- משהו נחמד, לא חיה. שאם אני ארצה להריץ איזה משחק פעם ב... שירוץ טוב הארדיסק 120\160 ג'יגה טווח מחירים מ 3 וחצי עד 5 אלף כמו שרשמתי למעלה תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט למחשב דיי חזק (המעבד והזיכרון משחקים תפקיד מרכזי) המחשב יריץ בעיקר סביבת פיתוח והרבה Virtual Machines אבל הוא גם יריץ משחקים OC כנראה לא בזמן הקרוב - ואין צורץ בציוד היקפי מסך גם לא כלול במחיר - למרות שאני אשמח להצעות. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  10. כמו כן, מה עדיף כרטיס קול מובנה על הלוח אם או לא? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by summer69,

רק מעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מארז ספק וצורב DVD. אם אפשר, אז כרטיס מסך שלא יהיה OB, משהו כמו 7600gs או 8500GT תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Shoko,

מהו מפרט החלומות שלכם? או איזה מחשב הייתם קונים אם רק היה לכם כסף? זה מה שאני הייתי רונה (צנוע אני) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL ¤3462 דיסק קשיח: WD 640GB (320GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM ¤972 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤689 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤815 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER2 485W : EG-495P-VE ¤492 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤135 קרו…

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי אי מבקש שתמליצו לי על מחשב למשחקים וסרטי HD ללא מסך וללא צורב. כשאני מנסה להרכיב מפרט אני תמיד נתקע בעניין המארז שצריך להיות במחיר של עד 400 שקל עם ספק אבל לא מארז של פעם אלא מארז מודרני. המארז שאתם ממליצים תמיד זה מארז ישן ומכוער. הבעיה שבחנות אחת יש חלקים שאני רוצה אבל חלקים אחרים אין כגון מארז. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. [ כותרת ] ! בעיקר לגראפיקה מקצועית ממש ! הכרטיס יספק אותי ? איך המעבד? מספיק חזק? זה בא עם 1GB זכרון, אך אני משדרג ל 2GB בתוספת תשלום. חבר'ה , זה ממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב high-end, כולל מסך, רמקולים והכל. חשוב שיתמוך DX10, ושהמסך יהיה של DELL 20 אינץ' ומעלה, תלוי בכרטיס מסך. וכמובן מחירים של הארץ. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. skypc ksp iqpc וכו' המחירים שם הם אחרי מע"מ? תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  18. Started by almoglevi,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים (אוטוטו סטודנט) הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה5000 ש"ח לא כולל הוספת אחריות בינלאומית ל3 שנים. מה שחשוב לי במחשב זה זיכרון 1 ג'יגה, core due 2 ו80 גיגה זיכרון. החברות שחשבתי עליהן hp, lenovo או טושיבה (יש עדיפות?) הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדל בין סוגי המעבדים של הcore due 2 ולכן אני זקוק לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Sorry for writing in english i'm not at home... I remember that it was published here Asus invented a new external adapter for pci-ex cards that you can connect it to the laptop Now I want to buy a new computer and i'm not sure if laptop - It will be more comfort and I have a friend that flying to US and the price there is very good ---- but only if i'll have this option above otherwise I will not be able to play a real games... and then I will pass this idea and take a regular PC Do someone know what about it? and where can I find it? and how much it costs? thanks, Ori

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. שלום לכולם... אני הזמנתי את המחשב מבוסס AMD... הרכישה עדיין לא התבצעה (מחר היא תתבצע סופית בשעות הבוקר)... אשמח לדעת על מה אתם ממליצים.. המחשב לשימוש משרדי + גראפי , לא יעשה עליו OC. שני המפרטים... מחשב מבוסס AMD מחשב מבוסס INTEL אשמח לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה כאשר בחרתי בAMD

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by idogel,

אני צריך 2 מפרטים אחד בשבילי ואחד בשביל חבר שלי..שכבר הביאו לו הצעה מאיזה חנות והוא רוצה לדעת איפה דופקים אותו. אני צריך הצעה למפרט למחשב למשחקים ב4200 מקסימום וזה כולל מסך..(מסך שטוח דק 17" ) בלי ציוד היקפי מלבד המסך ובלי צורב .. המפרט בשביל החבר זה 3000 שקל בלי ציוד היקפי בכלל ופה עם צורב שלא תטעו במקרה.. הוא קיבל הצעה מחנות (מן הסתם דפוקה אז הוא רוצה לדעת איפה הוא דופקים כדי לדעת למה לשים לב פעם באה שהוא ילך לקבל הצעות) אני כותב במדויק מה שכתוב בדף- לוח אם: Intel Duo-2 946 Iselton+lan+sb מעבד: Intel pentium Dual Core -3.0GHZ 2MBX2 זיכרון: 1GBX2 = 2B 667MHZ DDR II צורב: +-DVD RW SONY X16 כ.מסך: PCI EXPRESS X16 7300 GY 256 MB דיסק קשיח: WD 160GB SATA II Buff…

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by uvshapira,

זה מפרט שהרכבת בעזרת חבר ובעזרת עצת אנשים פה באתר. עכשיו אני צריך קצת עזרה בשינוי המפרט . ככה הראשון הוא בקשר ללוח האם אותו בחרתי רנדומאלית. אני מחפש לוח אם שתומך בצורה טוב בזיכרון שלי ושיהייה PCI אקספרטס. שנית איך המעבד שבחרתי? המארז שבחרתי נבחר על פי המלצה אבל אמרו לי שהדבר הכי טוב הוא- וזה מוביל אותי לדבר שלישי- אני רוצה מארז ללא ספק עם שני מאוורים 12 סנטימטר וכם ספק כח עם מאוור 12 סנטימטר עדיפות ל500 ואט ומעלה. מה לקחת ? כי זהפשוט מה שאמרו לי לקחת ואני לא מבין בזה בצורה טובה. להתחשב גם בעובדה שאני לוקח גם כונן של 80 בנוסף לזה של ה500 ולכן איפה שאפשר לחסוף בשמחה . תודה מראש והנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח א…

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  24. אהלן. מתחיל להמאס לי מהמחשב הדי ישן שלי , מפרטו המצומצם : Intel Pentium 4 2.6 512 RAM Abit AS7-V MotherBoard Saphire 9600XT 128MB המחשב בזמנו היה נחשב טוב מאוד , אבל כיום הוא כבר דיי מיושן. אני עוסק בצילום ובעריכת תמונות , והמחשב כמעט ולא סוחב את הפוטושופ. אני רוצה לקנות חודש הבא מחשב חדש , ואבקש להיעזר בכם בבחירת המפרט הכי טוב עבורי. כשאני מתכוון למחשב , אני מתכוון רק לקופסא כמובן , ללא מסך , מקלדת , עכבר וכו'... ללא כרטיס מסך גם , הכרטיס שיש לי (Saphire 9600XT 128MB) מספק אותי לחלוטין , ועלה בזמנו הרבה כסף. התקציב הוא 2500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3000 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  25. שלום שלום אני קונה בחודש הקרוב מחשב חדש וחשבתי אולי לחבר אותו לטלויזיה בחדר כי כבר יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשבתי אז גם לחבר למחשב שלט של קונסולה. ככה יהיה לי גם מחשב וגם קונסולה בערך. עכשיו אני צריך פה קצת עזרה: איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? כמה זה יעלה? וגם, איזה שלטים של קונסולות יש למחשב? כמה זה עולה? מאיפה אני קונה את זה? ואיך אני מחבר את זה? למי שמעוניין הנה המפרט שלי, אני יכול גם לגרוע ממנו קצת כי אני צריך שסה"כ זה יישאר באזור ה5K מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E ¤526 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1731 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים