ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אגב המערכת מצויינת ועזרה לי המון מעבד AMD SEMPRON (2600+) - 128K Cache [754 Pin]- RETAIL 517.84 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX 478.14 ש"ח זיכרונות 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 310.67 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9550 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK 376.38 ש"ח מארז COMPUCASE LX-6821 300ART ATX MIDI TOWER CASE - SILVER FRONT 261.83 סה"כ: 1944.85 ש"ח / 1,886.51 במזומן ועכשיו לשאלות: 1. האם ספק הכוח (300W אם הבנתי נכון) מספיק למערכת הזאת, או שכדאי להחליף את כל המארז במארז הכי דומה שאני אמצא עם 400W, או לקנות את המארז הזה ולהחליף את הספק ב-350W ג'נרי שיש לי? 2. האם מומלץ בעד 70 ש"ח נוספים לה…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Kingston כרטיסי מסך eVGA 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מסך samsung 971P אם למישהו יש מפרט עדיף על זה בבקשה שירשום.....תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נקנה בארה"ב. הקטע הוא, שאחי מביא את הנייד הזה - Toshiba Satellite A205-S4578 ב-800$. השאלה היא אם יש משהו שיעלה בביצועים יותר מהנייד הנ"ל בטווח המחיר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הסופי: חנות: SkyPC ראשל"צ (אחלה חנות, ולמוכר היה המון סבלנות..! שזה חשוב!) מחר אני אקבל דיווח אם הכל זמין, או לא.. ככה שאולי אני אצטרך את העזרה שלכם עוד טיפה, אבל כעיקרון הוא אמר שאין בעיה ככה שסבבה אני מקווה תודה לכולכם על כל ההמלצות... דרך אגב בגלל שמחר זו המילה הסופית, עדיין יש מקום לשינויים של פה ושם... אז אני אשמח להמלצות למרות שלא נראה לי שיש - כמובן הכל במסגרת התקציב! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאווררים, קירור לכרטיס מסך וכרטיס קול. יש לי את הכרטיס מסך Geforce6600GT 128 MB. שני מוארררים שלי התקלקלו לי ואני צריך להחליף אותם דחוף. ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לקנות עד 200 ש"ח. ואם אפשר את המאווררים עד 200 ש"ח בבקשה. תודה מראש Shoq. אני מצתער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זו פשוט אני צריך את הדברים האלו בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב חדש, אינני מבין יותר מדי במחשבים אז אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי לכרגע הוא 3100, אני מעוניין בלנצל את כל התקציב אבל מעדיף שלא לחרוג ממנו. השימוש שלי במחשב יהיה בעיקר למשחקים. המסך שיש לי כרגע הוא מסך dell שהרזולוציה שלו היא 1920*1080. המשחקים שאני מתכנן לשחק בסה"כ הם משחקים כמו far cry 3, arkham city mortal kombat x וכו... אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד לבין הגדרות בינוניות לגבוהות. כפי שנאמר בכותרת, אין צורך בציוד היקפי. ואין צורך בקורא דיסקים. לא ממש חשוב לי כמה רעש יעשה המחשב. לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני מעוניין שהמחשב יורכב לי בחנות ומבקש חנויות באיזור המרכז/ צפון. תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
hey i want to buy a lap top i have 2 options 1. p4 3.4 with 64 bit support and ati mobility radeon x800 ddr3 with 256mb \ nvidia geforce go 6800 ddr3 with 256mb and 2048mb of memory ram. 2.p4 3.2 with 64 bit support but with nvidia geforce go 6800 ultra ddr3 with 256 mb and only 1024 mb of memory ram. plz help me decide which one is better for games...the first one with a little better processor and more memory or the secound with the much better video card... tnx for your help...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שישמש ל-95% עבודה משרדית ו-5% צפיה בסרטים. התקציב המועדף היא סביב 4K, אין בעיה להגיע גם ל-5K אם צריך: חייב שיהיה בו כרטיס מסך התומך ב-WIDI, זו הדרישה העיקרית. גודל המסך - 17 יהיה מעולה. אם לא, אז לפחות 15.6 משקל רצוי - לא כל כך משנה אם נדרש זמן סוללה - לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לחשמל יציאות - USB3, eSATA, HDMI בלוטות' - כן כונן HDD - גודל 300 מינימלי, עדיף 500 צורב משולב - לא משנה, תמיד אפשר להוסיף חיצוני כונן Bluray - אין צורך יש לי העדפה למחשבי לנובו אם יש. אם לא, אני מחבב גם את דל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט למחשב חזק ביותר (ללא מסך)........ (רצוי AMD) ללא דיסקים קשיחים , ללא כוננים וצורבים , יעמוד בעומסים רבים כמו : עריכת ווידאו (כמעט כל הזמן) , משחקים חדשים וטובים (FEAR , DOOM3 ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד) , הורדות בתוכנות אימיול וביטורנט , הרבה מאוד צריבות . המחשב עובד כל הזמן ומוריד כל הזמן...... צריך גם מארז יפה ומאווררים חזקים וטובים (לא איכפת לי שהמחשב יעשה הרבה רעש אז מאוורר כמה שיותר טוב) צריך שיהיה 2 כרטיסי רשת , ספק חזק , כמה שיותר זיכרון יש לי כרטיס מסך 6800GS אבל הוא AGP אז לנסות איכשהוא לשלב אותו עם הלוחות החדשים והטובים ועם החיבור החדש.. אם לא מצליח אז כרטיס שיהיה ברמה שלו צריך מפרטים של 4000 עד 6000 . תודה רבה לעוזרים......
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ההורים קנו מחשב נייד חדש של lenovo המחשב מגיע אם vista home basic OEMact במחיצת שיחזור בהרד דיסק אנחנו רוצים 2 דברים (כל אחד בנפרד וללא תלות באחר) החלפת הויסטה ב xp או 2000 חוקי - מבלי לקנות רישיון חדש (כבר יש לנו רישיון של ויסטה) קבלת מערכת החלונות (במקה הגרוע - ויסטה) ב bootable install CD ולא מחיצה בהרד דיסק עד עכשו לא הפעלנו את המחשב כלל. לא ראינו אם יש שם מסך רישיון או שהוא ישר עולה לויסטה וכו ההורים עצלנים ולא מתכוונים לעשות משהוא 'מסובך' הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה לעשות, לא לכולם יש בוכטה של כסף. אז ככה,המחשב צריך להיות עם: 512MB זיכרון לפחות הארד דיסק SATA אבל הכי קטן שיש לבנות בKSP עם הרכבה כולל מקלדת סבירה עם עברית אנגלית ורוסית. צורב דיוידי. מעבד 2.66D כרטיס מסך ברמה של 6600 רגיל. מארז עם ספק כוח פשוט. ניסיתי לשכנע אותו לעלות את התקציב ואין הסכמה מצד הוריו, הוא בכיף היה מוציא 4K.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ... אני רוצה מפרט למחשב שיעלה גג 5.2K... מחשב עם מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיוכל להעלות משחקים חלק (משחקים כמו קרייסיס, וכו'), לא כולל עכבר, מקלדת, ומסך.
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי נייד ACER TM6292 ואני משתמש ב וינדוס 7 אבל מקשי הקיצור של הווליאום (להגביר להמניך ולהשתיק) והכפתור שקובע אם לשדר למסך חיצוני לא עובדים אולי יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול להתקין או איזה פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במצאית הרכיבים שיש בכותרת יש לי כרטיס מסך R9600XT 256MB ומעבד פנטיום 4 2.8 http://www.geocities.com/gil_dror_batz/w6g.jpg אני אוברקלוקר מתחיל והתקציב שלי הוא 1500 והמקסימום זה 2000 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד+לוח+זכרון ב1500 ש"ח. מעבד שיעבור OC
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי אני צריך מפרט למשחקים ב 6 אלף אני לא צריך HARD DISK ולא צריך מסך לא רמקלוים מה שממש ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמו שחוזרים הביתה ב 5 בבוקר ביום שבת ויש שקט בחוץ :-) הקירור של המעבד, של הכרטיס מסך והספק כוח חייבים להיות סופר שקטים, המחשב הנוכחי שלי כרגע עושה לי בעיות שמיעה.... תודה מראש, עמית
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את הנייד הישן שברשותי וצריך את עזרתכם בבחירת חדש הנייד החדש צריך להתאים ל: 1. מסך מינימום "15.6 - זה המסך העיקרי שלי ומסך קטן לא מתאים לי 2. איכות מסך - אני מאוד אוהב תמונה חדה ואיכותית 3. השימוש העיקרי זה אופיס + פוטושופ + אילוסטרייטר + עריכת סרטונים של מוצרים לאתר מכירות באינטרנט (לא HD) המחשב הנוכחי 'זוחל' ואני רוצה מחשב שיעשה את הפעולות הללו מהר עד כמה שאפשר במסגרת התקציב 4. תקציב - עד 4,000 ש"ח ועדיף כמה שפחות 5. מסך מגע - לא יודע אם זה חשוב או לא ... 6. שתהיה מקלדת נוחה 7. אני לוקח כל יום את הנייד לעבודה ובחזרה - שיהיה משקל סביר ... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-