עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yanive,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2,000 שקל בחנויות skypc או tmsfox דיסק קשיח אני לא צריך שקט לא מאוד חשוב לי ואני לא צריך כרטיס מסך,שיהיה כרטיס מסך מובנה חובה (בקרוב קונה מחבר 4870 ב500 שקל יד שנייה אז צריך ספק מתאים) ואם אפשר לעשות OC אבל לא חייב... ואני רוצה מעבד רק של אינטל חריגה של עד 100 שקל בערך... זהו תודה רבה לעוזרים

2. Started by דבירבי,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים טיפה סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואנטי וירוס וכאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה כנראה יהיה מסך 22 אינץ או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח. מארז צריך להיות יפה עם חלון צד (saggita או apollo לבקשתו.) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי , לא מסך לא מקלדת ולא עכבר. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by spitfire3,

אני רוצה לקנות מחשב ויש ברשותי כבר כרטיס מסך ATI HD4670 אז אני צריך רק את החלקים האחרים וציוד היקפי. http://tms.co.il/preview/spec/2ylrpj4m זה מה שאני בניתי צריך את הדעה שלכם. ונ.ב: למה ספק של seasonic 400w עולה 280 וספק FSP 450W עולה 231 ומה יותר טוב מביניהם?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. זוכרים ששיגעתי לכם תשכל על מפרט ב 9 אלף שח? אז אני יזכיר לכם בקיצור- ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. הוא צריך להיות שקטי ועם גיבוי: אלו המחירים שדליתי ברשת: מעבד 765 INTEL CORE 2 QUAD Q8200 2.33GHZ 4MB 1333MHZ LGA775 TRAY לוח אם 540 ASUS P5QL-E מאוורר למעבד 210 Thermaltake V1 AX זכרונות 310 OCZ OCZ2RPR800C44GK REAPER 4096MB 2GBX2 DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 HEATPIPE HEATSPREADER מארז 370 Thermaltake M5 VJ2000BWS ספק כח 400 Enermax 500W ETK500AWT צורב 105 LG GH22NS30 DVDx22 שני דיסקים קשיחים במערך RAID 1 570 Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS כרטיס מסך 230 Asus ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 מה דעתכם? בברכה, SPC טל' להמלצות ושיחה בנושא: 057-8113200

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by gogi,

ניסיתי להכין מפרט שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת משחקים, קצת עריכת סרטים ועריכת תמונות באופן בסיסי. אין לי בעיה לקנות ממס' חנויות ולהתקין הכל בחנות אחת: מעבד: INTEL CORE 2 duo e6300-------1081 לוח אם:ASROCK xfire 775----------479 זכרונות:twinmos 2*512 667mhz------700 כרטיס מסך:gigabyte geforce 7600gs 256mb PCIe--683 כונן קשיח:411---WD 250GB צורב דיוידי: lg h10a-----186 מארז+ספק: compucase 6A19+HEC 400TRT------490 סה"כ:4030 עכשיו שאלותי הם:1. האם יש בעיה של לקנות את החלקים ממס' חנויות ולהרכיב אותם בחנות אחת או שעדיף לקנות הכל בחנות אחת? 2. תנסו לשפר לי את המפרט אני יכול להוסיף עוד כ300 לתקציב הנה עוד מפרט שמצאתי בפורום, נראה לי המפרט הזה יותר טוב וגם הכל מחנות …

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שאני רוצה בערך ל OC - משחקים כבדים , מארז שיהיה יפה מאוורר היטב, ספק 400W LIBERTY. אני מתכוון לקנות את המחשב מIVORY ככה שתהיו בטוחים שזה יהיה יותר זול ב100 שקל ככה. תקציב : 4000+- ללא חריגה גדולה. השאלה האמיתית היא: ???האם לחכות עוד קצת כדי שהמחירים של המעבדים והכרטיסי מסך ירדו? האם זה יהיה בזמן הקרוב??? מפרט שאני בניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤582 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤200 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) XTC CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤385 …

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by tom123p,

שלום, מעוניין לרכוש נטבוק לעבודה קלה באופן יחסי (וורד, מיילים, שמיעת מוסיקה). אודה להמלצות. יש עדיפות לחברת HP. אשמח לשמוע מה חשוב לבדוק במחשב שכזה טרם קנייה. תודה ! ת

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום לכם ושנה טובה לכולם!. רציתי לבקש המלצה למחשב שישמש למשחקים ו OC ללא שום ציוד היקפי כלומר רק מחשב וללא כרטיס מסך יש לי כבר כרגע 8800 GTS 640MB התקציב למחשב הוא עד 8000 שקלים. תודה רבה ושתהיה לכולם שנה טובה ומבורכת.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by avihy_1989,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוני), צפיה בסרטים גם ב HD. * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי - לא ממש קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-DVI, HDMI * בלוטות לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא ממש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה... * מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי. * גודל המסך? 14/15.6 * משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני ב…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by dan9,

יותר חשוב לי דעתכם לגבי המפרט השימושים הם קצת אניטרנט קצת מוזיקה וקצת משחקים.. Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2GB Samsung HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA איך הכרטיס הזה ואים המפרט הנל יריץ משחקים ברמה של סבבה כאילו לא כל הפחטירם אבל באיכות טובה? תודה...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט בשביל חבר. 1. תקציב - 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב - בעיקר גרפיקה ופוטושופ, צרכים כלליים של סטודנט ואם אפשר, שהוא יריץ משחקים בצורה סבירה. 3. ציוד היקפי - צריך מקלדת, עכבר, צורב. 4. מסך - לא צריך. 5. צרכים מיוחדים - 1TB של מקום אחסון. 6. אין חשיבות מיוחדת לשקט או אסתטיקה. 7. OC - לא מתוכנן. 8. משחקים - אם התקציב מאפשר, כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים מהדור והסגנון של COD4 בצורה סבירה. לגבי הרכבה, זה לא ברור עדיין. אם יש חנות שמציעה הרכבה חינם, אז כן, אם לא כנראה הרכבה עצמית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. Started by shirliperman,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,משחקים לא כבדים) מה דעתכם על הנייד הזה: (על החברה MSI,שירות,אחריות,אמינות,מחיר) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. חשוב מאוד זה הארד דיסק 1000ג'יגה (גם על חשבון מחשב חלש יותר) ולוח אם עם אפשר עם הכל מובנה (WIFI , BLUETOOT,כ.מסך,כ.קול) ומעבד אינטל בלבד! אין צורך בכונן אופטי (יש ברשותי אחד חדש) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by alonz,

שלום אני מחפש מפרט ל HTPC בסביבות 3000-4000 שקל אפשר לחרוג מזה טיפה המערכת תריץ UBUNTU עם MYTHTV וצריכה לתמוך בשידור HDTV ויכולת הקלטה מהטלויזיה לפחות 1GB של RAM רצוי 2 יכול להיות שירוץ על זה גם עוד מערכת הפעלה על VMWARE SERVER אני חושב כרטיס Hauppauge WIN-PVR 150 חובה שיהיה אלה עם כן יש לכם הצעה אחרת אין צורך להשתולל עם מעבד וכרטיס מסך מפלצתיים רק את המינימום שנדרש עבור HDTV שירוץ בצורה חלקה כרטיס קול 5.1 לפחות אפשרי שיהיה משולב ONBOARD ורצוי מאד כרטיס רשת אלחוטי . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by avilev,

שהמחשב יעבוד מהר יותר .נייד ibm r40e תודה לעונים אבי

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by knight27,

חברים יקרים, בשעת מלחמה זו , אשמח לעזרתכם ולניסיונכם בבניית מחשב טוב ++ התקציב הינו סדר גודל של 7000 ש"ח לא כולל מסך-(אשמח להמלצות גם בנידון) לא קונים כל יום מחשב ולכן הייתי מבקש לקנות מעבד Intel® Core I7 בצירוף לוח אם מתאים , זכרון וכרטיס מסך עם יציאת HDMI השימוש הינו בעיקר משחקים וסרטים באיכות של HD (נעוניין בהמשך לקנות פופקורן) ולכן אני זקוק גם לHD פנימי וגם לחיצוני אני ממש מודה לכולכם על עזרתכם!!! תודה ותשמרו על עצמכם

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. ה-Inquirer, אחד המקורות ה"לוחמניים" והפעילים ביותר בסוגיית כרטיסי המסך הדפוקים של Nvidia, מפרסם כתבה שמאשימה את Nvidia בשימוש ב-"Bumps" בעייתיים גם בדור החדש של כרטיסי המסך מתוצרתה (סדרה 9) או לפחות ספציפית ב-9600m GT שב-Macbook Pro. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/921/1049921/inquirer-confirms-apple-macbook-pros-have-nvidia-bad-bump-material Cnet מדווחים על העניין במגזין הוידאו שלהם: http://cnettv.cnet.com/2001-1_53-50004762.html?tag=nl.e404 תגובתה של Nvidia: http://news.cnet.com/8301-13924_3-10119277-64.html כמובן שלא ברור האם הדבר הזה יגרום לבעיות כלשהן או לא, יתכן כמובן שההסבר של Nvidia מדוייק. עם זאת, בהחלט מעצבן מאד ש-Nvidia בוחרת להיות כלכך חשאית ולא לנקוט…

22. Started by Greenbird,

גיליתי במקרה יציאה שנקראת express card. מישהו יודע במקרה מה זה? לינק לצפיה במחשב (היציאה מופיעה בחץ ימין בתצוגה): http://www.msi.com/html/popup/NB/pr601/index.html

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by kohelet,

היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. קניתי היום את הVOSTRO 1310 , ותוך כדי שהוא יושב לי בטעינה בשקט, סקרנותי הובילה אותי ללחוץ על כפתור קטן בצד שמאל של המחשב ממש בהתחלה שלו, והכפתור יצא החוצה והוא ניתן ללחיצה, וכאשר לוחצים עליו הוא שולף מין TRAY כזה לכרטיס EC מה שזה לא יהיה, והבעיה היא שהכפתור הלחיץ הזה לא רוצה להיכנס חזרה פנימה כמו שהיה קודם, אני מפחד שהוא יישבר ככה בחוץ זה מחשב שמיועד לנשיאה מרובה. זה בטח איזה פרט טכני קטן שאני לא יודע אותו עדיין אז אם מישהו יכול ללמד אותי איך מכניסים חזרה את הכפתור הזה אני אשמח מאוד מצורפת תמונה של איך הכפתור נראה. מחכה לפתרון!!! תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. אני מנסה להרכיב מחשב חזק בתקציב נמוך ככל האפשר. המחשב ישמש בין השאר לחישובים כבדים כך שאני מעדיף מרובעי ליבה, אך גם למשחקים. רכיבים קיימים שלא דורשים תוספות או החלפה כרגע: כרטיס מסך HD4890, הארד דיסק של 500GB. שאר המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪676 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 HEC Win+ 500 500W ספק כוח 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2081 Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 CHIPSET , יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1405 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים