ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 12 אינצ' המפרט הבסיסי שאני צריך הוא שהמעבד יהיה דואל קור, ושיהיה לו 2 ג'יגה זיכרון, חוץ מזה (כרטיס מסך והכל..) פחות חשוב לי ויש לךי תקציב של מקסימום מקסימום 3000. מצאתי לאחרונה אחת שעונה על הכל זה רק שהוא מחברה לא מוכרת בעליל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=75112&Cat2Cat1ID=68&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש למישהו הצעה למחשבנייד שעונה על כל זה? כדאי לי לקחת את המחשב נייד שכתבתי בקישור? המון תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב של חברת lenovo עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך ומעבד לקנות החלקים הולכים להפעיל משחקים כבדים כמו far cry 2,crysis warhwead,call of duty 5 ומשחקים אחרים כבדים. תקציב:1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקציב הינו 4000 ש"ח (עם אפשרות חריגה קלה) מטרות המחשב הינם עבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס וכו') עם תוכנות להנדסה (תיכנות, מאטלב וכדו') אני צריך מסך איכותי שישמש אותי בעיקר לעבודה עם טקסטים, ומקלדת ועכבר נוחים ואיכותיים. יש העדפה לחברות מוכרות וטובות (כגון: WD, ASUS, GIGABYTE, וכדו') בניתי 2 מפרטים של INTEL ו - AMD: מחשב מבוסס AMD מעבד: AMD Athlon 64 X2 5400 Box ¤365 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤471 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤350 זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤205 צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 מארז כולל ספק: COOLER MASTER Centurion 5 460W ¤494 מסך מחשב Samsung 19" 971P 6ms :LCD ¤1388 סט מקלדת ועכבר אל…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית, אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו. אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'.. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי ש-Dead Space הודיע למחשב שלי שהוא לא מסוגל לרוץ עליו נתקלתי במצב של אין ברירה - הגיע הזמן לקנות משהו חדש אחרי 5 שנים בערך... לצערי המשכנתא לוחצת ולכן התקציב עומד על כ-2500 שקלים. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כאמור - 2500 שקלים חדשים בלבד. עדיף תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, מכל הבא ליד, רק שיאפשר לי להריץ אותם כמו שצריך ולא ב-640X480 וגם זה בקיטועים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שלילי ב…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נייד ולא רוצה סתם לזרוק כסף על דברים שלא משתמש בהם הצרכים שלי הם גלישה באיטרנט סרטים שירים אופיס אבל אני רוצה שיהיה באמת חזק בדברים האלה רוצה להפעיל כמה ישומים ביחד לגבי תוכנות כבדות אני ישתמש בתוכנה כמו GOOGLE EARTH ודברים בסגנון הזה אני אחבר אותו על LCD ואצפה בסרטונים של HD (לא סרטים שלמים ) איזה מעבד מהם יענה על הצרכים שלי ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מבוסס מעבדי אינטל השרת יחזיק SOURCE SAFE מערכת הפעלה XP יתחברו אליו לא יותר מ 5 משתמשים ביחד דרוש שטח איחסון של 500 ג'יגה שירוץ ב RAID 1 בנוסף דיסק למערכת הפעלה הלוח כאמור צריך לתמוך RAID כרטיס מסך לא חשוב - עדיף מובנה כרטיס קול לא קריטי כמה שיותר יציאות USB יציאת SATA2 מארז נוח לשליפת דיסקים וצורב מקרר היטב צורב DVD זכרונות 2 ג'יגה תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל תגובות חיוביות ושליליות לגביו , הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח.. תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם - ASUS…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש שבו הוא ישתמש בשביל לאחסן תמונות ולערוך אותן. בדרך כלל הוא משתמש בפוטושופ (אבל לא עריכה משמעותית, אין צורך בכוח עיבוד רב). רציתי מחשב שיגיע עד 2000 ש"ח (עדיף פחות), שיעשה את העבודה בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין ב- 2 ג'יגה זכרון, 320 ג'יגה דיסק וצורב דיוידי, אין צורך בכרטיס מסך, און-בורד אמור לעשות את העבודה. עדיף מעבד של אינטל. תודה רבה לכם, דוד.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט הבא הוא למטרת מחשב ביתי, סרטים אופיס, אינטרנט, מעט משחקים, מוזיקה וכד'. הלכתי על מחשב יחסית חזק כי אני רוצה שיהיה מהיר ויישאר לאורך זמן. מה דעתכם? רכיב פרוט לוח אם GIGABYTE INTEL GA-EP43-DS3L DDR2 1066MHZ 1600FSB מעבד INTEL E7400 2.8GHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 D.DVI 128BIT HDMI דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA זכרון DDR II 4Gb 800MHZ SAMSUNG צורב DVRW NEC SONY 7220 X 22 SATA BLACK BULK מסך ללא מארז CASE BLACK MULTIMEDIA 500WATT 20/24PIN רמקולים ללא עכבר ללא מקלדת ללא מפרט: מקורי חדש WINDOWS XP HOME Hebrew + מחיר : 3280 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט, תנו את חוות דעתכם המקצועית בבקשה , המחשב מיועד לגיימינג וניגון HD אין לי צורך בציוד הקפי, ואני גם לא צריך כונן DVD לגבי משחקים, אני רק מתחיל, אך רוצה כרטיס שיריץ משחקים כבדים. אני צריך שתהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI. לוח ראשי GA-EG31MF-S2 - Gigabyte מעבד INTEL E7400 זיכרון 2Gb DDR2 800 Kingston דיסק קשיח 500G/SATA2 - WD כרטיס קול 128 BIT/8CH כרטיס מסך /ASUS - 9600GT 512MB GDDR3 כרטיס רשת 100-10 מארז P4 500 WT - 9611 סה"כ - 3000 שח אני יודע שהמחיר די גבוה אבל אני גם יודע שהשירות אח"כ הוא מצוין. תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחשב לצורכי גיימינג קליל יחסית על מסך 22". התקציב הוא 3K והוא גם ככה צפוף אני יודע אבל אין עוד.. אולי עוד 100.. זה לחבר אז חשוב אמינות כמה שיותר מהחנות שהוא לא יצטרך לשבור אחר כך את הראש ולא לתת לי שום הצעה מIQPC תודה. אז מה שחשבתי עד עכשיו[תאמת אני לא מעודכן קצת אז תסלחו לי]: מעבד E5200 לוח אין לי שמץ- לא מתוכנן OC ואם כן אז הוא יהיה על קירור סטוק ויבוצע ע''י לא מתכוון לקחת אותו רחוק אם בכלל זכרונות- עדיף 4GB נראלי 2GB כבר לא בסטנדרטים של היום HDD - 320GB יעשו את העבודה כאן, אבל! אם 500GB יכנס במחיר טוב וכונן יציב לפי מה שידוע אז אפשר ואף מבורך כרטיס מסך - חשבתי על HD4770 מעדיף כמה שפחות לגעת בOC איתו - וחשוב יציבות מאוד! מארז - אין לי שמץ אולי משהו של HEC או שהיה …
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב אשר ישמש אותי ל: סרטי HD + משחקים על מסך 24'' (אני לא גיימר כבד). עבודה על Solidworks קצת תיכנות אינטרנט אני לא מתכוון לעשות OC לא צריך ציוד הקיפי בכלל זה המפרט שבניתי בעזרת חבר עדיין חסר לנו ספק + מאוורר למעבד, אשמח לקבל המלצות. אשמח גם להערות בונות לגביי המפרט מה לשנות והיכן ניתן לחסוך או לשפר. ניתן לחרוג במעט מהתקציב לשיפורים מהותיים. תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤830 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Seagate ST31000333AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤518 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS …
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש אותי למשחקים כבדים ולקצת עבודה בפוטושופ. הרכבתי כבר מפרט, אבל לדעתי הוא לא משתלם מספיק. אני מעוניין בתקציב הזה לכלול גם מסך T220 של סמסונג. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1603 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1131 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX275 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤1445 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤300 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤130 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL 8-8-8-24 - GOLD EDITION : OCZ3G1600LV6GK ¤610 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU - זמין במלאי ¤409 ספק כוח: [..] CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VX…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום שלום מזמן לא כתבתי פה.. אז ברשותי דל ווסטרו 1510, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי.. עכשיו הכרטיס עובד מצויין עד שאני מפעיל את ה WI FI... אז הוא מפסיק לעבוד..ברוב בהמקרים ואז כמובן אין קול.. ואני גם לא יכול להשתמש בכרטיס לעבודה השוטפת... כדי שהוא יעבוד אני צריך לעשות לוג אאוט.. שה WI FI עובד ואז אני יכול לעבוד במקביל.. אבל גם לא תמיד... לפעמים אני גם צריך לעשות ריסטרט שהכרטיס יחזור לעבוד... מה הסיבה זה קורה??
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי את הLENOVO U550 דרך סלקום ואני לא מרוצה מהביצועים השותפים. ידוע לי שאפשר לעדכן את המעבד SU7300 ל SU9600, וזה יעלה כ 800ש"ח עם עבודה. השאלה שלי האם זה שווה את השדרוג והאם ארגיש הבדל בביצועים?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42925 לפי מה שרשום פה הבנתי שכן אבל באופיס דיפו הוא אמר לי שלא כי זה פנטיום. בבקשה אני צריך את המידע הזה בשביל לדעת אם לקחת תמחשב. ועוד כמה שאלות: 1) המעבד הזה נחשב סבבה סביר כזה? או שהוא לא מומלץ? 2) יש לו כרטיס מסך: Intel HD Graphics הוא יותר טוב מ: Intel® GMA 4500M ? תודה רבה לעונים!@
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - הרצת סביבות וירטואליות, צפייה בסרטים, תכנות, מעט משחקים (לא גיימר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - Vmware, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כנראה Dell 2209 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לטלוויזיה 42אינצ' FHD. רצוי שיכלול שלט לנוחות משתמש ושיהיה כמה שיותר קטן מכיוון שזה הולך לסלון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מחפש הצעה למקסימום מהירות ותפוקה ממחשב לצרכי משרד בעיקר אופיס עם גלישה בנאנטרנט אך ללא הורדות ומשחקים כבדים.. שמעתי שיספיקו לי 1500 שח על מנת להגיע לתוצאה האמורה. אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-