עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by abc465,

תקציב של עד כ3000 מטרות - משחקים(GTA 4 וכדומה) בצורה די חלקה, כעקרון המסך יהיה באיזור ה26 באינץ'(ככה שאני מניח שהרזולוציה הטבעית תהיה די גבוהה), המסך לא כלול בדרישות התקציב. HDR כנראה, השקט לא חשוב אין צורך במערכת הפעלה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. שלום, אני מחפש נייד בעיקר לצפייה בסרטים (DVD וגם 720\1080p) ומוזיקה, אך גם למשחקים ותוכנות כמו AfterEffects ופוטושופ. כמו כן, שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. חיי סוללה לא רלוונטים לי. השימוש העיקרי שלו יהיה בצבא (בין מארבים... ) ולכן עדיף שיהיה גם עמיד ובעל ביטוח ארוך. שמתי עין על ה1520 עם הרחבה ל2 גיגה זכרון, ומסך 1440x900 - מסתכם ב6.5 (notebookclub). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by torrent,

- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. ראיתי באתר הבינלאומי שלהם שכבר די הרבה מחשבים מגיעים עם USB 3.0 גם בדגמים לא HIGH-END כמו DV6 אפשר להשיג בארה"ב עם 3.0 מישהו יודע אולי מתי זה יגיע לארץ? חודש או אולי שנה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. הי אני מעוניין לבנות מחשב חדש להקרנת סרטים HD ומישחקים. בקרוב אקנה מסך 22". אני צריך FIREWIRE לחיבור מצלמת וידאו. מה אתם אומרים על המפרט הזה: 838 838 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 601 601 1 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 892 892 1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDF 322 322 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES 996640 2,653 ¤ סכום כולל מע``מ מ http://www.skypc.co.il + Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP 170.00 ¤ - 1 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 275.00 ¤ - 1 מ http://www.foxpc.co.il

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. מחפש מחשב שיהיה למטרות: משחקים-לא כבדים במיוחד(פיפ"א 2009, פרו אבולושין,וכו') זיכרון שיהיה גדול-לפחות 2GB מסך-"19" מהירות תגובה הכי נמוכה ושיהיה מסך טוב. H.D- בין 300 - 500GB הקיצר אני מקווה שתמצאו לי משהו עד 3000 ש"ח הכי טוב שיכול להיות. אם יהיה חריגה של 100-150 ש"ח אז אני יסבול. תודה רבה מחכה לעזרתכם!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by bd,

מפרט עד 1500 שח שיקלול לוח שכולל כ.רשת וכ.קול מעבד כ.מסך זיכרון מארז עם ספק אפילו גנרי ! צורבDVD כונן דיסקטים ואם אפשר בלי שום קשר למפרט להמליץ מסך למערכת עד 700 שח מיועד סתם לשמוע שירים לראות סרטים ולגלוש באינטנרט ולשחק משחקים פשוטים כמו טיבריאן סן רד אלרט 2 ומשחקים זולים.. אם שחכתי משו אני מצטער ואפשר לעלות במחיר ל 1600 אפילו..

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. היי עד עכשיו ההורים שלי הסתפקו בפנטיום 2 300 MHZ. סוף סוף החליטו שצריך חדש, אז זה המחיר לא כולל מסך.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. שלום, אני משתמש חדש ראיתי שיש פה אנשים רציניים שמבינים בחומרה ואני מעוניין במפרט איכותי שמחירו לא עולה על 3500 ש"ח. המחשב יהיה לשימוש של משחקים בעיקר,רצוי שיפעיל משחקים ברוזולוציה גבוהה. הדגשה על כמה דברים: לא עושה OC רוצה רק מעבד אינטל ושיהיה קירור שלא ישרף הכרטיס מסך או משהו אחר בזמן הרצת משחק (קרה לי בעבר) תודה לעוזרים אני ממש מעריך זאת. נ.ב יש העדפה למעבדי INTEL QUAD (אם אפשרי לשלבו עם כרטיס מסך טוב,במקרה ולא אני מסתפק בCORE2) ואם אני שם כרטיס עם HD האם צריך מסך שתומך בטכונולוגיה זאת?.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב. 1. תקציב 4,500 2. המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולצפיה בסרטים. אני מתכנן לחבר את המחשב למסך טלויזיה LCD 32'' FULL HD 3 . אין צורך בציוד הקפי 4. רצוי כונן HD בגודל 1TB 5. רצוי שיהיה שקט (7) 7. לא מתוכנן OC 8. הרכבת המחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מאיזור אשדוד. שמעתי המלצות על חנות IQPC רצוי שהמפרט יהיה משם. האם יש חנויות מומלצות יותר באיזור? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

חבר שלי קנה מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. זה המפרט שהרכבתי : Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1543ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD5 (X58) i7 Nehalem - ATX 1391ש"ח G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 598ש"ח GAINWARD 1792MB GTX295 - PCX HDMI - retail 2643ש"ח WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 592ש"ח Thermaltake ARMOR Extreme Edition full Tower - BLACK 910ש"ח Zalman 750W (ZM750-HP) - PSU 916ש"ח PIONEER DVR-216DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 158ש"ח Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 775 / 1366 292ש"ח 9000 ש"ח כל הערה והצעה תתקבל בברכה תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by test5566,

תקציב - 9500 אלף שקל מטרות - משחקים טיפה כבדים , צפייה בסרטים וכו מסתפק בכרטיס קול של הלוח אם כולל כונן דיסקטים חשוב שהמחשב יהיה שקט ושיהיה לו הרכבה. נ.ב המחשב לא מיועד לOC תודה לכל העוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by bareyal,

שלום לכולם, התכנון הוא לקנות בחודש הקרוב, על מנת לנצל את ירידת המחיר למעבדים. בגדול אני זקוק למחשב מדיה, כלומר מארז טוב, המחשב צריך להיות שקט במידה סבירה, וחזק יחסית. נכון לעכשיו אין צורך בכרטיס מסך למשחקים. חובה - יציאת HDMI. אין צורך במסך, מתחבר ל-LCD. +סט אלחוטי איכותי. HD 250GB וזכרון של 2G וכרטיס לכידה סביר, בגרסת מדיה סנטר. (ככל הנראה יותקן על המחשב VISTA) הבעיה המרכזית היא שעדיין לא ראיתי יותר מידי לוחות אם עם HDMI . (כמו למשל 690G) רק אולי JETWAY בפנדה ו-SAPPHIRE איפושהוא. כמו כן, למרות שאני כבר 6 שנים עם AMD ,אני לא נעול... תודה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by BandiT,

הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Phenom II X4 925 Processor 2.8GHz L3 6MB AM3 Box 699 ש"ח Gigabyte GA-770TA-UD3 AM3 AMD 770 555 ש"ח OCZ 4Gb Kit (2X2GB) Platinum 1333MHZ DDR3 CL7 OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 485 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 330 ש"ח OCZ Z Series 650W OCZZ650 500 ש"ח Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case Evolved 589 ש"ח Logitech Gaming Mouse G500 299 ש"ח סה"כ 3,457 ש"ח מקלדת Microsoft Reclusa Gaming מיקרוסופט 289 שקל המפרט ללא כרטיס מסך. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. דרוש מפרט למחשב עד 1000 שקל. המחשב מיועד לשימוש של ילד קטן, בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים קטנים פה ושם. *כונן בלבד(עם כל הרכיבים) ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. בעיקר שיזוז בקצב מהיר(אם זה תלוי בRAM או במעבד), עם כרטיס גרפי סביר+ והארד דיסק לא גדול מידי... 320GB מקסימום. *העדפה לחנויות באזור הצפון (במידה ואתם נותנים קישורים לחנויות) לא מתוכנן OC לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. זקוק בדחיפות בבקשה חוות דעת בראייה רחבה (מערכתית), לאחר התייעצויות כאן בפורומים השונים הרכבתי את המפרט הנ"ל במגבלות התקציב הקיים שלי 1. מעבד E6600 (ממתין לירידת מחירים): 2. זיכרון 800 שח : 2G G.skill 667 cL5 3. לוח: 680שח GB-DS3 - 4. כ"מ: 1280שח EVGA 8800GTS 320 SC (נרכש כבר בחול דרך AMAZON) 5. ספק: 421שח LIBERTY 400W (נרכש כבר) 6. מארז: קיים סה"כ 4350 שימוש עיקרי: משחקים חיובי לגבי תכנוןן OC אודה לכל המתייחסים במידה ויש המלצות/הערות/הארות אחרונות תודה מראש לכל המתייחסים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום! אני התעניינתי בזמן האחרון בקניית מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי מראה איטיות לא נסבלת, שאני מניח שמגיעה מהמעבד. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4-5 אלף שקל שיסחוב לי הרבה, שיהיה חזק, ויתאים לדרישות גבוהות של תוכנה, משחקים HD וכו': בגדול אני צריך שהמחשב יתאים למשחקים הכי חדשים, כלומר מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר, ואני יודע שזה תלוי בעוד דברים אבל רק שתבינו את הכיוון. אני רוצה שהמחשב ירוץ לי שוטף ולא יתקע או יהיה איטי כשיהיו חלונות פתוחים (אני יודע שזה יגיע מדי פעם אבל שלא יהיה נורמלי). המחשב צריך להיות חזק לטווח הארוך, שלא יקרה שאני אצטרך לקנות חלקים חדשים בעוד שנתיים. זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד חזק לוח אם זכרונות כרטיס מסך מעולה זה בגדול מה שאני צריך אולי משהו קט…

23. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

24. לפני כשבועיים פתחתי פה אשכול די חופר במטרה ללמוד יותר את תחום הניידים... היום הגעתי למסקנה שאני לא מוכן להתפשר... אבל יודע בוודאות שיש המון דגמים שלא צריך לשלם עליהם 5000 ש"ח כדי לקבל אחלה מפרט... כדוגמא... ACER 6930G שזה מחשב עם NVIDA 9600 CORE2DOU 500G ו4 ג'יגה זיכרון פנימי. כל אפליקציה או משחק בעולם עובד על זה... לצערי הייתי אמור לקנות את המחשב הזה במחיר זנות ואזל במלאי מהיבואן... יש עוד דגמים עם מפרטים דומים עם דגש חזק על הכרטיס מסך והCORE2DOU שאתם יכולים להמליץ לי??? אהה... עד 4.5 אלף... לא יותר.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים