עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יובל דנון,

הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/xpwbcg65 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v csgo combat arms minecraft לאח שלי assasin creed battlefield -אי…

2. שלום לכולם, אני מחפש לקנות נייד חדש. אני עושה עבודת מחקר עם המחשב שלי, כך שאני מריץ נומריקות שדורשות הרבה מעבד וזכרון. בנוסף, אני מעדיף כרטיס מסך של ניווידיה בשביל התמיכה ב CUDA. התקציב הוא בערך 1100$. המחשב יקנה בארה"ב. כרגע אני מחפש באמזון, אבל אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. הכיוון הכללי שלי הוא i7 6700HQ עם 16GB זכרון. דיסק SSD m.2, של 256GB. אם אפשר גם מקום לעוד כונן אני אשמח. הדגם שהכי נראה לי כרגע הוא ה ROG של אסוס. הדגם הזה. עולה 970$ ומגיע בלי SSD אבל עם חריץ m.2. חשבתי להוסיף לו SSD, כמו זה למשל. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב/הדיסק/מקום הקנייה או כל דבר אחר! תודה, אדם.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by Aciles,

AMD Athlon64 (3000+) Socket 939 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 GIGABYTE- GeforceFX 6800 256MB WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X2 Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case Creative Inspire 5.1 5200 Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET אני מקבל אותו ביום ראשוןןן ..... מה אומרים ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by RazorJunior,

דרוש מפרט ב 3500-4000 למשחקים ופעולות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, איסיוקיו ושטויות כאלה). לילדים קטנים בעיקר... שיכלול מסך איכותי, צורב, מקלדת, עכבר כל מה שצריך... תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. מפרט ב4.5k בעיקר לשימוש ביתי וקצת משחקים עם מסך וציוד הקפי

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. אני מבקש שתעשו לי מפרט למחשב למשחקים בלבד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Avivo,

אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך מפרט מחשב בשביל חבר שלי... יש לו תקציב עד 4500 המחשב בעיקרון למוזיקה ומשחקים.. וצריך שהמפרט יכלול מסך דק 17 ורמקולים 2.1 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש את המפרט התקציבי ביותר שניתן להעמיד בו מחשב. הוא ישמש רק לגלישה באינטרנט (לשמור קשר עם המשפחה) והוא צריך לכלול את החלקים הבאים: מארז עם כניסת אודיו ו USB מלפנים ספק כוח מעבד + קירור לוח אם (חייב לכלול חיבור גם ל IDE וגם ל- SATA - כי לקחתי איתי את ההארדיסקים) כרטיס מסך (אפשרי גם משולב) זיכרון 256 או 512 , תלוי מה יכנס בתקציב צורב DVD אם אפשר שגם יהיה לא רועש זה יהיה טוב. התקציב צריך לנוע בסביבות ה- $300 מהאתר www.NewEgg.com את כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, HDD) זה די דחוף לי כי אני משתמש במחשב של מישהו אחר. תודה רבה לכל מי שעוזר. HF

10. Started by toledano,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=499 שווה המחיר? עדיף מעבד AMD 64 BIT או סנטרינו בנייד?

11. Started by Rule The Pc,

חבר שלי קנה מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by O.G.D 2k5,

מישהו יודע באיזה אתר כמו "פנדס" אני יכול להזמין לפי מפרט בנייה אישי מחשב נייד????

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. אהלן. בשביל חבר אני מחפש מפרט בכ-2000 ש"ח (כולל מקלדת, רמקולים, מסך, עכבר), אתם יכולים לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה הכרחי (אני מניח שזה יהיה, אבל אם לא, מעולה) מטרת המפרט היא רק לעבודה במסנג'ר - שיחות ווידיאו בלבד. שום דבר אחר (ז"א, VGA מובנה יהיה בסדר גמור למשל). מהן הדרישות? עכבר Trackball כנראה, כי מדובר במפרט לחולת פרקינסונס אם הבנתי נכון. מסך גדול (17" לפחות כמובן) וברור **וכאן הערה קטנה - האם מומלץ לקנות מסכים יד שניה? כי אני אשמח לקבל 19" במקום 17"**. מצלמת אינטרנט בסיסית ביותר, אבל סבירה. בכיף אני גם אקנה Bundle כלשהוא ואוסיף עליו חלקים אחרים אם זה ייצא משתלם יותר... בעיקרון יש לי עדיפות לקנות בחנות Glob-Net רק בגלל שאני קונה מהם עוד מחשב ממילא וכך יהיה יותר נוח לקח…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by mikezaush,

עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. צהריים טובים. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן, 4.5K עם אפשרות לחריגה ל 5K אם הכרחי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עשיית מוסיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס קול איכותי בכ 1.5K-2K 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המח…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  16. כרגע אלו החלקים שעליהם אני סגור: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤490 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2400 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2328 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ את הכרטיס אני אקנה ב KSP: כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ 1195 ש"ח כרגע מה שחסר זה מארז נורמלי -…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by romanroman,

יש לי 1GB זכרון מסוג DDR2 667MHZ אני מעוניין להוסיף עוד 1GB ,הסתקלתי בחנויות וראיתי מלא חברות שונות של זכרונות רציתי לשאול איזה חברה טובה ככה שאני אוכל להיות בטוח שאני קונה זכרון שיעבוד בטוח ולא יתקע לי את המחשב. יש לי תקציב בין 150 ל 250

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by roadkill15,

אני מתעניין במחשב בתקציב נמוך בלי ציוד היקפי בשביל גרפיקה בכלל ועריכה תלת מימדית בפרט (MAYA) המפרט נוצר באייבורי מחשבים. מה דעתכם? כל דעה מתקבלת בשמחה! מארז ידית כסוף שחור USB קידמי ספק 300W REAL כר.רשת 1G LAN OB לוח אם P965 V2 NEO 7.1 1GLAN MSI צורב 7200A NEC DVDX20 DL שחור מעבד אינטל 3MB E7300 CORE 2 DUO CONROE זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 16MB 320G כ.מסך DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) סה"כ לתשלום 2,100.00 ש'ח

20. Started by intel suck,

אהמ אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות לימודיות בעיקר (JAVA ושפות תיכנות שונות) וגם קצת מוזיקה סרטים אינטרנט וכאלה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין להעזר בכם בהחלטה לגבי מפרט לשימושים של אינטרנט, מוזיקה וסרטים בתקציב של 1500-1600 ש"ח. כמה נקודות: 1. את המחשב חשבתי לבסס על E2180 או 4850e - אני רוצה מעבד עם הספק נמוך ובלי בעיית התחממות בגלל הכוונה להכניס אותו למארז יחסית קטן כפי שאפרט בהמשך. 2. מבחינת הלוח, הלוח צריך להיות m.ATX, כרטיס מסך מובנה כמובן. במידה וקיים לוח שיש בו גם יציאת HDMI\DVI וגם יציאת TV Out RCA זה מעולה, במידה ולא, חשוב שיהיה לו יציאות DVI\VGA וHDMI יחד ואם יש בו אפשרות לDual VGA כך שאוכל לחבר שני מסכים במקביל זה מה טוב. מעבר לזה, כרטיס קול שמאפשר חיבור של מערכת 5.1, מתכוון לחבר אליו את הLogitech X530. במידה וקיים לוח שתואם לכל הדרישות שלי אבל הוא יחסית יקר, אני מוכן לקבל חריג…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. טוב אז ככה בבעלותי Dell Inpiron 6400 עכשיו חיברתי אותו לרמקול חיצוני,יש מצב שאני יכול גם לשמוע דרך המחשב? אם כן כיצד..

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. שלום לכולם! ותודה מראש אני חדש פה ואני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים שיהיה שקט ואם קירור טוב יש לי התלבטות די קשה בין כרטיסי המסך למש 9800 GTX או ה-READON HD 4850 ועוד... אם תוכלו לעזור לי ולהרכיב לי מפרט שרצוי שיהיה בטווח המחירים הנ"ל אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה רבה!!!! וגמר חתימה טובה!!!!!! נ.ב אם אתם ממליצים לי להשקיע קצת יותר מ-3000 זה בסדר אבל הכי חשוב לי זה כרטיס מסך איכותי ואני לא כל כך מבין ובטוח מה לקחת

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח. מארז צריך להיות יפה עם חלון צד (saggita או apollo לבקשתו.) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי , לא מסך לא מקלדת ולא עכבר. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by asaf999,

שלום לכולם. לפי מה שהבנתי מחשב HTPC שווה להרכיב לבד.. (להרכיב מפרט). אשמח לקבל מפרט טוב לHTPC. עם כונן נחמד, זיכרון לפחות 320GB, שיתאים לשידורי HD (זה העיקר!!)... תודה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.