עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שיחליף את השולחני שלי כרגע שהוא דיי ישן.. התקציב הוא עד 3700 כמו שרשמתי בכותרת דרישותיי מהמחשב זה מעבד חזק וטוב בעיקר למולטימדיה שזה צפיות ישירות, מוזיקה,מסמכים, וכ"ו ויפעיל בקלות תוכנות צריבה גם למכשירים ושיעבוד חלק גם אם כמה תוכנות פתוחות לגבי משחקים כבדים לא קריטי אבל אני מקבל מידי פעם ולא עלו לי במחשב השולחני הקיים ורוצה שיעלו בנייד נוחות בשימוש,סוללה חזקה,לא מתחמם ושקט,בלוטוס.אם יש E SATA יותר טוב. וכמובן שירות וגב למחשב מהחברה לא בא לי להתרוצץ ולשלם הון על כל פיפס. מחיפושים ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=682 מה דעתכם ובכלל על אסוס ,(בעקרון חשבתי יותר על דל). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יותר לצורכי לימודים, מצגות וכו' וכו' ... (בטריה חזקה) איך הניידים של טושיבה? בכלליות אני רוצה לדעת .. לא על דגמים ספציפים. ומישהו שמע על Gateway? הציעו לי מחשב טוב שלהם במחיר מאוד טוב אבל הם לא מוכרים בארץ כאילו אני לא יודע איך הם.. אמינים ואיכותים? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. .. אינטרנט, עבודה משרדית (לא כבדה מדי), הורדות, סרטים (צפייה) ועריכת וידאו ביתית. אחרי מעקב הפינליסטים עושה רושם הם הDELL INS 6400, HP 6286DV המחשב הוא DESKTOP REP אבל חשוב שעדיין לא יהיה כבד מדי לנשיאה. אחרי כל כך הרבה מאמרים עדיין קשה להחליט בין הנכון והטוב לבין רק מה שמאוד אטרקטיבי מבחינת הSPEC קפצה לי ההודעה לפני שהספקתי ... ACER גם אופציה (נסיון לא רע איתם) - עם יש המלצות - ה5633 (??) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3474 או ה 9302 (??) - 17" במחיר של 15.4 איכותי יותר .. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3785 יש באפשרותי גם לבקש ממשהו להביא מחו"ל, גם במקרה הזה דרושה המלצה למקום הקנייה ואיזו אחריות לדרוש. אשמח ללינקים ועצות קונקרטיות

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. http://imageshack.us/f/685/45783547.png/

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by BandiT,

הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Phenom II X4 925 Processor 2.8GHz L3 6MB AM3 Box 699 ש"ח Gigabyte GA-770TA-UD3 AM3 AMD 770 555 ש"ח OCZ 4Gb Kit (2X2GB) Platinum 1333MHZ DDR3 CL7 OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 485 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 330 ש"ח OCZ Z Series 650W OCZZ650 500 ש"ח Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case Evolved 589 ש"ח Logitech Gaming Mouse G500 299 ש"ח סה"כ 3,457 ש"ח מקלדת Microsoft Reclusa Gaming מיקרוסופט 289 שקל המפרט ללא כרטיס מסך. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. נתחיל בסיפור קצר (מי שרוצה יכול לדלג): אני מחפש מחשב נייד להורים שלי וראיתי את הדגם A300-20F של טושיבה. המחשב (כמו גם בדגמים אחרים, של חברות אחרות) נמכר עם 4 גיגה זכרון וניתן להוסיף לו עד 8 גיגה. אבל... המחשב נמכר עם ויסטה 32 ביט. מאחר ש 32 ביט לא יכול לתמוך במעבר ל 4 גיגה (ואפילו קצת פחות), אבא שלי הלך לחנות שבה המחשב נמכר ושאל אם קיים הדגם עם ויסטה 64 ביט. הרעיון כמובן הוא עוד שנתיים לשדרג את הזכרון. בחנות אמרו לא ש"אין ניידים שנמכרים עם 64 ביט, עקב בעיות של תאימות דרייברים". אשמח לדעת אם מה שאמרו לו בחנות באמת נכון ובאמת אין מחשבים ניידים שרצים באמת עם ויסטה 64 ביט. חיפשת קצת ולא ממש מצאתי, אז אולי מישהו פה מכיר במקרה ניידים עם ויסטה 64 ביט? תודה!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Juvleve,

אהלן המפרט הזה ב2300 שקל שווה משהו? מארז: case lp05 500w psc לוח אם: intel original dh61ww b3/asrock h61m b3 מעבד: intel core i5 - 2500 3.3ghz 4cores זכרון מעבד: intel smart cache 6mb קירור: deep cool e21 big airflow supersilent 1155 זיכרון: kingston 4gb ddr3 דיסק קשיח: samsung spinpoint 1000gb 7200 כרטיס מסך: geforce gt520 2gb full hd המטרה שהוא יריץ משחקים כמו gta 4 בבינוני בערך מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Mr.positive,

טוב יש לי תקציב של 5500 -6000 שקל ללא ציוד ואני צריך מחשב למשחקים אבל אני לא יודע אם לקנות כי בHWZONE רשום שבספטמבר צפויה ירידת מחירים והX1900X יהיה מתומחר ב299$ אז יש לי אפשרות לקנות מחשב היום אם כ.מסך מובנה על הלוח ובספטמבר לקנות את הX1900XT זה טוב יותר ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב עם הדרישות הבאות: עדיפות ל-SSD, אין צורך בנפח ענק. מסך 14-15.6 משקל עדיף כמה שיותר קרוב לכיוון ה-2 קילו +- (המחשב ללימודים וחבל שיכאיב לגב). אין צרוך בכונן אופטי. אם קיימת חייה שעונה על כל אלו וגם בעלת מסך עם רזולוציה גבוהה אז מה טוב. תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום! אני התעניינתי בזמן האחרון בקניית מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי מראה איטיות לא נסבלת, שאני מניח שמגיעה מהמעבד. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4-5 אלף שקל שיסחוב לי הרבה, שיהיה חזק, ויתאים לדרישות גבוהות של תוכנה, משחקים HD וכו': בגדול אני צריך שהמחשב יתאים למשחקים הכי חדשים, כלומר מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר, ואני יודע שזה תלוי בעוד דברים אבל רק שתבינו את הכיוון. אני רוצה שהמחשב ירוץ לי שוטף ולא יתקע או יהיה איטי כשיהיו חלונות פתוחים (אני יודע שזה יגיע מדי פעם אבל שלא יהיה נורמלי). המחשב צריך להיות חזק לטווח הארוך, שלא יקרה שאני אצטרך לקנות חלקים חדשים בעוד שנתיים. זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד חזק לוח אם זכרונות כרטיס מסך מעולה זה בגדול מה שאני צריך אולי משהו קט…

11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נוסף לבית, כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט. כמובן תוכנות אופיס ותוכנות בסיסיות. אין צורך בכרטיס מסך מטורף. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 2500 שקל, יש אפשרות לחריגות קטנות. אין צורך בכונן דיסקטים. ציוד היקפי נדרש מקלדת ועכבר (לא חובה). לא מתוכנן אובר קלוקינג או משהו בסגנון. השקט חשוב אבל לא עד כדי כך, 6-7. אין צורך במערכת הפעלה. ההרכבה בחנות חיונית ואף הכרחית. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by charm,

שלום חבר שלי מעונין לקנות מחשב ואשמח אם תתנו מפרט שיתאים הנה הדרישות מעבד AMD 64 3000 לוח אם שיתאים (אני מעדיף של אביט אבל אשמח לשמוע עוד הצעות של חברות אחרות איכותיות) זיכרון 512 מגה, דיסק קשיח של 80 גיגה אפשר SATA תלוי במחיר כרטיס מסך gforce 5700 צורב DVD או צורב רגיל מה שאפשר להכניס ומארז שכנראה יהיה compucase 6a19 אלא אם יש לכןם משהו יותר טוב להציע כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים דקים 17 אינץ איזה הכי עדיף (לא כלול ב 4000 ש"ח של המחשב) בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by Oranl,

חבר'ה, נשפכו לי מים על הנייד, אני חייב מעבדה טובה וזולה באיזור המרכז... אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

15. Started by clintojpz,

טוב אז ככה אני רוצה את המפרט למשחקים בלי ציוד היקפי בלי OC לא מעניין אותי כ''כ רעש ומעדיף לשחק על רזולוציות גבהות אין לי כ''כ אפשרות לעבור את ה5K ואני מעדיף C2Q אשמח עם תבנו לי לפי דרישותיי תודה : ]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by theking7,

שלום לכולם, דודה שלי פנתה אליי בבקשת עזרה. היא מעוניינת לקנות מחשב נייד, ונעזרה בשירותי החברה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/ הם הציגו לה 4 דגמים שעונים לתקציב והצרכים שלה: 1.Inspiron 1545 T6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400.htm 3220 ש"ח 2. Inspiron 1545 T6500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm 3435 ש"ח 3. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm 2995 ש"ח 4. Dell Vostro 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm 3200 ש"ח השימושים הם כאמור דיי פשוטים.. גלישה, אופיס וכו'... מה מבין הדגמים מומלץ? ומה ההבדלים המהותיים ביניהם? (לפי מה שאני שמתי לב…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by adirze,

הייתי רוצה המלצה למפרט עבור מחשב חדש ללא ציוד הקפי עדיף אם אפשר מבוסס קונרו ובנוסף הייתי רוצה אם זה אפשרי להכניס במפרט את המארז Antec p180 + קירור למעבד big typhoon. המחשב הוא בעיקר למשחקים אבל גם לאינטרנט, כיווצים למיניהם וזהו נראה לי. התקציב הוא 8000 אבל אפשר לחרוג ב-500 אם יש צורך בכך. לא מתכוכנן כל OC כנראה גם לא לזמן הרחוק. חוץ מזה רציתי להתעייץ איתכם בעוד נושא המחשב שיש לי כרגע הולך לעבור לשימוש של ההורים שלי והמחשב מכיל כרטיס מסך radeon 9800p כרטיס שכנראה ההורים שלי לא הולכים לנצל אותו אז חשבתי להשאיר את הכרטיס מסך לבינתיים ובשדרוג הבא כנראה עד שיצאו כרטיסי מסך תומכים Directx 10 אני אוכל להחליף אותו, בכל מקרה רציתי לשאול אם זה כדאי להמתין והאם הכרטיס מסך הזה עוד יכ…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. היי.. מחר אני הולך לקנות מחשב מבוסס AMD 64 מעבד 3500+ AMD זכרונות DUAL 1GB ב2 סטיקים של twinmos saphier radeon x800 gto 256mb ונותר לי תקציב ללוח בסביבות ה-700 שקל אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על לוח מסויים שבעתיד אוכל לעשות איתו אוברקלוק נחמד ושיהיה עם פי'צרים ותוספות כמו יציאות USB נוספות,כבלים ועוד.. יש לי כמה מועמדים לתפקיד: ?AN8 ULTRA S-939 ABIT GIGABYTE ?K8NF-9 ASUS ?A8N-E S-939 אשמח מאוד לשמוע יתרונות חסרונות ולמה כדאי/לא כדאי לקחת לוח מסויים תודה רבה לכל מי שיעזור לי !

19. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את דעתכם אודות מפרט שהרכבתי לעצמי, הארות/טעויות/שיפורים וכו'. בגדול מדובר במפרט שהרכבתי כיצור כלאיים של מספר מפרטים הקיימים באתר בתקציב של עד 5000 ש"ח. הכוונה היא למחשב שיימצא בסלון (HTPC) וישמש גם לשם משחקים (הכוונה היא לתצוגה ברמה גבוהה, אך ייתכן שכרטיס המסך ישודרג בעתיד-אפילו כשנה במידה וידרש). אני לא מתכנן לבצע Overclocking, לפחות לא כרגע... מארז: NZXT Duet (האם המארז שקט/מקרר מספיק? או שבאמת כדאי לחשוב על תוספת של 400 ש"ח למארז Silverstone)? ספק: Enermax 420W Dual Rail מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS4 (ייתכן שאני אחליף ל-GA-P35-DS3L הזול יותר, במידה ואין יתרון לנוכחי בתצורה הקיימת) זכרון: 2GB (2X1GB) Kingston DDR2 6…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by galstarik,

1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by AMIT1024,

יש למישהומושג היכן אני מביא אותם??...... כי אני ממש לא מצליח להשיג אותם.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by izhakba,

שלום, אני יודע שאפשר להתחבר מנייד למסך חיצוני ע"י שימוש בחיבור VGA, האם ניתן להפוך את התהליך? כלומר יש לי מחשב נייח ללא מסך, ומחשב נייד. אפשר לחבר את הVGA מהנייח לנייד? תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימוש בסיסי בלבד - שמיעת מוזיקה, משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל, לא DVD/CD או מסך. תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. מסך 17 אינצ' , לא צריך מארז , לא צריך כונן אופטי . צריך להריץ משחקים טובים וחזקים . מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤866 כרטיס מסך: POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 PREMIUM 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1410 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤320 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 ספק כוח: OCZ STEALXSTREAM 600W : OCZ600SXS ¤460 קרור למעבד: SCYTHE MINI NINJA REV.B - SCMNJ-1000 ¤197 מחיר סופי: ¤4731 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי התלבטות בין המעבד 6600 ל9400 מה אתם אומרים על המפרט ??

• 5 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.