ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שזה אחלה פורום ותודה רבה לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח. לא צריך מסך ולא צריך צורב DVD(יש מהקודם). אני אשמח את תוסיפו חנות או אתר מומלץ לקנות ממנו את המחשב - באזור המרכז (ראשל"צ, רחובות והסביבה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לצרוב דיסק DVD DL של איקס-בוקס (לגיבוי כמובן) מתוך אימג' שגודלו כ6.5 ג'יגה. אני משתמש בimg-burn, ואני צורב על לפטופ של דל מדגם XPS M1210. ומשום מה כל פעם אני מקבל את אותה השגיאה לקראת סוף הדיסק - מצורפת תמונה. (מהתמונה ניתן גם לראות שם דגם הצורב). הצלחתי לצרוב משהו כמו 3 דיסקים ללא תקלות, אבל אחרי זה כל נסיון נוסף נגמר בעוד דיסק שנדפק. ניסיתי 3 אימג'ים שונים, וגמרתי 5 דיסקים על נסיונות כושלים... אני קצת מתוסכל מהעניין, שכן הצורב הוחלף במחשב לפני כ3-4 חודשים לחדש, ועבד עד כה ללא בעיות. הדיסקים הם של silver-line, אבל הוצאתי אותם מהמשוואה, שכן 3 מתוכם כן נצרבו בסדר. מיותר לציין שריסטרטים, כיבוי כל התוכנות ברקע, חיבור וניתוק מספק כוח של המחשב - כולם לא ממש הועי…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש ומוכן להשקיע עד 5500 ש"ח. הייתי בונה לו מפרט במידה והייתי מעודכן בקשר למצב הרכיבים בשוק הנוכחי, לצערי הצבא מונע ממני.. המפרט צריך לכלול: מחשב (ברור מאליו..), מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וגם הרכבה. המחשב הוא לצורך עבודה שוטפת ומשחקים קלים יחסית (pes, אסטרטגיה ודומיו) המפרט עצמו ייקנה בחברת "פנדה" ולכן אבקש שהמפרט יבנה שם. ד"א, החבר הלך לפנדה וביקש מהם מפרט. העניין הוא שלדעתי המפרט שהם נתנו לו בכלל לא מאוזן ואפשר באותו טווח מחיר להשיג מחשב הרבה יותר איכותי. דבר נוסף הוא שהחבר נעול על אינטל, לצערי התופעה הזאת עדיין לא נעלמה מהעולם... למיטב ידיעתי בטווח מחירים הזה AMD עדיפה ולכן אשמח אם תבנו מפרט intel based אבל גם המלצה ללוח/מעבד AMD. אני אנסה…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי, מחפש מחשב גיימינג קל/בינוני לבן שלי. יש עכשיו באמזון את המחשב הנייד הזה במחיר של כ 4000 שח: Limited-time deal: MSI Thin GF63 15.6" 144Hz Gaming Laptop: 12th Gen Intel Core i7, NVIDIA GeForce RTX 4050, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Type-C, Cooler Boost 5, Win11 Home: Black 12VE-066US https://a.co/d/35xQvmh אין לי צורך דווקא במחשב נייד, וממה שהבנתי אם אין צורך כזה מחשב נייח תמיד יהיה עם ביצועים עודפים. אשמח להמלצה אם יש מחשב נייח שיוכל לתת ביצועים דומים במחיר של 3000-3500 שח (אצטרך גם להוסיף מסך..). אפשרי גם מאילת על מנת שיהיה זול יותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחר אני סוגר את העסקה. רציתי לקבל דעה מכם על המפרט, שעיקרו הוא גיימינג. כמו כן, המחשב יעבוד עם מסך 24" FHD. כמו שאלות אחרונות: 1. אני עדיין בהתלבטות בין ה-UD2 לבין ה-US3L. אין לי צורך ב-eSATA ו-FW שה-UD2 מציע, אבל בכל זאת אני לא יודע איזה לוח אם יציב יותר ומציג תוצאות טובות יותר. (גם במקרה של OC קטן-בינוני). 2.לקחתי את הזכרונות 4GB הכי זולים שהיו. איך הזכרונות הללו ישפיעו במידה ויבוצע OC קטן-בינוני? האם עדיף לקחת זכרונות עם תדר גבוה יותר (למשל 1333) ועם תזמונים טיפה יותר גבוהים (שזה פחות טוב מצדי שני), או שההבדל לא שווה את ההשקעה? 3.איך המארז? שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל רציתי דעות נוספות.כדאי לרדת ל-Antec 300 או ל-Sonata III? 4.איך הספק? לא מצאתי אצל SkyPC את ה-…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מתכנן להעביר כמה דברים מהמחשב הנוכחי - כלומר 2 כוננים קשיחים (IDE), צורב (IDE), ו-FLOPPY (כנראה). אז מה שאני צריך שהמחשב יכלול זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות מארז + ספק (מארז חייב להיות לבן). כרטיס פיזיקה תודה אבקש 2 מפרטים - אחד ב-5000 ש"ח והשני ב-6500 כאשר הדברים שציינתי למעלה (מארז לבן, חיבורים מתאימים (בכמות וסוג) ל2 כוננים קשיחים IDE, וצורב IDE).
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
* משקל רצוי - פחות חשוב לי כרגע *גודל מסך - 15.6 אינצ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. רוב הזמן העבודה עם המחשב תיהיה בסביבת מקורות חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, HDMI * בלוטות - לא חובה, רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מה הסטנדרט היום? אני מניח ש0.5T יספיק לי.... * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד מס' דברים חשובים מבחינתי - *יכולת הרצת תוכנות עיבוד תמונה - לייטרום / פוטושופ וכו' (לא הולך להוציא מהן את המיץ).*מסך טוב (מה זה טוב? אחד שלא ישנה את הצבעים שלו בכל זוויות שהוא זז למעלה / למ…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
Intel® Core™ 2 Duo E7500 w/ VT (2.93GHz, 3M, L2Cache, 1066FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium 32 bit edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit Dell Recommends Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service. Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service [add $59.00] MEMORY 3GB DDR3 SDRAM 1333MHZ - 1x2GB 1x1GB edit OPTICAL DRIVE Single Drive: 16X (DVD+/-RW) Burner Drive edit HARD DRIVE 160GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™ edit VIDEO CARD Integrated Video, Intel® GMA X4500 edit MONITOR Dell 21.5 inch Widescreen E221…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לחבר אותו למסך LCD ולצפות ככה בסרטים.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחיין שלי יש בר מצווה, ואנחנו הדודים רוצים לקנות לו מתנה מחשב גיימינג. יש מגוון רחב של אפשרויות מלקנות מחשב מוכן או להרכיב לבד. טענית, אין לנו בעיה להרכיב לבד, אבל אנחנו לא סגורים על מה לשים דגש. תקציב - 5,000 ש"ח גג. אשמח אם מישהו יכול לסייע בהרכבת מחשב לדוגמא שמתאים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב אנשים אני קצת חדש פהה אני מחר רוצה ללכת לקנות תמחשב הזה .. למבינים שבינכים איך המפרט.. יש משהו שצריך להחליף להוסיף... ואיך הוא יהיה אחרי אובר... Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ 2048MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII * 2 RAID INNOVISION GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 WIND COOLER PCI-E COMPUCASE CI-6A21 BLACK/BLUE 400W ART זהו מפרט לא למשחקים מי יודע מהה יותר לעבודה מסיביית על המחשב תוכנות והרבה פעולות בו זמנית .. תודה על התגובותתתת
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות (לא אנימציה... לפחות בינתיים). יש לי סוג של מיפרט והייתי רוצה את עצתכם בכמה דברים: 1. אני רוצה מעבד אינטל 6600Q 2. לוח אם המליצו לי על GIGABYTE עם P45. אני צריך לוח עם כרטיס קול של 8 ערוצים (ולא 5 הרגיל). אין צורך בSLI. אני לא מתכוון להשתמש בשני כרטיסי מסך. למישהו יש דגם מדוייק להמלצה? 3. זיכרון ( 4GB (2x2GB של corsair. מהירות 800 עם CL4. למישהו יש דגם ספציפי שכדאי? 4. דיסק קשיח של SEAGATE 500GB SATA2. 5. צורב רגיל ופשוט (עם חיבור SATA ולא IDE). 6. כרטיס מסך. פה הבעיה. אני לא ממש יודע מה לבחור. אני רוצה את 9800GTX+ עם OC ו512MB. על מה אתם ממליצים? איזה חברה ואיזה דגם? חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב ושקט. מאוורר ומקורר (ר…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את המחשב הזה http://ivory.co.il/product.asp?productid=4832&CatCode=315 בהתחשב במחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן אפילו מאוד. 6GB RAM כרטיס מסך מעבד INTEL 920 2.67GHZ כרטיס מסך GEFORCE GTX 770 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל מעדיף פחות קרוב יותר ל 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אם לא רק Unity3d 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אז כרגע אגיד שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000~ 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים קצת מוזיקה וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר טוב למשחקי רשת בעיקר, חשבתי על הMX518 משו כזה, או על הG5, מה דעתכם ?? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות לAMD (כי זה מה שיש לי עכשיו) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא, זה לא חשוב לי בכלל, העיקר שיהיה מארז נוח וקריר ככל האפשר לפי התקציב, לא להשקיע יותר מדי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול איכותי (כגול אודיג'י 2) חובה HD 160 (שיה…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה יש מבחר רב והשאלה שלי מה הכי עדיף http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=16&catcode=11 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=819&aff=zap http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=107&CatCode=11 http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=86&CatCode=14 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599077&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e3%e9%ed3 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=67978&saleNo=600787 מבין 6 המחשבים איזה הכי טוב גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן לא הייתי פה. הפעם זה בשביל אחותי(23),היא רוצה מחשב נייד (אל תשאלו אותי למה) אין לה באמת מה לעשות איתו.הסיבה היחידה שהיא רוצה נייד היא שיהיה לה מחשב בנפרד משלי כי היא לא יכולה להשתמש בו מתי שהיא רוצה. בעקרון השימוש שלה זה שיתוף שירים באינטרנט אז היא צריכה נפח דיסק גדול בשביל אכסון סרטים וכו... לא בשביל משחקים אבל שהיא תוכל לשחק ZOO TYCOON ו-SIMS היא רוצה גם לראות סרטים בצורה נורמלית. אתם קולטים את הכיוון. אם אתם חושבים שזה פשוט לא הגיוני לקנות מחשב נייד לדרישות האלו תכתבו ואני הראה לה את זה.אולי אתם תצליחו להכניס בה קצת שפיות. ואם אפשר הסבר קצת על תחום של המחשבים הניידים על מה צריך להסתכל,הבנתי שמחשב נייד בא קומפלט. אם אתם צריכים עוד מידע אני פה, חופשי…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש התאמה בין כל החלקים במפרט? וגם מה דעתכם עם המפרט בכללי... (מחשב בעיקר למשחקים וסרטים) שמתי מארז מסויים אבל אני לא סגור בקשר אליו... אם אתם יכולים להציע לי מארז אבל חשוב לי שיהיו 4 חיבורי USB מאחורה... (עד 400 ש"ח) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 מארז: CoolerMaster CM690 ספק כוח: HEC 550TE 550W זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מסך: Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI עוד שאלה... האם כדאי לקחת את הזיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 4…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מיקוד דרישות: מעבד שיכול להריץ ויסטה בצורה נורמלית 2G זכרון (brandname) שקט דיסק קשיח גדול (חצי טרה כנראה) אולי כרטיס מסך זול לטובת משחק מזדמן, ו(בעיקר) יציאת הDVI מסך 22'' מבית טוב (Samsung?) אם אפשר לדחוף לשם רמקולים איכותיים + מקלדת זה יהיה סבבה מפרט מTMS בבקשה, אני צפוני.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום מומחים, מחפש מחשב רב-שימושי בתקציב של עד 10,000 ש"ח מסך 15-17. תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אין הגבלת תקציב, אבל לפרט על כל שינוי שאתם ממליצים. המחשב צריך להריץ WOW על ULTRA חלק. שהמחשב יוכל להתחבר לטלויזיה - מה צריך לעשות? מה צריך שיהיה? לא מתוכנן OC. מה ההבדל בין 560GTX Ti לבלי Ti? מה ההבדל בין i5 2500k ל 2500? אם ישנה המלצה על כרטיס מסך משתלם - ציינו. הרעש של המחשב לא חשוב(כמה עולה ובמה זה כרוך כדי שהמחשב יהיה שקט?) *כולל מסך וWINDOWS. במה כרוכה האפשרות לשדרוג עתידי? להלן מפרט שLP בקריית שמונה הציעו: מעבד intel i5 2500 box 1157 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 642 ש"ח שני זיכרונות KINGSTONE 4GB 1333MHZ DDR3 238 ש"ח כונן קשיח HITACHI 1-TB SATA 3 582 ש"ח LG DVDRW GH24NS50 X24 sata שחור 101 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 1G DDR5 977 ש"ח ספק כוח ANTEC 500W EART…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-