עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Home Boy,

המפרט הבא הוא למטרת מחשב ביתי, סרטים אופיס, אינטרנט, מעט משחקים, מוזיקה וכד'. הלכתי על מחשב יחסית חזק כי אני רוצה שיהיה מהיר ויישאר לאורך זמן. מה דעתכם? רכיב פרוט לוח אם GIGABYTE INTEL GA-EP43-DS3L DDR2 1066MHZ 1600FSB מעבד INTEL E7400 2.8GHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 D.DVI 128BIT HDMI דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA זכרון DDR II 4Gb 800MHZ SAMSUNG צורב DVRW NEC SONY 7220 X 22 SATA BLACK BULK מסך ללא מארז CASE BLACK MULTIMEDIA 500WATT 20/24PIN רמקולים ללא עכבר ללא מקלדת ללא מפרט: מקורי חדש WINDOWS XP HOME Hebrew + מחיר : 3280 ש"ח כולל מע"מ

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. אני מתחיל ללמוד שנה הבאה וחיפשתי ניידים שהם מצד אחד בעלי חומרה חזקה אבל מצד שני גם ניידים (17 אינץ' מקסימום , לא יותר מ3.5 קילו ) מצאתי שתי אפשרויות http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=87&subcatid=177&prodid=566&keySearch= שהוא נייד (2.5 קילו מסך 15 אינץ') , אך הביצועים הם יותר לכיוון הבינוני והqosmio http://www.gamaoffice.co.il/products/118616 שמבחינת ביצועים הוא הרבה יותר חזק , אבל פרקטית הוא לא נוצץ עם 4.3 קילו ומסך 17 אז אני לגמרי פתוח להצעות אם יש משהו טוב באמצע

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. Started by roee1995,

שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במשפטים, והגעתי למסקנה שאני צריך מחשב. מטרות המחשב? בעיקר לימודים, גם צפיה בסדרות. * גודל המסך? 13.3" מבחינתי זה אופטימלי. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה, מינימום 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4-5 שעות עבודה עדיף יותא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, עדיף מינימום 320GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך …

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by nivosh,

שלם חברים, בן דוד שלי מוזיקאי והוא רוצה להחליף את מערכת המחשב ששירתה אותו בנאמנות כבר 5 שנים. התקציב שלו עד 5K ולהלן הדברים הנחוצים: 1. מעבד מדור עדכני, חזק, שיחזיק לפחות כמה שנים 2. לוח אם עמיד, איכותי וניתן לשדרוג עתידי 3. זכרון 16GB 4. כרטיס גרפי בסיסי אפילו של לוח האם (שתומך בפיצול מסכים) 5. כונן קשיח של 1TB וכונן קשיח SSD למערכת ההפעלה ותוכנות (500GB?) 6. מארז איכותי ושקט (חשוב מאוד) 7. קירור מעבד שקט (חשוב מאוד) 8. ספק כוח שיחזיק את כל זה וגם יהיה שקט מאוד 9. שני מסכי 23 אינץ' (לא צריך איכות גרפית, אבל שיהיו מסכים אמינים) המערכת חייבת להיות שקטה (הקלטת מוזיקה, אתם יודעים) אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך, אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by roeezamir,

אהלן, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא שיצא בסביבות ה1800 ש"ח מעבד: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Tray קירור: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 זיכרון: 2x2GB DDR3 KINGSTONE ספק כח: Enermax NAXN TomaHawk II 450W הארד דיסק: 500GB מארז: Thermaltake V4 Black Edition אם יש לדעתכם מקום לקיצוץ, אני אשמח תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. יש לי מחשב די ישן, ואני רוצה לבצע שדרוג לזיכרון ולכרטיס מסך (אני מחכה ליציאת מעבדי הPENRYN בשביל מחשב חדש) מפרט : intel pentium (prescott) 2.8GHz 1Mb cache A-data 2*256Mb ddr400 Abit ic7-max3 875p chipset asus (ati) 9600xt samsung 80Gb HDD lg dvd recorder generic case and psu אני רוצה להרחיב את ה זיכרון ל 1024MB 2*512 ולשדרג את כרטיס המסך לסדרת ה7300 או ל 7600 של NVIDIA. התקציב שלי הוא עד 1000 שח מעדיף פחות..... הצעות?????? הערות: כרטיס המסך הוא באפיק AGP ולא PCI-EXP

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by yaronmina,

אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 2900ש"ח לשימוש בעבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות, פוטושופ, ומשחקים קלים המחשב אמור לכלול: מעבד אינטל, מארז, זכרונות, לוח אם (עדיף ASUS?), דיסק קשיח (640GB), כרטיס מסך, ספק, מקלדת ועכבר. תודה.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by spaltiel,

קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר יחובר ל Dell 2209wa ול LCD בגודל 37-42 אינץ' FHD לצפיה בתכני 1080P אין צורך בציוד הקיפי התקציב למחשב בלבד המסך נרכש בנפרד אין צורך בצורב מעדיף מערכת שקטה יחסית כי מדובר בחדר שינה והמחשב נשאר לעבוד בלילה לגבי כרטיס קול אני מתלבט האם יש לי צורך בכרטיס נפרד, הצפיה והמשחק מתבצע בעזרת אוזניות HD555 של Sennheizer כי אין לי אפשרות לקנות ולהפעיל מערכת קולנוע ביתית בגלל בני הבית האחרים.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by riverbed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Dell Inspiron Core i5-3210U ''17.3 מערכת הפעלה: Windows 8 צבע: כסוף גודל תצוגה: ''17.3 HD Widescreen, 200-nit (1366x768) 720p רזולוציית תצוגה: 1366X768 כרטיס גרפי: INTEL GRAPHICS 4000 HD מצלמת אינטרנט: Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone שמע פנימי: Stereo Speakers with Waves MaxxAudio® 3 processing מעבד: 3rd generation Intel® Core™ i5-3210U processor חריצי זכרון: 2 זכרון פנימי: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB Serial ATA 5400RPM מאפייני הרחבה: USB 3.0 -3 USB/eSATA - 1 Video VGA - 1 HDMI - v1.4 RJ-45 - 1 AUDIO - 1 מיקרופון - 1 חריצי הרחבה - 3-in-1 Media Card Reader suppo…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. שלום כולם! אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב המדובר, הכי קריטי זה WI FI המחשב נועד לטיסה לחו"ל השימושהמרכזי יהיה צפיה בסרטים גלישה באינטרנט פש ושם משחקים (אם הוא יאפשר) כמו כן לחנות שאתם ממלצים ממנה עדיף שהמחשב יהיה במלאי מידי כי אני צריך אותו ליום ראשון הקרוב בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולכן פניתי לחנות וקיבלתי את ההצעה הזאת: Core 2 duo 6750 אני רציתי בהתחלה את ה 6600 אבל הוא אמר לי ש ה6600 יקר יותר מ 6750 ולכן המליץ לי על זה... =\ Asus P5B Hyperx 2x1gb 800 CL4 8800 GTS 320MB 250gb sata II מארז של thermantake צורב דיויד Thermaltake 550 ספק סהכל 5700... בקיצור רציתי לדעת מה אתם אומרים ... שווה לא שווה מה כדיי...? תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  17. היי, שלום לכולם. אני מעוניין בהצעות למפרט מחשב אשר מיועד בעיקר לצורכי עריכת אודיו (קיובייס ושות') ובמקביל אני מעוניין גם לערוך סרטים מידי פעם בפרימייר, פוטושופ וצפייה ב-HD. המחשב אינו מיועד למשחקים. המפרט יהיה מבוסס על מעבד i5 760. קירור למעבד- הצעות התקבלו בברכה... חשוב מארז שיהיה מאוד שקט.. (חשבתי על הסונטה 3 של אנטק) בשאיפה ל- 2 דיסקים קשיחים.. (אפשר גם להסתפק ב-1) 1000GB בערך.. כרטיס מסך שיענה על הדרישות שהזכרתי למעלה.. (זה נושא שאני מאוד מתוסכל ממנו כי אין לי מושג בכרטיסי מסך עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אפילו קירור פאסיבי) זיכרון 4GB ניראה לי שיספיק.. לוח אם שיכיל את כל הרכיבים הללו.. ( זהו גם נושא שאין לי בו מושג..) עדיף שיהיה בו לפחות 2 סלוטים של PCI רגיל.. חיבור FIRE…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by shainov,

שלום לכולם ושבוע טוב, צריך לבנות מפרט מחשב לחבר שטיפה הסתבך עם מפרטים שונים שבנה ועכשיו די נתקע ולא יודע מה לקחת. התקציב הינו 3.6 והשימושים הם: -אינטרנט -הקרנת סרטי HD על מסך LCD 47" -משחקים קלים ביותר. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ועוד TB 1 לסרטים. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק שקט עם נצילות גבוהה לחיסכון בחשמל ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על 320/HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ושיפור ממשי בביצועים ועוד 1TB לסרטים? -לוח אם שיתמוך בOC בינוני ( אם ישנה אפשרות כי החנות ת…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by arkady,

היי. למרות שכישורי בניית המפרטים שלי לא מזהירה, התאמצתי קצת והגעתי למפרט הבא: אז ככה, בגלל שאני לא ממש מומחה במחשבים, אני לא אופתע עם במחשב קיימות אי תאימויות כאלה ואחרות/סתם מחשב גרוע. אני אשמח להערות, הצעות לשיפור [ולהוזלת המחיר] וכו'. המחשב ישמש למשחקים, מוזיקה, ותוכנות כאלה ואחרות. כל הציוד ההיקפי כבר אצלי ואין לי צורך בציוד נוסף, אני זקוק אך ורק לתוך המארז ותוכנו אני לא מתכנן OC מכל סוג שהוא, מומלץ מארז שלא מרעיש כמו מטוס סילון, רמת רעש סבירה זה משהו שאין לי בעייה איתו, לא זקוק למערכת הפעלה גם כן. נ.ב. למטרות למידה לעתיד, אני אשמח אם תוכלו לציין מה בדיוק גרוע במפרט שהרכבתי [אם הוא גרוע] ואולי אף להסביר לי כיצד ניתן היה לשפר אותו. תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by zxcvbnm,

קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. שלום לכולם , אני מחפש מחשב HTPC לצורכי סרטים (HD) , מוסיקה ואינטרנט . המחשב יחובר לטלוויזיה LCD טושיבה חדשה 42AV500 . מערכת הפעלה אשר תותקן היא VISTA ULTIMATE לאחר גלישה מקיפה בפורום זה הרכבתי מפרט שנראה לי מספק לדרישות ולתקציב שלי. מה שהיה לי חשוב במפרט הוא נפח של כוננים גדול(הרבה חומר לאכסן) ושהיה יחסית שקט (אין צורך במחשב הכי שקט שאפשר). הדבר היחיד שחסר לי הוא מקלדת HTPC משולבת עכבר. השמח להמלצה למקלדת ואם יש איזה שהן שינויים שאני צריך לעשות במפרט הנ"ל (במידה ואפשר לחסוך מעולה) : מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כ…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. מחפש מחשב ב 6K בלי ציוד היקפי למשחקים אבל עם מסך. ליאור.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. מה דעתכם על המפרט הבא? מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מקלדת: Microsoft Wireless Desktop 700 כמות: 1 - מחיר: ₪99 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. חברים,חיפוש ארוך הוביל אותי להצעה הבאה למפרט לשימוש ביתי מתקדם ועריכת וידאו חצי מקצועית. התקציב כולל מסך וציוד היקפי חייב לרדת מתחת ל8000 ! 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY - קירור מצויין למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX 1 G.Skill DDR3 6GB 1600MHZ Tri Channel PI CL8 F3-12800CL8T-6GBPI GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX 1 GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX - retail 1 WD 500GB-32MB AADS - 7200RPM S-ATA II 1 WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 1 ANTEC Nine Hundred- 500w 1 EDIMAX - EW-7128G - 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card 1 EDIMAX EW-7206APG - Wireless-g 54Mbps Access Point 1 SAMSUNG 23" P2370 FULL HD widescreen LCD moni…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים