ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
קניתי השבוע מחשב חדש שהמטען שלו באותו חיבור כמו של המחשב הישן שלי רק שהחדש הוא 135W לעומת הישן שהוא 40W[מחשב קטן 10.1]. שימוש במטען החלש יותר יכול להרוס את המחשב החדש? וההיפך לגבי המטען החדש והמחשב הישן?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מחשבים ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים .. הצרכים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט בעוד שנתיים שלוש לימודים ומשחקים (כשאני מבין שבתקציב הזה אי אפשר לקנות כרטיס מסך מאוד איכותי אבל כן אני משתדל להשיג את הטוב ביותר) חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15 HP G62 with Radeon HD 5470 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA LENOVO G550 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK7FB634D Toshiba Satellite L500-1QE http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749309 אם תוכלו לפרט גם למה אתם מעדיפים מחשב מסוים זה יהיה מצוין, אני רוצה ללמוד קצת איך זה עובד. הצעות אחרות ? : תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב משרדי + מסך בתקציב של 2000 ש"ח (אפשרי חריגה קטנה). 1. מה התקציב? 2000 ש"ח , אפשרי חריגה קטנה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ואופיס, ישמש גם ליצירת אפליקציות פלאש. האם דרוש לכך כרטיס מסך נפרד או שאפשר לעבוד עם כרטיס מסך און בורד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל, כרטיס קול עדיף שיהיה און בורד. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה …
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מחשב נייד DELL 1501 ואני זקוק לדרייברים לxp אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני חייב דרייברים אם למישהו יש או יכול להפנות אותי תודה מראש תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
זה המפרט, אני מקווה שאני לא שוכח כלום: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz זכרון ראם: Kingston 2 GB DDR2 (אם צריך עוד פרטים אז אוסיף,פשוט אני לא בטוח מה רלוונטי לרשום) לוח אם: גיגה-בייט דגם: GA-73PVM-S2H כרטיס מסך: (מובנה בלוח האם) GeForce 7100 / nForce 630i Chipse מארז+ספק-בכל מקרה אשדרג.. אני חושב שאלה הנתונים הרלוונטים,אני רוצה להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים,ולראות סרטי HD (מחובר לLCD) *בקשר לכרטיס מסך-האם יש לי אפשרות להוסיף כ.מסך על זה שכבר יש לי מובנה בלוח אם,והאם זה יכול להיות כל כ.מסך? השאלה שלי היא עם מפרט כזה יש לאן להתקדם ברמה מספיק טובה,או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש לגמרי ? **בקשר לתקציב-אני מתלבט אם כדאי לי לקנות מחשב חדש ל…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ?? התנסה מעוניינת לשמוע פרטים לטוב ולרע על הנייד הזה (LG E310-2B5 ) עומדת לרכוש אותו דרך איבורי..תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מומחים שונים, עקב שדרוג אני רוצה שתרכיבו לי מחשב משחקים חדש עם כמה תנאים: (בבקשה תכתבו כמה כל חלק עולה...) -עד 5000 ש"ח -AMD ולא אינטל -מעל 3.0 ג'יגה הרץ(ותכתבו כמה..) -1024 זיכרון פנימי -מעל 120 גיגה בייט זיכרון -כרטיס מסך חזק ואיכותי למשחקים (אולי 6800GT...) - עם צורב DVD איכותי אך לא יקר מדי - שיהיה סופר שקט... - לוח אם חזק - עם עכבר ומקלדת ,בלי מסך ,בלי מערכת הפעלה ובלי רמקולים. נ.ב אני אשמח לקצת שינויים ואפשרויות .. בעיקר לא רק להציע 6600GT אלא גם 6800GT יותר יקר אבל קיצוצים קצת בדברים אחרים(לא בזיכרון הפנימי...). חשוב מאוד שמחשב יהיה במסגרת התקציב ועם מארז שיראו שהמחשב שווה באמת 5000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מה אתם ההיתם מוסיפים במחשב? intel core 2 duo e6600 2.4 GHz Asus p5w dh deluxe corsair 2048 800Mhz ddr2 4-4-4-12 nec dvd black 52X thermaltake tough power 720W WD 320GB 16Mb SATA2 Creative X-FI Fatal1ty FPS thermaltake ArmOR Black Sapphire ATI X1950XTX 512MB Connect3d ATI X1950 512MB CROSS FIRE EDITION EGIA Phsyx
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני זוכר שאמרו פה ששווה להמתין למעבדים חדשים או משו כזה. האם זה כבר הגיע? כי אני צריך לקנות מחשב נייד חדש.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תחוו את דעתכם על מפרט מחשב שהציעו לי. התקציב שלי הוא עד 5000K. השקט חשוב לי ברמה 8 אני גר באזור ראשון לציון. מעבד: intel core i5 2500 3.3Ghz s1155 6mb http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=24.0 מאווררים וגופי קירור: generic cpu cooler for s1155 '>http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP [http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, אני בקרוב עובר לביתי החדש וקניתי ציוד מיחשוב חלקי על מנת לענות על הדרישות הבאות: 1. סטרימינג מקומי של סרטים, מוזיקה ותמונות ב-5 נקודות שונות בבית (טלוויזיות, מקרן) - PLEX 2. סטרימינג מהרשת של תכנים (עדיפות 4K) באותן נקודות שהוזכרו - KODI 3. גיבוי ספריות חשובות ממחשבים ברשת הביתית למיקום מרכזי 4. עבודה עם שרת קבצים מרכזי שיעבוד ב-RAID על מנת לשמור על המידע 5. שרת מרכזי לעבודות גרפיות במידת הצורך (rendering, plex transcoding) 6. צריכת חשמל מינימלית 7. חסין ransomware הציוד הקיים עד עתה: 1. קווי תקשורת CAT7 שעובר בכל הבית/חדרים 2. מחשב 1 - Intel i7-8700 Graphic card Nvidia 1050Ti 8GB DDR4 2400 Ram 1TB WD Blue H…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
איזה מהם יהיה יותר מהיר בביצועים במשחקים, בסרטים ותחת עומס מטלות? ואיזו חברה עדיפה מבחינת האיכות, האמינות, והארגונומיה? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון אם מישהו יוכל להגיב ולעזור לי להחליט אני מאוד אשמח ואודה לו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני סטודנט שמחפש נייד לצורך לימודים ועבודה בתכנות ...בכל מקרה ערכתי חיפוש וראיתי שני מחשבים של LG שאני מתלבט בינהם האחד הוא LG R480 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=9010&catcode=&AdCat=&parentid= והשני הוא LG 410 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713319 אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה עדיף ואם יש המלצות אחרות אני אשמח תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש שישמש בעיקר לגיימינג, מעט למולטימדיה ועריכת וידאו קלה זה המפרט: תמונה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 815 ₪ 815 Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White CFAN-C400WT ₪ 126 ₪ 126 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של MSI, דגם PR600. לאחרונה פירמטתי את מחיצה C והתקנתי Windows XP SP3. כמו תמיד, לפני שאני מתחיל להתקין מחדש תוכנות שונות, אני מכניס את דיסק ההתקנה של המחשב הנייד (שהגיע יחד איתו) ומתקין דרייברים של ישומים שונים (מסך, לוח אם, חיבור אינטרנט, אודיו... ). הפעם, מסיבה לא ברורה, האודיו של המחשב אינו עובד. הצצה בלוח הבקרה באפשרויות האודיו (Sound and Audio Devices) מאשרת את תמונת המצב: "No Audio Device". הצצה בלוח הבקרה בתוכניות המותקנות במחשב (Add or Remove Programs) מאשרת, שהדרייברים אכן מותקנים במחשב. הצצה ב- Device Manager חושפת מספר התקנים עם סימן קריאה צהוב, אך אף אחד מהם אינו קשור לאודיו. ניתן גם לראות, שכל רכיבי האודיו מותקנים שם כראוי. ראוי…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי, אני שואל בשביל מישהי שיש לה חנות. היה לה מחשב all in one שנשבר לה. השימוש שלה זה אקסל וגלישה. הצרכים שלה זה מסך גדול (הכוונה לא לפטופ) ויראה טוב. זה לא חייב להיות all in one אבל נראה לי שזה הכי יתאים. מצאתי את זה: Lenovo IdeaCentre A340-24IWL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1026775 לא מצאתי ביקרות עליו. אשמח להמלצות ברכות לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר עדיף באזור 3K ומטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
1)האם זה נכון שמסך 15.4 עם רזולוציה של ( 1280x800) יציג בפועל שטח מסך זהה לזה של 13 אינץ'? 2)האם יש הבדל גדול בין רזולוציית ( 1280x800) ל1366X768 - האם השיפור הוא משמעותי לצפיה בסרטים? 3) האם רזולוציה של 1440X990 מהווה שידרוג משמעותי ושווה השקעה לצפיה בסרטים?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי- 3000 א) מעדיף לנסות ולחסוך בעלות 2. שימושי המחשב - שימוש ביתי, אופיס, תוכנות, תמונות וסרטים. חשוב גלישה מהירה. 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רעש דרגה 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, אין צורך. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). …
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
דרישות בלוטוס גודל מסך 14 פלוס מינוס לא הכי חשוב צורב משקל - ממוצע רק שלא יהיה כבד מאוד סוללה - לא חשוב משהו ממוצע חברה אמינה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעה לארץ הסידרה החדשה של DELL XPS 16 עם ווינדוס 7 למה אני ממש מחכה למחשבים תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא פוסל את האפשרות לחסוך, אבל אפשרי לנצל גם את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למוזיקה בעיקרון - בגלל זה חשוב לי פה ש"ניגע" בכל הקטע של הכרטיסי קול וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא כל כך הבנתי את השאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בעיקר ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-