ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום . מפרט : ABIT IS7-E P-4 2.8 FX5700 512 DDR400 OCZ יש לי בסביבות ה1000 שקל לכרטיס מסך + זכרון ... בעקרון אני רוצה לקנות : 7600GT G.SKILL 2GB DDR400 CL3 ביחד יוצא בסביבות ה1000 שקל ... אני רוצה שהמחשב יסחוב עד ליצאת הכרטיסים החדשים ... 3-5 חודשים אני מאמין . השאלה שלי היא אם יש לי ספק ג'נרי ב150 שקל של 500W האם הוא יוכל להחזיק X1950PRO\XT ? התכנון שלי הוא להעביר את המחשב לאחי הקטן (בן 13 ) ... אני רוצה שיחזיק לו לפחות שנה שנתיים המחשב שלי , אין לי בעיה לחרוג בעוד 100 דולר בשביל זה . אגב הכרטיס מסך מגיע מארה"ב (עולה 100 דולר) , האלה היא אם שווה ואפשרי להוסיף 100 דולר ל1950PRO ? והאם זה הכי טוב שאני אוכל להויצא התקציב הנ"ל ... תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נתון מפרט קיים: 1. P4, 3GHz 2. ג'יגה RAM 533 MHz 3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G 4. רדאון X1600XT הבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח. יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג), הייעוד שלו הוא למטרת לימודים, אופיס וכדומה, כמובן חשוב לי שיהיה חזק ביחס למחיר שלו. הבנתי של- DELL יש מחשבים טובים, משהו אולי יכול להמליץ לי על דגם מסויים? או בכלל על מחשב נייד שיתאים לצרכיי תודה ענקית מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט בלבד ( ברשת, לא חובה שיהיה כרטיס רשת ) [אולי גם לצפיה בסרטים, לא משהו מיוחד] כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש את המפרט הכי זול אני לא חושב שתקציב מעל 1200 ש"ח יעבור
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין היום עד הלילה אם אני אספיק או מחר בבוקר את המפרט הבא: מעבד: [..] AMD PHENOM II X2 550 - Black Edition - (3.1GHz) - BOX ¤565 - או - מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 710 (2.6GHz) - BOX ¤655 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4850 512MB GDDR3 - ZALMAN COOLING - GV-R485ZL-512H - RETAIL ¤625 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS ¤439 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤308 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ¤412 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤47 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב …
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש מפרט למשחקים כבדים...יש לי כבר מעבד E6600 וכרטיס מסך 7950GX2 עכשיו אני צריך את כל שאר החלקים-לא כולל מסך. לפחות 250 ג'יגה-דיסק קשיח ולפחות 1024 זכרון RAM ואם אפשר לוח אם התומך בשני כרטיס מסך. התקציב שלי- 4000 תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כדי שיהיה אפשר לדחוף מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכת וידאו ומוזיקה וטיפונת גרפיקה, גלישה באינטרנט, אופיס סרטים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ואבלטון תדיר פוטושופ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הגיימינג פחות חשוב לי אז אני אסתדר עם מה שירוץ אבל חשוב שיוכל להריץ משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB קדמיות מעבד מהדור החדש INTEL CONROE E-2160 לוח אם GIGABYTE INTEL 945GC/1333MHZ כ.מסך-FX-8600GT 512M/HDTV/DVI זיכרון מהיר 2048MB DDRII 667MHz PC5300 דיסק קשיח בנפח של 320GB SATA2/7200 RPM מבית אחת החברות המובילות W.D/SAMSUNG/Maxtor כונן - DVDRW SAMSUNG/LITE ON כ.קול 6 ערוצים הכולל אפשרות חיבור למערכת 7.1 מקלדת אינטרנט איכותית+עכבר אופטי רמקולים מעוצבים 420W סהכ 2550 ש"ח איך המפרט הזה ויש אפשרות לשדרג את המעבד ל INTEL CORE 2 E-6550/2.33GHZ/1333MHZ בתוספת 550 שח..שווה?.. תגידו לי מה אתם חושבים על כל זה תודה
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב. גודל: "27-"23 שימושים: בעיקר משרדי. לא מיועד לגיימינג. מחיר: 500-1,000 ש"ח תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מפרט.. רציתי לדעת אם הוא שווה במחיר של 3300 ש''ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח אם: Intel DG965WHMKR כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon X1300 PRO 256MB דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB Buffer 7200RPM serial ata2 צורב DVD: ASUS X16 DRW1608P3S זיכרון: TWINMOS DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ENERMAX VE-EG365AX מחיר שקיבלתי לכל ההצעה הזאת-3300 ש''ח
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל הצעה למפרט למחשב משרדי בתקציב עד 3000 שח (התקציב לא מוגבל). חשוב שהמחשב יהיה ממש חזק וממש שקט! השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס. מבקש לבנות מפרט על 4 G זיכרון לפחות. תודה, נמרוד.[br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 15:53:46 הי ,זה מפרט שאני בניתי - אשמח להתייחסויות: AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחיד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-