ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4500 שקל מחשב שיתאים לגיימרים עדיף בנוגע לעוד פרטים אני לא יודע ממש הוא גר בחיפה ככה שמפרטים ממקומות לקניה בקרבת מקום יועדף
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי שקיים אצלי כבר יותר מחמש שנים. אני לא מבין כלום בתוכנה או בחומרה ואני רק רוצה שקט, הרבה מקום לסרטים ומהירות סבירה. יש לי מסך, וכפי שאתם מבינים אין לי שום עניין ב OC. הייתי שמח אם המארז יהיה סולידי אך מעוצב בקווים נקיים (לא מארז גיימרים) אשמח לספק כח איכותי. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים לסרטים עדיף בלי סאב-וופר. אה כן... אני רוצה גם מערכת הפעלה חוקית WIN7. תודה! SPC[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 02:48:07 ראיתי את המפרט הזה שהורכב עבור מישהו מבאי הפורום:AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לאחר 5 שנים עם לפטופ W530 (מפרט i7 3720QM, 16GB DDR3, 500GB HD, Nvidia Quadro K200M), ששימש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטר, קצת פרימייר ואפטר אפקטס) ושימושים כלליים (סרטים, גלישה, אופיס) - הגיע הזמן להשתדרג שכן ה-W530 כבר מראה סימנים רציניים של עייפות החומר. בשביל לחסוך כסף ועקב חוסר הצורך בניידות החלטנו לעבור גם למחשב נייח. עכשיו רק נשאר להרכיב מפרט... התחלתי לחקור את העניין כאן וברחבי הרשת ונותרתי בעיקר מבולבל. למשל, ידוע ברחבי הרשת שלא רק שתוכנות של אדובי לא מנצלות יותר מ-4 ליבות, אלא שמעבדים עם יותר מ-4 ליבות הם איטיים יותר. האם בעתיד יתמכו? כנראה שכן. מתי? לא ידוע. לא פורסם שום דבר אפילו לא לגבי תמיכה עתידית כרגע - מה שלדעתי די שם בצד כרגע רייזנים למ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי ב 3500 משם ל 4400 ותגברתי את התקציב ל 4700 אחרי אינספור התייעצויות.. מחשב למשחקים ללא מסך.. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB ¤ 1051 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 467 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 439 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 450 1 קשיחים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 675 1 כרטיסי מסך BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤ 1640 1 סהכ 4722 מ tms.co.il תודה רבה לכל מי שעזר.. ועל ההמלצות הטובות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. יש דברים שנשארים לי מהמחשב הישן אז ככה שלא צריך אותם והם: Western Digital Raptor SATA 74GB 10000 RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM X2 Western Digital 500GB SATA II KS 16MB 7200RPM Creative X-Fi Elite Pro 8800GT (אני לא משדרג אותו כי אני לא ממש משחק) כל הציוד היקפי ומסך יש לי... אז בעצם מה שאני אצטרך זה מארז חדש וספק, לוח אם ומעבד +קירור למעבד, וזיכרונות... התקציב שלי הוא 4000 ש"ח.. תודה רבה לכל העוזר.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D 1)כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה שלה אז התמונה חתוכה כאילו התמונה שהמחשב משדר תמונה גדולה מהטלוויזיה..איך מסדרים את זה? 2)יש סיכון בעדכון הדרייברים שלי המחשב? אפשר לינק או משהו להורדה של עידכונים אם יש פה בפורום?כי אני לא מצאתי... 3)עם אני יקנה WIN 7 ויתקין יקרה משהו לאחריות? מדובר בנייד DV5-1130 HP Pavilion עם VISTA SP2 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן אז ראשית אציג את עצמי: קוראים לי רומן, אני מוזיקאי בעיקרון וכל הקשור אליי מבחינת עולם המחשבים היא עבודה עם מוזיקה. אני כבר שנים לא מעודכן בכל הקורה עם הטכנולוגיה אז מאוד ארצה את דעתכם; לפני מספר ימים רכשתי לכבוד יום הולדת של אחי הקטן מחשב חדש, לא היה לי הרבה תקציב אך עם זאת ניסתי לעצב מפרט כזה שיתאים למשחקים החדשים בשוק. הנה המפרט הטכני: Intel Core I3 540 3.07Ghz 3.06 Ghz לום אם: Chipset Intel H55 4GB DDR III I333 דיסק קשיח: GB500 7200 RPM SATA II GeForce PX240GT 1024MB כל השאר לא חשוב. אני מאוד מבקש לא להשתולל פה יחסית למחשבים יקרים מאוד, התקציב שלי היה נמוך. כולל מסך 19.5 אינג' ורמקולים + סאב: 3400 ש"ח אז, מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח מסך 15.6" , ממש רוצה שהמשחק GTA IV יעבוד עליו על דרישות לפחות מינימליות אינטרנט אלחוטי B/G/N BLUETOOTH HDMI מעדיף מהחברות HP, lenovo,acer מתכוון לקנות באייבורי או בKSP תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
I7 8gb Geforce 335 מצב חדש. בלי שריטות, תקלות. לא היה הרבה בשימוש. כמה שווה היום?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. (מצטער על העיקוב החודש, הבעיות עם השרת לא עזרו יותר מדי..) למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים…
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום . מפרט : ABIT IS7-E P-4 2.8 FX5700 512 DDR400 OCZ יש לי בסביבות ה1000 שקל לכרטיס מסך + זכרון ... בעקרון אני רוצה לקנות : 7600GT G.SKILL 2GB DDR400 CL3 ביחד יוצא בסביבות ה1000 שקל ... אני רוצה שהמחשב יסחוב עד ליצאת הכרטיסים החדשים ... 3-5 חודשים אני מאמין . השאלה שלי היא אם יש לי ספק ג'נרי ב150 שקל של 500W האם הוא יוכל להחזיק X1950PRO\XT ? התכנון שלי הוא להעביר את המחשב לאחי הקטן (בן 13 ) ... אני רוצה שיחזיק לו לפחות שנה שנתיים המחשב שלי , אין לי בעיה לחרוג בעוד 100 דולר בשביל זה . אגב הכרטיס מסך מגיע מארה"ב (עולה 100 דולר) , האלה היא אם שווה ואפשרי להוסיף 100 דולר ל1950PRO ? והאם זה הכי טוב שאני אוכל להויצא התקציב הנ"ל ... תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נתון מפרט קיים: 1. P4, 3GHz 2. ג'יגה RAM 533 MHz 3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G 4. רדאון X1600XT הבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח. יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכשאני סוגר את המכסה (מסך) של הנייד אז התקשורת מתנתקת זה קורה גם כשאני נועל את הנייד ואולי בעוד כל מיני מצבים אחרים שבהם דווקא אני לא רוצה להתנתק מהרשת כמו למשל אימיול שימשיך להוריד, כי אחרת זה אומר שרק כאשר המחשב בשימוש ולא נעול וכו' אז האימיול מחובר וזה בדיוק לא הזמן להוריד באימיול כי כל המחשב יהיה איטי, אלא רק בלילה כאשר אין שימוש בו רצוי שיוריד קבצים. כנ"ל לגבי תוכנות ושימושים אחרים שיש צורך שיעבדו בלילה. עכשיו עם אתם שואלים את עצמכם למה אני סוגר את המכסה של הנייד בלילה זה בגלל שזה מפריע לי לישון (יותר מידי אור), אבל בכל מקרה המחשב אחרי כמה זמן ינעל ושוב יפסיק להיות מחובר לרשת. רציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את המכסה או לנעול את המחשב מבלי שהוא יתנתק? תוד…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את המחשב כיאלו מתי שתביאו לי אם אפשר כמה שיותר מהר אני יודה לכם מחשב של Intl פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? skaypc 6. האם …
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג), הייעוד שלו הוא למטרת לימודים, אופיס וכדומה, כמובן חשוב לי שיהיה חזק ביחס למחיר שלו. הבנתי של- DELL יש מחשבים טובים, משהו אולי יכול להמליץ לי על דגם מסויים? או בכלל על מחשב נייד שיתאים לצרכיי תודה ענקית מראש
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייח ביתי עבור ילד בכיתה ח' שצריך לעשות כל מיני עבודות תכנות כחלק ממגמת סייבר, המחשב הנוכחי שלו שבק חיים והוא צריך חדש בדחיפות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא רק לתכנות וגלישה. למיטב ידיעתי הם משתמשים בסביבות עבודה בשביל פיתון, C וג'אווה - לא יודע באיזה כלים בדיוק. התקציב לנושא הזה מוגבל, באיזור ה 2000 ש"ח. מכיוון שאני כבר מזמן לא מעודכן אשמח לעזרתכם (למשל, האם צריך להשקיע במעבדי הדור ה 8 של אינטל או שעדיף לנצל את הכסף לרכיב אחר) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט בלבד ( ברשת, לא חובה שיהיה כרטיס רשת ) [אולי גם לצפיה בסרטים, לא משהו מיוחד] כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש את המפרט הכי זול אני לא חושב שתקציב מעל 1200 ש"ח יעבור
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין היום עד הלילה אם אני אספיק או מחר בבוקר את המפרט הבא: מעבד: [..] AMD PHENOM II X2 550 - Black Edition - (3.1GHz) - BOX ¤565 - או - מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 710 (2.6GHz) - BOX ¤655 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4850 512MB GDDR3 - ZALMAN COOLING - GV-R485ZL-512H - RETAIL ¤625 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS ¤439 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤308 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ¤412 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600rpm ¤47 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב …
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-