עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by test5566,

תקציב - 9500 אלף שקל מטרות - משחקים טיפה כבדים , צפייה בסרטים וכו מסתפק בכרטיס קול של הלוח אם כולל כונן דיסקטים חשוב שהמחשב יהיה שקט ושיהיה לו הרכבה. נ.ב המחשב לא מיועד לOC תודה לכל העוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  2. מחפש מפרט למחשב זול המיועד לעבודה בלבד עם דגש על מהירות, אמינות/יציבות והקאץ' העיקרי - ריבוי מסכים (מעל 2). הערה: לא נדרשות יכולות תלת מימד כלשהן! הייתי הולך על אפל אבל זה לא כל כך ריאלי בישראל עקב המחיר ובנוסף לא ידוע לי על יכולת ריבוי מסכים בדגמי מאק ומאק מיני (אשמח אם תחדשו לי).

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום לכולם. אני בדרך כלל רק קורא אבל לא מצאתי תשובה על השאלה הזאת אז הנה: הם יש מחשב נייד וקטן, עם מסך 12" פחות או יותר, עם כרטיס מסך של ATI או nVidia? היחידים שמצאתי הם: DELL XPS 1210 ACER Ferrari לצערי הם טיפ-טיפה יקרים :-[ האם יש פתרון זול יותר או רק ללכת על הקטגוריה הבאה (14")? תודה לכולם!

4. שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. שלום, דודה של חבר שלי, אישה בת 45 רוצה מחשב לצורך אינטרנט. על המחשב לכלול הכל.... מקלדת, עכבר, רמקולים...... מסך אפשר CRT כדי לחסוך בעלויות. 17 אינטש. מבקש מפרט מחנות אחת (שיהיה פשוט לקנות) אני רוצה להדגיש שאני מבקש מחשב מרכיבים עם "שם" ומעדיף אותם על פני רכיבים יותר מהירים אך חסרי מוניטין... סך הכל מדובר במחשב שרק יגלוש באינטרנט... אין צורך בחומרה חזקה. רק חומרה יציבה. אבל שיהיה לפחות 512 מגה :-) תודה רבה!! אלון

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם! באתי אליכם לפורום על מנת להתיעץ איתכם על המפרט שהרכבתי לי, אני מעוניין שאם יש לכם הצעות לשפר להוסיף להעיר לתקן או כל דבר אחר - פשוט תעשו את זה!! ודרך אגב אם לא אמרתי המחשב אמור להיות לשימוש משרדי, ולמטה אני אכתוב את הדרישות שעלו לי לראש שחשבתי מה אמור להיותר למחשב: תקציב: 3000-3500 OC: לא מאפיינים: *המחשב צריך להיות שקט ביותר. *המחשב צריך להיות מאוורר על מנת שהחלקים ישמרו. *במחשב לא ישתמשו לתוכנות גרפיקה *המחשב יריץ משחקים פשוטים בלבד *המחשב יריץ סרטים מעטים והוא לא מיועד לצפייה מכיוון שבשביל זה יש לנו טלויזיה.... *במחשב לא מיועד למוזיקה אם כי מידיי פעם נשמע שיר או שניים. *ספק הכוח צריך חזק במיוחד על מנת שהמערכת תיהיה עמידה ולא תקרוס בלי סיבה והוא גם …

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by drorr,

מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ הצעה שקיבלתי מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN רציתי לברר כמה סוגיות על ההצעה 1. האם לוח אם של GIGABYTE עדיף כי יש לו f.w 2. האם מספיק כרטיס מסך של הלוח אם אם אני לא מתכוון לשחק משח…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by coron10,

מה דעתכם על המפרט הבא. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2213644 השימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים קלים. וחשוב לי שהוא יתאים לויסטה. אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל-1024, ואת כרטיס המסך ל-FX 6200 256M +TV+DVI/ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום, אז ככה, כמו שראיתם כבר בכותרת, אני צריך עזרה ברכישת מחשב נייד למטרות אופיס, אינטרנט וכד'. חשוב שהוא יהיה Intel ולא AMD. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח. עוד דבר שרציתי לשאול, איך הניידים של Fujitsu ? אחרי חיפוש פה בפורום שמתי לב שהרבה ממליצים על המחשבים הניידים של Lenovo, מישהו מוכן להסביר לי למה ? איך הם נחשבים מבחינת אמינות ? עבודה ? תודה רבה מראש, סוף שבוע נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by D.r Bit,

שלום אז ככה אני צריך מחשב עם קירור פסיבי לחלוטין כולל ספק ....! מעבד במהירות 3.8/3.6 לוח אם של ASUS 4 GB RAM 80 GB RAPTOR 200 GB S-ATA LCD "21 DVD RW מארז עם ספק פסיבי עם סירקולציית אוויר מיטבית ..... הם יהיו במארז מאווררים אז שלא ישמעו אותם בכלל !!! כרטיס מסך שיהיה מסוגל להריץ כול משחק כיום בהגדרות טובות תודה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by TalG,

זה הגיע לי במייל הבוקר: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/compose-006c000000lx35riaa/29064638/.o9ng3r?utm_campaign=UserReferral&utm_medium=raf&RAF=RFO_CPY_USRCLK אני מחפש מחשב בסיסי מאוד לאמא שלי, גלישה ואופיס בסיסי. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. Started by yogevzak,

והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. הבנתי שזה תורם לעליית מערכת אך האם זה קריטי?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by DrizziTx,

כמה שווה מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T? נתונים נוספים: מחשב מאד שמור, באופן יחסי לא השתמשתי בו כמעט. אין לו אחריות אבל גם אין בעיות.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. אהלן, אני סטודנט ותוכניתן ומחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי ללימודים ולעבודה. מעבר לאינטרנט ושאר שימושים משרדיים סטנדרטיים, אני אתנייד איתו באוניברסיטה ואשתמש בו לא מעט לתכנות - גם של דברים כבדים יותר. * גודל המסך - 14", אפשר גם 13.3" * משקל - רצוי שיהיה נמוך, שיהיה קל להסתובב איתו. בערך עד 2 ק"ג * זמן סוללה - רצוי שיחזיק יותר משעתיים, לא קריטי שיהיה גבוה במיוחד. * כונן קשיח - לפחות 500GB, רצוי עם כונן SSD או hybrid * כונן אופטי - לא חובה * תקציב - כאמור בכותרת, בסביבות 5000 ש"ח - אפשר גם לחרוג אבל רצוי כמובן כמה שפחות אם זה מספיק. * דרישות נוספות - מעבד i7 עם לפחות 8GB ראם. אני תוהה לגבי צורך באפשרות הרחבה ל-16 ג'יגה - אשמח לשמוע דעות בנושא. כל שאר הדרישות (מהשאלון) פחות קר…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Shaool Levy,

שלום, אני צריך לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות כמו maya, 3ds max, after effects המחשב צריך מעבד חזק, כמו נכבדת של ראם, כרטיס מסך טוב ומאוורר שקט יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד. אני הולך להיות באוקטובר הקרוב סטודנט למדעי המחשב כאשר זו המטרה הראשית של הלפטופ. * מטרות המחשב? כפי שציינתי, אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב וזו המטרה הראשית של הלפטופ. כלומר - עבודה עם תוכנות יחסית כבדות ועבודה במקביל של לא מעט פרוססים. * גודל המסך? חשוב לי שהוא יהיה יחסית גדול, אבל אין לי גודל ספציפי. * רזולוציית המסך? לא קריטי יותר מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חיבורים סטאנדרטים יספיקו * משקל רצוי? המשקל זה נושא חשוב - אני מעדיף שהלפטופ שלי יהיה קל לנשיאה כסטודנט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מומלץ שיחזיק מעמד לאורך היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממ.. א…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. ***פירסמתי את ההודעה הזאת פה כי אין מקום אחר*** אני יודע שכול יום יוצא משהו חדש ובמיוחד למחשבים ואין דבר כזה מחשב שלא יצא חזק ממנו אבל ... יש לפעמים יוצאים דברים חדשים שמשנים את הכל כמו מרובה הליבות או ה DX10 וכאלה עכשו השאלה שלי ככה : "אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב2007 (אולי בינואר אולי בעוד חודשיים מינואר) והתקציב שלי הוא 10 אלף ש"ח(שישמם למשחקים מוזיקה וגלישה ....) אז האם בזמן הזה שאני רוצה לקנות בו מחשב יצאו דברים חדשים שמשנים את השוק כמו שהזכרתי למעלה או לא ???(כי אני לא רוצה לקנות מחשב ואחרי חודש ה DX10 יצא או מרובה הליבות וכאלה .....) תודה על העזרה

19. אני סטודנט לעיצוב פנים ואני עובד עם autocad, photoshop, 3d max התקציב שלי לא גדול בסביבות ה 6 ,7 אלף. מה הדברים החשובים שאני צריך והאם בכלל כדאי לי לחפש משהו בסכום כזה או שזה לא משתלם ... תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by uzi123,

מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 840 840 לוחות אם למעבדי AMD ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 540 540 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 דיסקים קשיחים Maxtor כמות מחיר סה"כ 160GB 8MB, SATA II 1 330 330 צורבים DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 185 185 מארזים כמות מחיר סה"כ HJA-70 MIDI Beige 1 135 135 סה"כ 2650 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 241 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ שלום חבר'ה. כתבתי כאן מפרט מ-KSP שאמנם כתוב 2650 אבל לקחתי הצעה שלהם ושידרגתי אותה למה שכתבתי לעיל ולפי החשבון שלי זה אמור לעלות 2400…

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  21. אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית וצפיה בסרטים ובתקווה שיוכל להריץ VISTA עוד כמה חודשים. התקציב שלי הוא 2200 שקל, לא צריך ציוד הקפי ומסך. הנה מפרט ראשוני שבניתי תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו: צורב NEC-3550A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 195.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz, 512KB Cache מחיר לפריט - 522.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G מחיר לפריט - 528.00 ¤ זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 מחיר לפריט - 257.00 ¤ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT מחיר לפריט - 315.00 ¤ סכום : 2,161.00 ¤ יש הצעות לשיפור, אני מבקש לא לחרוג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by Skid,

חברה אני התבקשתי להכין מחשב למשחקים עד 5000 שקל לחבר,אני לא מתעסק עם זה ואני אעריך את עזרתכם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by ylehman,

שלום לכולם יש לי נסיון רב בתוכנה, אולם טרם הרכבתי מחשב לבד האם זה מורכב וצריך ידע מיוחד או שכל אחד

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  24. אני יודע שהתקציב מאוד קטן ואי אפשר להכניס אליו כלום, אבל בכל מקרה אני מבקש שתנסו להרכיב מפרט כמה שיותר איכותי לשימוש רגיל (סרטים, מוסיקה, אינטרנט) ושתהיה לי גם אפשרות לשחק קצת במשחקים, לדגומא Counter-Strike ואם אפשר גם Counter-Strike: Source. אין צורך בציוד הקיפי חוץ מצורב DVD. אשמח אם תעזרו לי ותצליחו להרכיב משהו.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by SAMSONG,

אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.