עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mr.positive,

טוב יש לי תקציב של 5500 -6000 שקל ללא ציוד ואני צריך מחשב למשחקים אבל אני לא יודע אם לקנות כי בHWZONE רשום שבספטמבר צפויה ירידת מחירים והX1900X יהיה מתומחר ב299$ אז יש לי אפשרות לקנות מחשב היום אם כ.מסך מובנה על הלוח ובספטמבר לקנות את הX1900XT זה טוב יותר ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. צריך עזרה, אני לא כלכך מבין בכל עניין החומרה, אני רוצה מחשב חזק ומהיר להרצת תוכניות כמו פרימייר ומשחקים כבדים ועתירי גרפיקה... רציתי לדעת גם אם שווה לי לקנות שניי הרד דיסקים כל אחד 500 ג'יגה, אני מתכוון לערוך הרבה הרבה וידיאו... נ.ב. עכשיו אני הולך לטכנאי שממנו אני קונה הוא יציע לי כמה מפרטים אני אכותוב אותם כאן ותגידו לי מה דעתכם...

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by daphne_n,

מה אתם חושבים שווה קנייה או לא? לוח אם דגם GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL 7.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת 2 S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 יציאת PCI Express: 2 יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 תמיכה ב Hyper-Threading תמיכה ב-Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL \ MAXTOR טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח אחסון: 250GB מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 16MB cache אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium D דגם מעבד: 930 Dual Core מהירות מעבד: 3.4GHz מה…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by DL,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by darko78,

שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום לכולם, דרוש מפרט בכ- 7,500 ש"ח למשחקים כולל מסך, להלן פירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7,500 ש"ח תקציב מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בלבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך וברמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מקלת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - ממש ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. בתמונה המצורפת מופיע מפרט למחשב בטווח מחיר 3500 עד 4000 ש"ח. (מחיר לא כולל מסך,מקלדת,כוננים שונים, עכבר-אין בהם צורך). התמונה גם כוללת את השאלות/הערות שלי עבורכם הגולשים/ות. אז כמי שמתמצאים בחומרה, אשמח לקבל עזרה וטיפים. המחשב מיועד לעבוד בגרפיקה דו ממדית כגון פווטושופ ופלאאש על קבצים גדולים. רק בעתיד הרחוק תהיה עבודה על תלת-מימד (אנימציות). מבחינת ספק, זה אולי משנה לדעת, שהמטרה גם שיעבוד ללא הרף 24 שעות ביממה במשך תקופות ארוכות. תודה מראש על כל עזרה, שמואל מחיפה. לינקים למפרטים של 2 לוחות אם אפשריים: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp? PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Produc…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים חדשים בעיקר, בין היתר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA 4, Call of duty 5, BATTLEFIELD 3 BAD COMPANY, GUILD WARS. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280 על 1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) רק צורב רגיל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by charm,

שלום חבר שלי מעונין לקנות מחשב ואשמח אם תתנו מפרט שיתאים הנה הדרישות מעבד AMD 64 3000 לוח אם שיתאים (אני מעדיף של אביט אבל אשמח לשמוע עוד הצעות של חברות אחרות איכותיות) זיכרון 512 מגה, דיסק קשיח של 80 גיגה אפשר SATA תלוי במחיר כרטיס מסך gforce 5700 צורב DVD או צורב רגיל מה שאפשר להכניס ומארז שכנראה יהיה compucase 6a19 אלא אם יש לכןם משהו יותר טוב להציע כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים דקים 17 אינץ איזה הכי עדיף (לא כלול ב 4000 ש"ח של המחשב) בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by aviel120,

אין לי הרבה כסף כרגע אבל נמצאס לי להיות בלי מחשב נורמלי... שלי היתקלקל וגם היה ישן (פנטיום 4), שידרגתי בו זיכרונות ל2GB בזמנו וגם את הכרטיס מסך שהיה שם X1800GTO ,אני מיתכוון לקחת אותו ביחד עם הזיכרונות ולחבר על המחשב החדש שאני רוצה שתעזרו לי להרכיב. עכשיו אני צריך בעצם הכל חוץ מכרטיס מסך כרגע (אבל אני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב למשהו כמו 4850 אז צריך לקחת בחשבון) והזיכרונות אפשר להוסיף אני חושב, למרות שזיכרונות היום זה עסק זול יחסית. אני לא יודע אם עדיף לקחת מעבד QUAD כי אני רוצה שישרוד הרבה זמן ויהיה טוב בשביל משחקים, סרטים, אינטרנט ובעצם כל דבר שמחשב אמור לעשות, או בעצם מעבד כפול ליבה רגיל של אינטל זה אתם תגידו לי.. אני מיתכוון לקנות מחר (יום ראשון בע"ה) מSKYPC אז אם אפש…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

13. Started by benwin21,

המפרט הוא מפרט שמיועד לגיימינג ואני רוצה להריץ בו crysis call of duty 6 prototype battlefield2 bad company 2 ואני מעוניין שהמחשב יהיה 32 bit מעבד: AMD ATHLON II X3 435 AM3(2.9Ghz)box מחיר: 516 לוח אם: ASUS M4N78-AM מחיר: 380 זיכרון: G.SKILL 2048 DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT מחיר: 221 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 HDMI - RETAIL מחיר 221 צורב dvd SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מחיר: 111 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU מחיר 293 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS מחיר 240 הרכבת מחשב ובדיקת מאמץ 24 שעות+ בדיקות מקיפות. מחיר 99 מחיר סופי 2508 ש"ח חנות: iqpc יש לכם הצעות לשיפור המפרט …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. חבר מעוניין במיפרט לעבודה יום יומית ומידיי פעם משחקים לא משהו כבד מידיי .. התקציב 5000-5300 וזה אמור לכלול LCD 17 וציוד היקפי פשוט (עכבר,מקלדת, רמקולים) כמו כן גם צורב DVD... הוא קיבל מיספר הצעות... מעיון בהם נהיה לי רע... שנים מובססים על חדי ליבה זולים (אחד אינטל ואחד AMD), לוח אם פשוט , 1GB זיכרון לא מוכר , מסך של POV וכרטיס מסך X300HM . סה"כ כ4700 לכל אחד.. המיפרט השלישי אפילו גרוע יותר.. מעבד PD 930, אבל 512 מגה לא מוכרים לוח אם של אינטל (לא, לא זה שתומך קונרו ) כרטיס מסך מובנה ואותו מסך סה"כ 4900 שקל ... שלא נדבר על המארזים הספקים או הציוד ההיקפי במיפרטים האלה... בקיצר :bash: אני חשבתי על : מעבד : 780 Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 …

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  15. מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי HD ורגיל * גודל המסך? מ 12.5 עד 15.5 בבקשה * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-1 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WIN 7 PRO* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן גבוהות. ,סוגי העריכה שיעשו במחשב - פוטושופ, לייטרום, קצת עריכת מוזיקה, עריכת סרטים ברמה חובבנית. אמינות ועמידות -…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Ariel Style,

₪ 344.00 Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray Processor ₪ 140.00 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Processor Cooler ₪ 260.00 Gigabyte GA-G41M-ES2L Motherboard ₪ 350.00 G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B Virtual Memory ₪ 346.00 Raidmax Ninja without PSU + 2 fans Computer Package ₪ 265.00 HEC 500TE 500W Power Supply ₪ 350.00 XFX GeForce 9800GT DDR3 512MB PCI-E Graphic Card ₪ 450.00 Segatte 750GB 7200RPM 16MB Hard Drive ₪ 250.00 LG Lightscribe DVD\RW 48/24/16 Disk Drive הכ' מסך וההארד דיסק והצורב נקנו כבר, כל שאר החלקים ניתנים לשדרוג עדיין (טרם הוזמנו), המחשב מיועד לאוברקלוק ברמה גבוהה, מה אתם אומרים, יהיה יציב?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by argorny,

שלום לכולם ותודה לעוזרים, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: צפייה בHD גם במחשב וגם במסך "46 אז חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI ותמיכה טובה בHD, משחקים לא משהו מאמץ יותר מדי הבנתי שיש בעיתיות עם זה שהמחשב מתחמם, עריכה גרפית ורינדור סרטים. גודל במחשב אינו מעניין אותי אני יעדיף מסך גדול. חריגות בתקציב עד 5500 ש"ח. מחשבים שעניינו אותי בחנויות: http://skypc.co.il/pl_product~71611~14~0.htm http://ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 נראה לי שהמחשבים החדשים של אפל מצויינים לדעתכם יש אחריות בארץ מ-http://www.idigital.co.il/ אם קונים מחו"ל? מעניין אם אפשר למצוא מחיר סביר וגם כ.מסך טוב במאק בוק החדשים... וגם לא הבנתי אם אפשר לחבר את המאק בוק לפלאזמה אין שמה HDMI נראה ל…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך לבנות מחשב עם כח מספיק להרצה של Microsoft CRM 4 על Microsoft Windows Server 2008 כולל SQL. שרת ה- CRM הזה צריך לשרת כ- 40 משתמשים. השרת חייב להיכנס לתוך מארז 1U וכאן מתחילה הבעיה. אני לא יודע איזה מעבד אני צריך, על גבי איזה לוח, ואיזה גוף קירור אני יכול להתאים. הקושי נובע בעיקר מחוסר ידיעה מה באמת אפשר לשים במארז 1U. למעשה, הצלחתי למצוא עבור תושבת 775 קירור למארז 1U. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=20427&PHPSESSID=6dbab7dda7975fd09de2220e8a7e1344 אני חושש אם אכן הקירור שמצאתי יכול להתמודד עם החום שנפלט למשל מ- E8400 של אינטל. השאלות שאני רוצה להפנות כאן הם: 1) איזה כח עיבוד אני באמת צריך? מה הכי יעיל מבחי…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  20. יש לי הצעה של מחשב נייד כנראה ב1800 שקל. אני צריך מחשב נייד במיוחד לאינטרנט, הורדות ביטורנט, צריבה בתוכנה Nero-צריבה של משחקי pc ו ps2 לא יותר, והרצת פוטושופ- רק בשביל לשנות גדלים של תמונות, לא יותר מזה. עכשיו יש לי את ההצעה של המחשב הזה: Acer Aspire 3680 זכרון: חצי ג'יגה. אינטל סלרון M 1600 80 ג'יגה דיסק קשיח ווירלס כולל צורב ודיוידי קומבו. *ואני לא מעוניין לחרוג מהתקציב למי שיש עסקה טובה יותר מוזמן לדבר איתי. מה אתם אומרים יעשה לי את ההעבודה ובשביל מחיר כזה שווה המחשב?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by iceberg,

מחשב לסטודנט להנדסה שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים,מוזקיה, MATLAB, pspice לא מיועד למשחקים אם מישהו מכיר אשמח לחווד דעת עליו, איך האיכות של המסך? איך הנותן שירות של טושיבה, "מפעיל" כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה קישור למפרט http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1423 Satellite Pro U300-143 למפרט היצרן לחץ כאן גודל מסך ומשקל ייחודיים! Technology Core2 Duo Processor T7250, clock speed : 2.0 GHz Front Side Bus : 800 MHz 2nd level cache : 2 MB Hard disk capacity : 160 GB drive rotation : 5,400 rpm interface : Serial ATA buffer size : 8 MB System memory standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB maximum expand…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. Started by iho,

אני מעונין לקנות מחשב נייד במחיר של כ 4300. שמתי עין על DELL INSPIRION 6400 אלא ששמתי לב שיש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 2MHZ וזכרון בנפח 2GB אבל עם זכרון מסוג DDRAM ולעומת זאת יש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 1.73MHZ וזכרון בנפח 1GB אבל עם זכרון מסוג DDR2 מה עדיף? לפניכם שתי האפשרויות: אפשרות א': מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן c…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. 1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. שלום לכולם, הרכבתי מפרט שנראה לי הגיוני פחות או יותר. האם אפשר לקבל אותה רמה של ביצועים ולקצץ קצת בהוצאה... אני נעול על המעבד והספק. אפשר לשחק עם שאר המרכיבים. מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1772 לוח אם: [..] ASROCK Z77 PRO4 - זמין במלאי ₪647 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪289 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX660TI "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1893 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 ₪404 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪434 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-U12P SE2 ₪272 דיסק קשיח: [..] OCZ SSD VE…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים