עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אני מחפש מחשב לשימוש כללי (סרטים, משחקים ואינטרנט) בתקציב של 2500 ש"ח ,יש לי עדיפות לksp ,בגלל שאין ריבית על תשלומים וזאת החנות הכי קרובה לבית שלי זה המפרט שקיבלתי מהם ,הוא מומלץ? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 310 1 310 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB Patriot Signature 295 1 295 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 565 1 565 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 250 1 250 צורבים‏ LG Pri…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אז ככה.. בהתחייבות לשנתיים הם מביאים לי מחשב נייד HP Pavilion dv5-1160ej.... הם פורסים את זה ל-36 תשלומים שבכול תשלום אני משלם 149 ש"ח שלבסוף זה יוצא 5364 ש"ח... המפרט של המחשב זה: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHZ GeForse 9200 GS 256 MB 15.4" 320G HD 4G RAM Windows Vista Home Premium בנוסף לזה אני מקבל אחריות בינלאומית לשנתיים.... אז מה אתם אומרים? ההתחייבות לשנתיים שווה את המחשב הנייד? גם ככה אני נמצא אם 012 ואני די מרוצה אז אין לי סיבה לעזוב... ולהתייחב לשנתיים.. בקטנה גם ככה נראה לי שאני הולך להישאר איתם בשנתיים הקרובות... טוב.. ייאלה תנו חוות דעת אנשים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by AmitDaniel,

היי חבר'ה בוקר טוב. בניתי איזה מפרט שלדעתי נראה טוב. אני צריך מחשב ממש חזק למשחקים וסרטים וכו.. יהיה מחובר ל-LCD לכן אני צריך כרטיס מסך חזק זה מה שבניתי מה דעתכם ? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1459 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1393 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHz CL9 ₪721 כרטיס מסך: [..] ASUS HD5850 1GB GDDR5 - EAH5850/G/2DIS/1GD5 - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-22B2ST - SATA - RETAIL - זמין במלאי ₪150 מארז: [..] THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK+WINDOW) VH9000BWS w/o PSU ₪531 ספק כוח: [..] THERMALTAKE LITEPOWER 700W - W0356RE ₪433 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] WD CAVIA…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. שלום לכולם לאחר חיפושים נתקלתי במסך של סמסונג דגם 931BF נראה לי מסך חביב? האם אני טועה מישהו יכול להביא דעה? להציע משהו אחר? קישור לאתר המוצר http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. אני צריך לקנות מחשב לא משהו מטורף. יש לי מסך של 19 אינץ wide ואני משתמש ממש קצת לעריכת סרטים בתוכנה pinnacle. אני רק רוצה שהחשב יעבוד לי מהר ולא יתקע לי. תודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף אני חייב לקנות מחשב היום.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. הרכבתי את זה: מעבד: Celeron D 3.06Ghz S775 64Bit OEM כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Palit N73V כמות: 1 - מחיר: ¤266 מארז: Foxconn S-808 Black 80mm V-Tube 355W כמות: 1 - מחיר: ¤161 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 200GB 7200 SATA II HD200HJ כמות: 1 - מחיר: ¤250 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤139 מקלדת: Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black כמות: 1 - מחיר: ¤121 רמקולים: Genius SP-P110 Black כמות: 1 - מחיר: ¤34 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1256 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית)…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמפרטים הבאים יותר טוב. ל-Gaming כבד ועבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר וכו') אחד זה עם HD5870 ואחד עם HD5850 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לכיוון 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם יחס עלות/תועלת טובים יותר ויש בכך צורך לפי הדרישות! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למחשב יחוברו 2 מסכים 24' ו LCD TV כלומר, כ.מ. חייב להיות בעל יכולת זו + הרצת משחקים (WAW, COD - הגדרות בינוניות) על 2 המסכים. תכנות (java, c, cpp...) שימוש שותף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by BlueLabel,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וטוב בעיקר למשחקים. מפאת חוסר זמן ולימודים לתואר לא שיחקתי כמה שנים ואין לי מושג בדרישות מערכת למשחקים כיום אך בשביל לתת איזושהי עמת מידה נדבר על המשחקים הכי "כבדים" שקיימים כיום. אין לי כל כך מושג בחומרת מחשב וכל הידע שלי זה אך ורק מקריאה בפורומים וקצת המלצות מאנשים ואין לי מושג עד כמה הוא נכון ורלוונטי לפיכך הרכבתי את המערכת הבאה + כמה הסברים והתלבטויות שהיו על הדרך. מעבד: היה לי התלבטות בין i5 760 לבין i5 2400 לאחר חפירה הבנתי שהחיסרון של 2400 שאין לו OC (אין לי מושג איך משתמשים באוברקלוקינג) אז שבכל זאת יהיה (מי יודע אולי אצטרך זאת) בחרתי במעבד- i5 2500k ntel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) לוח אם: הבנתי שיש בעיה …

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Borderland2, Dragon Age2, Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום, אני זקוק למפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית דו מימדית (פוטושופ, פיינטר, אופן קאנבאס, וכד' תוך שימוש בטאבלט WACOM INTUOS3), עיצוב אתרים, עריכת סרטים (פרמייר, אפטר אפקטס), ובאופן כללי ניגון מדיות HD. אני לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. התקציב הוא 6K, אפשר לחרוג אם זה משתלם. בנוגע לציוד היקפי, אני רק צריך סט של עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק). I'm a sucker for Thermaltake cases, אז אני מעדיף אחד שלהם - אני רוצה מחשב כמה שיותר שקט ויפה. אני לא מתכוון לעשות OC בכלל, ואני יודע של-TT יש מארזים עם קירור מים מובנה, אם זה קירור נורמלי ושקט אני לא אגיד לא לאחד כזה, אבל מן הסתם אני לא מגדיר את זה כחובה. אבל, שהמחשב יהיה שחור בבקשה. אם זה משנה, המחשב ירוץ על הרזולוציה המקורית של המסך, שה…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב-5K עם מסך ועם ציוד היקפ(מקלדת, עכבר רמקולים..)י... המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אולם אני גם עובד הרבה באינטרנט ובפוטושופ! תודה.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by sarkise,

בניתי מפרט קטן : מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤438 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם GIGABYTE GA-M52L-S3 ¤317 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38482 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤226 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL 5-5-5-15 ¤115 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤200 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV220 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤30 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S144B מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק כח…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי - מקסימום 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לעמוד בתקציב עדיפות לDDR3!! גם בגלל הבדלי המחירים כעת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אופיס, ואינטרנט א) פרנסה, יריץ Windows xp. ב) לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צורב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - אין צורך ומרכיב לבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - בראשון לציון, חנות אמינה, לא KSP ואייבורי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - שיהיה אפשרות לזמינות חלקים בשנים הקרובות במחירים סבירים התלבטות בין אינטל ל-AMD (תמיד העדפתי אינטל, אבל הפעם אפשר גם AMD עדיפות למארז בינוני עד קטן (במחיר…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by gal555,

החלקים ייקנו מKSP השימושים הם אינטרנט ואופיס סרטים ומשחקים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. המחשב הוא לעבודה בסביבת אינטרנט ומסחר אלקטרוני שיתמוך בסרטים באיכות טובה שיתמוך במשחקים קלילים ישמש מדי פעם לעריכת וידאו לא כבדה במיוחד וגם לתמונות דרוש עכבר מקלדת רצוי שיהיו אלחוטיים רמקולים באיכות סבירה התקציב 2500 ברשותי יש מסך מדגם LG 2261V אינץ'22 תומך full hd רצוי שיהיה מעבד חזק ככל שניתן E7400 ומעלה.. דגש חזק על אופציה בעתיד לחיבור מסך נוסף (עבודה עם שני מסכים) שקט כמה שאפשר לא בעדיפות עליונה המחשב יהיה בעבודה לא פחות מ-8 שעות ביום מערכת הפעלה תיהיה XP PRO תודה חברים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. אי רוצה מחשב גיימינג בסביבות ה-3000 שקל, לא כולל ציוד היקפי, שימוש עיקרי למשחקים(עדכניים של היום, כמו CALL OF DUTY 4 למשך) ואינטרנט, ושיהיה שקט. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שאני לא גיימר מטורף, אבל אני אוהב לשחק ורוצה שהחוויה תהיה כמה שיותר איכותית. אני משחק משחקים כגון: COD, ASSASSIN'S CREED וכו'. בקשר למפרט המבוקש- המסך שלי 20 אינץ' עם רזולוציה 1680X1050. אני לא מתכוון לעלות ברזולוציה, מקסימום לשדרג ל-22 אינץ' יש לי כמה שאלות כלליות: 1) אם בנעוצים יש מפרטים מעודכנים לספטמבר 09,, איך זה שכל כך הרבה ממליצים על מפרטים שונים. אפשר פשוט לקחת את ההמלצה בנעוץ ולגשת איתה לחנות מחשבים? או שבחודשיים האחרונים השתנו הרבה דברים? 2) המטרה שלי היא לשחק ברמה כמה שיותר איכותית. אני מבין שהשוק הזה מתקדם כל הזמן וכעבור שנה המחשב כבר לא יהיה איכותי באותה רמה. בנושא משחקים-אחת לכמה זמן נהוג לשדרג חלקים, באילו חלקים בד"כ מדובר…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר תוכנות אופיס, שימוש ביתי רגיל, ללא גיימרים בבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שוקל לשדרג מסך, נכון להיות מסך HD 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by dovik,

שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Oded.Dwek,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3200 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV Modern Warfare 3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Magiclog,

היי, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות פה מחשב נייד ללימודים,אז אשמח להמלצות שלכם, חשוב לי גם שיהיה לי אחריות בארץ אז עדיף חברות שנותנות אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים וסדרות * גודל המסך? 15 אינץ' נראה לי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת אבל שיהיה רזולוצייה גבוהה ו HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אני לא צריך שזה יהיה הכי קל בעולם,אבל עדיף שיהיה משקל סביר כי אני הולך לקחת את זה איתי לאוניברסיטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth?אפשרי,לא …

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אהלן, אני מתלבט אם לא לחכות למרובעים של AMD (אני עם AMD ואני מרוצה) ולכרטיסים החדשים של ATI. אולי כבר AM3 ו DDR3? רוצה להריץ GTA וגם EMPIRE TOTAL WAR ואולי קצת משחקים יותר מאתגרים. יש לי CRT19 ככה שזו לא מגבלה ואם אחליף אז כנראה ל LCD 19, לא אוהב מסכים רחבים. תקציב 2400 עם חריגה מקס' של 200 ש"ח. והנה מפרט שבניתי, לא מבין בלוחות אז תציעו חלופות. הספק והמארז? SILENCER התייחס ונתן מפרט בת'רד השני שלי. תודה. יש הצעות לשיפור? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪26…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. היי, דבר ראשון תודה מראש לכל מי שעוזר אז ככה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל, לכל היותר 4300 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, אופיס ופיתוח, בסדר הזה. משחקים צפויים: Doom 3, Starcraft 2 ובסגנון. חשוב לי במשחקים האלה (אני יודע ש-Doom3 לא מאוד חדש) שתהיה רזולוציה טובה. פיתוח: Visual Studio - לא אפליקציות מאוד כבדות (קוד שנכתב על ידי לשימוש עצמי) אופיס: שימוש מסיבי באופיס. שאלה ראשונה שלא הבנתי: אני רואה מחשבי "משחקים" ומחשבים "משרדיים". האם קיים מצב בו מחשב שמיועד למשחקים עושה עבודה גרועה על אופיס ודומיו? א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. נכתב בסעיף למעלה ב) צייינ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים