עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tim_N,

אוקיי, השתכנעתי כי מחשב ישן ב900 הוא לא באמת רעיון טוב. הרבה זמן לא בדקתי את המחירים של המחשבים החדשים וציפתה לי הפתעה- http://skypc.co.il/pl_product~sky108~88~0.htm. מה יהיו ההגבלות עם מחשב כזה? או, במילים אחרות, האם יוכל להריץ GTA4, COD5 וכדומה בצורה מספקת ביותר? תודה! *התגובות למטה (עד לתגובתי אשר היא הנושא) ישנות ואינן קשורות.

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by auefrat,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לעסק. תותקן עליו חשבשבת והם ממליצים להישאר בשלב זה עם XP, אך אני רוצה להיות מוכן גם לויסטה. חשוב לי השקט הנפשי ולכן אעדיף מחשב עם אחריות מקורית ל-3 שנים. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. לצערינו, בשל מספר מקרי הונאה ושימוש לרעה של גולשים, החנות PC 100 סגרה את שעריה. עם זאת, לקוחות עם תקלה במוצר שנמצא עדיין באחריות מוזמנים לפנות אלינו ל-pc100support@gmail.com או לאתר http://pc100.bravehost.com ונשמח לעזור להם. למנהל הפורום: אל נא תמחק הודעה זו, אין זו הודעה פרסומית ואין לה ערך מכירתי מבחינתנו מאחר והחנות נסגרה. הודעה זו נועדה ליידע לקוחות שרבים מהם חברי הפורום הנ"ל לגבי דרכים ליצירת קשר עימנו ולכן יש לה ערך רב לחברי הפורום.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי בהרכבת מפרט לדרישות הבאות. מיקום החנות לא קריטי. במידה ואני חי בסרט והתקציב ממש לא מתאים אשמח לשמוע את דעתכם... (כמו כן אם אתם ממליצים להוסיף משהו שלא רשמתי) 1. תקציב: 3000 ש"ח במזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, הורדות, עריכה גרפית דו מימדית, תכנות. 3. ציוד הקפי: מסך 20/22, מקלדת ועכבר, רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: כל השאר. 5. העדפות: אולי למעבד 5200 (לא הכרחי) 6. קירור ועיצוב: מארז יפה אך לא מצועצע מדי עם כניסות USB נגישות. 7. מערכת הפעלה, הרכבה או התקנות: לא. 8. צרכים מיוחדים: מותאם לעבודה עם תוכנות כגון Visual Studio, Eclipse, Flex Builder ודומיהן. מותאם לעבודה ממושכת מול המחשב …

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. כותרת.. רק אבקש לתת כמה המלצות בתקציבים שונים סביב התקציב הנקוב. תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. צריך מפרט לשרת קבצים סה"כ נפח אחסון בשרת 1TB לא כולל SYSTEM. השרת צריך לכלול הגנת RAID1 על מערכת ההפעלה ו RAID5 על הנתונים. זקוק גם ל UPS וטייפ גיבוי מעוניין בלוח אם שתומך ב SMP של 2 מעבדים ומעלה, אין הגבלת מחיר!!!! אך ורק אתרים או חנויות מהארץ. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by NeedMoreRAM,

חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by midnight8,

אני מחפש מחשב נייד לאחי הוא רוצה מחשב לפייסבוק אופיס ומוזיקה לא משהו רציני לא להריץ משחקים כבדים אני צריך המלצות אני רוצה שהאחריות תיהיה לכמה שיותר זמן ועדיף שהמחשב יהיה של HP מה אתם אומרים על זה ? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949557&af=2055&bid=true

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by dvirk,

יש אצלי מחשב נייד ישן HP Pavilion ze2000 Peintium 1.6Ghz 248 Ram "הרחבת כתובת פיזית" HD Fujitu MHT2040AT PL 37GB ועוד כרטיס רשת ומודם/פקס... אני לא מבין גדול במחשבים ניידים השאלה היא אם יהיה ניתן לשדרג את המחשב הזה כלמר להתקין עליו יותר זיכרון? להתקין HD יותר משמעותי? ואולי אפילו להחליף את המעבד? ברור לי שהדבר כרוך ברכישת חלקים יקרים ועבודת מעבדה אבל חשוב לי לדעת קודם כל האם הדבר אפשרי מבחינה טכנית (מקום פיזי, תמיכה בזיכרון נוסף) רב תודות

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by amitm22,

היי שלום לכולם, אני צריך מחשב ללמודים שיהיה לי וגם להשתמש פה טיפה למשחקים [לא רציינים]. הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממליץ על החברה עצמה וספציפית על הדגם הנ"ל, אשמח לתגובה מהירה הנושא קצת דחוף לי. מעבד סוג מעבד: Pentium Duel Core מהירות מעבד: 2.16Ghz זכרון מטמון cache: 1MB סדרה: T4200 מסך גודל מסך: 15.4' אינץ סוג מסך: LCD בטכנולוגיית LED רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: SIS307 ELV זכרון נפח: 2048MB מהירות: 667MHZ סוג: DDR2 כוננים נפח דיסק קשיח: 320GB חיבור דיסק קשיח: SATA כונן cd/dvd: DVDRW שמע כרטיס קול: כולל רמקולים: כולל תקשורת כרטיס רשת 10/100: כולל כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כולל, 802.11B/G חיבורים USB 2.0: סה"כ 4 כניסות VGA 15 Pin: כולל שונות מצלמת אינטרנט מובנית: כלול תוד…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. Started by xray,

אני מעונין ליקנות מחשב לגיימינג עד 4500 שח באתר כאן קיבלתי הרבה הצעות למיפרטים אך בשיטוט באינטרנט ניתקלתי במיפרט הבא במחיר מדהים אומנם זה מאיבורי אבל רציתי את דעתכם עליו .מסך 22" מעונין לשדרג כרטיס במיפרט ל4870 . תודה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Drek Boy,

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1087917&Tab=5&NoMapp=0 זה שווה 300 דולר?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by sapir006,

אהלן, קודם כל תודה על התגובות וההצעות שקיבלתי פה מכמה אנשים,אבל אינ רוצה לשמוע עוד הצעות על מחשב חזק שיתאים לי לעבודה חזקה עם מאיה, אחד כזה שלא יעשה לי בעיות ושאני אוכל להפיק ממנו אחלה פרוייקטים התקציב שלי הוא עד עשרת אלפים שקל והיום קיבלתי מפרט ואני מאוד אשמח אם תגיבו לי עליו והאם לדעתכם צריך לשנות משהו או להוסיף מעבד intel core 2 quad Q6600 8MB לוח GA-EP45-DS3,DC,C2D,Quad intel P45 זכרון KINGSTON 1*4GB DR2 1066MH כונן קשיח- SEAGATE 500 GB 32 MB BUFFER SATA2 כונן אופטי- DRW-2014S1T מארז d3 aurora black s\p אלומיניום כרטיס מסך gv-n28-1gh-b gigabyte 512 bit 1 gb ddr D.DVI כרטיס קול c8 H D A כרטיס רשת- 2*1GB INTEL LANCARD המחיר שהציעו לי על המפרט הזה ה…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. הי אנשים זה מפרט מחשב שגיבשתי לאחר מחקר בנושא. השימוש הוא לאנימציית פלאש עריכה (פרמייר) פוטושופ ואפטר. בגדול חבילת adobe cs5 ומעלה. והמחשב צריך להיות שקט מהיר מאוורר היטב ואמין..ובכל זאת, לצרכים שלי - איפה אפשר לקצץ ועדיין לקבל ביצועים פחות או יותר באותה רמה? ובאופן כללי , דעתכם על המפרט. תודה אנשים! המפרט - (הורכב ב"זיגזג" ,קיבלתי עליהם המלצה ) מוצרים כמות סה"כ Intel Core i7-3770 Tray מעבד ח"ש 1,576 Gigabyte GA-H77-D3H אם לוח 586 ש"ח G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX זיכרון 290 ש"ח Zalman CNPS7000V-Al למעבד קירור 69 ש"ח Crucial 2.5" M4 9.5mm 128GB SATA3 SSD כונן 690 ש"ח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 קשיח כונן 445 ש"ח Gainward GeFor…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  17. Started by lalush33,

לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 Chipset intel 945 מעבד: Intel Core 2 Dou E6320 1.86 GHz 4MB cache זכרון: Kingston 1024 MB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: GeForce 8500GT DDR 256 + TV OUT + DVI + PCI-E X16 דיסק קשיח: Western Digital SATA 2 250GB 8MB cache צורב: Sony DVD RW AW-G170A המפרט בלי מסך ורמקולים עבר ומקלדת ב3000 אם אפשר תתנו חוות דעת לגבי המפרט ד"א המחשב בעיקר למשחקים ולתוכנות גרפיקה כבדות תודה מראש פישלתי שכחתי מעבדחח פשוט עשיתי העתק הדבק..עזוב לא משנה

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by אבא,

קודם כל אני רוצה לציין, שיהיה ברור לכולם - חריגה היא לא אפשרית (וגם אם כן, לא יותר מ-100 שקלים, במקרים קיצוניים שזה ממש הכרחי 4200 שקלים אבל לא אגורה יותר).. אני מחפש לפטופ שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, אולי אולי גם ויזואל סטודיו). רצוי 2 ג'יגה רם אבל לא הכרחי, אין צורך שיבוא עם מערכת הפעלה (שוכב לי בבית עותק של XP שרק מחכה למחשב =]). עוד דבר שדי מגביל אותי זה שהלפטופ חייב להקנות באזור חיפה (גם נשר והקריות זה בסדר, אבל לא יותר..), ורצוי שהוא יהיה במלאי מכיוון שהוא צריך להיקנות מחר, ביום חמישי גג (אני יודע שזו התראה קצרה למדי, אבל זה מאילוצים שלא תלויים בי..). תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית מקצועית - דו מימדית המון שעות ביום ואני צריך מחשב חזק וטוב התקציב: 5000 ש"ח לא כולל מסך חשוב לי מאוד שיהיה שקט חשוב לי גם שיהיה מספיק קרור אני צריך דיסק קשיח 1 TB (האם חשוב שמערכת ההפעלה יהיה על דיסק נפרד?) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by r1plet,

שלום, לא התעסקתי במפרטים כמה חודשים ולכן רוב הסיכויים שהידע שלי קצת OUTDATED, ולכן אני פונה אלייכם חברים יקרים המפרט נועד לחברה שלי משמע שימושים מיוחדים לא ייעשו בו.. רצוי פשוט מחשב טוב כשהשימוש הכי רציני שייעשה בו הוא פוטושופ או משחקים.. כבדים או לא זה לא ממש משנה כי מדובר במסך 19". השדרוג למסך גדול יותר ייעשה אולי בעתיד אך ישומש יותר להקרנת סרטים מאשר הרצת משחקים על הרז' הטבעית של אותו מסך הFHD וכדומה. לכן המטרה היא מחשב "סבבה" עם עוצמה גרפית כמה שיותר גדולה. חשבתי על השילוב הקלאסי של E5200 עם GTX260 או HD4870 1GB, כמובן ארבע ג'יגה של ראמ וקשיח של 500ג'יגה עם ספק 500W איכותי אך אני די בטוח שתוכלו להציע לי שילובים טובים יותר כעת. אין צורך בשום ציוד היקפי, מדובר רק…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by chief,

היי, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בתקציב הזה מסך 15.4 ראיתי באתר של office depot נייד של lenovo דגם 3000 n100 במחיר 5271שח http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000LKrXHpkZseiL2F8Tqy2JhZE:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3951779 אם אפשר חוות דעת ראיתי שהfsb הוא 533MHz, והמהירות של הזכרון הפנימי הוא 667MHz - זה אומר שהזכרון יפעל רק ב 533MHz ? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. בלי מקלדת עכבר רמקולים מסך LCD 19 שיהיה טוב למשחקים ולסרטים שיהיה למשחקים כבדים מאד לא צריך DX10 אממ 1950XT 256 זה יהיה מצויין תודה רבה! שבת שלום וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by amobi,

שלום, אני מבולבל בעניין הזה אם מישהו יכול לעזור לי, חשבתי לקנות (במחשב חדש) לוח H77 כי אני לא רוצה אוברקלוק למעבד והלוח הזה מעט זול יותר מה-Z77. אבל התחלתי לחשוב אולי אני ארצה בעתיד לחבר 2 כרטיסי מסך )לדוגמא 660GTX). והבנתי שה-H77 תומך רק בחיבור PCI 16 אחד .. ? ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין SLI ל - CROSSFIRE והאם אפשר לחבר 2 כרטיסי 660 ב-CROSSFIRE או שזה מתאים רק לכרטיסי AMD, ואיפה נכנס כאן ה-SLI ? אודה לכל מי שיעזור לי להבין בגדול מה מתאים למה, ומה אני צריך לקנות בשביל שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד אם ארצה (כולל איזה גודל ספק אהיה צריך) תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by MrKlin,

שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים